Page content

ZZP

https://youtu.be/yuLdYUB6Vv4

Loopbaanbegeleiding voor ZZP

???????????Hoe pak je het aan? Is het haalbaar om als zelfstandige je inkomen te verdienen?

Zo ja, hoe en waarmee? Welke voorbereidingen zijn nodig om voor jezelf te beginnen?

De belangrijkste vraag: heb jij de lef om voor jezelf te beginnen? Wat levert het op?

Kortom, het is tijd voor een sparringpartner die én kennis van zaken heeft én actiegerichte tips geeft.

Aan de slag als ZZP-er

Eind jaren 90 was 1 op de 17 mensen ZZP-er, in 2013 was het er al 1 op 9. Het CPB verwacht in de nabije toekomst dat er 1.000.000 zelfstandigen zullen zijn in Nederland.

Misschien denk je er al een tijdje over om te starten met een eigen onderneming. De vrijheid van het werken als ZZP-er lonkt of je hebt een idee voor een bedrijf. Het is een spannende stap om de zekerheid van een vast salaris op te geven en te vertrouwen op je eigen kunnen. Op zo’n moment steken vaak twijfels de kop op.

Wat kan loopbaanbegeleiding betekenen voor jou als ZZP-er?

Met behulp van loopbaanbegeleiding kun je zorgvuldige stappen zetten en goed voorbereid van start gaan.

Na loopbaanbegeleiding:

  • weet je of je wel of niet als zelfstandige/ZZP’er aan de slag gaat en je weet wat verder te doen in beide gevallen;
  • weet je wat je onderscheidend maakt van anderen;
  • wie je klanten zij;
  • wat je wilt uitstralen in je marketing uitingen;
  • hoe je passie combineert met geld verdienen;
  • weet je wat je (niet) moet doen om jezelf als zelfstandige in de markt te zetten.

Hoe kan LoopbaanRegisseur jou als ZZP-er helpen?

Mijn vaders opa was ondernemer en pionier. Hij startte een bedrijf in trappen en raamkozijnen: Agterhof BV te Doetinchem (op te zoeken op Google).

Agterhof Houtproducten en Trappen

Mijn vader koos voor pionieren elders: bij Philips NV te Eindhoven en leidde succesvol vele projecten in het buitenland. Ik ben dus de 4e generatie, ik kan het ondernemen en pionieren gewoon niet laten, het zit in mijn bloed.

LoopbaanRegisseurLoopbaanRegisseur is opgericht in juni 2003. Om in deze tijden een prettige omzet te draaien als ZZP-er da’s een kunst, vooral in een markt met véél concurrentie. Nou werk ik veel met familie-, loopbaan- en organisatieopstellingen en telkens zitten mijn groepen volgeboekt.

Dit jaar draai ik mijn hoogste omzet ooit en ik kan je dus leren om succesvol te zijn als ZZP-er.

Wat is de Kern van je Succes als ZZP-er?

Ik kom nagelstylistes tegen met afgekloven nagels, imagoconsulentes met afgetrapte pumps, coaches die op hun site weinig verder komen dan een warm welkom en de technieken waar ze mee werken, etc. Kortom, Bén jij je dienstverlening? Klanten willen namelijk geen trucje kopen, geen gimmick, in deze tijden willen ze iets kopen van blijvende waarde.

Ik kom regelmatig op bijeenkomsten met ZZP-ers. De meesten die ik er tref, die hebben het gewoon niet in zich: het ondernemersbloed. Ondernemen is pionieren proberen, durven, doen, voor de ondernemer is doen de beste manier van denken. LoopbaanRegisseur helpt je te ontdekken of jij bloedgroep OB hebt: OndernemersBloed.

ZZP-er en Zichtbaarheid

Als niemand weet dat je bestaat, dan heb je geen omzet. Je moet je dus laten zien. Nou vinden veel mensen dat doodeng, zeker als je Calvinistische wortels hebt. Ik help jou jezelf zichtbaar te maken met je houding, woordkeus en presentatie. Ik kan echt iedereen leren presenteren, dus ook jou.

Digitaal moet je ook zichtbaar, vindbaar en aantrekkelijk zijn. Ik kan je leren hoe je dit aanpakt op Facebook en LinkedIn. Ook kan ik je leren Google te domineren, zodat potentiële klanten je vinden op Google, want dat is de basis voor je continuïteit en pensioen.

Kennismaken met Ondernemerschap?

Als je kennis wilt maken met de unieke en succesvolle dienstverlening van LoopbaanRegisseur, dan nodig ik je uit voor de Loopbaan BoostCamp.

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner voor € 48,-!

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas. Voor meer informatie klik op deze link.

Je kunt ook een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Comment Section

0 reacties op “ZZP

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.