F@ck deepfake talenten

F@ck deepfake talenten

Zit dienstverlening in je ๐Ÿงฌ DNA? Draai je lekker in ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ groepen ook alleen? Waarom de meeste ๐ŸŽค talenten deepfake talenten zijn?


Zit dienstverlening als talent in je ๐Ÿงฌ DNA?

Ben jij die super getalenteerde salestijger? Zit dienstverlening in je ๐Ÿงฌ DNA? Hang je als een pitbull aan de tak tot je de klant scoort? Dan zoeken wij jou!

Van deze vacatureteksten krijg ik de slappe lach. Met deze gehypte teksten zoeken ze sales-tijgers en ook spinnen in het web. Als je harige benen hebt, rollen ze de rode loper voor je uit.

Super getalenteerd

Eรฉn van mijn klanten is toevallig spin in in het web voor zo'n kudde sales-sharks. Afgelopen jaar mocht ze mee op salestraining.

Deze werden gegeven in een 5-sterrenresort op Mallorca. Hier en daar werd een borreltje weggeklokt, een pilletje afgetikt en een lekker lijntje opgesnoven. What happens in Mallirca, stays in Mallorca. Zo legt de directie deze super getalenteerde sales-animals goed in de watten voor nog meer sales.

Werkgeluk to the max

Tot twee jaar geleden waren er voor jou tien anderen te krijgen. Da's flink omgedraaid. Nu zeg je als werknemer tegen je werkgever: "Eyyy voor 10 andere bazen, dude"! Vandaar, dat bazen werkgeluk to the max tillen.

De Toiletdame is Interieurverzorgster, de callcenter loonslaaf wordt nu Chief Chatter, de Receptioniste wordt verbaal gepromoveerd tot Director First Impressions en het marketing anusje van alles heet ineens Communicatie-Architect. Denk dat ik mezelf als Zzp-er voortaan Eindbaas van Alles noem.

Chief happiness officer

De vacaturetekst luidt als volgt: 'Gelukkige medewerkers zijn uitzonderlijk getalenteerde personen die samen geweldig werk voor elkaar krijgen. Deze personen begrijpen de business, geloven hierin en willen geweldige impact hebben op de resultaten.ย 

De basis van true happiness ligt op collegialiteit, medewerkers de juiste coach geven die ze op dat moment nodig hebben, op het uitspreken van waardering en delen van successen en verliezen. Zo leer je jouw medewerkers de business te begrijpen en hun eigen impact op de resultaten te laten inzien'.ย 

Waarom de meeste ๐ŸŽค talenten waardeloos zijn

Wat van waarde is, is en blijft waardevol. Uiteraard mag je dat wat van waarde is opleuken. Ga je nog verder en til je het over the top to the max, dan zeg je eigenlijk that the job just sucks.

Helaas gaan veel werkzoekenden mee in deze drag yourself up to be the queen. Solliciteer jij ook met more is better? Dan heb ik nieuws voor je.

F@ck deepfake talenten

Vraag 20 mensen per mail om jouw top-3 aan talenten, want 3 = behapbaar dus krijg je makkelijk response. Destilleer daaruit jouw top-5.

Vermeld deze top-5 op je CV. Kopieer geen talenten letterlijk uit de vacaturetekst, wan dan ben je een copy paster en blรจr je deepfake talenten.

Ben je een kopie of origineel?

De meeste mensen worden geboren als origineel. Helaas sterven te veel mensen als kopie.

Als je je eigen woorden aan jouw talenten geeft, ben en blijf je origineel. Dat geeft eigenwaarde en is krachtig!

Gedraag je je als kopie en wil je weer talentvol origineel worden?

Je talenten ontdekken is een koud kunstje. Daar worden ze niet warm van als je solliciteert. Waar de passie vanaf straalt? Van je zielstalenten!

Hoe je die ontdekt? Help ik je graag bij. Ook om je grootste gave te ontdekken, waar je het makkelijkste je geld mee verdient.

Hoe? Heel makkelijk! Klik snel op Ja Bodo in ontdek graag mijn grootste gave en mijn zielstalenten!

Leg ik je uit, hoe dat je met je gave en je 3 sterkste zielstalenten maar 3 keer hoeft te solliciteren om die droombaan te scoren. Jazeker, met 95% zekerheid!

Tot snel,
Bodo