Page content

1- Personal Power Training

Zelfvertrouwen en Talenten in 3 Dagen

Minder zelfvertrouwen, saai, gespannen, geblokkeerd, burn-out, zenuwachtig, somber of stuurloos?

Met de Personal Power Training ga je in 3 dagen naar zelfvertrouwen en talenten, relaxed, warmte, energiek, humor, opgewekt en met een nieuw kompas.

Naar Zelfvertrouwen en Talenten in 3 Dagen

Naar Zelfvertrouwen en Talenten

Naar Zelfvertrouwen en Talenten in 3 dagen

Zonder Zelfvertrouwen en Talenten Exit in 5 sec.

Zonder Zelfvertrouwen en Talenten wordt je in het sollicitatiegesprek binnen 5 seconden afgeschoten. Je mag je koffie nog opdrinken en “u hoort nog van ons”.

Ik spreek regelmatig P&O-ers en leidinggevenden; zij werven en selecteren personeel. Soms organiseren ze een speeddate, waarbij 10 sollicitanten een half uur de tijd krijgen om zich te presenteren.

Ze vertellen me dat bij 8 van de 10 sollicitanten de beslissing al in de eerste 5 seconden valt. “Oh zonde van de thee of koffie” denken ze dan, terwijl ze het sollicitatiegesprek zo correct mogelijk afhandelen.

Waarom zo snel Exit?

Een leidinggevende, een P&O-er en een opdrachtgever kijken eerst voordat ze kopen. Dat doe jij ook. Tijdens het snuffelen, tijdens het aftasten, tijdens de 1e 5 seconden is er een klik of er is geen klik.

Eerst moet er een klik zijn, want anders springt het licht niet op groen. Een sporttrainer die te dik is, een Ford verkoper die je tegenkomt in een Renault, een collega die zit te lanterfanten en te klagen, dat wordt `em niet.

Selecteurs zijn ingesteld op het snel scannen van mensen. Sta je in je kracht, kijk je de ander vrij en onbevangen aan, heb je enig charisma en humor?

Van Zwaktebod naar Sterktebod

Werkgevers ontvangen wel 250 reacties op een vacature. Dat plaatst jou in een zwakke positie. Nou zoekt de werkgever iemand met zelfvertrouwen, dus de vraag is hoe je in je kracht en talenten komt … en er blijft!

Ben je een Kei of heb je Stenen in de Rugzak?

Als je een kei wilt zijn, dan is het niet handig om te veel of te grote stenen in je rugzak mee te sjouwen. Te veel stenen meesjouwen verzwaart je en maakt je onzeker. Een werkgever voelt dit instinctief aan en haakt binnen 5 seconden af.

Stenen in je rugzak maken je onzeker. Een ongunstige concurrentiepositie maakt je nóg onzekerder. Solliciteren anno 2016 en 2017 gaat met social media echt anders dan 10 jaar geleden. Onzekerheid troef.

Ton uit Maarssen over de Puurheid van de Personal Power Training

Ton uit Maarssen over de Puurheid van de Personal Power Training

Onzekerheid vergroot Afwijzing

Onzekerheid werkt in alles door. Onzekerheid maakt je Curriculum Vitae en je motivatiebrief zwakker, zodat je minder snel uitgenodigd wordt.

Gebrek aan zelfvertrouwen zorgt bij sollicitatiegesprekken voor een veel grotere kans op afwijzing.

En zo blijf je veel te lang hangen in werkloosheid of in een baan die je niet leuk vindt, waardoor je nóg onzekerder wordt en er een gesloten cirkel ontstaat.

Hoogste tijd om de Cirkel te doorbreken

Tijdens de Personal Power Training ga je stenen uit de rugzak opruimen, je komt weer bij je naar je kern, blokkades verdwijnen en maken plaats voor inzicht en energie.

Je ontdekt hoe je bij je zelfvertrouwen komt en blijft, zodat je niet meer dolend in de supermarkt des levens van alles in je winkelwagen stopt zonder gericht boodschappenlijstje. De Personal Power Training geeft je een compleet nieuw kompas, zodat jij weer de regie in handen hebt.

Bodo over de Personal Power Training en Aantrekkelijkheid

Bodo over de Personal Power Training en Aantrekkelijkheid

Personal Power

Elk mens heeft een levensopdracht, een missie. Velen zoeken een leven lang naar wat hun levensopdracht zou kunnen zijn. Hoe bijzonder is het als jij tijdens de Personal Power Training ontdek wat jouw doel in je leven is?. Dat geeft focus en stuwkracht.

Als je je missie weet, gaan met terugwerkende kracht vele kwartjes vallen. Je zult beseffen, waarom je wat hebt meegemaakt en hoe je dit dichter bij je missie brengt.

Van Latent naar Talent

Sterkten zijn iets dat je goed kunt, zwakten iets dat je minder goed kunt. De kern van je sterkten en zwakten, dat zijn je talenten. Op momenten dat je puur met je talenten werkt, houd je `t meeste van jezelf en houdt de ander ook van jou. Dat heet charisma.

Tijdens de Personal Power Training ontdek je je sterkste talenten, zodat je optimaal in je kracht staat. Ook leer je hoe je tijdens sollicitatiegesprekken je talenten, sterkten en zwakten kunt presenteren op een manier dat de ander er geen speld tussen krijgt.

Resultaat: De Personal Power Training levert je op dat je …

 1. Jouw grootste krachtbron ontdekt
 2. Jouw top-3 aan talenten ervaart
 3. Je grootste blokkades opruimt
 4. Merkt wanneer je uit je kracht schiet en hoe je weer in je kracht komt
 5. In een sollicitatiegesprek over je plussen en minnen kunt vertellen op zo’n manier dat de ander er geen speld tussen krijgt
 6. Kracht en zacht met elkaar verbindt
 7. In je charisma gaat staan
 8. Van contact naar verbinding met jezelf en met anderen gaat
 9. Spontaner contact met anderen legt en andersom
 10. Meer in “the flow” zit, waardoor je meer bereikt in minder tijd.

Heinke uit Utrecht over de Personal Power Training

Heinke uit Utrecht over de Personal Power Training

Duurzame Transformatie

De trainingen van LoopbaanRegisseur scoren gemiddeld een 9,0. Je zult nog jaren de vruchten plukken van deze trainingen. De trainingen zullen je blijvend positief veranderen.

Wel moet ik je even waarschuwen. Er wordt gewerkt met diverse vormen van familieopstellingen. Dit kan confronterend zijn. Er wordt gewerkt met een lach en een traan. Klik op referenties en luister naar wat anderen zeggen.

Huh blijvend Resultaat in 3 Dagen Tijd?

Jazeker, nou eeh, eerlijk gezegd in 3 dagen en 2 terugkomavonden. Daarbij werk ik met diverse vormen van familieopstellingen. Dit zijn relatief nieuwe technieken die zo simpel, snel en krachtig werken, dat je je patronen snel inzichtelijk en ontrafeld hebt, eruit kunt stappen in nieuwe patronen.

Je ontdekt wat jouw blauwdruk van patronen is, zeg maar je gedrags-DNA. Hierdoor kun je daadwerkelijk van hoofdbrein naar buikbrein gaan en in nieuwe patronen stappen. In een nieuwe toekomst.

Groepsgrootte en Data

Er plaats is voor maximaal 10 deelnemers, zodat je verzekerd bent van de te behalen resultaten en zorgvuldige begeleiding.

Voor data klik op de agenda.

Trainingslocatie

De training vindt plaats in de speciaal daarvoor toegeruste trainingszaal van LoopbaanRegisseur in Heerenveen aan de Trambaan 1D.

Friesland is voor sommige mensen wat ver. Wees gerust, je bent niet de enige. De training is dermate bijzonder, dat cursisten uit heel Nederland komen, ook uit Groningen, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Den Bosch Nijmegen en Maastricht.

Paul uit Houten over doen wat je belooft, meer ruimte in jezelf en meer Energie

Paul uit Houten over doen wat je belooft, meer ruimte in jezelf en meer Energie

Overnachting

Het beste kun je Googelen op “hotels heerenveen” of op “bed and breakfast heerenveen”. Dan verschijnt er een lijst met overnachtingsmogelijkheden, variërend van € 50,- tot ver boven de € 100,- per persoon per nacht.

Als je wilt, dan kan ik eerdere cursisten vragen of je er tegen een geringe vergoeding kunt logeren.

Lunch en Diner

Tijdens de training zorgen we goed voor je. Elke ochtend start met een verse, zelfgemaakte fruitsmoothie voor vitamines en energie.

De lunchtafel is ruim gedekt met diverse broodsoorten, verse salade, kaas, vleeswaren en gerookte zalm. De lunch is bij de training inbegrepen.

Diners zijn niet bij de training inbegrepen. Als er minimaal 6 cursisten zijn die prijs stellen op een verrukkelijk Italiaans 2-gangendiner, dan kan dit extra aangeschaft worden bij een cateraar die deze training ook gevolgd heeft en kookt met passie en talent. Voor € 22,- kun je gebruik maken van dit Italiaanse 2-gangen diner.

Investering

Met een tijdsinvestering van 40 uur pak je echt de regie over je leven. De 40 uur is verdeeld over 3 trainingsdagen en 1 terugkomdag.

De financiële investering bedraagt € 747,-.

Indien gewenst kun je gespreid betalen. De investering wordt dan met 10% verhoogd en wordt € 821,70. Verspreid over 3 maanden is dit € 273,90 per maand.

Uitzonderlijke TevredenheidsGarantie

Wil je horen en zien wat anderen over de Personal Power Training zeggen, klik dan op

De trainingen van LoopbaanRegisseur scoren gemiddeld 9,0. Deelnemers zijn oprecht onder de indruk en zetten grote stappen.

Bij outplacement en re-integratie verlopen 85% van de trajecten succesvol. Deelnemers vinden inderdaad hun droombaan. Bij loopbaanbegeleiding verlopen 95% van de trajecten succesvol. Deelnemers zitten inderdaad weer right on track.

Mocht je binnen 2 jaar na afloop van de training niet tevreden zijn, dan krijg je gewoon je geld terug.

Mildred uit Amsterdam over Personal Power Training en Zelfvertrouwen

Mildred uit Amsterdam over Personal Power Training en Zelfvertrouwen

Kennismaken

Wil je het beste uit je loopbaan halen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Als je je telefoonnummer invult, binnen 24 uur.

Het kennismakingsgesprek kan naar je keuze plaats vinden in Almere of in Heerenveen.

Extra

Na aanmelding voor de Personal Power Training ontvang je 2 E-books:

 1. Talent is wat je bent (23 pagina’s)
 2. 25 Tips om je Loopbaan NU te boosten (80 pagina’s incl. 40 filmpjes)

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Wat zeggen anderen?

Hallo Bodo, Wat heeft de Personal Power Training mij veel gebracht! Deze introverte binnenvetter kon zich eindelijk openen. De dingen die ik in de training heb mee gemaakt en gevoeld zijn eigenlijk niet te beschrijven. In een woord ongelofelijk! En toch moet ik het wel geloven; ik ben zelf het bewijs. Ik begon steeds meer bij mezelf te komen, en nu voel ik weer warmte, ook naar anderen.

Heb weer wat vertrouwen in mezelf. En durf dit ook te tonen. Ook in gesprekken met mensen, soms wildvreemden. Vind het wel doodeng, maar ik doe het wel. Heb mij zelfs opgegeven voor vrijwilligerswerk in een grandcafé. Dat zijn 2 dingen die ver buiten mijn comfortzone liggen: sociale interactie en nieuwe mensen/collega’s… Maar weer: ik doe en durf het nu wel.

Hartelijk dank dat jij de veilige omgeving en goede sfeer mogelijk hebt gemaakt, waarin ik mijn blokkades kon zien en overwinnen. De terugkomavond was een mooie intense belevenis! Je anti-contract benoemen is een heftige en converterende gebeurtenis. Maar om vervolgens achter je levenscontract te komen is een prachtig gevoel en geeft een rust die overweldigend en intens is.

Nu nog mijn loopbaankoers ontdekken, ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken.  Groeten Michiel

Ha Bodo, Ik heb de loopbaantrainingen als zeer bijzonder ervaren. Ik had nog nooit van familieopstellingen gehoord maar het is een van de meest bijzondere ervaringen in m’n leven. Heel bijzonder en apart om een familieopstelling mee te maken. Ook aan de opstellingen van de medecursisten heb ik veel gehad. Ik vertel bijna wekelijks over mijn loopbaantraining en hoe speciaal dat dat was. Ik heb er een vriendschap met Ellen en Klaas aan overgehouden. We gaan binnenkort zelfs met z’n drieën uit eten.

Afgelopen weekend hadden we een familie weekend omdat mijn ouders 45 jaar waren getrouwd. Met m’n zus heb ik e.e.a. van vroeger uitgesproken. We zitten niet met alles op één lijn maar we hebben wel meer begrip voor elkaar gekregen. Ook de band met mijn ouders is positief veranderd. Ik ben altijd erg braaf geweest maar ga nu meer mijn eigen gang. Ik ben wat onverschilliger geworden. Het boeit me allemaal niet meer wat een ander over mij denkt. Ik overal wat meer lak aan.

Ik werk nog steeds bij de Jachtwerf en dat gaat ook super goed. Het werk is afwisselend en heb ik het vertrouwen van de eigenaar en andersom hij ook van mij. Dat werkt erg goed tussen ons tweeën. We hebben samen een goede klik. Vindt het weer fijn om te werken. Thuis gaat het ook goed. Minder stress en ik ben veel blijer. Kortom ik ben momenteel heel gelukkig.

Ik ben zo enthousiast aan het vertellen over de loopbaantraining dat er twee leden van mijn tennisclub zich al aangemeld hebben voor de Loopbaan BoostCamp. Kortom, ik heb met veel plezier de eerste twee delen van je loopbaantraining gevolgd en heb er veel aan gehad. Persoonlijk waren twee delen voor mij precies genoeg. Hier en daar zou heb ik nog wel wat verbeterpunten voor je maar ik vind deze cursus voor iedereen een aanrader. Wiep

Mooie mensen, Ik geniet van jullie, heb weer van jullie genoten. Wat weer een woorden, wat goed! Wat ben ik blij en rijk dat ik jullie mag tegenkomen. Wat een rijkdom!  Hoe geweldig ik ben, dat onderzoek ik de komende dagen. Het is moeilijk, ik weet dat ik voor heel veel mensen wat beteken. Het is moeilijk te zeggen van je zelf, dat je geweldig bent.

Ik voel dat ik mij zelf de laatste dagen plezieriger vindt. Misschien, vindt ik mij zelf ook wel geweldig. Ik weet dat ik mij zelf niet in de steek laat, dat is iets wat goed is. Dat is goed. Ik hoop dat ik me zelf kan accepteren tot die geweldige man die `s-morgens in de spiegel staat!! Wou ik even met jullie delen, Klaas. 

He Bodo moet je horen. je weet dat ik in een ontslagkwestie verwikkeld ben, waar ik helemaal van ondersteboven was. Nou had jij in het kennismakingsgesprek al binnen een kwartier de vinger op de zere plek gelegd. Au, pijn is niet fijn, maar nu wist ik waar ik het zoeken moest.

Daarna hebben we een paar coachingsgesprekken gevoerd, waardoor ik weer bij mijn kracht kwam. Maar de Personal Power Training die is zo bijzonder, dat ik dat met geen pen kan beschrijven. Wat ik je nog niet heb verteld, is dat ik voor mijn werk al aardig wat trainingen gevolgd heb. Maar de integriteit waarmee jij met de mensen omgaat, de familieopstellingen waarmee je werkt in de Personal Power Training, de liefde en de trefzekerheid waar je mee werkt, daarvoor heb ik je een 10 gegeven bij de evaluatie.

Door de training ben ik giga in mijn kracht gaan staan. In mijn werk functioneerde ik goed en de ontslagkwestie is te wijten aan mijn werkgever en niet aan mij. Ben niet eens op mijn strepen gaan staan, maar heb dit benoemd en verder niets.

Ze kunnen me niet ontslaan, maar willen me graag kwijt. Ja en dat gaat dus niet lukken. De grap is dat ik niet meer in beweging ben, ik laat hun het werk doen en hard draven.

Eergisteren hebben ze me een uitstekende vertrekregeling aangeboden. Daar was ik niet op uit, maar het is meer dan dat ik verwacht had. Dus het werkt. Ik doe vooral nog even lekker niets en blijf in mijn rust en kracht staan. Dat is de beste voedingsbodem voor toekomstige ontwikkelingen. Knuffel van Mia.

Nog 1 dikke week. Dan hebben we weer een terugkomavond. Gelukkig! Hoe is het met iedereen? Nog leuke dingen meegemaakt?

Met mij gaat het in mijn vrije tijd prima! Ik begin weer dingen te ondernemen, oude klusjes op te pakken die al maanden of zelfs jaren zijn blijven liggen. Het zijn van die kleine dingen waar ik gewoon geen energie voor had. Schilderijtje ophangen die al jaren klaar staat, een la in de keuken repareren. Het stelt niets voor. Maar ik heb er gewoon tijden tegenaan gekeken en kon het niet opbrengen om het te doen. Dit jaar gaat eindelijk de voortuin op de schop. En dat geeft een goed gevoel. Het ruimt op. Het ontwerp dat al 3 jaar in de la ligt te wachten komt dit jaar tot uitvoering.

Verder merk ik dat ik zonder enige moeite nieuwe mogelijkheden probeer te onderzoeken. Ik begin actief een nieuwe koers te zoeken. Ik durf wel te zeggen dat ik door mijn gevoel wordt gestuurd om dingen te onderzoeken…. Een onbedwingbare behoefte aan nieuwe koers…. Ondanks dat ik nog niet weet wat mijn beroeping is, ben ik al op onderzoek uit om te kijken hoe het eventueel opzetten van een eigen bedrijf werkt. Als ik daarmee bezig ben krijg ik er kriebels van enthousiasme van. Spreekwoordelijke vlinders… En het gaat ook zo makkelijk. Als een spons neem ik informatie tot mij via internet. Ik ga maar eens een “Startersbijeenkomst” bij KvK bezoeken geloof ik.

Ik ventileer mijn ideeën ook met mensen zoals mijn tuinontwerper die ook ZZP-er is. Daarnaast heb ik in hem weer iemand gevonden die met passie zijn werk uitvoert. Kijk… weer een voorbeeld van hoe je je kunt bezighouden met wat je BENT!! Zoals Bodo LoopbaanRegisseur is, is deze man tuinontwerper. En van dit soort mensen word ik zo blij!! Zometeen ga ik naar de opening van zijn atelier. Gezellig! Een goed glas wijn drinken ;-) ).

Tot maandag 13 mei!! Ciao!!!Marcel

Beste allemaal,  Na de 3e trainingsdag belde de makelaar dat er kijkers waren voor ons huis. Mijn gevoel zei dat dat wel eens dé kopers konden zijn en……. Vandaag huis verkocht!!!!!!!!! Over bijzondere gebeurtenissen gesproken, er staan zo veel huizen te koop en die van ons wordt binnen een paar weken verkocht. Wat mij persoonlijk betreft: Ik heb dringend behoefte aan de volgende training zodat ik eindelijk weet in welke richting ik moet zoeken qua werk. Dus kom maar op. Anja

Hallo Bodo, wat heeft de Personal power Training mij veel gebracht!  Deze introverte binnenvetter is ‘open gebroken’ in de positieve zin van het woord. De dingen die ik in de training heb meegemaakt en gevoeld zijn eigenlijk niet te beschrijven. In een woord ongelooflijk! En toch moet ik het wel geloven, want ik ben zelf het bewijs. 

Ik begon steeds meer in mezelf te keren, en nu voel ik weer warmte, ook naar anderen. Heb weer wat vertrouwen in mezelf. En durf dit ook te tonen. Ook in gesprekken met mensen, soms wildvreemden. Vind het wel doodeng, maar ik doe het wel. 

Heb mij zelfs opgegeven voor vrijwilligswerk in het grandcafe van onze kerk. Dat zijn 2 dingen die ver buiten mijn comfortzone liggen: sociale interactie en nieuwe mensen/collega’s… Maar weer: ik doe en durf het nu wel.

Hartelijk dank dat jij de veilige omgeving en goede sfeer mogelijk hebt gemaakt, waarin ik mijn blokkades kon zien en overwinnen. De terugkomavond was een mooie intense belevenis! Je anti-contract benoemen is een heftige en converterende gebeurtenis. Maar om vervolgens achter je levenscontract te komen is een prachtig gevoel en geeft een rust die overweldigend en intens is.

In 3 dagen ben ik veranderd van baksteen in mens van vlees en bloed en gevoel. Nu nog mijn loopbaankoers ontdekken, ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken. Michiel

Een goed en waardevol weekend voor mij dus. Ik wil via deze weg nogmaals iedereen bedanken voor de warmte en openheid, dat heeft mij heel veel goed gedaan waardoor ik me vertrouwd genoeg voelde om mijn ratio los te laten en de gevoelens en emoties toe te laten.  Tot onze terugkomavond! Simon

Vanmorgen heb ik een geweldig netwerkgesprek gehad. Echt een gesprek waar ik een goed gevoel aan heb overgehouden. Eindelijk een gesprek, waarbij ik niet de behoefte had om een rol te spelen, maar helemaal mezelf was, dat ook kon verwoorden en uitstralen. Er was er een enorme klik en van beide kanten het gevoel dat deze ontmoeting op “de juiste plek en de juiste tijd was”. Toen ik net thuiskwam van het gesprek had ik zelfs al een mail van mijn gesprekspartner binnen die dat bevestigde door het precies zo te verwoorden. Dus voor mij is het afgelopen weekeinde nu al geslaagd. Dank je wel. Zou je mij de contactgegevens kunnen geven van die dame die zo goed is in stijladvies? Wie weet krijg ik wel een bui waar ik haar nodig heb. Vriendelijke groet, Anke

 Met mij gaat alles meer dan goed. De impact van het weekend is voor mij heel groot. Ik heb mijzelf en mijn zelfvertrouwen teruggevonden en dit geeft mij heel veel rust en een andere kijk op de wereld en mijn omgeving. Het benaderen van anderen vanuit vertrouwen en eigenheid is iets wat ik heel sterk herken in mijn handelen afgelopen week en vandaag tijdens mijn eerste werkdag. Het maken van keuzes vanuit mijn gevoel maakt het voor mij veel makkelijker om tot keuzes te komen. Dit was 1 van de dingen waar ik de laatste tijd erg tegenaan liep. Ik vond het erg mooi deze ervaringen ook in jullie reacties terug te lezen. Kortom dank allemaal voor het vertrouwen en het ontzettend inspirerende weekend. Tot de volgende training! Han  

Ik voel me weer vrolijk en heb zin om van alles en nog wat aan te pakken. Het valt me op dat ik een enorme honger heb naar kleuren! Heel grappig, in winkels moet ik me bedwingen om niet opeens allerlei voorwerpen te kopen alleen omdat ze zo’n mooie, rijke, warme/stralende of juist frisse kleur hebben.  Ik denk dat ik aardig in mijn kracht ben komen te staan. Richting mijn familie voel ik me meer betrokken, warmer en geduldiger. Ik merk ook dat ik weer meer energie heb en dat ik zit te popelen om weer wat te doen. Ik ben veel meer bij mezelf. Het is letterlijk en figuurlijk weer lente geworden! De training heb ik als heel waardevol ervaren, omdat er in een kleine, zeer veilige en warme groep op een super-intuitieve manier begeleiding en inspiratie geboden wordt die mij uit mijn schulp helpt kruipen en me helpt mijn innerlijk muren naar beneden te halen. Hierdoor kunnen overtuigingen en blokkades die me (onbewust) tegenhielden naar boven komen en opgelost worden.  Het mooie is dat wat ik nu besef over wat ik wil, niet nieuw is, maar wel verbonden is met mijn kern. Ik kan de opties die zich voordoen nu makkelijker beoordelen op wel of niet bij mij passend. Tot morgen! Hartelijke groet, Els 

Ik weet nu waar mijn overweldigende emoties grotendeels vandaan komen. Ik heb een fijn en emotioneel gesprek gehad met mijn zus, over dat ik eigenlijk heel boos op m’n zwager- haar man dus- ben geweest, omdat hij zomaar dood ging. En dat dat de laatste jaren toch en beetje tussen ons heeft gestaan. Maar ook dat ik niet met mijn gevoel durfde te communiceren. Mijn hechte band met mijn zusje is weer helemaal open. Ook besef ik dat ik niet zo als de meesten van jullie nog heel wat werkzame jaren voor me heb. Ik heb er 43 mooie maar soms ook harde jaren op zitten. Ik ben nu met een wel overwogen afbouw bezig.  Het weekend heeft mij geleerd weer veel meer met mijn gevoel naar het proces te kijken en ook met dat gevoel er aan te werken. Het speciale van het weekend is dat het z’n enorme innerlijke rust en kracht geeft.  Bedankt jullie allemaal. Tot gauw, Wim

Hallo Bodo, Het weekeinde heeft me inzicht gebracht in bepaalde patronen van mezelf. Door de familieopstelling heb ik ervaren hoe sommige patronen terug te voeren zijn in meerdere generaties. Ik kon het nog niet helemaal duiden, maar ik voel een grote bevrijding. Van hieruit kan ik de volgende stap zetten op weg naar de kracht in mezelf. De veilige omgeving van deze groep creëerde een gevoel van saamhorigheid. Iedereen was sterk in zijn of haar kwetsbaarheid. De warmte was hartverwarmend. Bodo leidde de groep op een prettige manier en wist m.i. veel uit mensen te halen, zelfs uit de meer gesloten personen. Ik vond het waardevol om onderdeel te zijn van dit groepsproces. Hartelijke dank! Sjoukje

Hallo iedereen, Ik heb een aantal zeer hectische maar goede dagen achter de rug. Ook voor mij geldt dat door alle gesprekken die ik de afgelopen dagen heb gehad en de inzichten die zijn gekomen de training nu al zijn waarde voor mij heeft bewezen.  Zondag na de training ben ik naar mijn ouders gereden en heb ik een heel mooi gesprek met ze gehad. Mijn moeder was stom verbaasd toen ik haar kort iets vertelde over mijn opstelling en ze vertelde mij dat ze uit Indonesië is vertrokken met een gedwongen afscheid van haar hartsvriendin. Daar heeft ze nooit met iemand over gepraat, zelfs niet met haar zussen en mijn vader. Ze werd heel emotioneel toen ze erover praatte en ja, ik voelde toen echt een connectie met haar wat erg goed voelde.  Daarna naar huis gegaan en tot half 3 ’s nachts met mijn vriendin gesproken. Ook dat was een heel goed en open gesprek waarin we een aantal pijnlijke onderwerpen hebben kunnen bespreken. Erg emotioneel gesprek, maar wel heel goed en noodzakelijk. Dinsdagochtend heel warrig begonnen, allerlei gedachten en gevoelens die door elkaar heen liepen. Toen uiteindelijk stil gestaan bij wat de centrale boodschap van dit weekend voor mij was: “je bent goed, geniet van jezelf”. Die acceptatie zorgde gelijk voor wat rust en ruimte waardoor de “dwingende” gedachten van maandagnacht ook verdwenen. Voor mij zit de sleutel in de acceptatie en kunnen genieten van mezelf, niet in het ‘moeten’ luisteren naar elke kriebel in mijn lichaam en die gelijk verklaren, waar het op gegeven moment wel een beetje naartoe ging. Gistermiddag een gesprek met mijn werkgever gehad over mijn toekomst. Ik ben daar naar binnen gestapt met een open gevoel waardoor het gesprek erg prettig was en zeer weinig energie koste, wat normaal gesproken bij mij met spannende gesprekken wel het geval is. Ik kon goed verwoorden wie ik was en waar ik wel en niet naar op zoek ben, en wat nog onduidelijk voor mij is. Kortom, goed gesprek en ook de tegenpartij ervaarde het als een open en goed gesprek. Frank

Kennismaken

Als je kennis wilt maken met de unieke en succesvolle dienstverlening van LoopbaanRegisseur, dan nodig ik je uit voor de Loopbaan BoostCamp.

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner voor € 48,-!

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas. Voor meer informatie klik op deze link.

Je kunt ook een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

  Comment Section

  2 reacties op “1- Personal Power Training


  Door Casper op 17 november 2015

  Gisteren was onze laatste “terugkom avond”. Dat heeft weer nieuwe inzichten gegeven; er vallen steeds meer kwartjes op hun plek.
  Nu aan de slag met de toekomst en vertrouwen op de onderbuik.
  Groet van Casper


  Door Evelyne Kleiner op 15 oktober 2016

  Ik vond de personal power training heel bijzonder en waardevol. Ik kreeg inzicht in mijn talenten en vooral mijn levensopdracht. Ik probeer deze nu in het dagelijks leven zoveel mogelijk toe te passen. Ook probeer ik meer naar mijn buikgevoel te luisteren. De personal power training heeft mij leren inzien dat sommige dingen zijn zoals ze zijn maar dat je als je in je kracht staat door het zetten van stappen toch ook veel dingen wel kunt veranderen.

  Plaats een reactie


  *