Loopbaanadvies, Outplacement of Reïntegratie voor Werknemers
arrow_drop_up arrow_drop_down

Werknemers

Zoek je loopbaanadvies, outplacement of reïntegratie 2e spoor in Friesland?

Dan ben je met mijn ruim 25 jaar ervaring aan het juiste adres.

Resultaten

LoopbaanRegisseur kent hoge slagingspercentages bij loopbaanadvies, outplacement of reïntegratie 2e spoor. Bij loopbaanadvies wordt bij 95% van de trajecten het afgesproken resultaat gehaald. Op de corresponderende pagina’s zie je onderaan allemaal filmpjes van cursisten die ik begeleid heb. Bij Outplacement en Reïntegratie 2e Spoor bij 85% van de trajecten. Ook hier zie je op de corresponderende pagina’s onderaan allemaal filmpjes van cursisten die ik begeleid heb. De cursisten beoordelen mijn dienstverlening en mijn trainingen met gemiddeld een 8,6. Bij outplacement beoordelen ze hun nieuwe baan met gemiddeld een 9.

Unieke aanpak LoopbaanRegisseur

Wat zorgt voor de hoge succescijfers van Loopbaanadvies outplacement of reïntegratie bij LoopbaanRegisseur? In de 1e plaats wie ik ben. Warm, betrokken, oprecht gedreven om jou vooruit te helpen, als een laserstraal snel en scherp kunnen analyseren & doorprikken, confronteren, vasthoudend daarin en samen de slappe lach hebben. In de 2e plaats 25 jaar werkervaring en daardoor een schat aan know-how en ervaring hoe het wél werkt. Hoe je je talenten helder krijgt, hoe je koers ontdekt, met welke wapenfeiten komt je CV juist bovenop de stapel, hoe kun je je authentiek en krachtig presenteren ook al ben je zenuwachtig en hoe kun je lastige vragen in een sollicitatiegesprek glansrijk beantwoorden. Allemaal parate kennis waar je veel aan hebt. In de 3e plaats werk ik met familieopstellingen en  loopbaanopstellingen. Er is geen enkele techniek waarmee je zo snel, zo indringend en zo waarachtig tot je kern komt, tot je talenten, je koers en tot je authentieke stralende zelf. Een kleine waarschuwing is hier op zijn plek. Als we werken met opstellingen kun je je niet meer verstoppen, je kunt er niet meer omheen draaien. Het werken met opstellingen heeft een heel rechtstreekse en meedogenloze kant. Het is zo snel en doeltreffend, dat het je met een lach en een traan kan overrompelen. Maar enorm bevrijdend. In de 4e plaats ben ik inventief, creatief, soms 'n tikkeltje ondeugend. Bescheidenheid siert de mens, maar zeker niet de werkzoekende! De gebaande wegen bewandelen, in the box en daadoor betrouwbaar en te voorspelbaar, binnen de lijntjes kleuren ... dat is precies wat de meeste sollicitanten doen. Er zijn veel handigere, leukere, originelere en vooral snellere manieren om een baan te scoren! In de 5e plaats heb ik een groot netwerk. Op LinkedIn 4.500 contactpersonen, op Facebook 3.000 volgers, op Twitter 2.000 volgers en mijn nieuwsbrieven gaan naar 3.000 personen. Daar zit wat overlap in, maar laat ik het houden op 10.000 personen. Je CV breng ik graag onder hun aandacht. Je bent welkom om LinkedIn te kijken wie in mijn netwerk zit.

Mag ik me even voorstellen?

Mijn naam is Bodo Agterhof. Al meer dan 25 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt die werk zoeken, ander werk zoeken of meer plezier en effectiviteit uit hun werk willen halen. Dat doe ik met loopbaanbegeleiding, outplacement of reïntegratie. De grap is, dat ik eerst niet wist wat ik wilde worden. Het heeft mij gevonden. Wel wist ik van begin af aan, dat ik één van de besten van Nederland wilde worden. Het maakt me niet uit waarin. Het is loopbaanadvies, outplacement of reïntegratie 2e spoor geworden. Maar wat is eigenlijk een loopbaan? Het is niet iets dat concreet en tastbaar beet te pakken is.

Een loopbaan is dus een abstract begrip

Zelf denk ik dat een loopbaan als een projectiescherm beschouwd kan worden. Zeg maar een filmdoek. Je bent zelf de regisseur van wat er op jouw filmdoek zichtbaar is. Hoe succesvol die film verloopt, hangt af van hoe handig je bent. En van hoe soepel je mechanismen, normen en waarden lopen. Ik ga ervan uit dat als je loopbaan hapert, dat er dan iets aan de binnenkant hapert. Veel cursisten die bij mij in training komen hebben het nodige meegemaakt. Niet al onze ouders gaan even handig met ons om. Een burn-out, een echtscheiding of op een nare manier ontslagen worden geeft een kras op de ziel. Tuurlijk, ik beheers de gebruikelijke loopbaaninstrumenten tot in mijn vingers. Hoe je je talenten ontdekt, hoe je je loopbaankoers ontdekt, hoe je een sterk Curriculum Vitae maakt en hoe je winnende sollicitatiegesprekken voert. Maar dat is allemaal de buitenkant.

Mijn specialisatie zit aan de binnenkant

Zodat je je talenten zelf ook echt voelt. Zodat als je over je loopbaankoers vertelt, jouw ogen ook echt beginnen te twinkelen. Zodat er hart en ziel in je Curriculum Vitae zit. Zodat de eerste paar minuten van het sollicitatiegesprek zo lekker lopen, dat het een makkie wordt. Ik ben gespecialiseerd in familie- en loopbaanopstellingen. Dat is een snelle en diepgaande manier om te onderzoeken hoe je ziel naar je loopbaan kijkt. Je bent vrij om je ziel te overschreeuwen met ego en wilskracht. Met je ratio kun je dingen beter weten. In dat geval zal je ziel zich wat op een afstand houden. Het gevolg is minder bezieling en minder energie. En dat is merkbaar in een sollicitatiegesprek. Dan glipt de klik tussen je vingers weg. Dat is vaak een langzaam, maar slopend proces. Ik kan je werknemer helpen weer volop in je energie te komen.

De trainingszaal van LoopbaanRegisseur

De trainingszaal van LoopbaanRegisseur is speciaal ingericht voor coachingsgesprekken en voor het geven van trainingen aan ongeveer 10 personen. Uiteraard is er plenty koffie, thee en water met en zonder bubbels.

Bij loopbaanbegeleiding gaat het vaak om wat kortere trajecten

Uiteraard komen de klassieke loopbaanvragen aan bod: wie bent ik, wat kan ik en wat wil ik. Het gaat om het opnieuw ijken van jezelf en je loopbaan. Ik kan u een succesgarantie geven van 95%. Voor meer info klik op loopbaanbegeleiding. Op die pagina ziet je ook filmpjes van mensen die ik eerder in hun loopbaan begeleid heb.

Outplacement en Werk naar Werk zijn vaak wat langere trajecten

Ik houd van dienstverlening met resultaatgerichtheid. Vandaar, dat ik bij deze trajecten begeleid tot en met je volgende baan. Ik kan je een succesgarantie geven van 85%. Voor meer info klik op outplacement. Op die pagina zie je ook filmpjes van mensen die ik eerder met outplacement begeleid heb.

Bereikbaarheid van LoopbaanRegisseur in Friesland, Heerenveen

Voor loopbaanadvies, outplacement of reïntegratie is LoopbaanRegisseur makkelijk met de auto te bereiken. Neem afslag Heerenveen Centrum. Je rijdt dan door de R.K. Poststraat naar het Station in Heerenveen. Gebouw Werkstate is het 1 na laatste gebouw aan je linkerhand. Meestal zijn er wel 1 of 2 vrije parkeerplaatsen voor het gebouw. Wel even een blauwe P-kaart meenemen. Ook met de de trein is LoopbaanRegisseur gemakkelijk te bereiken. Stap uit in station Heerenveen Centrum. Kies de stadse kant. Gebouw Werkstate is het 2e gebouw aan je rechterhand.

Gelukkig worden met loopbaanadvies, outplacement of reïntegratie 2e spoor?

De trainingen van LoopbaanRegisseur zijn life-changing. Ze gaan verder dan jou slechts begeleiden met je loopbaan. Met de trainingen van LoopbaanRegisseur word je weer gelukkig met je werk. Ik werk met state-of-the-art technieken. Wil je zeg maar eerst kijken en dan pas kopen? Dan is de Masterclass Bezieling in 1 Dag een goede optie. Dat is een masterclass voor lefbekken die met bezieling meer uit hun leven en loopbaan willen halen. Wil je eerst vanuit je luie stoel op zoek naar bezieling in je loopbaan? Klik dan op Gratis online training in 7 stappen van bezieling naar loopbaan. Je kunt ook een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Exclusief Interview met Belinda als Sollicitant

https://youtu.be/9ivxNF7bw54 Exclusief Interview met Belinda als Sollicitant. Zij solliciteerde bij Kinderwoud.

Exclusief interview met Werkgever Vanessa Weewer

https://youtu.be/gxv73BvKsnk Exclusief interview met Vanessa Weewer. Zij nam Belinda aan. Exclusief

Eerdere Opdrachtgevers bij Loopbaanadvies, Outplacement of Reïntegratie

  ABNAMRO Bank Amsterdam       ACCON AVM Accountants Drachten         Antonius Ziekenhuis Sneek     AP van den Berg Heerenveen     CJIB Leeuwarden     DHL Utrecht       Doppio Espresso Heerenveen     De Friesland Zorgverzekeraar           Gemeente Achtkarspelen       Gemeente Heerenveen       Gemeente Hoogezand-Sappemeer     Gemeente Leek       Gemeente Leeuwarden         Gemeente Opsterland       Gemeente Smallingerland   Hanzehogeschool Groningen       Hytrans Systems     ING Bank Leeuwarden     Izore Leeuwarden         Koninklijke Damstra       Koninklijke de Vries Scheepsbouw te Makkum       Leger des Heils Leeuwarden           Machandel Heerenveen       MC Slotervaart Ziekenhuis Amsterdam         MC Zuiderzee Ziekenhuis Lelystad       NDC Mediagroep Leeuwarden       NHL Hogeschool Leeuwarden         OSG Sevenwolden Scholengemeenschap Heerenveen       Pasana Zorggroep Dokkum       Pathologie Friesland Leeuwarden       Philips Drachten         Piter Jelles Scholengemeenschap Leeuwarden       Pon Automotive Leusden             Prisma Stichting voor Christelijk Onderwijs Almere       Provincie Groningen       Rabobank         RBO Groningen       RENN4 Groningen       ROC Amsterdam (Arke Fly Academy)       Snijtech Joure         Staxs Heerenveen           Stenden Hogeschool Leeuwarden         Stichting Philadelphia Amersfoort       STOC Opleidingen Den Haag       Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen         UPC Leeuwarden         Vitens Zwolle         Werkplein Eemsdelta         Yarden Almere

Contact

Wil je kennismaken voor loopbaanadvies, outplacement of reïntegratie? Je bent van harte welkom. Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 24 uur (op werkdagen) contact met je op. Je kunt me ook bereiken op 06-24257923. Met hartelijke loopbaangroet, Bodo Agterhof
Ja wij gebruiken cookies