Page content

Particulier

Particulier

Regelmatig word ik gevraagd: “Bodo doe je aan LoopbaanCoaching, Outplacement, Re-integratie voor Particulieren?”

Het antwood is JA.

“Waar?”

Het antwoord is in Friesland, Groningen, Flevoland.

Eerlijk gezegd komen ze uit heel Nederland. Van Groningen tot Maastricht, van Den Haag tot Enschede.

“Hanteer je speciale tarieven (lagere tarieven dan voor werkgevers)?”

Het antwoord is JA.

“En wat is dan de kans van slagen?”

Gemiddeld 90%.

LoopbaanCoaching, Outplacement, Re-integratie voor Particulieren

Grote kans, dat je al een poos ontevreden bent met je werk.

Het roer omgooien en op zoek naar een andere baan betekent gedoe.

Gedoe, omdat je waarschijnlijk pas op de plaats moet maken, e.e.a. in jezelf onder de loep moet nemen en je voorbereiden op netwerk- en sollicitatiegesprekken.

LoopbaanCoaching, Outplacement, Re-integratie voor Particulieren

LoopbaanCoaching, Outplacement, Re-integratie voor Particulieren in Friesland: Heerenveen, Leeuwarden, Drachten en Sneek.

LoopbaanCoaching, Outplacement, Re-integratie voor Particulieren

Alles op een Rijtje

Met LoopbaanCoaching Outplacement Re-integratie voor Particulieren door LoopbaanRegisseur krijg je alles weer op de rit: je talenten, welk werk met hart, ziel en passie bij je past, hoe je je authentiek en optimaal presenteert, hoe je een Curriculum Vitae maakt dat bovenop de top-10 komt, etc.

Resultaten

Bij loopbaanbegeleiding knapt 95% van de kandidaten enorm op.

Bij outplacement vindt 85% van de kandidaten inderdaad de gewenste baan.

Gemiddeld is dat dus 90%.

Cursisten waarderen de trainingen en de trajecten met gemiddeld een 9.

Exclusief Interview met Belinda als Sollicitant

Exclusief Interview met Belinda als Sollicitant

Bewijs

Bijna 200 cursisten hebben een video-testimonial gegeven.

Bij vele organisaties  heb ik werknemers in hun loopbaan begeleid.

In 2014 zijn 2 kandidaten van LoopbaanRegisseur vermeld in het Financieel Dagblad.

Kijk op LinkedIn voor onderschrijvingen en aanbevelingen.

Wat zorgt voor de hoge succescijfers bij LoopbaanCoaching, Outplacement, Re-integratie voor Particulieren?

In de 1e plaats wie ik ben. Warm, betrokken, oprecht gedreven om jou vooruit te helpen, als een laserstraal snel en scherp kunnen analyseren & doorprikken, confronteren, vasthoudend daarin en samen de slappe lach hebben.

In de 2e plaats 25 jaar werkervaring en daardoor een schat aan know-how en ervaring hoe het wél werkt. Hoe je je talenten helder krijgt, hoe je koers ontdekt, met welke wapenfeiten komt je CV juist bovenop de stapel, hoe kun je je authentiek en krachtig presenteren ook al ben je zenuwachtig, hoe kun je lastige vragen in een sollicitatiegesprek glansrijk beantwoorden, allemaal parate doeltreffende kennis waar je veel aan hebt.

In de 3e plaats werk ik met familieopstellingen en  loopbaanopstellingen. Er is geen enkele techniek waarmee je zo snel, zo indringend en zo waarachtig tot je kern komt, tot je talenten, je koers en tot je authentieke stralende zelf.

Een kleine waarschuwing is hier op zijn plek. Als we werken met opstellingen kun je je niet meer verstoppen, je kunt er niet meer omheen draaien. Het werken met opstellingen heeft een heel rechtstreekse en meedogenloze kant. Het is zo snel en doeltreffend, dat het je met een lach en een traan kan overrompelen. Maar oooh enorm bevrijdend.

In de 4e plaats ben ik inventief, creatief, soms ’n tikkeltje ondeugend. Bescheidenheid siert de mens, maar zeker niet de werkzoekende! De gebaande wegen bewandelen, in the box en daadoor betrouwbaar en te voorspelbaar, binnen de lijntjes kleuren … dat is precies wat de meeste sollicitanten doen. Er zijn veel handigere, leukere, originelere en vooral snellere manieren om een baan te scoren!

In de 5e plaats heb ik een groot netwerk. Op LinkedIn 3.100 contactpersonen en via diverse groepen zijn meer dan 300.000 personen, op Facebook 2.500 volgers, op Twitter 1.800 volgers en mijn nieuwsbrieven gaan naar 2.600 personen. Dat betekent een direct netwerk van 10.000 personen en een indirect netwerk van 300.000 personen. Je Video-CV breng ik graag onder hun aandacht. Je bent welkom om LinkedIn te kijken wie in mijn netwerk zit. Ik breng je graag direct in contact met één van mijn contactpersonen.

Enkele resultaten: 

 • In 3 dagen van doelloos naar focus
 • In 3 dagen van futloos naar krachtig
 • In 3 dagen van koersloos naar koers met passie
 • In 3 dagen van cameravrees naar authentiek presenteren
 • In 3 dagen een Elevator Pitch, CV en LinkedIn profiel met pakkende wapenfeiten
 • In 1 dag een foto- en filmstoot, zodat je in de meeste gevallen slechts max. 3 sollicitaties nodig hebt voor een passievolle baan
 • Slechts 5 sollicitatiegesprekken nodig hebben om een super leuke baan te scoren.

Uiteraard is er eerst een kennismakingsgesprek om te kijken of het klikt en of de aard van de dienstverlening aansluit op de vraagstelling. Als dat het geval is en je werkgever is ook akkoord, kunnen we van start.

Mieke Flipse

Mieke Flipse Juridisch Beleidsmedewrkster en Costumière

Bodo is een integer mens die met creativiteit, oprechte interesse en vette humor andere mensen inspireert om een stap verder te komen met zichzelf. Liefst een stapje verder dan ze zelf gedacht hadden. Hij gaat uit van de kracht van het individu, de kracht van de groep en de kracht van het leven. En het werkt :-).

Loopbaanbegeleiding

Bij Loopbaanbegeleiding kom ik bij werknemers verschillende onderwerpen tegen: een functie wat saai beginnen te vinden, geen klik meer met de organisatiecultuur, om de één of andere reden komt latent talent er niet uit of gewoon kriebels krijgen omdat het tijd wordt voor een volgende stap.

Werner Bos Vertegenwoordiger en Specialist bij Van Wees Holland

Het volgen van een loopbaantraject bij Bodo heeft van mij een 2.0 versie gemaakt. Het beste uit jezelf en je loopbaan halen is exact wat Bodo doet. Alles klopt, de werkwijze, de trainer, de ideeën er achter… Bodo inspireert, nee, IS inspiratie. Hij schud je wakker, laat je met beide benen op de grond staan en mee mij stappen verder geholpen die ik anders nooit had kunnen zetten.

Outplacement

Outplacement is voor werknemers in deze tijden de gewoonste zaak van de wereld geworden. Er wordt veel gereorganiseerd en velen worden weg-ge-organiseerd. Als dat jou overkomt dan is dat schrikken. De kandidaten die ik begeleid zeggen achteraf: mijn leven en mijn loopbaan is nu veel leuker, eigenlijk had ik dit veel eerder moeten doen.

Re-integratie 1e en 2e Spoor

Re-integratie 1e Spoor voor werknemers lijkt inhoudelijk op Loopbaanbegeleiding. Re-integratie 2e Spoor lijkt inhoudelijk op Outplacement. Het traject wordt echter geflankeerd met het personeels- en het medische dossier.

Wil van der Veen Bemiddelaar bij Perspectief Herstelbemiddeling 

Als je Bodo tegenkomt op je levenspad, is het tijd om het tij te keren. Bodo helpt je op een integere manier hoe je oude overtuigingen, die je in de weg zitten, los te laten. Hij brengt je naar de kern op een respectvolle, creatieve en confronterende manier en het werkt!. Sleutelwoord: PASSIE. Bodo is gepassioneerd en humorvol. Ik zou zeggen: gun het jezelf.

Gestructureerd Stappenplan 

Bij loopbaancoaching, outplacement, re-integratie voor particulieren wordt van binnen naar buiten gewerkt met een gestructureerd stappenplan.

Bij Loopbaanbegeleiding is in de meeste gevallen sprake van stap 1 en 2.

Bij Outplacement en re-integratie is doorgaans sprake van stap 1 t/m. 5.

Blauwdruk Droombaan

Blauwdruk Droombaan

 • Personal Power: in je kracht staan, missie, charisma, vitaliteit en talenten. Voor meer info klik op de training Met je Talenten naar Geluk in 3 Dagen
 • Professional Power: in je professionele kracht staan: passie, koers en meerwaarde. Voor meer info klik op de training Naar LoopbaanKoers en Passie in 3 Dagen
 • Presentation Power: een pakkende C.V., een professioneel LinkedIn profiel en Elevator Pitch, de ins & outs van netwerken. Voor meer info klik op Presenteren met de Wauw-factor in 3 Dagen
 • Promotion Power: netwerken door zichzelf onder de aandacht brengen bij familie, vrienden, collega’s, voormalig collega’s en op social media. Voor meer indo klik op Creëer je Netwerk- en Sollicitatiegesprekken
 • Working Power: werken aan werk, in deze tijden is netwerken en solliciteren een fulltime baan, jobhunt. Voor meer info klik op Jij selecteert je Werkgever of Opdrachtgever

Edwin Gramsbergen Creatieve Inkoper 

Bodo de Super Loopbaan Regisseur,

Toen ik vast liep met mijn baan als inkoper is Bodo door mijn vriend Niels op mijn pad gekomen. Hij zij tegen mij bel deze man maar hij heeft de oplossing. De volgende morgen ik Bodo bellen en hij nam op er volgde een heel bijzonder telefoon gesprek, na afloop dacht ik deze man kent mij terwijl ik hem nog nooit had ontmoet.

We hadden een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek en de dingen goed door gesproken. Hij heeft me gelijk geholpen bij afwikkelen van zaken met mijn oude werkgever enz enz.

Daarna ben ik gelijk bij hem begonnen met mijn outplacment traject dit was heel zwaar, heel leuk, heel leerzaam maar vooral HEEL SPECIAAL EN BIJZONDER. Dit kun je andere mensen niet uitleggen die denken dan je bent gek, dit moet je gewoon meemaken en ervaren dan weet je waar je over kunt praten. Je wordt er een heel POSITIEF en ander mens van.

Oftewel een echte aanrader als je stappen met je leven of werk wilt maken. Bodo is een super gozer met een groot hard die het outplacmenttraject met veel liefde, passie en succesvol met je doorloopt. Een echte aanrader je wordt er echt een ander mens van. Ik zou zeggen gewoon DOEN !!.

50+

Jazeker, ook als je 50+ bent is loopbaanCoaching, outplacement, re-integratie voor particulierenerg aantrekkelijk.

Ook hier geldt de 85% kans op succes.

Kennismaken met LoopbaanCoaching, Outplacement, Re-integratie voor Particulieren?

Als weer gelukkig met je werk wilt worden, nodig ik je uit voor de Loopbaan BoostCamp.

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner voor € 48,-!

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas in plaats van andersom.

Je kunt ook een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

LoopbaanRegisseur Financieel Dagblad Za.03.05.2014 -Arbeidsmarkt komt in beweging

Artikel Financieel Dagblad zat. 03.05.2014

 

Cristijn de Vin Eigenaar bij Vino’s Authentiek Eten

Bodo is dé expert op loopbaanvlak. In samenwerking met jou laat hij zien wie je bent en wat je loopbaankoers is. Zodoende kan je toegewijd op zoek naar de JUISTE baan.

Kennismaken met LoopbaanCoaching, Outplacement, Re-integratie voor Particulieren?

Als weer gelukkig met je werk wilt worden, nodig ik je uit voor de Loopbaan BoostCamp.

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner voor € 48,-!

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas in plaats van andersom.

Je kunt ook een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Wat zeggen Anderen?

Kennismaken met LoopbaanCoaching, Outplacement, Re-integratie voor Particulieren?

Als weer gelukkig met je werk wilt worden, nodig ik je uit voor de Loopbaan BoostCamp.

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner voor € 48,-!

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas in plaats van andersom.

Je kunt ook een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

  Comment Section

  0 reacties op “Particulier

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.