Page content

Werkgever

Werkgever

Loopbaanbegeleiding, Outplacement en Re-integratie voor Werkgevers in Friesland: Heerenveen, Leeuwarden, Drachten en Sneek. Loopbaanbegeleiding 95%, outplacement 85% succes.

Zoekt u professionele, gepassioneerde en resultaatgerichte begeleiding voor één van uw werknemers, dan bent u hier aan het goede adres.

Loopbaanbegeleiding, Outplacement en Re-integratie voor Werkgevers

Loopbaanbegeleiding, Outplacement, Re-integratie: Info voor Werkgevers in Friesland

Loopbaanbegeleiding, Outplacement en Re-integratie voor Werkgevers

Resultaten

Bij loopbaanbegeleiding knapt 95% van de kandidaten enorm op. Bij outplacement vindt 85% van de kandidaten inderdaad de gewenste baan. Gemiddeld is dat dus 90%. Cursisten waarderen de trainingen en de trajecten met gemiddeld een 9.

Bewijs

Bijna 200 cursisten hebben een video-testimonial gegeven.

Bij vele organisaties  heb ik werknemers in hun loopbaan begeleid.

In 2014 zijn 2 kandidaten van LoopbaanRegisseur vermeld in het Financieel Dagblad.

Kijk op LinkedIn voor onderschrijvingen en aanbevelingen.

Unieke Aanpak

Wat zorgt voor de hoge succescijfers?

In de 1e plaats wie ik ben. Warm, betrokken, oprecht gedreven om jou vooruit te helpen, als een laserstraal snel en scherp kunnen analyseren & doorprikken, confronteren, vasthoudend daarin en samen de slappe lach hebben.

In de 2e plaats 25 jaar werkervaring en daardoor een schat aan know-how en ervaring hoe het wél werkt. Hoe je je talenten helder krijgt, hoe je koers ontdekt, met welke wapenfeiten komt je CV juist bovenop de stapel, hoe kun je je authentiek en krachtig presenteren ook al ben je zenuwachtig, hoe kun je lastige vragen in een sollicitatiegesprek glansrijk beantwoorden, allemaal parate doeltreffende kennis waar je veel aan hebt.

In de 3e plaats werk ik met familieopstellingen en  loopbaanopstellingen. Er is geen enkele techniek waarmee je zo snel, zo indringend en zo waarachtig tot je kern komt, tot je talenten, je koers en tot je authentieke stralende zelf.

Een kleine waarschuwing is hier op zijn plek. Als we werken met opstellingen kun je je niet meer verstoppen, je kunt er niet meer omheen draaien. Het werken met opstellingen heeft een heel rechtstreekse en meedogenloze kant. Het is zo snel en doeltreffend, dat het je met een lach en een traan kan overrompelen. Maar oooh enorm bevrijdend.

In de 4e plaats ben ik inventief, creatief, soms ’n tikkeltje ondeugend. Bescheidenheid siert de mens, maar zeker niet de werkzoekende! De gebaande wegen bewandelen, in the box en daadoor betrouwbaar en te voorspelbaar, binnen de lijntjes kleuren … dat is precies wat de meeste sollicitanten doen. Er zijn veel handigere, leukere, originelere en vooral snellere manieren om een baan te scoren!

In de 5e plaats heb ik een groot netwerk. Op LinkedIn 3.100 contactpersonen en via diverse groepen zijn meer dan 300.000 personen, op Facebook 2.500 volgers, op Twitter 1.800 volgers en mijn nieuwsbrieven gaan naar 2.600 personen. Dat betekent een direct netwerk van 10.000 personen en een indirect netwerk van 300.000 personen. Je Video-CV breng ik graag onder hun aandacht. Je bent welkom om LinkedIn te kijken wie in mijn netwerk zit. Ik breng cursisten graag direct in contact met één van mijn contactpersonen.

Meer info op Waarom Bodo.

Enkele resultaten bij cursisten: 

  • In 3 dagen van doelloos naar focus
  • In 3 dagen van futloos naar krachtig
  • In 3 dagen van koersloos naar koers met passie
  • In 3 dagen van cameravrees naar authentiek presenteren
  • In 3 dagen een Elevator Pitch, CV en LinkedIn profiel met pakkende wapenfeiten
  • In 1 dag een foto- en filmstoot, zodat je in de meeste gevallen slechts max. 3 sollicitaties nodig hebt voor een passievolle baan
  • Slechts 5 sollicitatiegesprekken nodig hebben om een super leuke baan te scoren.

N.B.: Van burn-out naar passie daar is meer voor nodig dan een 3-daagse training. Voor meer info klik op echte oorzaken van burn-out die niemand ziet.

De gemiddelde verzuimduur bij burn-out is 242 werkdagen. Dat is bijna een jaar. Eén verzuimdag kost € 250,- dus dat is een totaal van ruim € 60.000,-.

Ik kan je garanderen, dat je bij LoopbaanRegisseur met 3 maanden uit je burn-out bent en met nog eens 3 maanden sta je weer in je kracht. Voor je werkgever betekent dat een enorme besparing. Voor jou betekent dat, dat je veel eerder je plezier weer terughebt, kunt genieten van het leven en dat je veel sneller weer een baan met passie te pakken hebt.

Klik op de link voor Referenties van cursisten.

LoopbaanRegisseur

LoopbaanRegisseurLoopbaanRegisseur bestaat sinds juni 2003 en is een Mobiliteitsbureau gespecialiseerd in Loopbaanbegeleiding, Outplacement, Re-integratie 1e en 2e Spoor

LoopbaanRegisseur is gevestigd in Heerenveen naast het station en daarmee uitstekend bereikbaar.

Uiteraard is er eerst een kennismakingsgesprek met de werknemer om te kijken of het klikt en of de aard van de dienstverlening aansluit op de vraagstelling. Als dat het geval is, ontvangt u een intakerapportage met trajectvoorstel en offerte.

Contact

Wilt u bespreken hoe we het beste uit uw organisatie, teams en personen halen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als u het contactformulier invult, neem ik binnen 24 uur (op werkdagen) contact met u op. U kunt me ook bereiken op 06-24257923.

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding kan ingezet worden als medewerkers een functie saai beginnen te vinden, dat om de één of andere reden latent talent er niet uitkomt of een loopbaanswitch overwegen. Ik begeleid uw medewerker naar kracht, talent en koers met 95% resultaat.

We kunnen werken met testen, individuele coachingsgesprekken en met groepstrainingen. Altijd is de aanpak persoonlijk en sluit nauwkeurig aan op de vraag van de werknemer, rekening houdend met de context en de vraagstelling van uw organisatie.

Outplacement

Bij Outplacement wordt besloten om voor de medewerker een andere baan te zoeken. Met een gestructureerd stappenplan begeleid ik uw medewerker van Werk naar Werk met 85% resultaat.

Dit is een pittig programma, omdat solliciteren dat ook is. In deze tijd met veel concurrentie dien je als sollicitant jezelf te onderscheiden. De aanpak is dan ook zeer onderscheidend: uniek in Nederland.

Re-integratie 1e en 2e Spoor

Re-integratie 1e Spoor lijkt inhoudelijk op Loopbaanbegeleiding. Re-integratie 2e Spoor lijkt inhoudelijk op Outplacement. Het traject wordt echter geflankeerd met het personeels- en het medische dossier. Resultaat 85%.

Investeringsindicatie

  • 1 training € 747,-.
  • Loopbaanbegeleiding € 3.000,-
  • Outplacement € 5.000,-
  • Bij executive coaching geldt maatwerk

Uitzonderlijke TevredenheidsGarantie

De trainingen van LoopbaanRegisseur scoren gemiddeld 9,0. Deelnemers zijn oprecht onder de indruk en zetten grote stappen.

Bij outplacement en re-integratie verlopen 85% van de trajecten succesvol. Deelnemers vinden inderdaad hun droombaan. Bij loopbaanbegeleiding verlopen 95% van de trajecten succesvol. Deelnemers zitten inderdaad weer right on track.

Mocht de cursist na afloop van de coaching en/of training niet tevreden zijn, dan krijgt u gewoon uw geld terug.

Mocht de cursist vinden dat de coaching en/of training je he-le-maal niets opgeleverd heeft, dan betaal ik het dubbele terug.

Contact

Wilt u bespreken hoe we het beste uit uw organisatie, teams en personen halen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als u het contactformulier invult, neem ik binnen 24 uur (op werkdagen) contact met u op. U kunt me ook bereiken op 06-24257923.

Referenties van Opdrachtgevers

Frank Rader

Frank Rader Kennismanager a.i. DJI Shared Service Center

Vandaag een zeer leerzame en ontspannen workshop mogen organiseren voor de Broekriem in Zwolle met expert op het gebied van loopbaanbegeleiding Bodo Agterhof van de LoopbaanRegisseur als gastspreker. We hebben hier veel geleerd over de opbouw van de elevator pitch. Wat mij het meest is bijgebleven is het feit dat je de elevator pitch vooraf vanuit je buikbrein moet komen om je boodschap geloofwaardig en pakkend over te brengen. Alles draait om authenticiteit.

Anco Hoogerwerf

Anco Hoogerwerf Afdelingshoofd at Provincie Groningen

Mijn ervaring als opdrachtgever met Bodo Agterhof/LoopbaanRegisseur is erg goed. Bodo is in staat om op een confronterende, maar zorgvuldige wijze mensen naar zichzelf te laten kijken. Ik vind het goed dat hij daadwerkelijk met mensen aan de slag gaat (eigen weerstand opruimen, jezelf presenteren, netwerken) en dat het niet blijft bij computertesten en een paar gesprekken. Bodo is gepassioneerd in het werken met mensen.

Hendrik Anjema

Hendrik Anjema HR Adviseur bij Empatec NV

Na een kort en helder theoretisch kader is Bodo in staat om mensen in korte tijd inzicht te geven in wie ze zijn en waarom ze de dingen doen zoals ze ze doen. Vanuit die inzichten gaat Bodo vervolgens op een integere en enthousiaste manier met je in gesprek om zo weer in je kracht te komen. Het woord ‘gevoel’ valt daarbij meer dan eens, maar het geeft je zeker een goed gevoel!

Florina de Boer

Florina de Boer Praktijkmanager bij Doktersdiensten Fryslan en Manager Revalidatie & Advies bij Koninklijke Visio Haren

Bodo is een serieuze, toegewijde en inspirerende coach/ trainer in loopbaanbegeleiding. Hij is een goede luisteraar en kan scherp analyseren. Weet direct tot de kern door te dringen en dingen concreet te benoemen. Hierbij sluit hij goed aan bij ieders niveau van eigen ontwikkeling. Bodo komt met creatieve aanbevelingen, en begeleidt actief en enthousiast in het traject en haalt het beste uit de mensen naar boven. Bodo is sensitief voor processen die spelen bij de ‘klant’ en weet daar heel authentiek op te reageren. Iedereen die worstelt met een loopbaanvraagstuk adviseer ik daarom Bodo in te schakelen.

Mieke Flipse
Mieke Flipse Opleiding

Bodo is een integer mens die met creativiteit, oprechte interesse en vette humor andere mensen inspireert om een stap verder te komen met zichzelf. Het liefst een stapje verder te gaan dan ze zelf gedacht hadden.
Hij gaat uit van de kracht van het individu, de kracht van de groep en de kracht van het leven. En het werkt :-).

Jean Pierre Smiet

Jean Pierre Smiet Interim: HR Director | HR Manager 

Bodo is een van de beste loopbaan adviseurs met wie ik ooit zaken heb gedaan. Bodo weet altijd tot de kern van een probleem te komen en weet door zijn enorme dosis creativiteit vrijwel altijd tot een passende oplossing te komen.
Verder ken ik Bodo als een gepassioneerd persoon. Hij voert zijn vak met enorme bevlogenheid uit en dat is zeer aanstekelijk. Een gesprek met Bodo zal je weer gegarandeerd bij je passie brengen.

Theresia Onsman

Theresia Onsman HR- adviseur Zorggroep Alliade

De werkwijze van Bodo kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, betrokkenheid en maatwerk. Onze samenwerking was erg plezierig en constructief. Een prettige manier van zakendoen waarbij je merkt dat er gewerkt wordt vanuit passie en de mogeljikheden van de mens.

Martin Schenkel

Martin Schenkel Locatiemanager fabriek Gorinchem at Vreugdenhil Dairy Foods

De afgelopen jaren heb ik diverse malen met Bodo gewerkt, voor zowel individuele trainingen als groepstrainingen, tevens op verschillende niveau’s. En alle keren met groot succes! Het blijft verrassend om te ervaren dat Bodo op zijn eigen, unieke wijze teams en individuen in beweging weet te krijgen. Zijn passie weet hij over te dragen aan anderen, niemand ontkomt aan zijn energie. Zelfs in grote groepen is hij in staat ook persoonlijke coaching te geven. Zijn stijl is onorthodox, integer, vernieuwend en uiterst efficient. Ik raad idereen aan deze beleving mee te maken, je zult er zeker geen spijt van krijgen!

Christien Miedema

Christien Miedema Ik help ondernemers grip te krijgen op hun werk

Bodo kan ik van harte aanbevelen. Ik heb hem leren kennen als iemand die scherp observeert en mensen terug kan brengen naar de kern.Op een dusdanige manier dat bestaande kaders niet meer zo vanzelfsprekend zijn. Wat een ruimte en een vrijheid! Ook als collega heb ik veel van hem geleerd, vooral was het een PLEZIER om samen te werken!

Ron Rietman

Ron Rietman Interim (verander-) manager zorg |

Ik huurde Bodo in voor een outplacement traject van een medewerker. Bodo is origineel in zijn aanpak maar zeker ook gepassioneerd. Hij is in staat om het beste in mensen naar boven te halen. Hij is kritisch maar zal iemand altijd in zijn unieke waarde laten. Hij weet mensen vanuit een passieve stand naar een bruisend werkleven te helpen.

Hans Dumont

Pieter Vogelaar
Pieter Vogelaar (Interim)HRM

Bodo is integer en steekt qua inzicht in wat mensen beweegt en drijft ver boven veel andere loopbaanadviseurs uit. Hij weet snel tot de kern te komen en weet mensen te confronteren. Verder heb ik hem als resultaatgericht ervaren. Mensen met loopbaanvraagstukken kan ik van harte aanbevelen om contact met Bodo op te nemen. De dienstverlening van Bodo is naar mijn mening van meerwaarde voor organisaties met vraagstukken op het gebied van outplacement, mobiliteit en verzuim (burn-out).

 Gestructureerd Stappenplan

LoopbaanRegisseur werkt van binnen naar buiten met een gestructureerd stappenplan. Bij Loopbaanbegeleiding is in de meeste gevallen sprake van stap 1 en 2. Bij Outplacement is doorgaans sprake van stap 1 t/m. 5.

Blauwdruk Droombaan

Blauwdruk Droombaan

  1. Personal Power: in je kracht staan, missie, charisma, vitaliteit en talenten. Voor meer info klik op de training Met je Talenten naar Geluk in 3 Dagen
  2. Professional Power: in je professionele kracht staan: passie, koers en meerwaarde. Voor meer info klik op de training Naar LoopbaanKoers en Passie in 3 Dagen
  3. Presentation Power: een pakkende C.V., een professioneel LinkedIn profiel en Elevator Pitch, de ins & outs van netwerken. Voor meer info klik op Presenteren met de Wauw-factor in 3 Dagen
  4. Promotion Power: netwerken door zichzelf onder de aandacht brengen bij familie, vrienden, collega’s, voormalig collega’s en op social media. Voor meer indo klik op Creëer je Netwerk- en Sollicitatiegesprekken
  5. Working Power: werken aan werk, in deze tijden is netwerken en solliciteren een fulltime baan, jobhunt. Voor meer info klik op Jij selecteert je Werkgever of Opdrachtgever

Contact

Wilt u bespreken hoe we het beste uit uw organisatie, teams en personen halen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als u het contactformulier invult, neem ik binnen 24 uur (op werkdagen) contact met u op. U kunt me ook bereiken op 06-24257923.

Opdrachtgevers

 

ABNAMRO Bank Amsterdam

 

 

 

ACCON AVM Accountants Drachten

 

 

 

 

Antonius Ziekenhuis Sneek

 

 

AP van den Berg Heerenveen

 

 

CJIB Leeuwarden

 

 

DHL Utrecht

 

 

 

Doppio Espresso Heerenveen

 

 

De Friesland Zorgverzekeraar

 

 

 

 

Gemeente Achtkarspelen

 

 

 

Gemeente Heerenveen

 

 

 

Gemeente Hoogezand-Sappemeer

 

 

Gemeente Leek

 

 

 

Gemeente Leeuwarden

 

 

 

 

Gemeente Opsterland

 

 

Gemeente Smallingerland

 

Hanzehogeschool Groningen

 

 

Hytrans Systems

 

 

ING Bank Leeuwarden

 

Izore Leeuwarden

 

 

 

 

Koninklijke Damstra

 

 

 

Koninklijke de Vries Scheepsbouw te Makkum

 

 

 

Leger des Heils Leeuwarden

 

 

 

 

 

Machandel Heerenveen

 

 

 

MC Slotervaart Ziekenhuis Amsterdam

 

 

 

MC Zuiderzee Ziekenhuis Lelystad

 

 

 

NDC Mediagroep Leeuwarden

 

 

 

NHL Hogeschool Leeuwarden

 

 

 

 

OSG Sevenwolden Scholengemeenschap Heerenveen

 

 

 

Pasana Zorggroep Dokkum

 

 

 

Pathologie Friesland Leeuwarden

 

 

 

 

Philips Drachten

 

 

 

 

Piter Jelles Scholengemeenschap Leeuwarden

 

 

 

Pon Automotive Leusden

 

 

 

 

Prisma Stichting voor Christelijk Onderwijs Almere

 

 

 

Provincie Groningen

 

 

Rabobank

 

 

 

 

RBO Groningen

 

 

 

RENN4 Groningen

 

 

 

ROC Amsterdam (Arke Fly Academy)

 

 

Snijtech Joure

 

 

 

 

Staxs Heerenveen

 

 

 

 

Stenden Hogeschool Leeuwarden

 

 

 

Stichting Philadelphia Amersfoort

 

 

 

STOC Opleidingen Den Haag

 

 

 

Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen

 

 

 

UPC Leeuwarden

 

 

 

 

Vitens Zwolle

 

 

 

 

Werkplein Eemsdelta

 

 

 

 

Yarden Almere

Contact

Wilt u bespreken hoe we het beste uit uw organisatie, teams en personen halen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als u het contactformulier invult, neem ik binnen 24 uur (op werkdagen) contact met u op. U kunt me ook bereiken op 06-24257923.

Met hartelijke loopbaangroet,

Bodo Agterhof

    Comment Section

    0 reacties op “Werkgever

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.