Page content

Catering en Overnachting

Energieke start

De trainingen beginnen om 10.00 uur. Met klem vraag ik je om om 09.30 aanwezig te zijn, zodat een openstaande brug niet zo onoverkomelijk is en een klein beetje file evenmin.

Je kunt alvast koffie en thee drinken en even bijpraten met de medecursisten. Zo starten we de training vanuit rust, verbinding en helemaal aanwezig zijn.

Tijdens de Trainingen wordt er goed voor je gezorgd. Proost smoothieDe reguliere 3-daagse trainingen beginnen met verse, zelfgemaakte smoothie, vol met vitaminen, anti-oxitanten, mineralen en sporenelementen, kortom een energie-boost.

Lunch

LunchEén van de vrijwilligers doet boodschappen en zorgt voor diverse soorten brood, verse groene salades, vruchtensappen, kaas, worst, gerookte zalm, chocolade vlokken, etc.

De vrijwilligers zorgen voor een rijk gedekte lunchtafel, zodat er zoveel mogelijk trainingstijd resteert.

Na de lunch helpen we allemaal een handje mee om alles weer op te ruimen.

Catering

Cristijn de VinAlle diners worden verzorgd door Cristijn de Vin. Hij heeft de trainingen zelf ook gevolgd en een LoopbaanSwitch gemaakt van Beleidsmedewerker naar Ondernemer.

Ik nodig je uit om even op zijn site te kijken: Vino’s Authentiek eten.

Je kunt bij hem een hapje komen eten, een fantastisch bakje espresso drinken, hij komt ook graag bij je langs met zijn mobiele pizza-oven.

2-Gangen Diner

Lasagna en GnocciIn de winter is er stamppot, stoofvlees en wild, in het voorjaar zijn er verse asperges en in de zomer Gnocci en Lasagna, altijd zelfgemaakt en vergezeld van salades.

Dessert

DessertInmiddels begint Cristijn een beetje legendarisch te worden vanwege zijn desserts.

Sorbet-ijs of roomijs met verse vruchten, yoghurt met in likeur geweekte lange vingers, hij maakt het allemaal zelf.

Tiramisu is één van zijn favorieten, Crème Brûlée is één van de favorieten van de cursisten!

Voor mij is hij een toonbeeld van bourgondisch vakmanschap.

Voedsel Intoleranties

We houden geen rekening met voorkeuren. Wel houden we rekening met intoleranties. Ben je allergisch, geef dit dan tijdig door, dan houden we er graag rekening mee.

Overnachtingen

Ik heb geen lijst vaan aanbevolen hotels of Bed&Breakfast adressen, want mensen hebben zo hun eigen voorkeuren. Bovendien is Google enorm handig.

Je kunt “hotels Heerenveen” intoetsen op Google, bed and “breakfast Heerenveen” kan ook. Vervolgens verschijnt er een lijst met logeeradressen die je zelf kunt boeken.

Het boeken van een kamer is vaak het goedkoopste via www.booking.com.

De trainingen zijn in Heerenveen (Trambaan 1D). Overnachten in Heerenveen is de kortste reisafstand, Joure is 15 minuten rijden, Drachten 20 minuten en Leeuwarden is 30 minuten rijden.

    Comment Section

    0 reacties op “Catering en Overnachting

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.