Volg ons en mis geen enkele video!

Met Loopbaanadvies weer Gelukkig met je Werk

Met loopbaanadvies door LoopbaanRegisseur krijg je je je zelfvertrouwen, talent, kracht en koers weer op een rijtje. Succes 95% in Almere en Heerenveen.

Grote kans dat het al een poosje schuurt en dat je me met enige schroom belt. Grote kans, dat je er nu tóch kiest voor kiest te stoppen met overleven en dat je het hek wilt opengooien, zodat je weer kunt gaan léven, zodat je weer thuis komt met léuke verhalen over je werk!

Wanneer Loopbaanadvies?

Je kunt als werknemer loopbaanadvies overwegen, omdat:

  • Je er niet aan moet denken nog 25 jaar hetzelfde werk te doen
  • Je het gevoel hebt dat er méér in zit
  • Je steeds minder energie hebt en je wilt een burn-out voorkomen
  • Je pas op de plaats wilt maken: "wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik"
  • je meer passie en voldoening uit je werk wilt.

Succespercentage: 95%. Kijk, dat is nog eens resultaat. Meer weten? Klik op Referenties.

Naar Zelfvertrouwen

Als je werk doet wat niet meer bij je past, als je in een organisatie werkt en de organisatiecultuur past niet meer bij je, als je baan wegbezuinigd wordt of als je gewoon verder wilt groeien, dan knaagt dat aan je zelfvertrouwen. Je ziet jezelf dingen doen en je hoort jezelf dingen zeggen die niet je echte ik zijn.

Een LoopbaanProfessional kijkt samen met jou waar je tegenaan loopt en hoe dat ontstaan is. In welke cirkeltjes loop je rond en hoe kom je eruit. Met Testen, Personal Coaching en/of Power Trainingen sta ja snel weer in je kracht en je zelfvertrouwen.

Hoe ga je om met Onzekerheid?

In een tijd waarin alles onzeker is, is de enige zekerheid die je altijd bij je hebt ... jijzelf. Als er veel onzeker is, hoe ga jij daarmee om? Blijf je trouw aan jezelf of laat je je verleiden?

Als het gaat om partnerkeuze, pakken veel mensen het handig aan. Het is de kunst om eerst te ontdekken hoe je zelf in elkaar zit, vervolgens zoek je iemand die bij je past. Als het gaat om werk, dan gaat het om waardering. Bij financiële waardering -salaris- gaan mensen heel ver om dit bij de huidige werkgever veilig te stellen. Ze passen zichzelf verregaand aan en dat gaat dan weer ten koste van de zelfwaardering. Samen met perfectionisme, niet willen falen en doorzettingsvermogen sta je dan in het voorportaal van een burn-out.

Doel en missie

Ben jij ook één van die mensen die je hele leven er over doet om te ontdekken wat in jouw leven je missie is, je levensopdracht?

Als je dit nog niet weet, dan loop je rond in de supermarkt des levens zonder doel; zonder boodschappenlijstje. Dus voor vanavond doe je een pond gehakt, wat groente, pasta en tomatensaus in je boodschappenwagentje, dus eten jullie vanavond pasta. Op soortgelijke wijze shoppen velen op de arbeidsmarkt bij de vacaturebanken.

https://youtu.be/-CHRQTaAZ88

Het zou jouw leven eruit zien als je weet wat je missie is, als je weet waar jouw leven over gaat?

Als je weet wat je missie is, als je echt in je kracht staat, in verbinding met je talenten en je loopbaankoers bent, dan voel je je zelfverzekerd. Dat uit zich in passie. Als je echt met je talenten werkt dan houd je het meeste van jezelf en sta je optimaal in je kracht.

Als je werk doet dat echt jouw ding is, dan kun je op je werk gewoon zijn wie je eigenlijk al bent. Dan stap je met plezier in de auto op weg naar je werk, je vindt makkelijker betere oplossingen voor vraagstukken, je bereikt meer resultaat in minder tijd.

Van Werknemer naar Medewerker

Het aantal vacatures neemt weer toe, ik zie dat ze gedeeld worden op Linkedin en op Facebook. Dat is fijn, want als je leuker werk zoekt, werk waarbij je met plezier `s-ochtends in de auto stapt en in de namiddag enthousiast thuis komt, dan is nu de tijd om je kans te grijpen.

Ik nodig je uit om nog een stap verder te gaan dan te zoeken naar een andere baan: pak de regie! Pak de regie over je persoonlijke leven met de training met je talenten naar geluk in 3 dagen.

Pak de regie over je loopbaan met de training naar loopbaankoers en passie in 3 dagen.

Als je in de regie van je leven en loopbaan staat, dan schuif je op van werk-nemer naar medewerker en dat is pure winst!

Uniek bij LoopbaanRegisseur

Wat past het beste bij je?

Personal Coaching biedt jou maatwerk in een tempo dat bij jou past
Studiekeuzeresten laten je snel de best passende opleiding zien
BeroepskeuzeTesten brengen je talenten en je loopbaankoers snel in beeld
In 3 dagen naar zelfvertrouwen en talenten
In 3 dagen naar je koers met passie.

Waar

Als je in Friesland, Groningen of Overijssel woont, ben je van harte welkom op het kantoor in "Gebouw Werkstate", gevestigd aan Trambaan 1D te Heerenveen.

Als je in Flevoland, Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht woont, ben je van harte welkom op het kantoor in "WTC Almere", gevestigd aan de Oudweg 4 te Almere.

Weer Gelukkig worden met je Werk?

De trainingen van LoopbaanRegisseur zijn life-changing. Ze gaan verder dan jou begeleiden bij je loopbaan. Met de trainingen van LoopbaanRegisseur word je weer gelukkig met je werk.

Ik werk met state-of-the-art technieken. Wil je dit meemaken? Kom dan naar de Loopbaan BoostCamp. Dit is een gratis 2-daagse loopbaantraining en de eerste stap naar gelukkig worden met je werk.

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas.Meer info over loopbaanadvies.

Je kunt ook een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Als je hetcontactformulierinvult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof