Bodo's deal bij loopbaanbegeleiding en werk naar werk

Bodo's deal bij loopbaanbegeleiding, werk naar werk,
outplacementen re-integratie 2e spoor:

30 Jaar ervaring, klanttevredenheid 9,3 en succesgarantie 95%.

Bodo's deal bij loopbaanbegeleiding en zoeken naar ander werk?

Bodo's deal bij loopbaanbegeleiding en zoeken naar ander werk? Klanttevredenheid 9,3 Succesgarantie 95%. Welkom in Nieuwegein en Heerenveen. 

Solliciteren en 4 X zoveel verdienen?

Verdien je te weinig salaris? Zo verhoog je je eigenwaarde en verdien je meer salaris. Van rood staan naar relaxed pinnen. Dion beoordeelt het traject met een 8,5.

Huh? Loopbaanbegeleiding en familieopstellingen?

Esther zocht eentje die van wanten weet. Geen fluffy coachette. Een loopbaanprofessional die gewoon zegt waar het op staat. Die goudeerlijk is.

Hoe helpen opstellingen Hans zijn loopbaan?

Hans heeft een uitstekend CV en zijn talenten heus lekker op een rijtje staan. Tenminste, dat denkt hij.

Goedenavond Bodo, 

 Graag wil ik je nog even een terugkoppeling geven over het traject wat wij samen doorlopen hebben. Je hebt het voor elkaar gekregen dat ik veel van mezelf heb laten zien. Ook al voelde ik hierin weerstand, of zelfbeschermingsmechanisme, het is jou wel gelukt om mij ook te confronteren met mezelf en je hebt mij bijzondere inzichten geleerd. 

Dank daarvoor!

Het initiële doel om op werkgebied beter tot mijn recht te komen is gelukt. Het is wel duidelijk dat mijn werk mij niet de energie geeft die ik zou wensen, maar voorlopig hou ik dit aan om in de toekomst meer mogelijkheden te hebben. En omdat ik zelf veel lekkerder in mijn vel zit, kan ik het werk ook veel beter aan. Dus dat is voor mij al heel belangrijk. Ik ben een stuk zelfverzekerder geworden in mijn werk en weet wat ik nodig heb om mijn werk met energie uit te voeren. De energievreters zijn er nog wel, maar daar kan ik wel beter mee om gaan.

Volgende week gaan we dan eindelijk een maand op vakantie en we hebben veel zin om even helemaal weg te zijn. Een soort "reset" en gelukkig tijd om volledig op te laden. Daarna wil ik ervoor waken dat ik de batterij niet meer te snel laat leeglopen. 

Dank voor je hulp, duidelijkheid, confrontatie, inzichten en opstellingen. 

Het traject had ik absoluut niet willen missen, dus ondanks dat het soms erg moeilijk en confronterend was, geef ik het absoluut een hele dikke vette 10!

Naam cliënt is bekend bij mij. 

Heidi's loopbaan schoot uit de krul

Zelfs haarversteviging en een nieuw permanentje hielpen niet meer. Ze was kapster en zocht extra versteviging voor haar loopbaan.

Ernst

Goedenavond Bodo, 

 Graag wil ik je nog even een terugkoppeling geven over het traject wat wij samen doorlopen hebben. 

Je hebt het voor elkaar gekregen dat ik veel van mezelf heb laten zien. Ook al voelde ik hierin weerstand, of zelfbeschermingsmechanisme, het is jou wel gelukt om mij ook te confronteren met mezelf en je hebt mij bijzondere inzichten geleerd. 

Dank daarvoor!

Het initiële doel om op werkgebied beter tot mijn recht te komen is gelukt. Het is wel duidelijk dat mijn werk mij niet de energie geeft die ik zou wensen, maar voorlopig hou ik dit aan om in de toekomst meer mogelijkheden te hebben. En omdat ik zelf veel lekkerder in mijn vel zit, kan ik het werk ook veel beter aan. Dus dat is voor mij al heel belangrijk. Ik ben een stuk zelfverzekerder geworden in mijn werk en weet wat ik nodig heb om mijn werk met energie uit te voeren. De energievreters zijn er nog wel, maar daar kan ik wel beter mee om gaan.

Volgende week gaan we dan eindelijk een maand op vakantie en we hebben veel zin om even helemaal weg te zijn. Een soort "reset" en gelukkig tijd om volledig op te laden. Daarna wil ik ervoor waken dat ik de batterij niet meer te snel laat leeglopen. 

Dank voor je hulp, duidelijkheid, confrontatie, inzichten en opstellingen. 

Het traject had ik absoluut niet willen missen, dus ondanks dat het soms erg moeilijk en confronterend was, geef ik het absoluut een hele dikke vette 10!
Ernst Schouwerwou

Hoera, ze heeft een nieuwe baan; haar droombaan!

Ze heeft jaren in Spanje gewoond en gewerkt. Terug in Nederland begon ze opnieuw. Helemaal onderaan bij die bodem. Het lukte: ze scoorde haar droombaan!

Je droombaan:
alleen kijken of erbij zijn?

Als je eerst veilig wilt pootje baden, is mijn e-boek een aanrader.

Wil je erbij zijn + in 7 stappen je droombaan scoren, kom naar de masterclass.

Ik wil alleen kijken
Eerst lees ik je E-boek met Het Recept.
In 7 stappen m`n droombaan scoren!
Ik pak nu de regie over mijn loopbaan en scoor mijn droombaan.

Super snel slim solliciteren

Dolf zag 2 jaar geleden zijn droombaan. Goed verprutst met Curriculum Vitae & motivatiebrief van 8 kantjes. Hij mailde me: "Bodo hellup, mijn droombaan is er weer en deze keer wil ik de beste sollicitant zijn. Maar het is wel een spoedklus. Kun je me helpen in 3 dagen?

Hanneke geeft haar nieuwe baan een dikke 9!

"Met een half jaar". 

"Dat kan helemaal niet" zegt ze. 

Tuurlijk wel!

"Nee man, check the facts; ik ben 57. 

"Ja, nou en"?

Je droombaan:
alleen kijken of erbij zijn?

Als je eerst veilig wilt pootje baden, is mijn e-boek een aanrader.

Wil je erbij zijn + in 7 stappen je droombaan scoren, kom naar de masterclass.

Ik wil alleen kijken
Eerst lees ik je E-boek met Het Recept.
In 7 stappen m`n droombaan scoren!
Ik pak nu de regie over mijn loopbaan en scoor mijn droombaan.

Welk werk past nou echt bij mij?

Ineens werd het Persisch tapijt onder zijn achterste weggetrokken.

Esther

Hoogtijd voor een nieuwe update over mijn reis. Een reis die zich vooral aan de binnenkant afspeelt, want reizen kan zoveel inzicht geven en zo leerzaam zijn.


Ik ga graag even terug naar 5 jaar geleden. In februari 2017 begon ik aan een bijzonder loopbaantraject bij Bodo Agterhof. Ik wist dat ik niet meer voor de klas wilde staan, maar wat ik dan wel wilde… ik wist het niet.

Het loopbaantraject bracht me dichter bij mezelf en gaf me enorm veel inzicht. Waar andere mensen in de groep hun passie of beroeping vonden, had ik mijn koers qua werk nog niet gevonden.

Nadat ik een voorzetje had gekregen, besloot ik op reis te gaan naar Australië. Mijn koers op dat moment was: genieten van het leven, vertrouwen en uit mijn comfortzone gaan. Reizen was daarvoor een mooie stap. Je kunt zoveel verschillende en nieuwe ervaringen opdoen.Het genieten en de zoektocht gingen verder in Nieuw-Zeeland in 2018/2019.

Maar waar ik zo gehoopt had mijn passie of beroeping te vinden op reis, was dat (nog) niet het geval.Vlak voor ik naar Canada vertrok, na bijna twee jaar thuis geweest te zijn, begon ik te twijfelen of ik eigenlijk wel maar één passie of beroeping heb of dat het er misschien meer zijn dan 1 en ik het op een andere manier mag bekijken.

Maar na ongeveer een maand in Canada, waarvan tweeënhalve week tot mezelf komen in de bergen, vielen enorm veel puzzelstukjes op hun plek en heb ik het gevoel mijn beroeping te hebben gevonden: holistische lifestyle coaching. Coaching naar een gezonde en gebalanceerde levensstijl met aandacht voor voeding, beweging, stress en meer, omdat dat allemaal invloed op elkaar heeft.

Dit ‘inzicht’ had ik totaal niet verwacht en voelde en voelt als een groot cadeau. Een soort ‘sense of belonging’ waar ik al een hele tijd naar opzoek was. Het geeft me een ‘yes gevoel’.


Toen deze puzzel in elkaar viel, wilde ik een tijdje het liefst terug naar Nederland om aan een opleiding te beginnen. De gedachte om terug naar Nederland te gaan was al vaker door me heen gegaan. Ik mis thuis en alles wat vertrouwt voelt regelmatig.

Echter heb ik qua persoonlijke ontwikkeling en patronen zelf ook nog genoeg te leren en voor deze innerlijke reis kan het enorm helpen om letterlijk op reis te zijn. Dus blijf ik nog een tijdje.Omdat ik het gevoel had te willen settelen en danslessen miste, ben ik sinds december terug in Calgary.

In december zei ik nee tegen twee banen, besloot ik een baan te zoeken die me helpt me te ontwikkelen in de richting van een gezonde en gebalanceerde leefstijl, vond ik fijne dansstudio’s en een fijne yogastudio. In januari verhuisde ik naar een kamer in een gedeeld huis en ik wilde inmiddels ook heel graag weer aan het werk. Ik besloot dat ik binnen vier weken een baan wilde vinden en maakte daarvoor een plan.

In de eerste en tweede week bezocht ik plekken die ik interessant vond om te werken. Op vele plekken waren ze niet op zoek, op een paar plekken wel, maar hoorde ik niets meer. Ik werd een beetje ongeduldig en begon me af te vragen of ik mijn aanpak moest wijzigen of ik toch terug naar Nederland moest gaan.

In de derde week ging het ineens heel snel. Van een eerste gesprek op woensdag naar een tweede gesprek op donderdag en mijn eerste werkdag de maandag erna. Hoera!

Ik werk als caissière bij Community Natural Foods: een natuurvoedingswinkel met vele biologische producten. Genoeg te leren over voeding, ik vind het fijn om met mensen te werken en mijn collega’s zijn heel lief. Ik ben in een warm nest terechtgekomen op een fijne plek en voel me een gelukkeling om dit te mogen meemaken!

Verder geniet ik van yoga- en danslessen, de prachtige kleuren van zonsopgang en zonsondergang, vind ik het fijn om te fietsen en heb ik vorige week the Dutch Store bezocht waar ik Fries sprak met de verkoopster.

Esther Stolte

Wouter zocht helemaal geen andere baan

Wouter wilde graag door de wasstraat. 

Niet voor een andere baan. 

Gewoon voor zichzelf.

Hij is enorm opgeknapt. 

En zijn baan ... 

Je droombaan:
alleen kijken of erbij zijn?

Als je eerst veilig wilt pootje baden, is mijn e-boek een aanrader.

Wil je erbij zijn + in 7 stappen je droombaan scoren, kom naar de masterclass.

Ik wil alleen kijken
Eerst lees ik je E-boek met Het Recept.
In 7 stappen m`n droombaan scoren!
Ik pak nu de regie over mijn loopbaan en scoor mijn droombaan.


Ik help jou niet dat leuke werk te vinden.Ik help dat leuke werk jou te vinden, machtig mooi werk!


Je droombaan:
alleen kijken of erbij zijn?

Als je eerst veilig wilt pootje baden, is mijn e-boek een aanrader.

Wil je erbij zijn + in 7 stappen je droombaan scoren, kom naar de masterclass.

Ik wil alleen kijken
Eerst lees ik je E-boek met Het Recept.
In 7 stappen m`n droombaan scoren!
Ik pak nu de regie over mijn loopbaan en scoor mijn droombaan.


Je kunt gewoon lekker niets doen.
Dan blijft het zoals het nu is. 

Koffie of thee?

Wil je koffie of thee?


 Hoe kan ik je helpen? 


De taal van de ziel

De taal van de ziel . . .

Durf jij het aan?

Wil jij de regie over je loopbaan?

Keertje proeven?

Bij de kaasboer doen ze het, de slager doet het, mijn warme bakker doet het hoogstpersoonlijk en zelfs de Chinees doet het.


Bij parfums en aftershaves doen ze het ook. 

Ze bieden je een proefje aan. 


Dat doe ik ook met mijn masterclasses. 

Ja met alles erop en eraan, je weet wel met koffie & thee en zo.

Keertje proeven?
Ja ik wil in 1 dag 7 stappen zetten
gratis-online-loopbaantraining

 € 197,- 

 147,- 

De Loopbaan Boostcamp

Gaat jouw cv te vaak door de digitale shredder? CV's zijn nu  ultra kort & krachtig. Heb jij nog het cv van een fossiel?


Kun jij je talenten authentiek presenteren of daalt de temperatuur naar -10 als je vertelt over je minpunten?


Schiet je steunpanty stotterend omlaag als ze vragen: "Vertelt u eens wat over uzelf?"


Als ze je vragen waarom ze jou moeten aannemen, klotst het zweet dan als een golfslagbad in je oksels?


Wat dacht je ervan om je zó goed voor te bereiden, dat je gewoon zin hebt in het sollicitatiegesprek?


Je werkgever selecteert jou niet, jij selecteert je werkgever!

Ik reserveer nu mijn stoel
Ja ik wil in 1 dag 7 stappen zetten
Wil jij de regie over je loopbaan?

Keertje proeven?

Bij de kaasboer doen ze het, de slager doet het, mijn warme bakker doet het hoogstpersoonlijk en zelfs de Chinees doet het.


Bij parfums en aftershaves doen ze het ook. 

Ze bieden je een proefje aan. 


Dat doe ik ook met mijn masterclasses. 

Ja met alles erop en eraan, je weet wel met koffie & thee en zo.

Keertje proeven?
Ja ik wil in 1 dag 7 stappen zetten
Wil jij de regie over je loopbaan?

Keertje proeven?

Bij de kaasboer doen ze het, de slager doet het, mijn warme bakker doet het hoogstpersoonlijk en zelfs de Chinees doet het.


Bij parfums en aftershaves doen ze het ook. 

Ze bieden je een proefje aan. 


Dat doe ik ook met mijn masterclasses. 

Ja met alles erop en eraan, je weet wel met koffie & thee en zo.

Keertje proeven?
Ja ik wil in 1 dag 7 stappen zetten
Wil jij de regie over je loopbaan?

Keertje proeven?

Bij de kaasboer doen ze het, de slager doet het, mijn warme bakker doet het hoogstpersoonlijk en zelfs de Chinees doet het.


Bij parfums en aftershaves doen ze het ook. 

Ze bieden je een proefje aan. 


Dat doe ik ook met mijn masterclasses. 

Ja met alles erop en eraan, je weet wel met koffie & thee en zo.

Keertje proeven?
Ja ik wil in 1 dag 7 stappen zetten
Wil jij de regie over je loopbaan?

Keertje proeven?

Bij de kaasboer doen ze het, de slager doet het, mijn warme bakker doet het hoogstpersoonlijk en zelfs de Chinees doet het.


Bij parfums en aftershaves doen ze het ook. 

Ze bieden je een proefje aan. 


Dat doe ik ook met mijn masterclasses. 

Ja met alles erop en eraan, je weet wel met koffie & thee en zo.

Keertje proeven?
Ja ik wil in 1 dag 7 stappen zetten
Wil jij de regie over je loopbaan?

Keertje proeven?

Bij de kaasboer doen ze het, de slager doet het, mijn warme bakker doet het hoogstpersoonlijk en zelfs de Chinees doet het.


Bij parfums en aftershaves doen ze het ook. 

Ze bieden je een proefje aan. 


Dat doe ik ook met mijn masterclasses. 

Ja met alles erop en eraan, je weet wel met koffie & thee en zo.

Keertje proeven?
Ja ik wil in 1 dag 7 stappen zetten

null