Mijn Missie als ZZP-er

Mijn Missie als ZZP-er

Mijn ouders

Het leven komt via de moeder. Mijn moeder beschikte over veel wijsheid, warmte, humor, hield van goede manieren en uitgebreid tafelen. Dit heb ik ook in me.

Focus komt via de vader. Mijn vader was ambitieus, werkte hard en bereikte veel. Indien nodig bewandelde hij onconventionele wegen. Dit heb ik ook in me.

Moeders achtergrond

De grootvader van mijn moeder, mijn overgrootvader dus, geloofde in gelijke rechten voor elk mens, iets dat in die tijd erg vooruitstrevend was. Hij heeft meegewerkt aan de totstandkoming van het Vredespaleis in Den Haag.

Hij, mijn grootouders en mijn moeder waren van Duitse afkomst. Mijn grootouders en mijn moeder hebben de val van de Berlijnse muur meegemaakt. Voor mij betekent dit het wegvallen van grenzen die er eigenlijk niet zijn.

Vaders achtergrond

Mijn overgrootvader startte in Doetinchem een houtzaak en ging trappen en kozijnen maken. Deze zaak liet hij na aan zijn 3 zonen, die de zaak groot maakten.

Mijn vader overleed toen ik 16 was. Hij ging voor materieel succes, kon en wou niet naar zichzelf kijken. Ik heb geleerd om naar mezelf te luisteren en met mijn innerlijke kompas zakelijk succesvol te zijn.

Wie ben ik?

Persoonlijk beschik ik over veel wijsheid, warmte en humor. Ben heldervoelend, welbespraakt en resultaatgericht. Ben getrouwd geweest en we hebben een geweldige zoon. Heb ontdekt dat ik eigenlijk meer voor mannen ga en heb sinds 5 jaar een fantastische vriend. Heb geleerd mezelf te zijn, hetgeen de kern is van wat ik je bied.

Zakelijk beschik ik over 22 jaar expertise als loopbaanbegeleider en over 11 jaar expertise als ondernemer. In 2014 draai ik mijn hoogste omzet ooit.Ik kan je leren om goed in je vel te zitten én zakelijk succesvol te zijn, hetgeen de kern is van wat ik je bied.

Visie

Er is tegenwoordig informatie en er zijn technieken en oefeningen, waarmee iedereen persoonlijke, professionele en zakelijke rijkdom kan bereiken.

Missie

Ik bied je informatie, technieken en oefeningen, waarmee je persoonlijke, professionele en zakelijke rijkdom kunt bereiken.

Kennismaken?

Als je kennis wilt maken met de unieke en succesvolle dienstverlening van LoopbaanRegisseur, dan nodig ik je uit voor de Loopbaan BoostCamp.

http://youtu.be/m7bDKRPIdVs

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner voor € 48,-!

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas. Voor meer informatie klik op deze link.

Je kunt ook een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Bertus de Bruijne
Door

Bertus de Bruijne

op 20 Nov 2014

Beste, ik kom met mijn papieren niet meer aan het werk. Wat en hoe kan ik mij opwaarderen en waar want momenteel ben ik drie maanden aan het solliciteren zonder resultaat of ik ben te oud terwijl je voor de regering nog 7 jaar door moet. dus op naar de schuldsanering, leve Brussel of je zie een kans om mij op te krikken hij die nu zonder geld zit maar heel snel zijn beroep weer wil oppakken of een andere richt moet inslaan. Ik sta momenteel met de rug tegen de muur. Heb je een idee dan verneem ik dit graag.

Bodo Agterhof
Door

Bodo Agterhof

op 21 Nov 2014

Hallo Bertus, De kortste weg is met je CV rechtstreeks binnenstappen bij bedrijven. Vraag bij de receptie of je even je CV mag overhandigen aan iemand van Personeelszaken. Succes gewenst, Bodo

Reactie plaatsen