Page content

In 5 Stappen Gelukkig met je Werk

In 5 Stappen Gelukkig met je Werk

In 5 stappen gelukkig met je werk, dat kan bij LoopbaanRegisseur.

In 5 stappen regie over je talenten, koers, CV, presentatie en sollicitatie.

Met garantie!

In 5 Stappen Gelukkig met je Werk

In 5 stappen leer je:

 1. dat je enorm waardevol bent;
 2. wat je koers en passie is;
 3. hoe je jezelf authentiek en krachtig presenteert;
 4. hoe je netwerkgesprekken en kansen creëert en
 5. hoe jij tijdens sollicitatiegesprekken de baan en baas selecteert i.p.v. omgekeerd.

De meeste mensen die bij me komen, zitten al een paar maanden of een paar jaar in hun loopbaan op de glijbaan omlaag.

De energie neemt af.

Daarom zijn mijn trainingen super inspirerend en blijvend energie gevend.

Een passievolle baan … kies je Paycheck of Passie?

Een passievolle baan … kies je Paycheck of Passie?

Meer dan 150 cursisten hebben een video-testimonial gegeven.

Bij vele organisaties  heb ik werknemers in hun loopbaan begeleid.

In 2014 zijn 2 kandidaten vermeld in het Financieel Dagblad.

In 2017 stond ik De Volkskrant.

Kijk op LinkedIn voor aanbevelingen.

In 5 Stappen Gelukkig met je Werk

In 5 Stappen Gelukkig met je Werk

In 5 Stappen Gelukkig met je Werk

Met stap 1 kom je in contact met je ziel en eventuele hindernissen worden opgeruimd, zodat energie weer gaat stromen. Je ontdekt je levensopdracht, zodat vele kwartjes zullen vallen. Je zult beter snappen, waarom je wat meegemaakt hebt. Ook ontdek je zelfvertrouwen en je zielstalenten, zodat je nu weet met welke riemen je naar je levensdoel moet roeien. Voor meer info lik op “Met Talenten naar Geluk in 3 Dagen“.

Met stap 2 kom je in contact met passie en koers. Je ervaart passie als je de goede loopbaankoers te pakken hebt. Passie is als er energie van plezier door je ziel heen stroomt. Je weet nu welk type werk bij welk type organisatie jou gelukkig maakt. Overigens kan dat ook werk zijn als ZZP-er. Voor meer info klik op naar Loopbaankoers en Passie in 3 Dagen“.

Met stap 3 leer je hoe je een krachtige en authentieke Elevator Pitch opbouwt. Bescheidenheid siert de mens, maar niet een werkzoekende. Vanaf nu kun je valse bescheidenheid achter je laten, vertrouwen op je innerlijke stem en jezelf stralend presenteren. Een make-over en foto-shoot complementeren deze training. Voor meer info klik op “Presenteren met Wauw-Factor in 3 Dagen“.

Met stap 4 ga je je Curriculum Vitae, je LinkedIn profiel en je Facebook profiel op orde brengen. Ook leer je hoe je vacatures opspoort en netwerkgesprekken creëert, zodat mensen jou tippen met vacatures. Het maken van een video-CV behoort tot de mogelijkheden. Voor meer info klik op “Creëer je Netwerk- en Sollicitatiegesprekken“.

Met stap 5 ga je op jacht naar de baan die jij zoekt. Een baan, waarbij passie en bevlogenheid weer stromen. De opzet van deze training is anders. Het zijn 3-wekelijkse terugkom-bijeenkomsten, waarbij je de fijne kneepjes van solliciteren en sollicitatiegesprekken onder de knie krijgt. De werkgever selecteert jou niet, maar jij selecteert de werkgever waar je wilt werken. Voor meer info klik op “Jij selecteert je Werkgever of opdrachtgever“.

In 5 Stappen Gelukkig met je Werk

met TevredenheidsGarantie

De trainingen van LoopbaanRegisseur scoren gemiddeld 9,0. Deelnemers zijn oprecht onder de indruk en zetten grote stappen.

Bij outplacement en re-integratie verlopen 85% van de trajecten succesvol. Deelnemers vinden inderdaad hun droombaan. Bij loopbaanbegeleiding verlopen 95% van de trajecten succesvol. Deelnemers zitten inderdaad weer right on track.

Mocht je na afloop van de training niet tevreden zijn, dan krijg je gewoon je geld terug.

Mocht je vinden dat je he-le-maal niets aan de training hebt gehad, dan betaal ik je het dubbele terug.

Unieke Aanpak

Wat zorgt voor de hoge succescijfers?

In de 1e plaats wie ik ben. Warm, betrokken, oprecht gedreven om jou vooruit te helpen, als een laserstraal snel en scherp kunnen analyseren & doorprikken, confronteren, vasthoudend daarin en samen de slappe lach hebben.

In de 2e plaats 25 jaar werkervaring en daardoor een schat aan know-how en ervaring hoe het wél werkt. Hoe je je talenten helder krijgt, hoe je koers ontdekt, met welke wapenfeiten komt je CV juist bovenop de stapel, hoe kun je je authentiek en krachtig presenteren ook al ben je zenuwachtig, hoe kun je lastige vragen in een sollicitatiegesprek glansrijk beantwoorden, allemaal parate doeltreffende kennis waar je veel aan hebt.

In de 3e plaats werk ik met familieopstellingen en  loopbaanopstellingen. Er is geen enkele techniek waarmee je zo snel, zo indringend en zo waarachtig tot je kern komt, tot je talenten, je koers en tot je authentieke stralende zelf.

Een kleine waarschuwing is hier op zijn plek. Als we werken met opstellingen kun je je niet meer verstoppen, je kunt er niet meer omheen draaien. Het werken met opstellingen heeft een heel rechtstreekse en meedogenloze kant. Het is zo snel en doeltreffend, dat het je met een lach en een traan kan overrompelen. Maar oooh enorm bevrijdend.

In de 4e plaats ben ik inventief, creatief, soms ’n tikkeltje ondeugend. Bescheidenheid siert de mens, maar zeker niet de werkzoekende! De gebaande wegen bewandelen, in the box en daadoor betrouwbaar en te voorspelbaar, binnen de lijntjes kleuren … dat is precies wat de meeste sollicitanten doen. Er zijn veel handigere, leukere, originelere en vooral snellere manieren om een baan te scoren!

In de 5e plaats heb ik een groot netwerk. Op LinkedIn 3.100 contactpersonen en via diverse groepen zijn meer dan 300.000 personen, op Facebook 2.500 volgers, op Twitter 1.800 volgers en mijn nieuwsbrieven gaan naar 2.600 personen. Dat betekent een direct netwerk van 10.000 personen en een indirect netwerk van 300.000 personen. Je Video-CV breng ik graag onder hun aandacht. Je bent welkom om LinkedIn te kijken wie in mijn netwerk zit. Ik breng je graag direct in contact met één van mijn contactpersonen.

Enkele resultaten: 

 • In 3 dagen van doelloos naar focus
 • In 3 dagen van futloos naar krachtig
 • In 3 dagen van koersloos naar koers met passie
 • In 3 dagen van cameravrees naar authentiek presenteren
 • In 3 dagen een Elevator Pitch, CV en LinkedIn profiel met pakkende wapenfeiten
 • In 1 dag een foto- en filmstoot, zodat je in de meeste gevallen slechts max. 3 sollicitaties nodig hebt voor een passievolle baan
 • Slechts 5 sollicitatiegesprekken nodig hebben om een super leuke baan te scoren.

N.B.: Van burn-out naar passie daar is meer voor nodig dan een 3-daagse training. Voor meer info klik op echte oorzaken van burn-out die niemand ziet.

De gemiddelde verzuimduur bij burn-out is 242 werkdagen. Dat is bijna een jaar. Eén verzuimdag kost € 250,- dus dat is een totaal van ruim € 60.000,-.

Ik kan je garanderen, dat je bij LoopbaanRegisseur met 3 maanden uit je burn-out bent en met nog eens 3 maanden sta je weer in je kracht. Voor je werkgever betekent dat een enorme besparing. Voor jou betekent dat, dat je veel eerder je plezier weer terughebt, kunt genieten van het leven en dat je veel sneller weer een baan met passie te pakken hebt.

Klik op de link voor

Referenties en

namen van organisaties

De 1e Stap

Gewoon even een mail, dan doen we een bakje thee of koffie. 

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Comment Section

2 reacties op “In 5 Stappen Gelukkig met je Werk


Door Suzanne Zijlstra op 14 mei 2015

Eind januari van dit jaar kwam ik naar de Loopbaan Boostcamp. Binnen 5 minuten wist ik dat ik at the right place at the right time was. Inmiddels ben ik bezig met de afronding van het totaal traject. Mijn ultieme droombaan is in zicht, maar niet meer in de verte. Het duurt niet lang meer en dan mag ik deze daadwerkelijk gaan uitvoeren. De trainingen van de LoopbaanRegisseur zijn niet voor mietjes. En met groot risico op succes. Dus bedenk goed wat je met deze loopbaankans doet.


Door Willem De Roode op 8 augustus 2018

Lijkt me een perfect plan.
Wanneer drinken we koffie.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.