Page content

Wat kost Outplacement?

Wat kost Outplacement en wat levert Outplacement op?

Er zijn verschillende vormen van outplacement en er zijn verschillende OutplacementBureaus.

Het goedkoopste is een OutplacementTraject met E-learning. Er zijn bureaus die bij outplacement een E-learning traject met 5 begeleidende gesprekken aanbieden voor nog geen € 2.000,-.

De exclusieve bureaus vragen een percentage van het jaarsalaris. Een bedrag van € 20.000,- is dan gangbaar.

Het gemiddelde bedrag voor outplacement is € 5.000,- bij een gemiddeld traject van 9 maanden. Een korter traject is wat goedkoper, een langer traject is wat duurder.

Wat levert Outplacement op?

Het alleen denken in termen van “wat kost outplacement” is schaarstedenken.

Werk zoeken en alles wat erbij komt kijken is serious business geworden en bepaald geen kinderspel meer.

Outplacement geeft geen garantie op een nieuwe baan. Het is immers de werkgever die een keuze maakt uit meerdere sollicitanten. Wel is het zo dat de kans op een baan door outplacementbegeleiding in grote mate toeneemt. Een deskundig bureau begeleidt je bovendien naar een baan die je leuk vindt en goed bij je past, dus naar duurzaam succes.

Vooral sinds internet, social media en de concurrentie gaat solliciteren echt anders dan een paar jaar geleden. Het is belangrijk om mee te gaan met de huidige ontwikkelingen om de kansen op succes zo groot mogelijk te maken.

Dat is precies de taak van een loopbaanbegeleider: ervoor zorgen dat jouw kansen op LoopbaanSucces zo groot mogelijk zijn.

Met professionele begeleiding ruil je onzekerheid en afwijzingen in voor zelfverzekerdheid en trefzekerheid.

Kennismaken

Als je kennis wilt maken met de unieke en succesvolle dienstverlening van LoopbaanRegisseur, dan nodig ik je uit voor de Loopbaan BoostCamp.

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner voor € 48,-!

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas. Voor meer informatie klik op deze link.

Je kunt ook een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Comment Section

0 reacties op “Wat kost Outplacement?

Plaats een reactie


*