Page content

Heerenveen

Loopbaanbegeleiding, Outplacement en Re-integratie Heerenveen

loopbaanbegeleiding-outplacement-reintegratie-heerenveen-en-almereVoor Loopbaanbegeleiding, Outplacement en Re-integratie is Heerenveen makkelijk te bereiken vanuit Leeuwarden, Drachten, Sneek, Groningen en Zwolle.

Het kantoor van LoopbaanRegisseur is gevestigd in “Gebouw Werkstate” en dat is vanaf het station het 2e gebouw aan je rechterhand. Met de auto is dat het één na laatste gebouw aan je linkerhand.

Daarmee is de locatie Heerenveen ideaal bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer voor iedereen in Friesland, Groningen en Overijssel.

Loopbaanadvies, Outplacement en Re-integratie 2e Spoor vanuit Leeuwarden, Heerenveen, Groningen en Zwolle 

Als je in Leeuwarden, Heerenveen, Groningen en Zwolle of de directe omgeving woont, dan zoek je een andere baan in Friesland, Groningen, Overijssel of Flevoland.

Voor informatie over de Arbeidsmarkt kun je klikken op:

Gelukkig worden met je Werk??

De trainingen van LoopbaanRegisseur zijn life-changing. Ze gaan verder dan jou begeleiden bij je loopbaan. Met de trainingen van LoopbaanRegisseur word je weer gelukkig met je werk.

Ik werk met state-of-the-art technieken. Wil je dit meemaken? Kom dan naar de Loopbaan BoostCamp. Dit is een gratis 2-daagse loopbaantraining en de eerste stap naar gelukkig worden met je werk.

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas. Meer info over loopbaanadvies.

Je kunt ook een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

    Comment Section

    0 reacties op “Heerenveen

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.