250 Sollicitanten. Hoe word je nummer één tussen 250 concurrenten?
250 Sollicitanten. Hoe word je nummer één?
24 november 2015 
in 50+

250 Sollicitanten. Hoe word je nummer één?

250 Sollicitanten op een vacature, dat is heel normaal. Deze personen veroverden een baan die verder ging dan hun stoutste dromen. Kijk, luister en huiver.

Michiel maakt een fantastische loopbaanswitch van timmerman naar officemanager. Linda cijferde zichzelf weg en besloot gewoon zichzelf te zijn. Tjeerd begon als sportinstructeur en is nu Burgemeester van Heerenveen. Fokje is 57 jaar en kon nota bene kiezen uit 2 banen. Mark bewijst met hard werken dat je met minder kansen toch je dromen waar kunt maken.

250 Sollicitanten, hoe wordt je Nummer 1?

250 Sollicitanten hoe word je nummer één?

250 Sollicitanten, hoe wordt jij Nummer één?

Hallo Sollicitant? Ben je klaar voor Kippenvel?

Michiel kon door lichamelijke klachten zijn beroep als timmerman niet meer uitoefenen. Een andere loopbaankoers zag hij eerst niet zitten, maar het lukte toch. Trots kwam hij twee wegen geleden vertellen, dat hij een kersvers vast dienstverband op zak had.

Linda’s werkgever bood haar een fulltime baan aan op één van de waddeneilanden. Dat zou niet handig zijn voor haar relatie, waarop ze besloot in haar kracht te gaan staan en te onderhandelen. Ze kwamen uit op 2 dagen werken op het waddeneiland en de andere dagen op een vestiging in Friesland.

Tjeerd is goed in het zoeken naar kansen en mogelijkheden, uitgaan van het positieve. Je kunt worden wat je wilt.

Fokje is 57 jaar. Zij beseft dat vitaliteit de sleutel is naar werken met passie. Ze kon kiezen uit maar liefst 2 banen.

Mark is een jonge man met wat minder kansen op de arbeidsmarkt. Zelden heb ik iemand gezien die met zoveel overgave werk maakt van werk zoeken. En met succes.

Wat is het geheim van deze Sollicitanten?

Zij besloten om weer gelukkig te worden. Zij wilden niet meer met vervelende verhalen over het werk thuis komen. Want, dan stap je met een zwaar gevoel in je auto, bij thuiskomst heb je eerst tijd nodig om de batterij weer op te laden en daarna verspreid je frustraties.

Als je een baan hebt die je met passie uitoefent, dan kom je lekker thuis en draag je bij aan je eigen geluk en dat van anderen. Zo creëer je samen een betere wereld.

Zij besloten dat niets de moeite waard is om tussen henzelf en gelukkig zijn te staan. Zij stellen zichzelf en hun geluk op nummer één.

Wil jij weer met Passie aan het Werk?

Als je nu met frustratie naar je werk gaat en je wilt dat liever passie, geluk en een betere wereld, dan is het TotaalTraject met BestemmingsGarantie een prachtig aanbod voor jou.

Dit TotaalTraject omvat 5 trainingen en individuele coaching om jou alles te geven wat je nodig hebt om weer passie in je werk te vinden. En het mooiste is dat je begeleid, totdat je op de plek van bestemming bent gearriveerd.

Kop Thee of Koffie?

Heb je interesse? Vul dan het contactformulier in voor kennismaking.

Op je LoopbaanSucces.

Bodo Agterhof

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen