Page content

Opleidingen en Cursussen op je C.V.

Opleidingen

Opleidingen duren langer dan een jaar. Vermeld ze in anti-chronologische volgorde. Als je het diploma gehaald hebt, vermeld dat, want dat is een belangrijk resultaat. Als je het diploma niet gehaald had, dan vermeld je dat juist niet.

Bij opleidingen langer dan 10 jaar geleden is het in de meeste gevallen niet relevant welke vakken je gevolgd hebt, waar je wat voor stage gevolgd hebt en wat voor afstudeeropdracht je gedaan hebt.

Houd opleidingen zo kort en krachtig mogelijk.

Cursussen

Cursussen duren korter dan een jaar. Vermeld ook deze in anti-chronologische volgorde. Ook hier geldt weer: houd het zo kort en krachtig mogelijk.

Er zijn beroepen, waarbij recentelijk gevolgde cursussen erg belangrijk zijn, zoals in de IT- en in de medische branche. Als je veel cursussen gevolgd hebt, moet je een keuze maken.

Als je je CV binnen 2 A 4 wilt houden, dan vat je ze samen. Je vermeldt onderaan je CV dat een uitgebreide CV op aanvraag beschikbaar is en dat je deze graag mailt; dat is weer een contactmoment, altijd handig.

Als je toch kiest voor een uitgebreide CV, vermeld dan je cursussen.

Kennismaken

Als je kennis wilt maken met de unieke en succesvolle dienstverlening van LoopbaanRegisseur, dan nodig ik je uit voor de Loopbaan BoostCamp.

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner voor € 48,-!

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas. Voor meer informatie klik op deze link.

Je kunt ook een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Comment Section

0 reacties op “Opleidingen en Cursussen op je C.V.

Plaats een reactie


*