Page content

Waarom kiezen voor Loopbaanbegeleiding?

Waarom kiezen voor Loopbaanbegeleiding?

Waarom kiezen voor Loopbaanbegeleiding? Het gaat toch immers prima zo? In elk geval kan ik mijn hypotheek betalen. Anderen krijgen een burn-out, ik niet!

Loopbaanbegeleiding geeft je de juiste tools om Loopbaankeuzes te maken niet alleen met je hoofd, maar ook je hart, zodat je makkelijker meer resultaat boekt.

 

Waarom kiezen voor Loopbaanbegeleiding? 

Waarom kiezen voor Loopbaanbegeleiding?

Waarom kiezen voor Loopbaanbegeleiding? 

Loopbaanbegeleiding kan verschillende vormen aannemen: binnen of buiten het bedrijf of de organisatie, individueel of in een groep, voor werkenden, werkzoekenden of leerlingen.

Waarom kiezen voor Loopbaanbegeleiding? 

Coaching is professionele begeleiding. De loopbaancoach is gespecialiseerd om je te helpen bij veranderingen in je leven. Vooraf bepalen jij en je coach precies welk resultaat je wilt behalen.

Wat je uitdaging ook is – ander werk, betere relaties, meer zelfvertrouwen, minder zorgen – jouw loopbaancoach zorgt ervoor dat je snel een oplossing vindt.

Snel Resultaat als Voordeel van Loopbaanbegeleiding

Niets geeft sneller resultaat dan een loopbaancoach. Cliënten die al jarenlang worstelen met een vraagstuk lossen deze vaak binnen korte op door middel van loopbaanbegeleiding. Jouw loopbaancoach komt snel tot de kern, dit is waar het echt om gaat.

Voordeel Loopbaanbegeleiding: jij bent Uniek!

De loopbaancoach streeft naar een persoonlijke behandeling. Jij bent, net zoals iedereen, uniek. Wat voor anderen geldt, hoeft voor jou niet te gelden.

Loopbaanbegeleiding gaat uit van jouw unieke voorkeur, gedrag en persoonlijkheid. Alleen zo kun je ervoor zorgen dat het resultaat ook echt op jou van toepassing is.

Actiegericht als Voordeel

De artikelen op deze site geven je kennis. Maar coaching geeft je resultaat. Want het gaat erom die kennis toe te passen. Er is een verschil tussen iets weten en iets doen, nietwaar?

De loopbaancoach helpt je met een actieplan en samen zorgen jullie ervoor dat je niet alleen weet wat je wilt, maar ook nog hoe je dat bereikt.

De Loopbaancoach geeft je Steun

De druk van een persoonlijke uitdaging kan soms zwaar zijn. Je hebt het gevoel er helemaal alleen voor te staan.

Met loopbaanbegeleiding kom je erachter dat er iemand is die je begrijpt en die je steunt. Dat geeft nieuwe kracht en zekerheid.

Voordeel Loopbaanbegeleiding: Motivatie!

Soms is het lastig jezelf te motiveren als dingen niet gaan zoals je wilt. Maar de loopbaancoach ziet cliënten met hangende schouders binnenkomen en opgelucht en vrolijk de deur weer uitgaan.

Loopbaanbegeleiding is altijd optimistisch en opbouwend. Dat geeft je veel positieve energie.

Wil je Loopbaanbegeleiding aan den Lijve meemaken?

Als je kennis wilt maken met loopbaanbegeleiding van LoopbaanRegisseur, dan nodig ik je uit voor de Loopbaan BoostCamp.

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner!

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker.

Om te kijken of er nog tickets zijn, klik op Loopbaan BoostCamp.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

 

Comment Section

0 reacties op “Waarom kiezen voor Loopbaanbegeleiding?

Plaats een reactie


*