Stap 1: Super succesvol solliciteren met CV-hulp van LoopbaanRegisseur

Stap1:

Met de CV-hulp van LoopbaanRegisseur solliciteerden ze super succesvol 

Zo maak je geen afwijs-, maar uitnodig-CV, die met 7 triggerpoints elke selecteur triggeren om de rode loper voor je uit te rollen!

In 5 stappen maak je met 7 triggerpoints een super sterk uitnodig-CV, waarmee je in slechts 3 sollicitatiegesprekken en 95% succesgarantie je droombaan scoort.

De snelle route naar een uitnodig-CV voor super succesvolle sollicitatiegesprekken bestaat uit 5 stappen:

heb jij een Wegwerp CV of Uitnodig CV?

In 5 stappen van je wegwerp-CV een triggerend  uitnodig-CV maken

Met deze 5 stappen maak je met 7 triggerpoints een super sterk uitnodig-CV, waarmee je met slechts 3 sollicitatiegesprekken en 95% succesgarantie je droombaan scoort: 

 • 1- Je Elevator Pitch
 • 2- Je LinkedIn-profiel
 • 3- Curriculum Vitae
 • 4- Motivatiemail of -brief
 • 5- Sollicitatiegesprekken.

Stap 1: De Elevator Pitch

" Vertelt u eens wat over uzelf?  Als je tijdens het sollicitatiegesprek binnen het 1e kwartier de bal meteen in het doel wilt schieten om met 1 – 0 voor te staan, moet je een pakkend antwoord hebben op dé meest gestelde vraag tijdens het sollicitatiegesprek: “Vertelt u eens wat over uzelf?” 

 

Als je geen ijzerstek antwoord hebt, sta je meteen met 0 – 1 achter. Ik help je een pitch van 2 minuten te maken die je niet uit je hoofd opdreunt waardoor er geen energie in zit, maar uit je gevoel, zodat jouw pitch de ander echt goed pakt. Bovendien zorgen we ervoor, dat je de pitch gewoon lekker authentiek vertelt, zodat iedereen zegt: “Ja dat is nou echt Ivelina”. 

 

Een pakkende pitch is de basis voor elke sollicitatie. Het is de kurk waar de stappen 2, 3, 4 en 5 op drijven. Weinig sollicitanten hebben een sterke, pakkende pitch en jij nu wel. Zodra je de pitcht, snapt elke selecteur dat jij eerst van te voren grondig je huiswerk hebt gemaakt. Een deel van deze pitch gebruiken we als ‘Persoonlijk Profiel’ op je CV en in je LinkedIn-profiel, zodat meteen jouw energie, passie en bezieling erin zit.

Stap 2: Je LinkedIn-profiel

Zomaar een uitnodiging in je mailbox ontvangen? Bij stap 2 help ik jou met het doelgericht invullen van je LinkedIn-profiel. Ik vertel je de fijne kneepjes voor gevorderden, zodat jouw profiel de selecteur triggert en hij of zij meteen snapt wat een werkgever aan je heeft. 

 

Bovendien leer je digitaal te netwerken, hoe je verborgen vacatures opspoort en hoe je onverwachts uitnodigingen voor netwerk-, kennismakings- en sollicitatiegesprekken in je mailbox ontvangt.

Stap 3: Je curriculum vitae 

Geen afwijs-CV, maar een uitnodig-CV. Nu gaan we je CV opnieuw opbouwen. Je CV is de sleutel die je omdraait, zodat de deur voor sollicitatiegesprekken openzwaait. Ik vertel je precies wat de 7 triggerpoints zijn, die P&O-ers, managers en selecteurs meteen triggeren om je uit te nodigen. 

 

De cursisten die ik begeleid, hebben slechts 3 sollicitaties nodig om hun droombaan te scoren, m.a.w. ik heb de CV-code gekraakt. Je ontvangt van mij de CV-code, zodat je precies weet wat je wel en niet moet doen om uitgenodigd te worden voor sollicitatiegesprekken.

Stap 4: Je motivatiemail of -brief

Motiveer je werkgever! De meeste sollicitatiemails of -brieven bevatten meer van hetzelfde. Veel sollicitanten doen de info in hun CV en LinkedIn-profiel nog eens dunnetjes over. Da’s een gemiste kans, omdat je nu je CV juist verzwakt i.p.v. versterkt. 

 

Tijdens deze sessie ontdek je hoe je informatie verzamelt die nog niet in je CV staat. Info waarmee je je CV niet alleen versterkt, we hebben het over info waarmee je zorgt dat je in de top-3 van uit te nodigen sollicitanten komt.

Stap 5: De sollicitatiegesprekken

Zo solliciteert je werkgever bij jou! Nu komt de kers op de slagroom op de taart. We nemen de 5 meest gestelde vragen in elk sollicitatiegesprek door en hoe je bij elke vraag de bal voor het doel neerlegt en er meedogenloos + trefzeker inschiet. 

 

Ook bespreken we, wat jij de 5 allermoeilijkste vragen in sollicitatiegesprekken vindt en hoe je deze vragen niet alleen tackelt met jouw antwoorden, maar hoe je met jouw antwoorden als winnaar uit de bus komt. 


Bonus: Jouw eigen motivational sollicitatiefilmpje

Jouw eigen motivational video

Als je wilt, maken we van jouw elevator pitch een hoogst persoonlijk sollicitatiefilmpje. Deze video is motivational, omdat je de werkgever nu to the max motiveert en triggert om je uit te nodigen voor het sollicitatiegesprek.
Weet je wat mijn cursisten tegen me zeggen?

"Bodo, toen je het over dat filmpje had stond `t zweet meteen in mijn steunpanty. Mezelf blootgeven met mijn CV en op LinkedIn vind al een dingetje schnappie? Dan denk je toch niet dat ik met mijn klotsende oksels voor de kamara ga staan wel? Enfin, hoe het zo gekomen is weet ik niet meer. Op een gegeven moment stond ik dus toch voor de camera. Je zei immers, dat als het niet 100% ok is, dat we dat filmpje dan niet gebruiken. Ik moet toegeven: het filmpje is mooi geworden. Omdat je er zo'n muziekje en ondertiteling onder hebt gezet ziet het er super profi uit. En dan nu het mooiste. Omdat ik die droombaan inderdaad te pakken heb gekregen, is dat filmpje een mooi aandenken. Yes I did it denk ik dan. Super dankjewel Bodo!"

Zo maak je in 5 stappen met 7 triggerpoints een super sterk uitnodig-CV, waarmee je de werkgever to the max triggert en in slechts 3 sollicitatiegesprekken met 95% succesgarantie je droombaan scoort.

Samenvattend: wat ontvang je allemaal?


 • 30 Jaar expertise om van afwijs-CV's uitnodig-CV's te maken
 • Al mijn inside-info die mijn klanten geef en jou nu ook
 • Mijn formule om de CV-code te kraken
 • De 7 CV-triggerpoints om selecteurs te triggeren
 • Hoe je met je motivatiemail je CV turbo power geeft
 • En via LinkedIn gratis en voor niets uitgenodigd wordt
 • Hoe je authentiek en moeiteloos pitcht
 • Ook als je introvert bent en bijna stikt van de zenuwen
 • Hoe je het 1e kwartier in het sollicitatiegesprek nailt
 • Hoe jij weet, welke vragen er wel en niet gesteld worden
 • Je hebt zelfvertrouwen, omdat je weet hoe je antwoordt
 • Nu heeft de werkgever niet meer de regie en jij wel!
 • 5 Individuele persoonlijke gesprekken, zodat ik jou zo optimaal, zo snel en zo effectief mogelijk begeleid
 • Mijn online sollicitatietraining met alle bovenstaande inhoudelijke info, zodat je thuis op je gemak nog een keertje alles kunt nalezen, kijken en beluisteren 
 • Je kunt me appen en bellen voor extra support.

Voor deze snelle route met 5 gesprekken naar een uitnodig-CV voor super succesvolle sollicitatiegesprekken vraag ik van jou een investering van € 747,-.

Het resultaat? Je solliciteert super zelfverzekerd. Je solliciteert alleen niet bij de werkgever. Het is omgekeerd: de werkgever solliciteert bij jou. Jij bent nu degene die de regie over jouw loopbaan voert. 

Zo veroverde Dolf zijn droombaan

Dolf zag zijn droomvacature voor de 2e keer voorbij komen. De vorige keer piste hij flink naast de pot. 

Hij belde me in paniek: "Bodo, deze baan is `em gewoon! Deze keer moet het goed gaan! Hoe pak ik dat aan?" 

Hij mailde mij zijn CV + motivatiebrief. Toen ik zijn mail opende, schoot ik in de lach. Ik snapte meteen, dat Dolf niet werd uitgenodigd. Dat gaan we deze keer echt compleet anders aanpakken ok?