Page content

Hoera je hebt de Burn-out Hoofdprijs gewonnen

En de hoofdprijs is … een half jaar vrij!

De Burn-out Hoofdprijs“Mijn burn-out moet ik de volgende keer even plannen, zodat het wat beter uitkomt wanneer ik thuis zit” zijn mijn kandidaat vanmorgen. Zo te horen was hij er weer helemaal bovenop.

We waren aan het terugblikken naar wat in zijn geval nou de echte oorzaak was en wat hem nou écht geholpen had om er weer uit te komen.

Bij een bakje koffie zag ik een kandidaat die ik nog nooit zo relaxed en krachtig heb gezien …

Black-out bleek Burn-out

Weet je Bodo, zei Bram -ik noem hem in dit artikel even Bram- ik had hardgelopen in het bos, dat doe ik al 5 jaar. Nou stond ik bij de auto en ik had echt geen idee hoe ik thuis moest komen, een regelrechte paniekaanval.

Twee weken later stond ik in de supermarkt op een gewone zaterdagmorgen. Bij de kassa zag ik mijn hand naar de pinautomaat bewegen, blijkbaar had ik afgerekend. Ik vroeg me af hoe ik al die boodschappen in Gods naam in een kratje moet krijgen; weer totale paniek!

Huilen van Ellende en Opluchting

Ik meldde me ziek bij mijn baas en stapte in de auto. Al rijdend kreeg ik een flinke huilbui. Ik vond mezelf een grote zwakkeling, want opgeven dat doen alleen losers toch? Tegelijkertijd had ik de slappe lach: pure opluchting.

In de eerste paar weken zat ik vast geplakt aan Facebook, Spotify, de T.V., mijn bed en skeelers. Veel geslapen, T.V. gekeken, gesport en af en toe een gesprek met P&O. Langzaam aan kwam ik een beetje bij.

De Balans is Foetsie

Achteraf terugkijkend, heb ik mijn burn-out heel langzaam en heel zorgvuldig opgebouwd, wel 5 jaar lang. Ja, perfectionistisch, controllfreak, geen nee zeggen, het hoort allemaal bij mij. En uiteraard gewoon dóórgaan!

Ik haalde nog een kop koffie voor Bram en hij vertelde verder: ik merk dat ik nu pas echt in de relaxmodus kan zijn, dat is echt een nieuwe dimensie voor me, ik was altijd wel alert op iets.

Ikzelf was Foetsie

Bodo je zegt dat als je een burn-out hebt, dat je dan compleet van het padje af bent; van je levenspad en van je beroepspad … ik heb ontdekt, dat het in mijn geval nog veel verder gaat …

Eigenlijk weet ik niet eens of ik ooit op mijn padje ben geweest, wat is eigenlijk mijn missie, wat kom ik nou helemaal doen op deze wereld? Laat dit nou de allerbeste voorwaarde zijn voor de Burn-out Hoofdprijs!

Bodemloos Flexibel

Nu weet ik wat mijn levensopdracht is en in het verlengde daarvan hoe ik het op een dusdanige manier kan laten werken dat ik mijn geld ermee verdien.

Daarvoor was ik bodemloos flexibel 🙂 Nu stel ik grenzen en bewaak ik mijn pad. En zo genoten we nog even van onze koffie. Meer lezen over burn-out? Klik dan op Meer info.

Kennismaken

Als je kennis wilt maken met de unieke en succesvolle dienstverlening van LoopbaanRegisseur, dan nodig ik je uit voor de gratis Loopbaan BoostCamp.

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner!

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas. Voor meer informatie klik op deze link.

Je kunt ook een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

P.S.: Een like wordt erg op prijs gesteld, doorsturen op LinkedIn ook 🙂

Comment Section

0 reacties op “Hoera je hebt de Burn-out Hoofdprijs gewonnen

Plaats een reactie


*