Page content

Loopbaan APK LoopbaanRegisseur

Loopbaan APK LoopbaanRegisseur

LoopbaanAPK, autoAPK, bodyAPK, er zijn vele APK’s. De meest unieke LoopbaanAPK is de LoopbaanAPK LoopbaanRegisseur; vermeld in de Volkskrant!

We brengen onze auto regelmatig voor een APK en onderhoudsbeurt naar de garage, maar wat doen we met onze loopbaan?

In de drukte van alledag vergeten we stil te staan bij iets wat veel belangrijker is dan je auto: een LoopbaanAPK. Wanneer deed jij die voor het laatst?

LoopbaanAPK van LoopbaanRegisseur

Loopbaan APK

LoopbaanAPK van LoopbaanRegisseur

LoopbaanAPK van LoopbaanRegisseur

Wanneer heeft jouw loopbaan voor het laatst een APK gehad?

Wat zijn je talenten? Kun je al je talenten kwijt in je werk? Wat is je loopbaankoers? Geeft je werk je energie? Zit je in je passie? Ga je met plezier naar functioneringsgesprekken? Hoe is het klimaat bij je werkgever? Heb je dagelijks een keer de slappe lach met je collega’s?

Er zijn LoopbaanAPK’s die maar een paar tientjes kosten. Als je er op tijd bij bent, dan bespaar je je de ellende van een burn-out en kun je loopbaan tijdig bijsturen. Daarom biedt LoopbaanRegisseur de LoopbaanAPK aan. Deze is uniek en werd vermeld in De Volkskrant met als kop: “Laat je Loopbaan een grondig doorsmeren” .

Waarom een LoopbaanAPK?

Er zijn sprinters en diesels. Sprinters hebben afwisseling en uitdaging nodig en zoeken na 1 ½ tot 2 jaar weer nieuwe energie. Dat kan bij de huidige werkgever zijn of elders. Een diesel komt pas na 1 ½ tot 2 jaar lekker op gang.

Als je als sprinter een baan of organisatiecultuur hebt die niet bij je past, dan daalt je energieniveau en mis je de energie om het even vol te houden of om te solliciteren op een manier dat je goed in je vel zit.

Als je als diesel een baan of organisatiecultuur hebt die niet bij je past, dan geef je niet snel op en ga je nog even door. Maar als het lijntje knapt, dan duurt het langer om te herstellen.

In je eentje ga je sneller, maar samen kom je verder.

Loopbaankoers belangrijk

Uiteraard is een LoopbaanAPK belangrijk als je niet lekker in je loopbaan jasje zit. Al is het maar voor eye-openers en wat tips.

Juist als je comfortabel in je loopbaan zit kan een LoopbaanAPK erg de moeite waard zijn. Echte groei vindt namelijk plaats buiten de comfort zone.

Als je de juiste stip op de horizon hebt, heb je minder angst en onzekerheid, je hebt meer houvast je bent meer koersvast.

Regie over je Loopbaan

Wanneer je jezelf, je capaciteiten en ambities serieus neemt, maak dan even pas op de plaats, ga er even goed voor zitten en stel jezelf een aantal vragen:

  • Krijg ik energie van mijn werk of kost het me energie?
  • Welke temperatuur heeft de organisatiecultuur? Is er warmte genoeg?
  • Stap ik elke ochtend met plezier in mijn auto?
  • Zijn mijn collega’s zo leuk dat ik ze een high 5 geef?
  • Welke kant groei ik nu op?
  • Is dat ook waar ik uit wil komen?
  • Benut ik mijn talenten optimaal?
  • Wat heb ik nodig om te groeien?
  • Hoe kan ik nog beter worden in waar ik goed kan?
  • Is mijn energie in balans, ook in combinatie met thuis?

LoopbaanAPK LoopbaanRegisseur

Er is een Loopbaan APK die in juni 2017 eervol werd vermeld in de Volkskrant en die maar een paar tientjes kost.

Cursisten waarderen deze gemiddeld met een 8,5 en hoger.

LoopbaanAPK op de Loopbaan BoostCamp

De Loopbaan BoostCamp is de meest swingende, de meest bijzondere LoopbaanAPK van Nederland.

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner voor maar een paar tientjes.

Uniek: LoopbaanAPK LoopbaanRegisseur

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo krijg je je koers right on track!

Kijk snel of er nog plek is en klik op Loopbaan BoostCamp.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo

Comment Section

0 reacties op “Loopbaan APK LoopbaanRegisseur

Plaats een reactie


*