Page content

Maatwerk

Personal Coaching en LoopbaanAdvies

Personal Coach Bodo Agterhof Friesland, Groningen, Overijssel, Drenthe, FlevolandPersonal Coaching door een gecertificeerd en ervaren Loopbaan-Coach biedt je snel inzicht en oplossingen.

Bij overspannenheid, wrijving en patstellingen ga je van een doodlopende straat naar een kruispunt met meerdere opties. Dat geeft lucht!

Met mijn ervaring komen we snel to the point en naar openingen. Vaak zijn maximaal 5 gesprekken nodig.

Wil je eerst lezen wat loopbaanbegeleiding is, klik dan hier.

Hoe zou je het vinden om:

 • goed voor jezelf op te komen bij functioneringsgesprekken
 • wrijving met een een bepaald type collega of leidinggevende om te buigen in samenwerking
 • van overspannen naar energiek te gaan
 • de boodschap achter burn-out te ontdekken, zodat je een vervullend leven kunt opbouwen
 • een pakkend Curriculum Vitae te maken voor 3X zoveel uitnodigingen
 • nu wel die stap te zetten naar leuker werk, misschien zelfs je droombaan?

Veel mensen denken dat de hulp inschakelen van een coach niet noodzakelijk zou hoeven zijn, want je zou het toch ook alleen moeten kunnen?

Soms blijf je in patronen hangen, ook al wil je dit niet. Met een gecertificeerde Personal Coach stap je in nieuwe patronen bij loopbaanbegeleiding, outplacement en re-integratie 2e spoor. Alleen ga je harder, ook in de verkeerde richting; samen kom je verder in de goede richting.

Wanneer een Personal Coach?

 • Wrijving en conflicten geven warmte of oververhitting. Als je je ergert aan een collega of leidinggevende, dan kan dit een spiegel zijn voor talenten van jezelf die je onbenut laat. Vaak sluimert het al maanden, soms zelfs jaren. De coach gaat met jou op zoek naar je echte talenten, hoe en waar je deze kunt inzetten om met plezier en samenwerking meer resultaten te bereiken;
 • Overspannen kan eigenlijk onderspannen zijn. Met welke taken zou je liever stoppen en welke talenten laat je onbenut? Ruil perfectionisme in voor realiteit, passie en plezier op je werkt, waarbij je in minder tijd meer bereikt;
 • Moe van je werkgever? Een specifieke vorm van overspannenheid die ik steeds vaker tegenkom is als de bedrijfscultuur en de persoon niet meer met elkaar matchen. De persoon in kwestie wil meer verantwoordelijkheid of vrijheid; men leze “volwassener” behandeld worden. Dan wordt het tijd om te zoeken naar een ander type werkgever. Ook kun je overwegen om voor jezelf te beginnen, om meer uit je leven te halen
 • Burnout wordt gedurende 3 tot 7 jaar heel zorgvuldig wordt opgebouwd; totaal opgebrand is niet iets dat je ineens overkomt. Vaak is er sprake van diepe, onbewuste patronen, waarbij de persoon in kwestie hardnekkig iets probeert te bewijzen of een leegte aan de binnenkant probeert te verhullen. Met coaching ontdek je deze diepgewortelde patronen en kun je ze ombuigen in patronen die jou juist energie geven;
 • Executives laveren tussen belangen, doelen,  politiek, visie, privé en hun normen & waarden. Dat kan een pittig krachtenveld zijn, waarbij je in kleine stapjes steeds verder van jezelf komt te staan. Personal Coaching voor Executives helpt je nieuwe ankerpunten in jezelf te vinden, gecombineerd met bezieling, zodat jij weer je middelpunt bent;

Alleen ga je harder, samen kom je verder

Ik zit in mijn passie, bewandel mijn bestemming en ervaar zingeving. Graag begeleid ik jou, zodat jij hetzelfde ervaart.

Als gecertificeerd LoopbaanProfessional beheers ik meerdere technieken. Doel is vanuit veiligheid, hartelijkheid en humor jou uit te nodigen en soms te confronteren om zo snel mogelijk stappen voorwaarts te zetten. Uiteraard kan dat uit je comfortzone zijn, maar het lucht enorm op!

Bijzonder

Ik ben opgeleid en ervaren in systemisch coachen. Deze techniek werkt met familie- en loopbaanopstellingen en is bijzonder krachtig en effectief. Eén gesprek systemische coaching levert gegarandeerd meer op dan vijf gesprekken bij een reguliere coach of therapeut. Om te lezen wat anderen zeggen, klik op Referenties.

Investering

Het aantal gesprekken varieert van 3 tot 10 gesprekken. Ook de tijdsduur per gesprek kan variëren, afhankelijk van de doelstelling en de in te zetten technieken. Een offerte is daarom maatwerk.

Resultaat

Resultaat is dat je weer kunt genieten van je werk, dat je je werk effectiever doet in minder tijd. Dit levert zelfvertrouwen op, eigenwaarde en waardering van anderen. Je staat in je persoonlijke leven en in je professionele leven weer in je kracht!

Enkele reacties zijn:

 • De veranderingen heb ik zelf teweeggebracht omdat ik er aan toe was en er voor open stond. De familieopstellingen hebben me geholpen om zaken achter me te laten en nieuwe wegen in te slaan. Door jou ben ik daarmee in aanraking gekomen en daar ben ik tot op de dag van vandaag blij om. Bedankt!
 • Het mooie is dat wat ik nu besef over wat ik wil, niet nieuw is, maar wel verbonden is met mijn kern. Ik kan de opties die zich voordoen nu makkelijker beoordelen op wel of niet bij mij passend. Zie je morgen!
 • Als ik naar mijn werk kijk, lijkt het erop dat ik een soort heroriëntatie heb meegemaakt. Daardoor kijk ik vanuit mijn innerlijk nu anders naar mijn werk. Alsof ik een sprong heb gemaakt, waardoor ik met nieuwe energie mijn taken kan vervullen
 • Het heeft me inzicht gebracht in bepaalde patronen van mezelf. Door de familieopstelling heb ik ervaren hoe sommige patronen terug te voeren zijn in meerdere generaties. Ik kon het nog niet helemaal duiden, maar ik voel een grote bevrijding. Van hieruit kan ik de volgende stap zetten op weg naar de kracht in mezelf
 • Er werd ook zichtbaar wat ik als kracht te klein heb gehouden. De uitkomst helpt me om focus in mijn loopbaan te houden. Het voelt als een beweging die ik nu van binnenuit kan halen naar buiten in plaats van wachten op wat er van buiten op mij af komt
 • Toen uiteindelijk stil gestaan bij wat de centrale boodschap van dit weekend voor mij was: “je bent goed, geniet van jezelf”. Die acceptatie zorgde gelijk voor wat rust en ruimte waardoor de “dwingende” gedachten van maandagnacht ook verdwenen. Voor mij zit de sleutel in de acceptatie en kunnen genieten van mezelf, niet in het ‘moeten’ luisteren naar elke kriebel in mijn lichaam en die gelijk verklaren, waar het op gegeven moment wel een beetje naartoe ging.  Gistermiddag een gesprek met mijn werkgever gehad over mijn toekomst. Ik ben daar naar binnen gestapt met een open gevoel waardoor het gesprek erg prettig was en zeer weinig energie koste, wat normaal gesproken bij mij met spannende gesprekken wel het geval is. Ik kon goed verwoorden wie ik was en waar ik wel en niet naar op zoek ben, en wat nog onduidelijk voor mij is. Kortom, goed gesprek en ook de tegenpartij ervaarde het als een open en goed gesprek.

Kennismaken

Als je kennis wilt maken met de unieke en succesvolle dienstverlening van LoopbaanRegisseur, dan nodig ik je uit voor de Loopbaan BoostCamp.

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner voor € 48,-!

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas.

Je kunt ook een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

  Comment Section

  0 reacties op “Maatwerk

  Plaats een reactie


  *