Page content

Gelukkig met je Werk

Hoe word ik weer gelukkig in mijn werk? Loopbaanadvies en outplacement vanuit Heerenveen en Almere met 95% succes.

Missie

In Nederland werkt 20% van de beroepsbevolking met passie en bevlogenheid. Volgens mkbservicedesk produceren mensen die met passie en bevlogenheid werken 18% meer, ze verzuimen 30% minder en ze werken 60% veiliger.

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij bij die 20% behoort die met passie en bevlogenheid werkt. Dat leidt in je persoonlijke leven tot zelfvertrouwen en meer resultaat. Dat leidt als werknemer in je professionele leven tot makkelijker en meer resultaat, tot expert zijn, zodat je voor functies en opdrachten gevrààgd wordt.

Dat leidt als ZZP-er tot winst. Persoonlijke winst in de vorm van geluk en zakelijke winst in de vorm van omzet en marge. Hoe meer je je talenten in tastbare resultaten omzet, hoe meer omzet.

De Kracht van LoopbaanRegisseur

Elk traject kent een gestructureerde opbouw.

Blauwdruk Droombaan

Blauwdruk Droombaan

Bij Loopbaanadvies ligt het accent op het ontdekken van je talenten, je missie en grootste krachtbron, daarna definieer je je loopbaankoers: welk werk doe je met passie, zodat je er snel goed in bent, welke banen en organisaties passen daar het beste bij?

Bij Outplacement en Re-integratie 1e en 2e Spoor gaan we een stap verder: je leert je optimaal te presenteren, zodat je al netwerkend de gewenste baan verovert. Dat betekent een Curriculum Vitae maken die bij de top-10 bovenop de stapel ligt, een LinkedIn profiel waarmee je uitgenodigd wordt, een authentieke en overtuigende Elevator Pitch en tactieken om je kansen te verdubbelen bij het solliciteren.

Bij Loopbaanbegeleiding wordt 95% van de trajecten succesvol afgesloten, bij Outplacement en Re-integratie 1e en 2e Spoor 85%. De deelnemers waarderen de trainingen gemiddeld met een 9.0. Klik op de link voor Referenties.

Met Hart en Ziel naar Resultaat

Met 22 jaar ervaring beheers ik de kneepjes van het vak, zodat jouw C.V., je LinkedIn profiel, je presentatie passie en resultaten communiceren. Dat zorgt voor resultaat, minder netwerk- en sollicitatiegesprekken, betere functioneringsgesprekken en leuker werk.

Iedereen wordt geboren als origineel, maar te veel mensen sterven als kopie. Ik help je weer origineel te worden: buitengewoon te zijn met je talenten, koers, presentatie en sollicitaties, zodat jij je baan en baas kiest in plaats van omgekeerd.

Bij loopbaanbegeleiding is het succespercentage 95%, bij outplacement en re-integratie 1e spoor en 2e spoor 85%.

Kennismaken

Als je kennis wilt maken met de unieke en succesvolle dienstverlening van LoopbaanRegisseur, dan nodig ik je uit voor de gratis Loopbaan BoostCamp.

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner!

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas. Voor meer informatie klik op deze link.

Je kunt ook een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Wat zeggen anderen over LoopbaanRegisseur?
Kennismaken

Als je kennis wilt maken met de unieke en succesvolle dienstverlening van LoopbaanRegisseur, dan nodig ik je uit voor de gratis Loopbaan BoostCamp.

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner!

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Comment Section

2 reacties op “Gelukkig met je Werk


Door Jobbegeleiding op 18 april 2015

Beste Bodo,

Altijd leuk om te zien hoe een conculega zoveel passie in z’n vak heeft. Dankzij loopbaanbegeleiding wordt de werkende wereld een stuk mooier en gelukkiger!

Groet,

Lucas Meas


Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.