2- Professional Power Training. Over je Koers.

Training 2: Professional Power Training

Deze training gaat over jou als professional. 

Als werknemer of als ZZP-er ben je professional. 

Je verdient de kost met je professionele ik. 

Als je professioneel bent, verdien je makkelijk je geld.

Met deze training ontdek je je levensopdracht. 

Als je weet wat je in dit leven komt doen, kun je makkelijk ontdekken wat je in je werkende leven komt doen. 

Op je pad of van `t padje af?

Loop je op je pad of ben je van het padje af?

Je kunt van alles doen om geld te verdienen. 


Zelf heb ik aardbeien geplukt, bij een tankstation gewerkt, ben reisleider in Egypte geweest, kort bij een juweliershuis in A'dam gewerkt, ben intercedent geweest en heb een paar jaar langdurig werklozen naar werk begeleid. 


Inmiddels begeleid ik 16 jaar werkzoekenden naar een baan met hart en ziel. 


Voor mijn gevoel zit ik right on track. Vandaar, dat cursisten mijn trainingen beoordelen met een 8, 9 of 10. En daarom kan ik jou met 95% garanderen dat je met mijn aanpak van of track naar right on track gaat. 

Met welk werk heb jij geld verdiend?

Hoe dan? 

Met plezier, passie, bezieling of beroeping?

Levensfase 20 - 30 jaar: Plezier

Als je tussen 20 en 30 bent, kom je net kijken op de arbeidsmarkt. 

Die niet waagt die niet wint en die niets probeert krijgt geen kind. 

Probeer banen bij verschillende organisaties in meerdere branches. 

Zo merkje hoe jij en de arbeidsmarkt werken en wat je het beste past. 

Levensfase 30 - 40 jaar: Passie

Als je tussen de 30 en de 40 bent staat groei centraal.

Verliefd, verloofd, getrouwd, eerste en tweede kind. 

Groter huurhuis of een koophuis. Groei in loopbaan en salaris. 

Dat betekent, dat je je tijd en aandacht in snel tempo gaat verdelen.

Hopelijk heb je je passie te pakken; alleen dan gaat je loopbaan lekker.

Levensfase 40 - 50 jaar: Bezieling

Als je tussen de 40 en de 50 bent gaat het anders functioneren. 

Eerst zachtjes en steeds harder klopt je ziel bij je op de deur. 

Ze vindt het steeds moeilijker om je blind te gehoorzamen. 

Liefst gaat ze samen met jou door je privé- en beroepsleven. 

Als je je bezieling weet, is je baan het verdienmodel van je ziel. 

Da's gewoon lekker werken met hart en ziel. 

Levensfase 50 - 60 jaar: Beroeping

Als je tussen de 50 en de 60 bent, ga je oogsten of betalen. 

Oogsten als je de eerdere levensfasen goed hebt doorlopen. 

Betalen als je per ongeluk ergens een bericht hebt gemist. 

Als oogst, kun je veel delen met collega's, managers en opdrachtgevers.

Als je de boot hebt gemist, kun je berichten ontcijferen en corrigeren.

In de vorige training heb je blokkades opgeruimd, een nieuw innerlijk kompas gekregen en je zielstalenten ontdekt. 

In deze training ontdek je je levensopdracht.

Als je weet wat je in dit leven komt doen, ontdek je wat je in je werkende leven komt doen. 

Dan is je werk het verdienmodel van je ziel. 

En het hart van deze training.

Ik werk nu 10 jaar met opstellingen. Ben opgeleid door het Bert Hellinger Instituut in Groningen en Bert Hellinger zelf.


Ik ken geen methode, waarmee je zo snel tot de kern komt. 


Je ontdekt de innerlijke blauwdruk in je ziel. 

Die heb je als kind thuis meegekregen. 

Het is je innerlijke plattegrond. 


Als je snapt en ziet welke innerlijke route je telkens onbewust neemt, kun je onhandige routes wijzigen in handigere routes. 


Zo reis je met je nieuwe innerlijke kompas makkelijker van A naar B. Zowel in je persoonlijke- als in je beroepsleven. 


Zo maak je contact met ziel en bezieling, zodat je gaat werken met hart & ziel en alles wat makkelijker gaat.


Met name het werken met opstellingen zorgt ervoor, dat deelnemers de trainingen waarderen met een 8, 9 of een 10.


Bovendien geef ik je 95% garantie dat je je doelen bereikt.

De Professional Power Training

Tijdens deze training wordt gewerkt met familie- en met loopbaan-opstellingen. Dit zijn super krachtige en bovenal snelle technieken.


Cirkeltjes waar je in je loopbaan onbewust al jaren in rond draait, waarom je telkens in gelijksoortige situaties belandt, het kan in één keer duidelijk worden.


Deze werkt training als een grote voorjaarsschoonmaak in je loopbaan. Blokkades worden opgeruimd en je energie gaat weer volop stromen. 

Ik heb de missing link gevonden

Mendy uit Leeuwarden

De invloed van passie

Met passie doe je meer in minder tijd met meer gemak met minder moeite met meer plezier en minder ziekte.

Passie is het smeermiddel. Als dit ontbreekt, loop je vast en word je passief.


De invloed van bezieling

Als je werkt met je bezieling, houden anderen het meeste van wat je doet, zoals je dat doet. 

Als je na je veertigste zonder bezieling werkt, brand je zielsmatig op.


De invloed van beroeping

Het werk dat je doet heeft jou geroepen en je hebt geluisterd. Je doet het werk met 2 vingers in je zielsneus. 

Als je je roeping negeert, loop je risico op psychisch pensioen.

Op een hele unieke Manier krijg je je Loopbaanpad voor Ogen

Cristijn de Vin over de Professional Power Training

Professional Power Training

Je levensopdracht wordt helder. 

En de schaduwkant wordt ook helder.


Nu weet je wat je in dit leven komt doen. 

Je kijkt naar wat je in je beroepsleven komt doen. 


Je levensopdracht is je missie. 

Het is de kunst om je missie op de goede manier in te zetten.


Als je je missie op de goede manier inzet, 

Dan laat je je missie in je werk zó werken, dat je je geld ermee verdient.


Je werk is dan het verdienmodel van je ziel. 

Dat is bezieling. De energie in je ziel stroomt door in je werk. 

Resultaat: De Professional Power Training levert jou op dat je …

  • Verbinding maakt het hart, ziel en bezieling
  • Ontdekt wat je levensopdracht is
  • Weet wat je in dit leven komt doen ... 
  • Weet wat je in je werkende leven komt doen
  • De loopbaankoers ontdekt die bij jou past
  • Met je koers midden in je zelfvertrouwen en je passie staat
  • Je expertise kunt definiëren in maximaal 5 woorden
  • Uitstraling synchroon loopt met de inhoud van je verhaal
  • Energie aanstekelijk werkt: anderen gaan je helpen.

Duurzame Transformatie

De trainingen van LoopbaanRegisseur scoren gemiddeld een 8,6. 

Je zult nog jaren de vruchten plukken van deze trainingen. 


Even waarschuwen. 

Er wordt gewerkt met loopbaanopstellingen. 

Dit kan confronterend zijn. Er wordt gewerkt met een lach en een traan. 


Huh, blijvend Resultaat in 4 Dagen Tijd?

Loopbaanopstellingen zijn relatief nieuwe technieken die zo simpel, snel en krachtig werken, dat je je patronen snel inzichtelijk en ontrafeld hebt. Je kunt eruit kunt stappen en in nieuwe patronen stappen.


Je ontdekt wat jouw blauwdruk van patronen is, zeg maar je gedrags-DNA. 

Hierdoor kun je daadwerkelijk van hoofdbrein naar buikbrein gaan en in nieuwe patronen stappen. 

In een nieuwe toekomst.


Groepsgrootte en Data

Er plaats is voor maximaal 10 deelnemers, zodat je verzekerd bent van de te behalen resultaten en zorgvuldige begeleiding.

Voor data klik op de agenda.


Trainingslocatie

De training vindt plaats in de speciaal daarvoor toegeruste trainingszaal van LoopbaanRegisseur in Heerenveen aan de Trambaan 1D. Dit is 2 min. lopen van het station.


Friesland ver weg? 

Wees gerust, je bent niet de enige. 

De training is dermate bijzonder, dat cursisten uit heel Nederland komen, soms zelfs uit België.


Lunch en Diner

Tijdens de training zorgen we goed voor je. 

Er is altijd water met limoen en munt, er is cake, koekjes en chocola.

De lunchtafel is ruim gedekt met diverse broodsoorten, verse salade, kaas, vleeswaren en gerookte zalm. 

De lunch is bij de training inbegrepen. Diners zijn niet bij de training inbegrepen. 


Overnachting

Het beste kun je Googelen op “hotels heerenveen" of op “bed and breakfast heerenveen”. 

Dan verschijnt er een lijst met overnachtingsmogelijkheden. 

We hebben geen lijst met voorkeur voor hotels of Bed & Breakfast. 

Ik heb nu weer Zelfvertrouwen

Tineke over de Professional Power Training

Kennismaken met Bodo?

Wil je deelnemen aan de Professional Power Training?

Deelname is mogelijk na een kennismakingsgesprek met Bodo Agterhof.

Je kunt bellen, Skypen of even langskomen in Heerenveen. 

Switch van Bouw naar Officemenager

Michiel over de Professional Power Training

Ha Bodo, bij aanvang van het traject had ik geen idee.

Wat zou ik kunnen bereiken met familie- en loopbaanopstellingen? De afgelopen twee trainingen vond ik het een hele intense en erg effectieve manier om inzicht te krijgen in hoe ik vastloop, uit belemmeringen kan stappen en waar ik heen moet.


Door de manier waarop mensen in een opstelling staan en hoe zij non-verbaal met elkaar communiceren, kom je heel veel te weten over hoe het van binnen zit. 


Doordat jij altijd eerst toestemming vraagt, gebeurt het allemaal op vrijwillige basis. Ook zie ik dat je checkt en dubbelcheckt, zodat je niet uitgaat van aannames maar van wat zich daadwerkelijk voordoet.


Ik was bang dat het zweverig zou zijn, maar dat is het niet. Juist tegenovergesteld, ik heb zelden zo met mijn voeten in de klei gestaan en ben zelden zo dicht bij mezelf geweest als nu. Mijn loopbaankoers is een cadeau. Dat ik als gezelligheidsbeest mensen mag laten kennismaken met whisky en daarin rondreizen ga organiseren naar Schotland is een toast waard! WhiskyWieger.

Kennismaken met Bodo?

Wil je het beste uit jezelf en uit je loopbaan halen?

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Als je je telefoonnummer invult, binnen 24 uur.

Jaaaah hoe moet ik nou beschrijven ...

wat er zo handig is aan het werken met opstellingen om mijn loopbaankoers duidelijk te krijgen? 

Haha Je wordt bedankt Bodo! Dat is niet te doen.


Hoe kan ik opschrijven, dat ik in iemands houding, lach, oogcontact en energie iets van mijzelf hervind? 

Dat de koers al naar boven komt nog voordat ik hem omarmd heb? 

Dat is toch niet te doen! 


Ik wil je graag vertellen dat jouw persoonlijke aanpak van mijn persoontje mij de kans heeft gegeven om op mijn koers te komen. En wie goed doet, wie goed ontmoet. Heerlijk om thuis te komen op gebied van werk.


Van nature ben ik wat drammerig, maar ik ga eerst met vakantie. Dankbaarheid, liefde en blijdschap is het enige dat ik kan doorgeven waar ik nu ook kom. Rinie

Kennismaken met Bodo?

Wil je het beste uit jezelf en uit je loopbaan halen?

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Als je je telefoonnummer invult, binnen 24 uur.

Mijn Blokkade opgesteld

Hallo Bodo, In de training van april heb ik mijn passie, mijn levensopdracht en de blokkade opgesteld die mij tegenhield. Het was zo frappant wat er gebeurde! 


De blokkade bleek mijn moeder te zijn die mij vanwege haar eigen angsten afremde. In de opstelling werd duidelijk waar haar angsten vandaan kwamen, omdat ze opgroeide in een verscheurd gezin.


Tsjee, en ik aldoor maar denken dat ik een angstig typetje zou zijn. Toen ik het opgesteld zag, werd me zoveel duidelijk. 


Eigenlijk ben ik heel stoer, maar leefde haar angsten. Toen ik deze losliet, kwam ik in contact met mijn eigen levensopdracht, die te maken heeft met avontuur, met ondernemend zijn.


Mijn loopbaankoers ziet er in grote lijnen als volgt uit: een switch van dienstverband naar een zelfstandig bestaan met opdrachten voor ideële organisaties die mensen helpen. 


Ben momenteel druk aan het netwerken en heel benieuwd hoe het zich verder ontwikkelt. Ik houd je op de hoogte! Anne

Ik twijfelde zo

Ik kwam bij je, omdat ik enorm twijfelde of mijn loopbaankoers en het werk dat ik nu doe, wel de juiste koers voor mij is. Het is namelijk een aantal keren flink misgegaan in de banen die ik had. De opstellingen in de Professional Power Training maakten me heel duidelijk dat het vak dat ik beoefen, goed bij me past.


Bovendien ontdekte ik, dat er ergens een werkgever enorm op me zit te wachten vanwege mijn expertise. Dat geeft me een sterk gevoel van eigenwaarde en zelfrespect. Ik kan nu erkennen dat ik waardevol ben voor de organisatie die mij op waarde kan schatten en respectvol met werknemers omgaat. Dat geeft me een gevoel van rust en het zeker weten dat ik binnenkort ergens word binnengehaald.


Eigenlijk wou ik je deze mail gisteren al sturen, maar het kwam er niet van. Nu ben ik blij dat ik je kan vertellen dat ik zojuist een brief heb gehad met de uitnodiging voor de tweede sollicitatieronde. Of het deze werkgever wordt of een volgende, dat weet ik nu nog niet. Wel weet ik dat ik geramd zit op mijn loopbaankoers! Oh ja, ook op mijn 53e blijk ik “hot” te zijn op de arbeidsmarkt. Stella.

Echt komen waar je wilt zijn

Joukje over de Personal- en de 

Professional Power Training

Ik voel me (weer) sterk en weerbaar worden

Inmiddels zo’n 2 maanden aan het werk en of het nou mijn bestemming is of niet het is gewoon hard werken …… geen baan die ik op routine kan uitvoeren en wordt van alle kanten uitgedaagd tot op sommige tijdstippen frustratie toe ! 


Maar zoals gezegd het daagt mij uit, mijzelf willen bewijzen dat grenzen voornamelijk in mijn hoofd zitten (hé dat heb ik eerder gehoord ;-). Ik heb een lopende IT afdeling met 1 dag overdracht moeten overnemen, in een vakantie periode dat de mensen in je afdeling (waar je op moet kunnen leunen) doorlopend op vakantie zijn, in een organisatie die volop in beweging is, met internationale verantwoordelijkheden wat ook de nodige extra aandacht buiten de landgrenzen vraagt midden in de hectiek van de budgetperiode. Gek wordt je er soms van….. maar het lukt om alle bordjes in de lucht te houden en soms zelf nog wat extra’s te kunnen doen.


Ik heb een arbeidscontract voor een half jaar waarbij men er nu eigenlijk vanuit gaat dat ik daarna permanent daar blijf zitten, iets waar ik nog steeds de slag om de arm houdt. Sinds deze week zijn mijn werkdagen behoorlijk verlengd door verkeersdrukte en file-leed. 


Ik kijk de kat gewoon nog even uit de boom wat dat betreft en ga niet over één nacht ijs. Ondertussen blijkt wel dat vanuit een werkpositie op de één of andere manier de markt meer geïnteresseerd en je kennis en kunde te zijn. Komende week heb ik een kennismakingsgesprek bij een klein IT bedrijf in Zwolle wat nog uitloop is van de netwerkavond eerder dit jaar. Ook ben ik benaderd door een bedrijf waar ik voor een paar maanden zelf heb gesolliciteerd maar ben afgewezen maar die sinds vorige week doorlopend met mij in contact willen komen voor een andere functie. Allemaal dichter in de buurt van mijn eigen woonplaats dus het heeft zeker mijn interesse.


Wandelen en sporten staan helaas op een laag pitje, werken en autoritten kosten veel vrije tijd wat ten koste gaat van mijn favoriete bezigheden ook daar weet ik dat de balans over een half jaar weer moet worden hersteld. Last but not least is er de liefde …… ik heb het gevoel een lot uit de loterij te hebben getrokken en had nooit voor mogelijk gehouden dat er nog een relatie van deze intentie voor mij in zou zitten. Ook hier lever ik tijd in tav eerdere vrije tijds besteding maar doe ik natuurlijk met liefde 😉


Dus uitdagingen genoeg. Ik voel me (weer) sterk en weerbaar worden, iets wat ik best wel een tijdje heb moeten ontberen en ben blij dat ik weer in mijn kracht kan komen te staan. Verder zie ik het allemaal als uitdagingen die het leven mij in de schoot werpt (Hé Karin dat herken je nog wel) waarbij mij de keus wordt gegeven of ik er wat mee wil doen of niet. Dingen liggen laten doe ik niet, anders zal ik ook nooit weten wat de uitkomst is, ik zie het leven als een spel (en ja dit was mijn levensopdracht !).


Ik volg jullie allen doorlopend in de achtergrond in diverse email berichten en op Facebook, leuk ! 

Veel succes allemaal en een oprechte hartegroet van Hans

Kennismaken met Bodo?

Wil je het beste uit jezelf en uit je loopbaan halen?

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Als je je telefoonnummer invult, binnen 24 uur.

Ik was er wat beduusd van ...

Ben gister teruggekomen van een gezellige welverdiende break in Duitsland. Terwijl ik daar was heb ik zo nu en dan aan jullie gedacht (en biertjes op jullie gedronken ;-) ). 


Door het lezen van de mails weet ik dat dit weer een bijzonder weekend moet zijn geweest!!! :-) . Proficiat aan iedereen die zijn beroepskeuze heeft ontdekt… Koester het!! Ook hier werken de opstellingen nog steeds door. Ik vertelde laatst al dat ik op zoek ben naar een opleiding om trainer te worden en dat ik het op het werk ook uitdraag.


Vorige dinsdagmiddag stond de sectormanager bij mijn leidinggevende terwijl ik langsliep waarop mijn leidinggevende ineens roept: “Nou heb je het al gehoord, Marcel gaat een nieuwe koers inslaan, hij wordt trainer!” De sectormanager reageerde enthousiast en vertelde ze dat er onlangs een bedrijf op werkbezoek was die nog zocht naar trainers. “Daar moet je maar eens mee babbelen” was haar spontane reactie… 


Ik was er wat beduusd van… dat kan ik je vertellen… Maar het wordt nog mooier. De andere dag roept mijn leidinggevende me bij zich en zegt: ”Heb je die opleiding al rond?” “De sectormanager vindt dat we moeten gaan kijken of we jou ondersteuning kunnen bieden” “Het heeft dan wel niets met je huidige functie te maken, maar zij is van mening dat we jou mobiliteit wel moeten ondersteunen”…


Ik kan jullie vertellen dat dit een totaal andere reactie is dan ik van ons management gewend ben…. Tot vorig jaar was er nooit budget als ik er om vroeg. Zelfs een paar maanden terug kraakten de hersenen… En nu, nu ik gewoon ervoor ga…… gebeurt dit….. DIT IS THE FLOW!!! Een typisch geval van: HET VELD IN ACTIE…. Geniet van wat dit weekend weer gebracht heeft… en ervaar THE FLOW… Groet, Marcel

Met mijn Neus in de Boter

Hey Bodo! Vandaag heb ik m’n eerste dag op het college gehad. Ik viel met m’n neus in de boter: Ze hebben gevraagd of ik de lessen over wil nemen van mijn lieftallige collega waar ik eigenlijk lesassistent van zou worden. 


Hij zit sinds deze week overspannen thuis. Dus ben nu plots docent. Helaas is er geen enkele informatie te vinden over wat er gedoceerd moet worden, geen materiaal geen opdrachten. Niets. Dus zwem wat in het diepe. Maar heb al een plan van aanpak :-) . Aankomende week start ik met de lessen.


Volgende weekend heb ik ook nog een expositie waar ik heel druk mee ben. Ik werk nog in Amersfoort, heb t wel al opgezegd. Het is wel bijzonder wat er nu allemaal gebeurt. Eerst wou een half jaar lang niets lukken en nu lijkt het alsof er een sluisdeur is opengezet en het water er massaal doorheen stroomt. Hele hartelijke groeten, Sarah

Nu raadpleeg ik mijn Gevoel, zo simpel is het

Mark over Solliciteren, Familie- en Loopbaanopstellingen

Help, mijn Passie lekt Weg!

Wat is het toch geweldig om weer de regie over je eigen leven te pakken. Besluiten nemen. Heerlijk, dat ruimt zo lekker op!


Mijn teamleider ziet ook dat ik mijn passie niet meer vindt. Ik heb aangegeven dat dat nog redelijk genuanceerd is. Ik heb daarbij aangegeven dat het zelfs WEGLEKT! 


Hij had daar begrip voor en heeft voorgesteld om na het bepalen van de koers mij verder te ondersteunen in het meer dingen doen waar mijn passie wel in zit. (Binnen de kaders van de mogelijkheden). Ik heb daarbij ook al een gedeeltelijke toezegging dat ik praktijkopdrachten bij een eventuele opleiding op het werk mag uitvoeren. Ook over het inleveren van uren (van 36 naar 32 bijvoorbeeld) is wel te spreken.


Al met al is dit positief. Voor hoever hij het waar (kan) maken moet nog blijken, maar ik zal hem er zeker aan herinneren ;-) . Ik praat er nu ook over in het team. Dat ik mijn nieuwe koers aan het uitstippelen ben…. Heerlijk… “Mensen, ik ga nieuwe wegen bewandelen”…. Hup!! “Zo!! Dus!!” 


Je merkt zelfs dat sommige mensen er bewondering voor hebben. De frustratie van vorige week is weg. En het gevoel krijgt weer meer ruimte….Wilde ik allemaal even met je delen. Groet, Albert

Die Vent heeft Ballen, dus die willen wij

He Bodo, de banenbeurs was niet veel aan, gezellig koffie drinken en op een normale manier afscheid nemen van de leuke mensen waar ik mee en voor gewerkt heb. De rest van de partijen en mensen die er waren wat een negatieve stemming, daar schrok ik erg van, ben op den duur gewoon weggegaan: het leek wel of de wereld verging.


De afgelopen training was weer bijzonder, mijn ogen gingen nu pas echt open, er vielen kwartjes, heel blij mee ook weer een erg leuke groep. Dus heb dat maandag en dinsdag even op mij laten in werken. Woensdag ging ik weer op pad en toen………..


Ik ging woensdag dus naar Emmen om onderdelen van een auto te laten poedercoaten bij een oude relatie van mij. Bracht de onderdelen er heen en sprak daar een kennis van mij en gaf aan dat ik nog werk zocht en wilde graag een prijsje voor het coaten. Hij gaf aan dat de onderdelen eerst schoon moesten, dus weer terug naar huis, werd er flauw van, maar ja op de terugweg werd ik gebeld of ik vandaag of morgen zou terugkomen en ik zei dat morgen ok was. 


Dus ik donderdag met frisse moed weer met de Range Rover de spullen brengen voor het coaten. Ik trof mijn kennis daar weer en het was schoon genoeg (ik blij). Vervolgens uitladen en klaar dacht ik, maar hij vroeg Koffie!! Ik zei is goed. Ik dacht ergens in een kantine of kantoortje, maar toe we bij de koffieautomaat wegliepen gingen we gelijk door naar het kantoor van de directeur ik dacht wat nu? De deur ging open en ik zag een grote tafel met 4 mensen: verkoopleider, inkoper, vestigingsleider en the big boss en ging zitten.


En toen kwam het: “we zoeken nog iemand voor het aansturen van de productie en die de kwaliteit wil bewaken, is dat wat voor jou?????


Ik stond helemaal perplex en zei gelijk: “ja leuk!”. Het gesprek duurde een uur, heb de dingen verteld die ik bij mijn vorige werkgever heb gedaan en wie ik ben, meer wilden ze niet eens weten. Vervolgens hebben ze mijn nummer opgeschreven en gaven aan: “we bellen je terug”.


Stomverbaasd ging ik naar huis. Vervolgens vanmorgen, ik was net wakker, ging de telefoon: “kun je gelijk komen??” Ik moest nog douchen, de hond uitlaten en noem maar op. Snel douchen en met hond in de auto weer op pad. Onderweg belden ze nog om te vragen of ik al onderweg was, ik zei “ja ik ben er met 15 minuten”. Weer koffie, een sigaar, nog meer koffie en weer met de 4 heren om tafel. Het was weer een super goed en leuk gesprek en a.s. maandag begin ik er als hoofd productie. Half jaar contract, net salaris en bij goed wederzijds bevallen uitzicht op vaste baan.


Wat blijkt achteraf? Dit heb ik te danken aan mijn oude baas en collega. De twee collega’s zitten daar nog en hebben een goed woordje voor mij gedaan. Ze hadden gevraagd waarom ik er was weggegaan dat hadden ze duidelijk en eerlijk aangegeven waarom. The big boss zei: “die vent heeft ballen, dus die willen wij”. Dus dit was wel weer een bijzonder weekje, ik hoor wel weer van je. Gr. Edwin.

Kennismaken met Bodo?

Wil je het beste uit jezelf en uit je loopbaan halen?

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Als je je telefoonnummer invult, binnen 24 uur.

En raad eens … nu ben ik je Buurvrouw

Een maand geleden stond ik aan het eind van de Professional Power Training mijn Elevator Pitch te presenteren. Nou had ik dat ik grote lijnen best goed voorbereid. Maar ook dit weekeinde was weer zo intens, zo bijzonder, mijn kaken vielen zowat op de vloerbedekking, zo van “ooooh zit dat zo?”. 


Ik weet nog dat mijn aandacht af en toe afdwaalde, ik wist niet waarom, het gebeurde gewoon en dan keek ik even het raam uit naar het gebouw hiernaast.


Heb de training wat laten zakken en ben na een paar dagen het uitzendbureau ingelopen; even wat contacten opfrissen. Weer een paar dagen verder belden ze met een baan voor een half jaar op de afdeling personeelsadministratie. En dat is precies de baan die ik zocht! 


Er gingen meerdere mensen op gesprek via meerdere uitzendbureaus, dus ik was best zenuwachtig. Op de één of andere manier liep het gesprek vanzelf. Weer een paar dagen later (pas na het weekeinde grrrrrr haha) belden ze me. Of ik even snel wilde beslissen. Ik stond op nummer één, maar als ik er geen zin in zou hebben, dan gingen ze meteen andere sollicitanten bellen. Als ik er wel zin in zou hebben, gingen ze de anderen afbellen.


En raad eens … nu ben ik je buurvrouw, ik werk in het gebouw naast je. Jaja, ik kan je bijna zien glimlachen achter je beeldscherm. In de trainingen heb je het over geluk en zo en hoe dat werkt. Ik ben wat nuchter ingesteld en vond dat wat onzin. Maar ja, dit is wel TE toevallig … 


Binnenkort even koffie drinken, is maar ½ minuut lopen haha. Marjolijn.  

Er werd Zichtbar wat ik te Klein heb gehouden

Bodo je bent helder in hoe jij een loopbaan in al zijn aspecten ziet. 

Je geeft mooie voorbeelden en waardevolle tips. 

Je voelt zaken scherp aan en durft uit te dagen. 

Je begeleiding van de opstellingen en het klimaat waaarin dat gebeurt, voelt veilig. 

Fijne sfeer, lekker eten, ruimte én sturing.


De Training heeft me helderheid gebracht over mijn professionele opdracht. 

In feite werd door de opstelling zichtbaar wat ik voor een deel al wist. 

Er werd ook zichtbaar wat ik als kracht te klein heb gehouden. 

De uitkomst helpt me om focus in mijn loopbaan te houden. 

Het voelt als een beweging die ik nu van binnenuit kan halen naar buiten in plaats van wachten op wat er van buiten op mij af komt. Ida  

Er gaat een Muurtje om

Sandra over de 1e twee Trainingen

De Sleutel naar Geluk

“Succes is niet de sleutel tot geluk, maar geluk is de sleutel tot succes”. 

Wanneer je zoals ik door omstandigheden de verbinding bent verloren met je innerlijke kracht en passie, biedt de Professional Power Training je meerdere mogelijkheden om weer verbinding met je hart en ziel te maken. 


Door ruimte, rust en professionele begeleiding zie je op je innerlijke zoektocht nieuwe wegen. 

Ik heb weer contact met mijn kracht en kan van daaruit. 

Mijn talenten en kwaliteiten gaan inzetten en omzetten in een professionele werkomgeving. Harry

Onverbiddelijk

De Training heeft mij inzichten gegeven in het luisteren naar mezelf: wat is er nodig om vooruit te komen in privé en werk. 


Beiden liggen in het verlengde van elkaar, wat voor mij betekende dat ik privé lange tijd niet naar mezelf luisterde. Daardoor werd mijn loopbaankoers ook niet zichtbaar. 


Ik ben er zeker van dat ik tijdens deze training handvatten heb gekregen om weer richting te krijgen. Dit geeft al zoveel rust, dat ik zeker weet dat het gaat lukken. 


Bodo wat jou onderscheidt van anderen is respect, vertrouwen, veiligheid en geborgenheid, maar tevens confrontatie, onverbiddelijkheid en zeer veel dynamiek. Deze combinatie maakt je uniek. Janneke

Kennismaken met Bodo?

Wil je het beste uit jezelf en uit je loopbaan halen?

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Als je je telefoonnummer invult, binnen 24 uur.

Een Geheim dat je graag wil delen

Hallo Bodo, Ik wilde nog even een toevoeging geven die ik (nog) niet onder woorden kon brengen. 


Het weekend dat ik heb meegemaakt voelt als een voorrecht. 


Een ander te mogen helpen, steun te geven en te ontvangen, begrip en inzichten te mogen beleven, van je zelf als wel van een ander. 


Dit weekend voelt als een geheim dat je graag wil delen, maar stiekem toch als een groep geheim houdt om er samen en als persoon sterker van te kunnen worden. 


Nogmaals bedankt voor je professie en de extra dimensie die je mee hebt gegeven als groep en als individu. Janneke

Roel is net 50 jaar geworden. 

Is hij nu psychisch met pensioen?

Alsof ik een sprong heb gemaakt

Bodo mijn beroepsmatige bestemming is mij helder geworden. 


Door mee te doen aan de opstellingen en er mij innerlijk voor open te stellen zijn mijn belemmeringen kleiner geworden. 


Daardoor kom ik dichter bij mijn kern. Als ik naar mijn werk kijk, lijkt het erop dat ik een soort heroriëntatie heb meegemaakt. 


Daardoor kijk ik vanuit mijn innerlijk nu anders naar mijn werk. Alsof ik een sprong heb gemaakt, waardoor ik met nieuwe energie mijn taken kan vervullen. Onno

Kennismaken met Bodo?

Wil je het beste uit jezelf en uit je loopbaan halen?

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Als je je telefoonnummer invult, binnen 24 uur.