Loopbaanadvies voor ZZP'ers
arrow_drop_up arrow_drop_down

ZZP

Hé Bodo, heb je ook Loopbaanadvies voor ZZP'ers? 

Ik ben al 17 jaar ZZP'er met een meer dan prettige omzet, dus ik kan je uitstekend helpen aan meer omzet.

Begin 2020 zijn er in Nederland ruim 9.000.000 mensen aan het werk en krijgen daarvoor betaald. Daarvan zijn er 1.327.000 zzp'ers. Dat is maar liefst 15% oftewel 1 op de 7 personen is ZZP'er. Ik ben trouwens zelf ook ZZP'er, dus . . . Tuurlijk heb ik loopbaanadvies voor ZZP'ers!

Zelfstandig Ondernemer

Mijn overgrootvader was ondernemer en pionier.

Hij startte een bedrijf in trappen en raamkozijnen: Agterhof BV te Doetinchem (op te zoeken op Google).

Agterhof Houtproducten en Trappen

Mijn vader koos voor pionieren elders: bij Philips NV te Eindhoven en leidde succesvol vele projecten in het buitenland.

Ik ben dus de 4e generatie, ik kan het ondernemen en pionieren gewoon niet laten, het zit in mijn bloed.

LoopbaanRegisseur is opgericht in juni 2003.

Eerlijk gezegd ben ik er best trots op, dat ik de afgelopen economische recessie goed ben doorgekomen. De kredietcrisis begon in 2007. In 2009 had ik nog maar 50% van de omzet die ik daarvoor had. Da's peentjes zweten! Ik werkte samen met een collega loopbaanadviseur en we hadden een secretaresse. Mijn collega hield niet van acquisitie, heb een paar maanden slecht geslapen en een beslissing genomen. Op een maandagmorgen kwam ik het kantoor binnen en vertelde dat ik in mijn eentje verder ga. Aldus geschiedde. Achteraf gezien was dat perfect. In de loop der jaren klom mijn omzet naar € 250.000,- per jaar. De laatste 3 jaar draaide de economie weer als een zonnetje. Daardoor hadden minder mensen behoefte aan loopbaanbegeleiding. Dat scheelt een ton aan omzet. Sinds kort heb ik heel gestructureerd Facebook ingezet en de omzet stijgt weer. Met andere woorden . . . Ik ben ZZP'er en kan jou goed helpen met Loopbaanadvies voor ZZP'ers.

Gestructureerd stappenplan

Bij loopbaanadvies voor ZZP'ers zijn stap 1 t/m. 6 van toepassing. Ze werken en leveren hetzelfde op als bij werknemers. Alleen training no. 7 wordt aangepast naar maatwerk voor jou als ZZP'er. In totaal heb ik ruim 25 jaar ervaring met loopbaanbegeleiding. En inmiddels 17 jaar als ZZP'er. Met mijn ervaring ben je dus precies aan het juiste adres.

Heb jij bloedgroep OB hebt: OndernemersBloed?

Ik kom nagelstylistes tegen met afgekloven nagels, imagoconsulentes met afgetrapte pumps, coaches die op hun site weinig verder komen dan een warm welkom en de technieken waar ze mee werken, etc.

Kortom, bén jij je dienstverlening?

Klanten willen namelijk geen trucje kopen, geen gimmick, in deze tijden willen ze iets kopen van blijvende waarde.

Ik kom regelmatig op bijeenkomsten met ZZP-ers.

De meesten die ik er tref, die hebben het gewoon niet in zich: het ondernemersbloed.

Ondernemen is pionieren proberen, durven, doen, voor de ondernemer is doen de beste manier van denken.

Ik kan je helpen te pionieren op een manier die omzet oplevert.

De unieke aanpak LoopbaanRegisseur

Wat zorgt voor de hoge succescijfers van loopbaanadvies voor ZZP'ers? In de 1e plaats wie ik ben. Warm, betrokken, oprecht gedreven om jou vooruit te helpen, als een laserstraal snel en scherp kunnen analyseren & doorprikken, confronteren, vasthoudend daarin en samen de slappe lach hebben. In de 2e plaats 25 jaar werkervaring en daardoor een schat aan know-how en ervaring hoe het wél werkt. Hoe je je talenten helder krijgt, hoe je koers ontdekt, met welke wapenfeiten komt je CV juist bovenop de stapel, hoe kun je je authentiek en krachtig presenteren ook al ben je zenuwachtig en hoe kun je lastige vragen in een sollicitatiegesprek glansrijk beantwoorden. Allemaal parate kennis waar je veel aan hebt. In de 3e plaats werk ik met familieopstellingen en  loopbaanopstellingen. Er is geen enkele techniek waarmee je zo snel, zo indringend en zo waarachtig tot je kern komt, tot je talenten, je koers en tot je authentieke stralende zelf. Een kleine waarschuwing is hier op zijn plek. Als we werken met opstellingen kun je je niet meer verstoppen, je kunt er niet meer omheen draaien. Het werken met opstellingen heeft een heel rechtstreekse en meedogenloze kant. Het is zo snel en doeltreffend, dat het je met een lach en een traan kan overrompelen. Maar enorm bevrijdend. In de 4e plaats ben ik inventief, creatief, soms ’n tikkeltje ondeugend. Bescheidenheid siert de mens, maar zeker niet de ZZP'er! De gebaande wegen bewandelen, in the box en daadoor betrouwbaar en te voorspelbaar, binnen de lijntjes kleuren … dat is precies wat de meeste sollicitanten doen. Er zijn veel handigere, leukere, originelere en vooral snellere manieren om een baan te scoren! In de 5e plaats heb ik een groot netwerk. Op LinkedIn 4.500 contactpersonen, op Facebook 3.000 volgers, op Twitter 2.000 volgers en mijn nieuwsbrieven gaan naar 3.000 personen. Daar zit wat overlap in, maar laat ik het houden op 10.000 personen. Je dienstverlening breng ik graag onder hun aandacht. Je bent welkom om LinkedIn te kijken wie in mijn netwerk zit.

Mag ik me even voorstellen?

Mijn naam is Bodo Agterhof. Al meer dan 25 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt die werk zoeken, ander werk zoeken of meer plezier en effectiviteit uit hun werk willen halen. Dat doe ik met loopbaanbegeleiding, outplacement of reïntegratie. De grap is, dat ik eerst niet wist wat ik wilde worden. Het heeft mij gevonden. Wel wist ik van begin af aan, dat ik één van de besten van Nederland wilde worden. Het maakt me niet uit waarin. Het is loopbaanadvies, outplacement of reïntegratie 2e spoor geworden. Maar wat is eigenlijk een loopbaan? Het is niet iets dat concreet en tastbaar beet te pakken is.

Een loopbaan is dus een abstract begrip

Zelf denk ik dat een loopbaan als een projectiescherm beschouwd kan worden. Zeg maar een filmdoek. Je bent zelf de regisseur van wat er op jouw filmdoek zichtbaar is. Hoe succesvol die film verloopt, hangt af van hoe handig je bent. En van hoe soepel je mechanismen, normen en waarden lopen. Ik ga ervan uit dat als je loopbaan hapert, dat er dan iets aan de binnenkant hapert. Veel cursisten die bij mij in training komen hebben het nodige meegemaakt. Niet al onze ouders gaan even handig met ons om. Een burn-out, een echtscheiding of op een nare manier ontslagen worden geeft een kras op de ziel. Tuurlijk, ik beheers de gebruikelijke loopbaaninstrumenten tot in mijn vingers. Hoe je je talenten ontdekt, hoe je je loopbaankoers ontdekt, hoe je een sterk Curriculum Vitae maakt en hoe je winnende sollicitatiegesprekken voert. Maar dat is allemaal de buitenkant.

Mijn specialisatie zit aan de binnenkant

Zodat je je talenten zelf ook echt voelt. Zodat als je over je loopbaankoers vertelt, jouw ogen ook echt beginnen te twinkelen. Zodat er hart en ziel in je Curriculum Vitae zit. Zodat de eerste paar minuten van het sollicitatiegesprek zo lekker lopen, dat het een makkie wordt. Ik ben gespecialiseerd in familie- en loopbaanopstellingen. Dat is een snelle en diepgaande manier om te onderzoeken hoe je ziel naar je loopbaan kijkt. Je bent vrij om je ziel te overschreeuwen met ego en wilskracht. Met je ratio kun je dingen beter weten. In dat geval zal je ziel zich wat op een afstand houden. Het gevolg is minder bezieling en minder energie. En dat is merkbaar in een sollicitatiegesprek. Dan glipt de klik tussen je vingers weg. Dat is vaak een langzaam, maar slopend proces. Ik kan je werknemer helpen weer volop in je energie te komen.

De trainingszaal van LoopbaanRegisseur

De trainingszaal van LoopbaanRegisseur is speciaal ingericht voor coachingsgesprekken en voor het geven van trainingen aan ongeveer 10 personen. Uiteraard is er plenty koffie, thee en water met en zonder bubbels.

Bereikbaarheid van LoopbaanRegisseur in Friesland, Heerenveen

Bij Loopbaanadvies voor ZZP'ers is LoopbaanRegisseur makkelijk met de auto te bereiken. Neem afslag Heerenveen Centrum. Je rijdt dan door de R.K. Poststraat naar het Station in Heerenveen. Gebouw Werkstate is het 1 na laatste gebouw aan je linkerhand. Meestal zijn er wel 1 of 2 vrije parkeerplaatsen voor het gebouw. Wel even een blauwe P-kaart meenemen. Ook met de de trein is LoopbaanRegisseur gemakkelijk te bereiken. Stap uit in station Heerenveen Centrum. Kies de stadse kant. Gebouw Werkstate is het 2e gebouw aan je rechterhand.

Gelukkig worden met loopbaanadvies voor ZZP'ers?

De trainingen van LoopbaanRegisseur zijn life-changing. Ze gaan verder dan jou slechts begeleiden met je loopbaan. Met de trainingen van LoopbaanRegisseur word je weer gelukkig met je werk. Ik werk met state-of-the-art technieken. Wil je zeg maar eerst kijken en dan pas kopen? Dan is de Masterclass Bezieling in 1 Dag een goede optie. Dat is een masterclass voor lefbekken die met bezieling meer uit hun leven en loopbaan willen halen. Wil je eerst vanuit je luie stoel op zoek naar bezieling in je loopbaan? Klik dan op Gratis online training in 7 stappen van bezieling naar loopbaan. Zoek jij loopbaanadvies voor particulieren? Je bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Ja wij gebruiken cookies