Page content

Durf jij waardevol te zijn in je loopbaan?

LoopbaanRegisseur EnergieWe want energy!

Maar liefst 25% van de werknemers heeft onvoldoende energie om elke dag te werken (bron: Blauw research in opdracht van Randstad Werkmonitor).

Blijkbaar is de crisis niet alleen financieel, maar ook psychisch.

Jaaaaaah meeeeéééEEER ENERGIE, hoe doe je dat dan?

Een traject bij LoopbaanRegisseur levert je in de 1e plaats ENERGIE op, dat zie je aan de gezichten op deze foto, genomen tijdens een recente training. Nou is er energie op korte en op lange termijn.

Energie op Korte Termijn

Sporten doe ik 4 keer per week bij The Unit te Heerenveen (www.theunitsc.nl). Een uur lang word ik afgeragd, elke keer anders, onvoorspelbaar, harde muziek erbij en dat VIND ik leuk, echt waar! Levert de hele week mega energie op en een lekker fit lijf.

Power food, super food, extra nutriciënts, ik neem ze allemaal. Lichamelijk gezien ben je wat je eet. Veel groente wordt gekweekt op steenwol, dus daar zitten amper nog voedingsstoffen in. Zoals wij kippen behandelen, dat deden ze ook met mensen in grote kampen in de oorlog en dat éten we gewoon, da’s toch verkeerd voedsel?

Gadgets zoals een nieuw mobieltje, een flatscreen, kleding of een verwendag bij de kapper wil ook helpen. Wat de carrière betreft investeren mensen meer in hun mobieltje dan in hun loopbaan, dus hoogste tijd voor tips op langere termijn.

Energie op Lange Termijn

Wia before LoopbaantrainingW. op de foto hiernaast is een uitstekend voorbeeld. Deze dame mailde me voor een kennismakings-gesprek: “Help Bodo, mijn baan is zo saai, mijn werkgever ook, ik verveel me zo!”. We hadden een goed gesprek en ze besloot om twee trainingen te volgen.

Tijdens de 1e training kwam ze voluit in haar kracht te staan en tijdens de tweede training ontdekte ze haar loopbaankoers. Oooh saai … dat was ik zelf.

Energie … dat ben ik zelf!

Wia after LoopbaanTrainingOp indringende wijze ervoer ze haar grootste krachtbron en haar talenten. Het kwartje viel en ze realiseerde zich dat veel meer kon en aankon, dan dat ze eerst dacht.

Haar innerlijke ik werd wakker en herinnerde zich hoe krachtig en uniek het is. Jaaaah riep ze, sinds ik de knop om heb, realiseer ik me dat ik gewoon heel waardevol ben. Dus ik gedraag me assertiever, stap eerder op mensen af en ik ontvang complimenten. Bij deze baas zit ik eigenlijk precies goed!

De Motor voor je Energie zit in je Ziel

Wia motorAfgelopen week ontving ik van haar een whattsapp: “Jouw trainingen hebben me veel zelfvertrouwen gegeven”. Weet je nog dat ik een motor wilde kopen? Dat heb ik nu gedaan!

Door het werken met familie- en loopbaan-opstellingen vallen blokkades op zielniveau weg, de motor draait weer volop, je wordt weer je krachtige ik en je loopbaankoers wordt volstrekt helder.

“I dare … to be different!”

WAARSCHUWING!

De trainingen die ik geef kun je vergelijken met de Fishermans Friend onder de trainingen. Sterk spul dus en echt alleen voor degenen die vastbesloten zijn links-of rechtsom hun LoopbaanSucces te omarmen.

Als je van die invullijstjes zoekt om je talenten helder te krijgen, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Ik doe niet aan Loopbaan-Botox. Met de trainingen van LoopbaanRegisseur ga je compleet door de wasstraat. En daar krijg je een nieuw leven voor terug:

http://youtu.be/V6Q0okOAUx4

Loopbaan BoostCamp

Wil je meemaken wat het werken op zielniveau je oplevert en hoe dat werkt? Dan nodig ik je van harte uit op 12 en 13 april: een heel weekeinde voor € 48,-. Zelfs de prijs is geen excuus op deze Loopbaan BoostCamp.

Op dit moment zijn er 20 deelnemers; ik heb nog plek voor 10 personen. Wees er snel bij, want we sluiten af met een high-impact moment dat je de rest van je leven onthoudt.

De Ziel soft?

De ziel soft? Welnee, dat ontdek je vanzelf op de Loopbaan BoostCamp. Niks softs aan. Als je geen beslissingen durft te nemen, da’s eigenlijk veel softer.

Ben jij 1 van die 4 Nederlanders die elke ochtend te moe naar het werk gaat? Dan is dat enorm zonde van jezelf, van je leven, van je partner, van je kinderen, …, eigenlijk zonde van alles. Je bent gemaakt om iets toe te voegen en niet om geen energie te hebben.

De belangrijkste reden dat mensen vastlopen in hun loopbaan is … because they don’t make a difference. Oh ja? Voor jou 10 anderen? De hoogste tijd om jezelf af te vragen hoe veel energie dat oplevert en hoe lang het duurt voordat je instort?

Als je je inner call volgt, dan wil je gehoord, gezien, erkend en gewaardeerd worden. Dat zorgt voor een waardevolle baan, waarbij je een gewaardeerde collega bent en waar je ook financieel op waarde geschat wordt, allemaal omdat jij jezelf waardevol vindt.

Plek van Bestemming

Ben je er klaar voor om de knop om te zetten van futloos naar energiek en waardevol? Durf je het aan om te gaan doen waar je voor gemaakt bent? En daar volop plezier aan te beleven? Dan is het TotaalTraject met BestemmingsGarantie iets voor jou.

Het TotaalTraject is aan te bevelen bij outplacement, werk naar werk, re-integratie 2e spoor of als je vanuit werkloosheid een baan zoekt. Daarmee kun je thuiskomen in je loopbaan. Wellcome home!

En jij?

Als 1 op de 4 mensen vermoeid naar het werk gaat, dan is de kans groot dat je zo iemand kent. Geef die persoon dan een wake-up call. Je kunt deze persoon trakteren op de Loopbaan BoostCamp en hem of haar deze mail toesturen. Jaaaa, Ding-Dong, Wakker Worden!

Wanneer heb jij voor het laatst een inner call ervaren? Heb je eraan toegegeven of juist niet? Je doet me een groot plezier door er over te schrijven onderaan deze pagina. En oh ja, een digitale knuffel in de vorm van een “like” is uiteraard van  harte welkom.

Op je LoopbaanSucces!

Comment Section

0 reacties op “Durf jij waardevol te zijn in je loopbaan?

Plaats een reactie


*