Page content

Overige tips voor je C.V.

De belangrijkste Tip: Communiceer ENERGIE in je C.V.!

Met deze tips voor je Curriculum Vitae word je 3X zo vaak uitgenodigd op een sollicitatiegesprek.

Hobby’s

Het is belangrijk, dat de hobby’s die je vermeldt energie uitstralen!

Lezen, tuinieren en TV kijken is dus niet handig om te vermelden. Vermeld hobby’s waar je veel vanaf weet, zodat er een echt inhoudelijk gesprek ontstaat als ze erop doorvragen.

Bergbeklimmen, een sabbatical, zorg voor vermelding van hobby’s die een ander inspireren, zodat ze de P&O-er uitnodigen om je er vragen over te stellen.

Overige activiteiten

Bestuurslid zijn van een vereniging of een organisatie is zeer de moeite waard om te vermelden. Een ouder of gezinslid een poos intensief verpleegd hebben ook. Bewust een paar jaar niet werken om voor de kinderen te zorgen kun je ook op je CV vermelden, waarmee je een gat in je CV opvult.

Kennismaken

Als je kennis wilt maken met de unieke en succesvolle dienstverlening van LoopbaanRegisseur, dan nodig ik je uit voor de Loopbaan BoostCamp.

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner!

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas. Voor meer informatie klik op deze link.

Je kunt ook een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Comment Section

0 reacties op “Overige tips voor je C.V.

Plaats een reactie


*