Page content

Re-integratie

Met Re-integratie 1e en 2e Spoor ga je van ziek via beter naar het beste. Een gezonde toekomst vanuit Heerenveen, Leeuwarden, Almere en Lelystad.

https://youtu.be/Ou6VDokFceY

Re-integratie 2e Spoor is gebonden aan allerlei regelgeving. Dat betekent dat je een specifiek pad moet bewandelen om er weer helemaal bovenop te komen.

Bij voorkeur begeleid ik je nog een stap verder: naar een gelukkig persoonlijk en professioneel leven. Wil je eerst lezen wat Re-integratie 2e Spoor is, klik dan hier.

De Essentie van Re-integratie 1e en 2e Spoor is … een beter mens

Als jou een traject Re-integratie 2e Spoor aangeboden wordt, dan heb je al een heel traject achter de rug van vallen, opstaan, toch proberen en weer verder. En nu moet je vertrekken.

Vertrek is vaak pijnlijk en komt veel voor. Toch kan re-integratie opluchting geven. Vaak zeggen kandidaten: “eigenlijk had ik dit eerder moeten doen”.

Inhoud Re-integratie

Blauwdruk Droombaan

Blauwdruk Droombaan

Het Re-integratietraject kent bij LoopbaanRegisseur een gestructureerde opbouw. Om meer te lezen over deze opbouw klik hier. Een Re-integratie 2e Spoortraject is een op elkaar afgestemde mix van Testen, Coaching en Trainingen.

Met Testen krijg je op een objectieve manier inzicht in je capaciteiten, persoonlijkheid, talenten en de beroepskoers die bij je past.

Personal Coaching biedt je de mogelijkheid om in te spelen op de persoonlijke situatie op het werk en deze te verbeteren.

De driedaagse Power Trainingen zijn duurzaam transformerend van blokkades naar kracht, van koersloos naar koersvast, van grijze muis naar kleurrijk.

De trainingstechnieken bieden bovenal grip op de achterliggende mechanismen voor een succesvolle loopbaan.

Resultaat

Het resultaat van een traject bij LoopbaanRegisseur is daadwerkelijke regie over je kracht, talenten, koers en je loopbaan. Door deze extra dimensie kan LoopbaanRegisseur bestemmingsgarantie aanbieden.

Bij loopbaanbegeleiding worden 95% van de trajecten met succes afgesloten, bij outplacement en re-integratie 85%. De deelnemers waarderen de trainingen gemiddeld met 9,0.

Meer Waard

Re-integratie 2e Spoor bij LoopbaanRegisseur levert je veel meer op dan alleen een nieuwe baan. Je staat stevig in je persoonlijke kracht, je kunt je talenten benoemen, je weet welke loopbaankoers, banen en bazen bij je passen, je hebt je Curriculum Vitae en je LinkedIn profiel goed op orde en je hebt er plezier in om te netwerken met social media, met mensen die je kent en met mensen die gaat leren kennen.

Achteraf zeggen veel mensen tegen me: “oh dit had ik veel eerder moeten doen”. “Ik voel me nu zelfverzekerd, ben meer waard op de arbeidsmarkt en veel gelukkiger”. Voor een overzicht wat Re-integratie 2e Spoor bij LoopbaanRegisseur je oplevert klik hier.

Trajectduur Re-Integratie 2e Spoor

Bij Re-Integratie 2e Spoor varieert de trajectduur van 6 tot 12 maanden. Als iemand in zijn kracht staat en de zoekrichting helder heeft is 6 maanden voldoende, bij een burnout zijn 12 maanden nodig.

http://youtu.be/V6Q0okOAUx4

Evaluaties

Elk kwartaal is er een regiegesprek met de kandidaat en de opdrachtgever. Doel is het samen bespreken of de kandidaat op koers zit.

De kandidaat schrijft zelf het verslag met daarin de uitgangssituatie, het trajectdoel, de modules, de vorderingen en het huidige resultaat. LoopbaanRegisseur communiceert over de motivatie en inzet.

Waar

Het kantoor en de trainingszaal van LoopbaanRegisseur te Heerenveen is gevestigd naast het Centraal Station en makkelijk bereikbaar vanuit Leeuwarden, Drachten, Sneek, Groningen, Drenthe en Overijssel.

Het kantoor en de trainingszaal van LoopbaanRegisseur te Almere is gevestigd naast het Centraal Station en makkelijk bereikbaar vanuit Lelystad, Emmeloord, Amsterdam en Utrecht.

Kandidaten komen uit heel Nederland. Ik werk met technieken die fenomenaal en krachtig zijn, technieken waarmee je bij het onbegrensde potentieel in jezelf komt, zodat je kansen creëert en realiseert.

Investering

Een Re-integratie 2e Spoortraject is maatwerk, rekening houdend met wat de kandidaat nodig heeft om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Uiteraard wordt de inhoud en de opbouw van het traject bepaald in overleg met de opdrachtgever en de kandidaat.

Als indicatie bedraagt de investering tussen € 3.000,- en € 6.000,-.

Kennismaken

In Nederland werkt 20% van de beroepsbevolking met passie en bevlogenheid. Dat kan als free lancer, als werkgever en als werknemer. Volgens mkbservicedesk produceren mensen die met passie en bevlogenheid werken 18% meer, ze verzuimen 30% minder en ze werken 60% veiliger.

http://youtu.be/DSaO8LF_pCs

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij bij die 20% behoort die met passie en bevlogenheid werkt. Dat leidt in je persoonlijke leven tot betere resultaten, meer zelfvertrouwen, jij helpt meer mensen en anderen helpen jou eerder.

Je kunt altijd stappen voorwaarts zetten. Zo kun op deze site gratis e-books downloaden, je kunt je inschrijven voor de gratis nieuwsbrieven, je kunt je ook opgeven voor de gratis 2-daagse LoopbaanTraining:

Als je nu wilt ontdekken hoe we het beste uit jou en je loopbaan halen maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Als je je telefoonnummer invult, binnen 24 uur.

Je kunt ook even een reactie achterlaten op het onderstaande reactieformulier. Uiteraard ontvang je van mij een reactie retour.

Op je LoopbaanSucces.

Comment Section

0 reacties op “Re-integratie

Plaats een reactie


*