Page content

Nieuwe Baan met BestemmingsGarantie

Nieuwe Baan met BestemmingsGarantie 

nieuwe baan-met-bestemmingsgarantieZoek je een Nieuwe Baan? Wil je voortaan met passie naar je werk? Zoek je een traject met BestemmingsGarantie? Dan is dit je kans!

Nieuwe Baan met BestemmingsGarantie kan ingezet worden bij Outplacement met Werk naar Werk, bij Re-integratie 2e Spoor en bij Re-integratie vanuit een uitkering.

Voor werkgevers, werknemers en ook voor particulieren die er voor kiezen om hun droombaan te veroveren is dit een erg aantrekkelijk aanbod.

TOTAALTRAJECT MET BESTEMMINGSGARANTIE

LoopbaanRegisseur heeft een bijzonder aanbod: het TotaalTraject. Dit omvat de 5 Power Trainingen én 10 Personal Coachingsgesprekken met als doel: je droombaan! Succes 85%. Wat zeggen anderen? Klik op Referenties.

Er is plaats voor 10 personen: samen uit, samen thuis. De meeste deelnemers komen uit Friesland (Heerenveen, Sneek, Leeuwarden), uit Groningen en uit Flevoland (Emmeloord, Lelystad en Almere).

Naar Passie met Resultaat!

Volgens mkbservicedesk.nl werkt 20% met passie & bevlogenheid. Zij zijn 18% productiever, ze werken 60% veiliger en verzuimen 30% minder. Dus minder ziek, meer plezier en meer resultaat.

Met het TotaalTraject nodig ik je uit om te leven en werken vanuit passie. Go for it!

Je eigen kansen scheppen

In deze tijden ontvangt P&O-er zo’n 250 CV’s op een vacature. Steeds vaker wordt een vacature niet meer gepubliceerd op een vacaturesite. Werkgevers zoeken via hun netwerk naar sollicitanten. Liever zoeken in het eigen netwerk of dat van collega’s, even een bericht op Twitter en LinkedIn. Netwerken is dus de sleutel tot een nieuwe baan.

Tijdens het TotaalTraject leer je kansen en mogelijkheden te scheppen. Tuurlijk moet je er hard voor werken om je droombaan te scoren; je hebt immers veel concurrentie. De mensen die ik begeleid tonen echter aan dat het WÉL lukt.

Marjolijn Borrèl-Karlas
Marjolijn Borrèl-Karlas Personeelsadministrateur bij Arriva

Bodo geeft je op een unieke manier inzichten en creëert zo de ruimte tot gezonde ontplooiing. Zijn manier van werken zal door zijn positieve instelling iedereen een duwtje in de goede richting geven! Ik beveel hem dan ook van harte aan. 24 september 2012, Marjolijn Borrèl-Karlas werkte bij een ander bedrijf tijdens de samenwerking met Bodo Agterhof bij LoopbaanRegisseur

Kennismaken

Wil je ontdekken hoe we het beste uit jou en uit je loopbaan halen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Als je je telefoonnummer invult, binnen 24 uur.

INHOUD WERK NAAR WERK MET BESTEMMINGSGARANTIE

1- Met je Talenten naar Geluk in 3 dagen

Je missie, je grootste krachtbron en je grootste talenten. Na deze training sta je als persoon weer in je kracht. 3 Trainingsdagen en 2 terugkomavonden. Voor meer info klik op Met je Talenten naar Geluk in 3 Dagen

2- Eén gesprek Personal Coaching voor je loopbaanregie;

3- Naar Loopbaankoers en Passie in 3 Dagen

Je loopbaankoers, expertise en resultaten. Na deze training sta je als professional helemaal in je passie. 2 Trainingsdagen en 2 terugkomavonden. Voor meer info klik op Naar LoopbaanKoers en Passie in 3 Dagen

4- Eén gesprek Personal Coaching voor je loopbaanregie;

5- Presenteren met de Wauw-factor in 3 Dagen

Breng als werkzoekende je etalage op orde en laat je zien. Na deze training kun je jezelf authentiek en zelfverzekerd presenteren, heb je een Elevator Pitch dat staat als een huis en ga je perfect gekleed, op netwerk- en sollicitatiegesprekken. Je ontvangt bovendien de perfecte foto voor op LinkedIn. Tijdens de netwerkavond presenteer je je Elevator Pitch aan 30 gasten, zodat je meteen je netwerk uitbreidt. Voor meer info klik op Presenteren met de Wauw-factor in 3 Dagen.

6- Eén gesprek Personal Coaching voor je loopbaanregie;

7- Creëer je Netwerk- en SollicitatieGesprekken

Nu volgt een serie van workshops met gemiddeld 25 aanwezige personen per workshop. Elke workshop wordt er een smoelenboek gemaakt, zodat jij je warme netwerk uitbreidt. Wellicht tipt één van de aanwezigen jou op de vacature die je zoekt! Er zijn workshops over je Curriculum Vitae, over je Communicatie Stijlen, over LinkedIn en Facebook. Met 4 workshops kun je je netwerk uitbreiden met 100 personen. Zo verhoog je je kans op een baan enorm! Voor meer info klik op Creëer je Netwerk- en SollicitatieGesprekken.

8- Eén gesprek Personal Coaching voor je loopbaanregie;

9- Jij selecteert je Werkgever of Opdrachtgever

Dit is de sollicitatietraining met bijeenkomsten van één dag per twee weken. Aan bod komt je doel, strategie, tactiek en twee wekelijkse plan van aanpak. 40 Trainingsuren in 3 maanden. Middels netwerken en internet ga je op zoek naar je droombaan. Voor meer info klik op Jij selecteert je Werkgever of Opdrachtgever.

10- Eén gesprek Personal Coaching per maand voor je loopbaanregie, totdat je je droombaan gevonden hebt.

UNIEK: de BestemmingsGarantie

Uniek is de bestemmingsgarantie.

Dat wil zeggen dat ik je begeleid, totdat jij aangeeft: dit is voor mij op dit moment de ideale baan.

Deze garantie kan ik je geven, omdat ik werk met state of the art technieken. Het gemiddelde resultaat bij outplacement en re-integratie is 85% succes. De trainees waarderen de trainingen gemiddeld met een 9,0.

Zo is het tijdens de 1e Training mogelijk om mensen in één weekeinde van burnout naar kracht te gaan. Belemmeringen verdwijnen, zodat je in je in je kracht gaat staan.

Tijdens de 2e Training ontdek je, welk werk jij bent; dat is je professionele passie. In het werk dat echt bij je past, ben jij een expert en kom je relatief gemakkelijk tot resultaten.

Elevator Pitch

Elevator Pitch

Jezelf presenteren eng? Welnee, iedereen kan het leren In de 3e Training leer je hoe je in 5 stappen inhoudelijk een Elevator Pitch (je één minuut presentatie) opbouwt en hoe je deze in 4 stappen authentiek en overtuigend leert presenteren.

Dit is je kapstok voor elk netwerkgesprek. Netwerken is de sleutel tot 66% van de vacatures. We organiseren samen een netwerkavond, zodat je meteen je netwerk vergroot met 30 personen.

Tijdens de 4e Training leer je al doende netwerken, want veel netwerkgesprekken leiden tot sollicitatiegesprekken.

De bovenstaande 4 trainingen zijn erg krachtig en werken maanden lang door. Omdat ze zo krachtig zijn, is er één training per maand. Tussen de trainingen zijn er twee terugkomavonden per maand, zodat je verdere stappen zet en successen met elkaar deelt.

Elke training zijn er verrassende en zeer effectieve oefeningen en elementen. Dat houdt je fris en alert.

De 5e Training steekt anders in elkaar. Het is werken aan werk. Dit zijn tweewekelijkse terugkomdagen, waarbij je een planning maakt voor de komende 2 weken, je acties met elkaar bespreekt, tips en trucs uitwisselt. Je besteedt minimaal 20 uur per week aan netwerken en het opsporen van verborgen vacatures.

Tenslotte blijf ik je begeleiden, totdat je je droombaan bereikt hebt.

Kennismaken

Wil je ontdekken hoe we het beste uit jou en uit je loopbaan halen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Als je je telefoonnummer invult, binnen 24 uur.

BLAUWDRUK DROOMBAAN

Blauwdruk Droombaan

Blauwdruk Droombaan

De trainingen en de coachingsgesprekken volgen de gestructureerde opbouw van het model dat ik heb ontwikkeld: “Blauwdruk Droombaan”.

Met “Blauwdruk Droombaan” ga je in 5 X 5 stappen naar je Droombaan.

Je moet immers eerst als persoon in je kracht staan om te ontdekken welk werk je passie heeft.

Als de binnenkant kracht en koers heeft, ga je werken aan de buitenkant: jezelf persoonlijk, professioneel en digitaal presenteren en promoten.

Wil je meer lezen over de “Blauwdruk Droombaan”, klik dan hier.

INVESTERING

Aan werkgevers bied ik het TotaalTraject met bestemmingsgarantie aan -inclusief alle hierboven genoemde trainingen en coaching- voor € 4.500,- exclusief BTW.

Particulieren die het traject met eigen middelen financieren, ontvangen korting. Indien gewenst kun je in maandelijkse termijnen betalen.

Jean Pierre Smiet
Jean Pierre Smiet Sr. HR Advisor at UPC Netherlands

Bodo is een van de beste loopbaan adviseurs met wie ik ooit zaken heb gedaan. Bodo weet altijd tot de kern van een probleem te komen en weet door zijn enorme dosis creativiteit vrijwel altijd tot een passende oplossing te komen. Verder ken ik Bodo als een gepassioneerd persoon. Hij voert zijn vak met enorme bevlogenheid uit en dat is zeer aanstekelijk. Een gesprek met Bodo zal je weer gegarandeerd bij je passie brengen. 9 september 2010, Jean Pierre Smiet was een klant van Bodo Agterhof

OVERIGE KOSTEN

Voor catering en eventuele overnachtingen klik op Catering en Overnachting.

Kennismaken

Wil je ontdekken hoe we het beste uit jou en uit je loopbaan halen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Als je je telefoonnummer invult, binnen 24 uur.

RESULTATEN

Met het TotaalTraject maak je je loopbaandromen waar. Voor referenties klik op Referenties.

De 1e Training (met je Talenten naar Geluk in 3 Dagen) levert je op dat je …

 1. Jouw grootste krachtbron ontdekt
 2. Jouw top-3 aan talenten ervaart
 3. Je grootste blokkades opruimt
 4. Merkt wanneer je uit je kracht schiet en hoe je weer in je kracht komt
 5. In een sollicitatiegesprek over je plussen en minnen kunt vertellen op zo’n manier dat de ander er geen speld tussen krijgt
 6. Kracht en zacht met elkaar verbindt
 7. In je charisma gaat staan
 8. Van contact naar verbinding met jezelf en met anderen gaat
 9. Spontaner contact met anderen legt en andersom
 10. Meer in “the flow” zit, waardoor je meer bereikt in minder tijd.

De 2e Training (naar Loopbaankoers en Passie in 3 dagen) levert je op dat je …

 1. De loopbaankoers ontdekt die bij jóu past: welke baan & baas of als ZZP-er
 2. Je expertise kunt definiëren in maximaal 5 woorden
 3. Precies kunt vertellen waarom ze jou moeten aannemen en niet een ander
 4. Jezelf authentiek, kort en krachtig kunt presenteren in één minuut (Elevator Pitch)
 5. Complimenten oogst om je lef en je presentatie
 6. Midden in je professionele passie en zelfvertrouwen staat
 7. Een banenmagneet wordt en je netwerk jou vacatures aandraagt
 8. Geen genoegen neemt met zomaar een baan en zelfs een werkgever en baan afwijst
 9. Op de meest onverwachte momenten tips en netwerkcontacten ontvangt
 10. van anderen te horen krijgt: ja, deze baan dat bén je.

De 3e Training (presenteren met de Wauw-factor in 3 dagen) levert jou op dat je …

 1. Weet en ervaart met welke kleuren je wegvalt of juist straalt
 2. Als dame weet met welke kleding je je figuur flatteert; denk aan roklengte, halslijn, broekmodel, grote of kleine prints, etc.
 3. Als heer weet met welke kleding je het beste voor de dag komt; denk aan overhemd, overhemdboord, pantalon, colbert, etc.
 4. Weet met welke sollicitatie outfit je een professionele indruk maakt (expert)
 5. Weet met welke kleding je de indruk versterkt die jij wilt achterlaten (imago)
 6. Weet en ervaart hoe je Elevator Pitch opbouwt en presenteert
 7. Je Elevator Pitch presenteert met authenticiteit, kracht en passie, waarmee je complimenten oogst en netwerkcontacten
 8. De regels weet van Netiquette: netwerken + etiquette
 9. Netwerkcontacten je nieuwe netwerken aanbieden
 10. Een krachtige en authentieke CV hebt, die 3X zoveel uitnodigingen genereert
 11. De do’s and dont’s ontdekt van een professioneel LinkedIn profiel
 12. De perfecte foto hebt voor op je CV en in je LinkedIn profiel
 13. De juiste zoekwoorden in je LinkedIn profiel verwerkt om snel gevonden te worden
 14. Het aantal contactpersonen op LinkedIn gaat uitbreiden met 30 – 50 personen
 15. Voortaan jezelf met flair zichtbaar maakt en mensen veel enthousiaster op je reageren.

De 4e Training (creëer je netwerk- en sollicitatiegesprekken) levert jou op dat je …

 1. Weet wat de meest gestelde sollicitatievragen zijn en hoe daarop te antwoorden
 2. Weet wat de moeilijkste sollicitatievragen zijn en hoe daarop te antwoorden
 3. Weet welke strikvragen er gesteld kunnen worden en hoe daarop te antwoorden
 4. Weet wat de STARR interviewtechniek is en hoe je daarop het beste kunt antwoorden
 5. Je kansen verdubbelt door inhoudelijk overtuigend te antwoorden op vragen
 6. Weet hoe je de Efficiënte herkent en in diens taal kunt communiceren
 7. Weet hoe je de Hartelijke herkent en in diens taal kunt communiceren
 8. Weet hoe je de Voeler herkent en in diens taal kunt communiceren
 9. Weet hoe je de Denker herkent en in diens taal kunt communiceren
 10. Je kansen nog eens verdubbelt doordat je op de juiste golflengte communiceert
 11. Je netwerk verder uitbreidt met 30 personen en hun netwerk
 12. Je het voeren van sollicitatiegesprekken eigen maakt
 13. De regie kunt voeren over elk gesprek; dit voelt zelfverzekerd
 14. In werksituaties makkelijker communiceert en meer bereikt
 15. Ook privé meer bereikt met communicatie in minder tijd met meer plezier.
Edwin Gramsbergen
Edwin Gramsbergen Inkoper at Bollegraaf BRM Gedreven planner / organisator / coördinator

Bodo de Super Loopbaan Regisseur,
Toen ik vast liep met mijn baan als inkoper is Bodo door mijn vriend Niels op mijn pad gekomen. Hij zij tegen mij bel deze man maar hij heeft de oplossing. De volgende morgen ik Bodo bellen en hij nam op er volgde een heel bijzonder telefoon gesprek, na afloop dacht ik deze man kent mij terwijl ik hem nog nooit had ontmoet. We hadden een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek en de dingen goed door gesproken. Hij heeft me gelijk geholpen bij afwikkelen van zaken met mijn oude werkgever enz. Daarna ben ik gelijk bij hem begonnen met mijn outplacment traject dit was heel zwaar, heel leuk, heel leerzaam maar vooral HEEL SPECIAAL EN BIJZONDER. Dit kun je andere mensen niet uitleggen die denken dan je bent gek, dit moet je gewoon meemaken en ervaren dan weet je waar je over kunt praten. Je wordt er een heel POSITIEF en ander mens van. Oftewel een echte aanrader als je stappen met je leven of werk wilt maken. Bodo is een super gozer met een groot hart die het outplacmenttraject met veel liefde, passie en succesvol met je doorloopt. Een echte aanrader je wordt er echt een ander mens van. Ik zou zeggen gewoon DOEN !!

De 5e Training (jij selecteert je werkgever of opdrachtgever) levert jou op dat je …

 1. Onderzoekt in welke branches de meeste vacatures zijn
 2. Onderzoekt wat kansen zijn op de arbeidsmarkt
 3. Weet hoe je belemmeringen en jouw zwakke punten kunt overwinnen
 4. Gegevens verzamelt over de branches die jouw voorkeur hebben
 5. Wat betreft branche informatie een gelijkwaardig gesprekspartner bent voor P&O
 6. In drie maanden je netwerk uitbreidt met minimaal 100 personen
 7. De verschillende manieren van netwerken in kaart brengt
 8. De manieren van netwerken kiest die het beste bij jou passen
 9. Ik je in contact breng met P&O-ers en leidinggevenden
 10. Steeds meer drempels overwint
 11. Planmatig en efficiënt werkt aan je droombaan
 12. Tips en trucs ontvangt van de andere trainees
 13. Geïnspireerd en gesteund wordt om je doel te bereiken
 14. Je hoofd op een authentieke manier boven het maaiveld uitsteekt
 15. De kortste weg bewandelt naar je droombaan.

Werner Bos
Werner Bos Docent Engels

Het volgen van een loopbaantraject bij Bodo heeft van mij een 2.0 versie gemaakt. Het beste uit jezelf en je loopbaan halen is exact wat Bodo doet. Alles klopt, de werkwijze, de trainer, de ideeën er achter… Bodo inspireert, nee, IS inspiratie. Hij schud je wakker, laat je met beide benen op de grond staan en mee mij stappen verder geholpen die ik anders nooit had kunnen zetten

OVERIGE INFORMATIE

Jazeker, het is een uitdagend traject. Ik heb trainees in enkele maanden zien transformeren van grijze muis naar stralend, van uitgeblust naar sprankelend en doelgericht. Tuurlijk, ieder op zijn authentieke manier. De één is introvert en rustig, de ander praat met handen en voeten. Je blijft gewoon jezelf, samen halen we het beste uit jezelf en uit je loopbaan.

Kennismaken

Je kunt altijd stappen voorwaarts zetten. Zo kun op deze site gratis e-books downloaden, je kunt video filmpjes bekijken, je kunt je ook opgeven voor de gratis 2-daagse LoopbaanTraining:

Als je nu wilt ontdekken hoe we het beste uit jou en je loopbaan kunnen halen, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Als je je telefoonnummer invult, binnen 24 uur.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof.

  Comment Section

  12 reacties op “Nieuwe Baan met BestemmingsGarantie


  Door Jouke Dantuma op 25 oktober 2013

  Bodo, Precies een jaar geleden, werd mijn ontslag aangekondigd en ging ik op zoek naar “hoe verder als 55 plusser”. Met het laatste stukje eigenwaarde kwam ik jou op internet tegen. Een programma aanbod, totaal anders van opzet, logisch en prikkelend. Hoe kun je de belofte bestemmings garantie waarmaken. Ik wilde geen verzekeringspolissen meer verkopen, ik moest iets nieuws, een andere baan. Hoe en wat, geen idee. Alle energie had ik gegeven aan mijn laatste baan om deze te behouden.

  10 maand later ben ik op weg Hotelier te worden van een Guesthouse met 11 kamers. Ik zit nu midden in tekeningen/subsidie aanvragen/geldzaken/marketingplan. Dit had ik nooit gekund zonder inzet van het totaal traject. In feite werkt de Personal Power training nu nog steeds door, want ik had nogal wat ballast uit het verleden bij me. Het onderdeel “opstellingen” liet mij o.a. inzien hoe ik werkelijk gevormd ben en later ook waar mijn eigen kracht en passie zit.

  Daarop kwam de professional Power training. Het werd mij langzaam duidelijker dat ik zelf aan het stuur moest gaan in mijn leven en langzaam maar zeker kwam alles in een versnelling. Daarna presentatie training. Wauww… Hoe bedenk je het. Wat een uitstraling had ik, ik stond werkelijk, heerlijk, in MIJN kracht!. Na een kleine terugval, kwam er een verder verbeterde Jouke versie 2.0 naar voren, die mijn vrouw ook erg kan waarderen.

  Bodo, nooit ben je mij of een mede cursist uit het oog verloren als we het moeilijk hadden. Plezier en gelachen hebben we ook. De totale zorgvuldigheid en deskundigheid vanuit jou professie zou iedereen eens moeten durven ervaren. Omschrijving van hoe?….., daar kan ik nu een boek vol over schrijven. Mijn waardering een 10 TIEN !!
  Jouke.


  Door Bodo Agterhof op 25 oktober 2013

  Jee Jouke,
  Ja wat kan ik hierop nou antwoorden?
  Hele hele hartelijke dank!!!
  En it’s my pleasure!
  Trouwens, je hebt er zelf hard aan gewerkt,
  dus van harte verdiend.
  Bodo


  Door Klaaske op 5 januari 2014

  Het is nog maar een jaar geleden, maar eigenlijk lijkt het al veeeel langer geleden…
  In december 2012 ben ik als een soort laatste strohalm aan het totaaltraject bij Bodo begonnen.
  Mijn idee is steeds geweest om eerst mijzelf op orde te brengen, mijzelf te leren kennen. Tenslotte ben je zelf de basis voor alles wat er eventueel verder mag volgen. Ik ben binnenste buiten gekeerd, geconfronteerd met mezelf, steeds maar weer een spreekwoordelijke spiegel voorgehouden. Ook steeds maar weer geprobeerd om mijn grenzen te verleggen en stappen te zetten die buiten mijn comfortzone liggen.

  Het zijn levenslessen, stuk voor stuk. Het gaat niet alleen om een cursus die je volgt, maar je leven kan er door veranderen.
  Breek eerst alles af en bouw het daarna langzaam weer op en met een stabiele basis kun je stappen zetten in een richting die al voor je gekozen is.
  Het is ontzettend zwaar, turbulent en intensief geweest, maar oh zo leerzaam en waardevol en ik had het voor geen goud willen missen.
  Ik ben zo blij dat ik doorgezet heb!

  Door een netwerkavond van Bodo ben ik via, via in contact gekomen met mijn huidige werkgever, waar ik alweer ruim 9 maanden werkzaam ben.
  Over netwerken gesproken!
  Achteraf gezien ben ik ontzettend blij dat alles gelopen is zoals het gelopen is en ben ik nu veel beter af dan ik daarvoor had durven dromen.
  Dank je Bodo, voor je inzet, je humor, je directheid en al je (pijnlijke) wijze lessen. Het lijkt wel een ‘blauwdruk’. 😉

  Dus mijn advies aan iedereen die mocht twijfelen of het totaaltraject iets voor hem/haar is: Gewoon DOEN!


  Door Bodo Agterhof op 9 januari 2014

  Hoi Klaaske,
  Hele hartelijke dank voor je geweldige mail!
  Jij bent één van de kandidaten die ik echt nooit meer vergeet.
  Van bijna helemaal vertrokken naar weer krachtig en stralend.
  Ik heb slechts wat hulpmiddelen aangereikt, je hebt het helemaal zelf gedaan.
  Je hebt er hard voor gewerkt, dus nu gewoon genieten.
  Denk dat ik met been nieuwe slogan ga werken: “I’m possible”.


  Door Jeanet van der Leij op 9 januari 2014

  Hoi Bodo,

  Het wil mij eigenlijk maar niet lukken om een baan te vinden. Heb al redelijk wat brieven geschreven maar nooit door een werkgever uitgenodigd voor een gesprek. Hoewel ik ergens diep van binnen voel dat ik wel degelijk iets kan heb ik continu te dealen met mijn onzekerheden, mede gezien wat zich de afgelopen jaren in mijn loopbaan heeft afgespeeld, waarbij ik mij steeds afvraag of ik nog iets kan. De grote vraag die dan ook steeds weer terugkomt en blijft knagen is: wat kan ik en wat wil ik graag.
  Als ik met een recruiter spreek heb ik na afloop het gevoel dat ik alles wat ik doe of gedaan heb klein maak. Dit komt dus zeker niet sterk over.
  Ik zie dit jaar als mijn laatste kans om daadwerkelijk echt aan de bak te gaan om iets moois te vinden wat bij mij past.
  Het afgelopen 1,5 jaar heb ik je gevolgd. Steeds bij het ontvangen van je nieuwsbrieven en het lezen van de enthousiaste berichten van andere personen die bij jou een training gevolgd hebben, heb ik steeds met spijt gedacht waarom ik destijds toch niet met jou in zee gegaan ben.
  Ik wil weer in mijzelf gaan geloven, zodat ik ook anderen in mij kan laten geloven maar ik heb daar hulp bij nodig van de juiste personen.
  Hartelijke groet,
  Jeanet van der Leij


  Door Esther van Rijssel op 29 januari 2014

  Ha Bodo!!
  Het is me een eer het Totaal traject bij jou te ervaren. Vorig jaar heb ik na veel afgeweeg voor jou gekozen om mij te helpen naar een nieuw en energieker pad in mijn leven. Ik heb deze keuze uiteindelijk met mijn buik gemaakt en dat is een hele goeie beslissing geweest.
  De manier waarop je werkt, met veel humor en eigenheid, confrontaties waar nodig, met je supertalent in de opstellingen en het creëren van een heel veilige setting geeft mij alles om mezelf nog beter te leren kennen en nieuwe stappen te kunnen nemen in mijn privé en werkleven.
  Het samen in een groep werken voegt voor mij ook heel veel toe. Het lijkt wel een snelkookpan met wat er in korte tijd duidelijk wordt. Ik vind het erg fijn om samen zoveel van elkaar en mezelf te zien, te voelen, te delen en te leren. Het laat mij zien hoe mooi iedereen eigenlijk is met alles wat er is. En dat we allemaal dingen hebben waarmee we (bewust of onbewust) worstelen.
  Maar vooral: hoe je in relatief korte tijd je leven in een leukere en betekenisvollere richting kunt krijgen.
  Dankjewel Bodo!


  Door Bodo Agterhof op 29 januari 2014

  Hoi Esther,
  Wauw, wat een fijne mail, hartelijke dank!
  Weet je, een kok kan een super talent hebben om te koken, maar dat schiet niet op als hij niets doet met dat talent.
  Als loopbaankok heb het talent om mensen in korte tijd enorme stappen te laten zetten.
  Het mooiste is, als er gasten zijn voor wie je mag koken.
  Nadrukkelijk gebruik ik het woord mag.
  Want ik ervaar het als een eer dat mensen zich open stellen voor dat wat er eigenlijk al lang blijkt te zijn.
  En dat is je missie en je beroepspad.
  Eigenlijk doe ik niet zo veel, slechts muurtjes slechten, zodat je kan gaan doen wie en wat je eigenlijk al lang bent.
  Dan ga je ook zien dat de slingers er al lang hingen 🙂
  Heel graag gedaan Esther!


  Door Anoula Voerman op 1 februari 2014

  Hey Bodo,

  Het totaaltraject, tja, ik zit er nog middenin, eigenlijk zelfs nog maar aan het begin ervan, de personal power training. En wat ik er nu van heb mogen beleven en ervaren valt met geen mogelijkheid te omschrijven, iets wat ik iedereen gun om dit zelf te mogen ervaren: je eigen kracht ontdekken. Ik ben regelmatig without words, zeker nu een en ander langzaam maar zeker op zijn plekje valt… Ja, ik ervaar het best wel als zwaar en confronterend met de nodige hobbels (reeds genomen en nog te gaan). Ik kijk niet alleen IN de spreekwoordelijke spiegel, maar er ook ACHTER. Eng? Ja, soms best wel, maar oh zo waardevol, bijzonder, opbouwend, overweldigend en mooi… Niet alleen om het zelf te mogen ervaren, maar ook om te zien hoe de andere deelnemers ontwaken.
  Je begeleidt iedereen met zoveel passie, liefde, vertrouwen en respect dat je als deelnemer de benodigde stappen durft te zetten.

  Door ons kennismakingsgesprek nav een reorganisatie heb ik kunnen besluiten dat het tijd is voor een nieuwe fase in mijn leven en meteen vanaf het begin heb ik het volste vertrouwen gehad dat jij me de juiste weg kunt wijzen. En dat heb je tot op heden meer dan waargemaakt en dan te bedenken dat dit nog maar het begin van het traject is! Zelf noem je maar al te vaak dat je eigenlijk niet zoveel doet. Daar doe je jezelf toch echt te kort mee. Je hebt mij inzichten gegeven die ik zelf nooit kon vermoeden, je helpt blokkades op te ruimen, m’n krachtbron te vinden, angsten te overwinnen, etc en dat zijn enorme cadeautjes die je geeft. Dit noors dekt de lading toch meer: Tusen takk!
  Warme en dankbare knuffel!


  Door Bodo Agterhof op 2 februari 2014

  Hallo Anoula,
  Hartelijke dank voor je feedback!
  Je had besloten om van Impossible naar I’m possible te gaan.
  Dit is wat je ervoor terug krijgt.
  And it’s just the beginning 🙂
  Bodo


  Door henriette op 7 februari 2014

  Lieve Bodo,
  Ik verbaas me erover hoeveel jij en ik gemeen hebben en hoeveel het leven op jouw manier jou al gebracht heeft. Wat ligt er wel niet voor mij in het verschiet? Ik ben ontzettend blij dat mijn voormalig werkgever me dit geschenk heeft gegeven. Ik zou het iedereen aan willen raden die bereid is zich te laten fileren. Dit gaat immers veel verder dan praten over, praten met, denken aan.
  Wat is liefde? daar begon het hele traject al mee. Als je antwoord hebt op die vraag, dan ligt de wereld aan je voeten. Wat een inzicht, wat een rust.
  Iedereen om me heen merkt na drie dagen verschil. Dat werd tijd ook 🙂
  Dank, tot spoedig en veel ziens,
  Henriette


  Door Bodo Agterhof op 7 februari 2014

  Hoi Henriëtte,
  Liefde is het allerbelangrijkste dat er is, ook al is het niet wetenschappelijk aantoonbaar.
  Als je “in liefde” met jezelf bent, ervaar je dat als plezier, als pure levenslust.
  Dat uit zich in een twinkel in je ogen, energie, de gun- en de X-factor.
  Als je “in je talenten” bent, dan ben je je talenten en dan ben je je loopbaankoers.
  Er zit niets meer tussen jou en je werk.
  Passie is dan het bijverschijnsel, oftewel het symptoom.
  Maar da’s de volgende training 🙂
  Wordt vervolgd, Bodo

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.