Page content

I’m possible

Van Impossible naar I’m possible

In deze sombere tijden is inspiratie hard nodig. Wat is inspiratie eigenlijk? De mate van inspiratie is mate waarin de de afstand tussen Impossible en I’m possible overbrugd wordt.

Het vallen van de Berlijnse Muur en het verdwijnen van Apartheid hield niemand voor mogelijk en toch gebeurde het, daarom is het zo inspirerend. Wachten op iets of iemand anders is niet inspirerend. De hamvraag: hoe kun jij inspirerend zijn?

Verslaafd aan niet?

Het aantonen hoe en waarom iets niet kan is in onze samenleving topsport nummer één. Je zou eens kunnen bijhouden hoe vaak in 5 minuten je de volgende woorden gebruikt: “niet, on-, maar”.

Deze 3 woordjes verhullen namelijk de waarheid. Ik ben er niet aan toegekomen betekent ik heb geweigerd het te doen, ik ben onhandig betekent ik heb 2 linker handen en bij een zin met “maar” lieg je over het gedeelte ervoor of erna.

Probeer nu 5 minuten te praten en de woorden “niet, 0n- en maar” weg te laten. Wedden dat je dat niet lukt, uuuh ik bedoel wedden dat je daarin faalt?

De Verdwijntruc

Door te praten in ontkenningen toon je aan dat je faalt. In het verlengde daarvan lijken anderen succesvol. Zo maak je de ander groot en jezelf klein. Dat is Calimero spelen, oftewel de grote verdwijntruc.

Nou zit er een addertje onder het gras. Door te falen zoeken de meeste mensen medestanders en daarmee een excuus om te falen. Stel dat je toegeeft iets op een domme manier te hebben aangepakt, dan zullen weinig mensen dat ronduit beamen. De kans is groter dat mensen zullen reageren in de trend van: oooh, maar dat is mij ook overkomen, dat is niet zo erg joh, etc.

Stop met je Psychische Anorexia

Ik nodig je uit te stoppen met het jezelf klein maken. Het wordt tijd om te stoppen met de collectieve verslaving aan is niet, wil niet en kan niet.

Kijk maar eens terug op jouw eigen leven. Wel eens successen geboekt? Tuurlijk! Had je die successen eerder kunnen boeken? Nee! Want de informatie die je miste was “HOE”.

Start met I’m possible

Hoe blij ben je met je werk? Als dat beneden een 6 scoort, sta je op een kruispunt. Vervelend werk of geen werk … het maakt je klein en onzeker. Op die manier onderstreep je elke dag: “impossible”.

Je kunt ook besluiten om vanaf nu stappen te zetten naar een rijk leven, dat tenminste een 8 scoort. HOE je dat doet, ontdek je al doende.

Hoe

Als je werk zoekt waar je met plezier naar toe gaat EN je wilt met jezelf een nieuwe wereld in stappen, dan is het TotaalTraject met BestemmingsGarantie iets voor jou.

Tijdens dit traject ontdek je hoe je zowel privé als professioneel het beste uit jezelf haalt. Let wel, er zijn slechts 2 plaatsen beschikbaar. Dat betekent dat reeds 8 personen al hebben besloten dat ze I’m possible gaan zijn.

Op je LoopbaanSucces!

Comment Section

0 reacties op “I’m possible

Plaats een reactie


*