In 5 Stappen naar Succesvol ZZP-er

In 5 Stappen naar Succesvol ZZP-er

In 12 Maanden naar een Omzet van € 50.000,-

Omzet 50.000Starten als ZZP-er en in 12 maanden een omzet draaien van € 50.000,-. Wie wil dat nou niet?

Ik bied je energie, know-how, inspiratie, lifechanging trainingen, structuur en aanvullende personal coaching in 5 hoofdstappen:

  • Levensopdracht
  • Missie en Dienstverlening
  • Presentatie
  • Promotie
  • Op jacht.

1. Levensopdracht

Ik kom regelmatig op congressen en seminars, waar ook veel ZZP-ers komen. In de eerste plaats zoek ik gewoon een leuk gesprek. Maakt me niet uit met wie of waarover (alhoewel, alles heeft zo zijn grenzen haha).

Dat is vaak moeilijk: De meesten zijn zoekende, veel gesprekken zijn gesprekken tussen zoekers en dienen onzekerheid te verbergen.

Als je je levensopdracht weet, met jezelf in verbinding bent en je bent je bewust van je talenten, dan straal je kracht en charisma uit. Dan kun je ontspannen zijn en zelfverzekerd. Als je nog zo'n persoon tegenkomt, dan heb je samen een leuk gesprek.

Met de Personal Power Training kom je in het centrum van je zelfvertrouwen.

Nota Bene: deze training is life changing, uniek en zul je nergens anders vinden.

2. Missie en Dienstverlening

Vooral op beurzen kun je het goed zien: al die mensen die doelloos rondlopen ... stralen zij plezier uit met het werk wat ze doen? Nog een stap verder: stralen ze passie uit? Als je naar hen kijkt, denk je dan: "ooooh, zo'n leven wil ik ook!"

De meeste mensen werken voor het geld. Als je toch al moet werken voor geld, dan kun je beter werk doen dat je echt leuk vindt.

Er is een specifiek beroep, dat helemaal jouw ding is. Je bent gemaakt voor een specifiek beroep. Als je weet wat dat is, dan kun je met plezier naar je werk gaan, boek je makkelijker méér resultaat en kun je er meer voor vragen, gewoon omdat je goed werk levert.

Met de Professional Power Training kom je in het centrum van je professionele missie. Dat is de basis voor je dienstverlening en voor je verdienmodel.

Nota Bene: ook deze training is life changing, uniek en zul je nergens anders vinden.

3. Presentatie

Een goede presentatie heeft niet zo veel met geld te maken. Een goede presentatie communiceert toegankelijkheid, aantrekkelijkheid, professionaliteit, expertise en waarde.

Wat veel mensen op beurzen, congressen, op Facebook en LinkedIn nog niet in de gaten hebben, wordt tot in de puntjes gesnapt door Mr. Bean, Erica Terpstra, Jan-Kees de Jager en Neelie Smit-Kroes.

De Personal Power Training levert je op, dat je synchroon gaat lopen met hart en ziel.

De Professional Power Training levert je op, dat je in je dienstverlening kunt zijn wie je bent.

De Presentation Power Training levert je op, dat je jezelf leert presenteren en je dienstverlening. Bovendien levert deze training je een netwerk op van 50 potentiële klanten.

4. Promotie

Om klanten te krijgen, moet je jezelf en je dienstverlening promoten. Dit kun je doen met een uitgekiende mix van de volgende promotiekanalen: je website, je blog, je nieuwsbrieven, je brochures, LinkedIn, Facebook, filmpjes op Youtube en webinars.

De moderne communicatiekanalen zijn bijzonder: in feite verschaffen ze je jouw eigen T.V.-station.

De Promotion Power Training levert je op, dat je elk promotiekanaal tot in de puntjes leert beheersen om er optimaal gebruik van te maken.

5. Op Jacht

Netwerkgesprekken, netwerkbijeenkomsten en acquisitie hebben als doel het scoren van opdrachten.

Met Personal Coaching wordt een plan op maat gemaakt, zodat je optimaal begeleid wordt op weg naar € 50.000,- omzet.

Kennismaken met Ondernemerschap?

Als je kennis wilt maken met de unieke en succesvolle dienstverlening van LoopbaanRegisseur, dan nodig ik je uit voor de Loopbaan BoostCamp.

http://youtu.be/m7bDKRPIdVs

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner voor € 48,-!

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas. Voor meer informatie klik op deze link.

Je kunt ook een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Reactie plaatsen