Page content

2- Professional Power Training

LoopbaanKoers en Passie in 3 Dagen

Zoekend, twijfelend, koersloos? Als je niet weet welke loopbaankoers je passie heeft, is solliciteren zinloos.

Pak je loopbaankoers en passie. Zo komt je loopbaan op koers. Je solliciteert en werkt met passie en zelfvertrouwen.

Naar LoopbaanKoers en Passie in 3 Dagen

Professional Power Training

Naar LoopbaanKoers en Passie in 3 Dagen

Zonder Loopbaankoers en Passie is Solliciteren zinloos

Er kan alleen een vonk overslaan in het sollicitatiegesprek als er passie is. Je kunt alleen gepassioneerd over je werk praten als je weet welke loopbaankoers echt je ding is.

“Waarom zouden we u aannemen?” is een veel gestelde vraag. Wat ga je antwoorden?

Van `t Padje af

Je kent vast wel iemand die met plezier, met passie, met energie, met enthousiasme over zijn werk praat. Dát is wat een werkgever wil zien. Dan ben je “right on track”. Je straalt dan koersvastheid uit. Koersvastheid geeft zelfvertrouwen en energie.

Als je je loopbaankoers niet weet, dan ben je van het padje af, zoekend, twijfelend. Een sollicitatie is dan een Lucky shot. “Ja weet u, in mijn vorige baan werd ik weggeorganiseerd en deze baan leek me wel leuk, daarom zit ik hier … “

Lucky Shot is Kansloos

Niet geschoten is altijd mis. Je kunt altijd een brief met CV sturen toch? Dat is wat ik vaak hoor. Grote kans, dat je Curriculum Vitae tussen nog 250 CV’s terecht komt.

Voor een werkgever geldt: de keuze is reuze! Als jouw brief en CV geen energie uitstralen, als jij niet kunt aantonen welk werk jouw passie heeft, dan is dat dé garantie dat je CV kansloos door de shredder gaat.

Passie is de Bougie van je Loopbaanmotor

Passie is een super belangrijk loopbaaninstrument. Saaie mensen hebben geen passie, geen koers, geen kracht en geen charisma. Saaie mensen hebben een saai C.V. Boeiende mensen hebben  … juist ja!

Passie doet de vonk overslaan. Met passie gaat je loopbaanmotor weer lopen. Passie werkt zeer aanstekelijk in een sollicitatiegesprek. Pretlichtjes in je ogen doen wonderen!

Bovendien werk je met passie met meer resultaat. Je verzuimt minder communiceert beter en presteert meer in minder tijd met meer plezier.

Nynke ontdekt haar Loopbaankoers en Passie

Nynke ontdekt haar Loopbaankoers en Passie.

Hobby of Professie?

Als je je werk saai vindt, dan doe je alleen het noodzakelijke en andere dingen worden dan belangrijker, zoals werksfeer, reisafstand, salaris, etc. Dan ben je eigenlijk aan het hobbyen; je neemt het werk niet zo serieus.

Organisaties zoeken niet zomaar iemand; ze zoeken een expert. Een expert kenmerkt zich door de resultaten die hij of zij boekt. Als je de loopbaankoers weet die bij jou past, dan is de kans groot dat je daar gemakkelijk resultaten in boekt. Resultaten zijn het kenmerk van een professional.

Dus waarin ga jij een professional zijn, een gepassioneerd expert met een track record aan aantoonbare resultaten?

De Professional Power Training geeft jou the X-Factor

Tijdens de vorige training heb je je missie ontdekt, je levensopdracht. Ook heb je je zielstalenten helder in beeld, dus je weet met welke riemen je moet roeien om naar je missie te komen. Met deze talenten geef je vorm aan je loopbaan.

De Professional Power Training is het krachtige vervolg op de Personal Power Training. Je ontdekt voor welk werk je in de wieg gelegd bent, zodat je passie vrij kan stromen en je makkelijk aantoonbare resultaten bereikt.

The X-Factor = zelfvertrouwen + heldere missie + getalenteerd + heldere loopbaankoers + passie + aantoonbare resultaten.

Bodo over de Professional Power Training

Bodo over de Professional Power Training

De Baan zoekt jou op in plaats van omgekeerd

Charisma werkt aanstekelijk. Je maakt een praatje met deze en gene, anderen beginnen een praatje met jou te maken, je rolt van het ene netwerkgesprek in het andere.

Met een heldere loopbaankoers weten vrienden, familie en collega’s nu ook op welke vacatures ze je moeten tippen. Je hoeft niet langer alleen verder te ploeteren, maar je ontvangt hulp.

Resultaat: De Professional Power Training levert jou op dat je …

  1. Midden in je zelfvertrouwen en passie staat
  2. De loopbaankoers ontdekt die bij jóu past: welke baan & baas of als ZZP-er
  3. Je expertise kunt definiëren in maximaal 5 woorden
  4. Precies kunt vertellen waarom ze jou moeten aannemen en niet een ander
  5. Een C.V. kunt maken die niet meer door de shredder gaat en juist bovenop de stapel komt
  6. Een banenmagneet wordt en je netwerk jou vacatures aandraagt
  7. Geen genoegen neemt met zomaar een baan en zelfs een werkgever en baan afwijst
  8. Op de meest onverwachte momenten tips en netwerkcontacten ontvangt
  9. Ineens meerdere sollicitatieprocedures tegelijk hebt lopen
  10. Onverwacht zomaar in je droombaan kunt rollen.

Tineke uit Lemmer over Personal en Professional Power, zekerder worden en richting.

Tineke uit Lemmer over Personal en Professional Power, zekerder worden en richting.

Duurzame Transformatie

De trainingen van LoopbaanRegisseur scoren gemiddeld een 9,0. Je zult nog jaren de vruchten plukken van deze trainingen. De trainingen zullen je blijvend positief veranderen.

Wel moet ik je even waarschuwen. Er wordt gewerkt met diverse vormen van familieopstellingen. Dit kan confronterend zijn. Er wordt gewerkt met een lach en een traan. Klik op referenties en luister naar wat anderen zeggen.

Huh blijvend Resultaat in 3 Dagen Tijd?

Jazeker, nou eeh, eerlijk gezegd in 3 dagen en 2 terugkomavonden. Daarbij werk ik met diverse vormen van familie- en loopbaanopstellingen. Dit zijn relatief nieuwe technieken die zo simpel, snel en krachtig werken, dat je je patronen snel inzichtelijk en ontrafeld hebt, eruit kunt stappen in nieuwe patronen.

Je ontdekt wat jouw blauwdruk van patronen is, zeg maar je gedrags-DNA. Hierdoor kun je daadwerkelijk van hoofdbrein naar buikbrein gaan en in een nieuwe loopbaan stappen. In een nieuwe toekomst.

Groepsgrootte en Data

Er plaats is voor maximaal 10 deelnemers, zodat je verzekerd bent van de te behalen resultaten en zorgvuldige begeleiding.

Voor data klik op de agenda.

Trainingslocatie

De training vindt plaats in de speciaal daarvoor toegeruste trainingszaal van LoopbaanRegisseur in Heerenveen aan de Trambaan 1D.

Friesland is voor sommige mensen wat ver. Wees gerust, je bent niet de enige. De training is dermate bijzonder, dat cursisten uit heel Nederland komen, ook uit Groningen, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Den Bosch Nijmegen en Maastricht.

Cristijn de Vin van Vino’s Authentiek Eten uit Aldeboarn over LoopbaanSwitch.

Cristijn de Vin van Vino’s Authentiek Eten uit Aldeboarn over LoopbaanSwitch.

Overnachting

Het beste kun je Googelen op “hotels heerenveen” of op “bed and breakfast heerenveen”. Dan verschijnt er een lijst met overnachtingsmogelijkheden, variërend van € 50,- tot ver boven de € 100,- per persoon per nacht.

Als je wilt, dan kan ik eerdere cursisten vragen of je er tegen een geringe vergoeding kunt logeren.

Lunch en Diner

Tijdens de training zorgen we goed voor je. Elke ochtend start met een verse, zelfgemaakte fruitsmoothie voor vitamines en energie.

De lunchtafel is ruim gedekt met diverse broodsoorten, verse salade, kaas, vleeswaren en gerookte zalm. De lunch is bij de training inbegrepen.

Diners zijn niet bij de training inbegrepen. Als er minimaal 6 cursisten zijn die prijs stellen op een verrukkelijk Italiaans 2-gangendiner, dan kan dit extra aangeschaft worden bij een cateraar die deze training ook gevolgd heeft en kookt met talent en passie. Voor € 22,- kun je gebruik maken van dit Italiaanse 2-gangen diner.

Investering

Met een tijdsinvestering van 40 uur pak je echt de regie over je leven. De 40 uur is verdeeld over 3 trainingsdagen en een terugkomavond.

Met ingang van 1 januari 2017 bedraagt de financiële investering € 747,- Je kunt € 48,- korting krijgen, als je hebt deelgenomen aan de Loopbaan BoostCamp. Zo heb je het kaartje van € 48,- meteen terugverdiend. De investering bedraagt dan € 699,-.

Indien gewenst kun je gespreid betalen. De investering wordt dan met 5% verhoogd.

Uitzonderlijke TevredenheidsGarantie

Wil je horen en zien wat anderen over de Personal Power Training zeggen:

De trainingen van LoopbaanRegisseur scoren gemiddeld 9,0. Deelnemers zijn oprecht onder de indruk en zetten grote stappen.

Bij outplacement en re-integratie verlopen 85% van de trajecten succesvol. Deelnemers vinden inderdaad hun droombaan. Bij loopbaanbegeleiding verlopen 95% van de trajecten succesvol. Deelnemers zitten inderdaad weer right on track.

Mocht je binnen 2 jaar na afloop van de training niet tevreden zijn, dan krijg je gewoon je geld terug.

Wil je het bijzondere van deze training meemaken? 

Kom dan naar de Loopbaan BoostCamp.

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner voor maar een paar tientjes!

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas in plaats van omgekeerd.

Om te kijken of er nog plek is klik op Loopbaan BoostCamp.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo

Wat zeggen anderen

Hallo Bodo, In de training van april heb ik mijn passie, mijn levensopdracht en de blokkade opgesteld die mij tegenhield. Het was zo frappant wat er gebeurde! De blokkade bleek  mijn moeder te zijn die mij vanwege haar eigen angsten afremde. In de opstelling werd duidelijk waar haar angsten vandaan kwamen, omdat ze opgroeide in een  verscheurd gezin.

Tsjee, en ik aldoor maar denken dat ik een angstig typetje zou zijn. Toen ik het opgesteld zag, werd me zoveel duidelijk. Eigenlijk ben ik heel stoer, maar leefde haar angsten. Toen ik deze losliet, kwam ik in contact met mijn eigen levensopdracht, die te maken heeft met avontuur, met ondernemend zijn.

Mijn loopbaankoers ziet er in grote lijnen als volgt uit: een switch van dienstverband naar een zelfstandig bestaan met opdrachten voor ideële organisaties die mensen helpen. Ben momenteel druk aan het netwerken en heel benieuwd hoe het zich verder ontwikkelt. Ik houd je op de hoogte! Anne

Ik kwam bij je, omdat ik enorm twijfelde of mijn loopbaankoers en het werk dat ik nu doe, wel de juiste koers voor mij is. Het is namelijk een aantal keren flink misgegaan in de banen die ik had. De opstellingen in de Professional Power Training maakten me heel duidelijk dat het vak dat ik beoefen, goed bij me past.

Bovendien ontdekte ik, dat er ergens een werkgever enorm op me zit te wachten vanwege mijn expertise. Dat geeft me een sterk gevoel van eigenwaarde en zelfrespect. Ik kan nu erkennen dat ik waardevol ben voor de organisatie die mij op waarde kan schatten en respectvol met werknemers omgaat. Dat geeft me een gevoel van rust en het zeker weten dat ik binnenkort ergens word binnengehaald.

Eigenlijk wou ik je deze mail gisteren al sturen, maar het kwam er niet van. Nu ben ik blij dat ik je kan vertellen dat ik zojuist een brief heb gehad met de uitnodiging voor de tweede sollicitatieronde. Of het deze werkgever wordt of een volgende, dat weet ik nu nog niet. Wel weet ik dat ik geramd zit op  mijn loopbaankoers! Oh ja, ook op mijn 53e blijk ik “hot” te zijn op de arbeidsmarkt. Stella.

Ha Bodo, bij aanvang van het traject had ik geen idee wat ik zou kunnen bereiken met talent- en loopbaan-opstellingen. De afgelopen twee trainingen vond ik het een hele intense en erg effectieve manier om inzicht te krijgen in hoe ik vastloop, uit belemmeringen kan stappen en waar ik heen moet.

Door de manier waarop mensen in een opstelling staan en hoe zij non-verbaal met elkaar communiceren, kom je heel veel te weten over hoe het van binnen zit. Doordat jij altijd eerst toestemming vraagt, gebeurt het allemaal op vrijwillige basis. Ook zie ik dat je checkt en dubbelcheckt, zodat je niet uitgaat van aannames maar van wat zich daadwerkelijk voordoet.

Ik was bang dat het zweverig zou zijn, maar dat is het niet. Juist tegenovergesteld, ik heb zelden zo met mijn voeten in de klei gestaan en ben zelden zo dicht bij mezelf geweest als nu. Mijn loopbaankoers is een cadeau. Dat ik als gezelligheidsbeest mensen mag laten kennismaken met whisky en daarin rondreizen ga organiseren naar Schotland is een toast waard! WhiskyWieger.

Jaaaah hoe moet ik nou beschrijven wat er zo handig is aan het werken met opstellingen om mijn loopbaankoers duidelijk te krijgen?Haha Je wordt bedankt Bodo! Dat is niet te doen.

Hoe kan ik opschrijven, dat ik in iemands houding, lach, oogcontact en energie iets van mijzelf hervind?Dat de koers al naar boven komt nog voordat ik hem omarmd heb? Dat is toch niet te doen! Ik wil je graag vertellen dat jouw persoonlijke aanpak van mijn persoontje mij de kans heeft gegeven om op mijn koers te komen. En wie goed doet, wie goed ontmoet. Heerlijk om thuis te komen op gebied van werk.

Van nature ben ik wat drammerig, maar ik ga eerst met vakantie. Dankbaarheid, liefde en blijdschap is het enige dat ik kan doorgeven waar ik nu ook kom. Rinie

Inmiddels zo’n 2 maanden aan het werk en of het nou mijn bestemming is of niet het is gewoon hard werken …… geen baan die ik op routine kan uitvoeren en wordt van alle kanten uitgedaagd tot op sommige tijdstippen frustratie toe ! Maar zoals gezegd het daagt mij uit, mijzelf willen bewijzen dat grenzen voornamelijk in mijn hoofd zitten (hé dat heb ik eerder gehoord ;-). Ik heb een lopende IT afdeling met 1 dag overdracht moeten overnemen, in een vakantie periode dat de mensen in je afdeling (waar je op moet kunnen leunen) doorlopend op vakantie zijn, in een organisatie die volop in beweging is, met internationale verantwoordelijkheden wat ook de nodige extra aandacht buiten de landgrenzen vraagt midden in de hectiek van de budgetperiode. Gek wordt je er soms van….. maar het lukt om alle bordjes in de lucht te houden en soms zelf nog wat extra’s te kunnen doen.

Ik heb een arbeidscontract voor een half jaar waarbij men er nu eigenlijk vanuit gaat dat ik daarna permanent daar blijf zitten, iets waar ik nog steeds de slag om de arm houdt. Sinds deze week zijn mijn werkdagen behoorlijk verlengd door verkeersdrukte en file-leed. Ik kijk de kat gewoon nog even uit de boom wat dat betreft en ga niet over één nacht ijs. Ondertussen blijkt wel dat vanuit een werkpositie op de één of andere manier de markt meer geïnteresseerd en je kennis en kunde te zijn. Komende week heb ik een kennismakingsgesprek bij een klein IT bedrijf in Zwolle wat nog uitloop is van de netwerkavond eerder dit jaar. Ook ben ik benaderd door een bedrijf waar ik voor een paar maanden zelf heb gesolliciteerd maar ben afgewezen maar die sinds vorige week doorlopend met mij in contact willen komen voor een andere functie. Allemaal dichter in de buurt van mijn eigen woonplaats dus het heeft zeker mijn interesse.

Wandelen en sporten staan helaas op een laag pitje, werken en autoritten kosten veel vrije tijd wat ten koste gaat van mijn favoriete bezigheden ook daar weet ik dat de balans over een half jaar weer moet worden hersteld. Last but not least is er de liefde …… ik heb het gevoel een lot uit de loterij te hebben getrokken en had nooit voor mogelijk gehouden dat er nog een relatie van deze intentie voor mij in zou zitten. Ook hier lever ik tijd in tav eerdere vrije tijds besteding maar doe ik natuurlijk met liefde 😉

Dus uitdagingen genoeg. Ik voel me (weer) sterk en weerbaar worden, iets wat ik best wel een tijdje heb moeten ontberen en ben blij dat ik weer in mijn kracht kan komen te staan. Verder zie ik het allemaal als uitdagingen die het leven mij in de schoot werpt (Hé Karin dat herken je nog wel) waarbij mij de keus wordt gegeven of ik er wat mee wil doen of niet. Dingen liggen laten doe ik niet, anders zal ik ook nooit weten wat de uitkomst is, ik zie het leven als een spel (en ja dit was mijn levensopdracht !).

Ik volg jullie allen doorlopend in de achtergrond in diverse email berichten en op Facebook, leuk ! Veel succes allemaal en een oprechte hartegroet van Hans

Ik ben gister teruggekomen van een gezellige welverdiende break in Duitsland. Terwijl ik daar was heb ik zo nu en dan aan jullie gedacht (en biertjes op jullie gedronken ;-) ). Door het lezen van de mails weet ik dat dit weer een bijzonder weekend moet zijn geweest!!! :-) . Proficiat aan iedereen die zijn beroepskeuze heeft ontdekt… Koester het!!  Ook hier werken de opstellingen nog steeds door. Ik vertelde laatst al dat ik op zoek ben naar een opleiding om trainer te worden en dat ik het op het werk ook uitdraag.

Vorige dinsdagmiddag stond de sectormanager bij mijn leidinggevende terwijl ik langsliep waarop mijn leidinggevende ineens roept: “Nou heb je het al gehoord, Marcel gaat een nieuwe koers inslaan, hij wordt trainer!” De sectormanager reageerde enthousiast en vertelde ze dat er onlangs een bedrijf op werkbezoek was die nog zocht naar trainers. “Daar moet je maar eens mee babbelen” was haar spontane reactie… Ik was er wat beduusd van… dat kan ik je vertellen… Maar het wordt nog mooier. De andere dag roept mijn leidinggevende me bij zich en zegt: ”Heb je die opleiding al rond?” “De sectormanager vindt dat we moeten gaan kijken of we jou ondersteuning kunnen bieden” “Het heeft dan wel niets met je huidige functie te maken, maar zij is van mening dat we jou mobiliteit wel moeten ondersteunen”…

Ik kan jullie vertellen dat dit een totaal andere reactie is dan ik van ons management gewend ben…. Tot vorig jaar was er nooit budget als ik er om vroeg. Zelfs een paar maanden terug kraakten de hersenen… En nu, nu ik gewoon ervoor ga…… gebeurt dit…..  DIT IS THE FLOW!!! Een typisch geval van: HET VELD IN ACTIE…. Geniet van wat dit weekend weer gebracht heeft… en ervaar THE FLOW…  Groet, Marcel

Hey Bodo! Vandaag heb ik m’n eerste dag op het XYZ college gehad. Ik viel met m’n neus in de boter (laat k t maar positief zien): Ze hebben gevraagd of ik de lessen over wil nemen van mijn lieftallige collega waar ik eigenlijk lesassistent van zou worden. Hij zit sinds deze week overspannen thuis. Dus ben nu plots docent. Helaas is er geen enkele informatie te vinden over wat er gedoceerd moet worden, geen materiaal geen opdrachten. Niets. Dus zwem wat in het diepe. Maar heb al een plan v aanpak :-) . Aankomende week start ik met de lessen.

Volgende weekend heb ik ook nog een expositie waar ik heel druk mee ben. Ik werk nog in Amersfoort, heb t wel al opgezegd. Het is wel bijzonder wat er nu allemaal gebeurt. Eerst wou een half jaar lang niets lukken en nu lijkt het alsof er een sluisdeur is opengezet en het water er massaal doorheen stroomt. Hele hartelijke groeten, Sarah

Hoi Bodo,  Met in het achterhoofd ons gesprek van vorige week  maandag ben ik vandaag het “Planningsgesprek” aangegaan met mijn Teamleider.  In het gesprek hebben we het uitgebreid gehad over mijn toekomst. Ik had afgelopen weekend al vrij snel de grote lijnen voor mezelf helder. Dat was niet moeilijk voor mij.

We hebben het ook gehad over wat het mij tot nu toe al heeft opgeleverd. Wat is het toch geweldig om weer de regie over je eigen leven te pakken. Besluiten nemen. Heerlijk!!! Dat ruimt zo lekker op!!  Mijn teamleider ziet ook dat ik mijn passie niet meer vindt. Ik heb aangegeven dat dat nog redelijk genuanceerd is. Ik heb daarbij aangegeven dat het zelfs WEGLEKT! Hij had daar begrip voor en heeft voorgesteld om na het bepalen van de koers mij verder te ondersteunen in het meer dingen doen waar mijn passie wel in zit. (Binnen de kaders van de mogelijkheden). Ik heb daarbij ook al een gedeeltelijke toezegging dat ik praktijkopdrachten bij een eventuele opleiding op het werk mag uitvoeren. Ook over het inleveren van uren (van 36 naar 32 bijvoorbeeld) is wel te spreken.

Al met al is dit positief. Voor hoever hij het waar (kan) maken moet nog blijken, maar ik zal hem er zeker aan herinneren ;-) . Ik praat er nu ook over in het team. Dat ik mijn nieuwe koers aan het uitstippelen ben…. Heerlijk… “Mensen, ik ga nieuwe wegen bewandelen”…. Hup!! “Zo!! Dus!!” Je merkt zelfs dat sommige mensen er bewondering voor hebben. De frustratie van vorige week is weg. En het gevoel krijgt weer meer ruimte….Wilde ik allemaal even met je delen.  Groet, Marcel

Beste mensen, jaja ik ben uitgenodigd voor een tweede gesprek in Coevorden!!! Ik weet alleen nog niet wanneer; men wou dat ik vrijdag kom, maar dan zit ik nog op Terschelling….. Dus zijn ze nu aan het uitzoeken wanneer het dan wel zou kunnen. Maandag heb een gesprek met het adviesbureau, dus Coevorden komt daarna. En dan moet ik die derde geïnteresseerde nog bellen….! Wat een toestand, straks mag ik nog kiezen;-)  Lieve groet, Mirjam

He Bodo, de banenbeurs was niet veel aan, gezellig koffie drinken en op een normale manier afscheid nemen van de leuke mensen waar ik mee en voor gewerkt heb. De rest van de partijen en mensen die er waren wat een negatieve stemming, daar schrok ik erg van, ben op den duur gewoon weggegaan: het leek wel of de wereld verging.
De afgelopen training was weer bijzonder, mijn ogen gingen nu pas echt open, er vielen kwartjes, heel blij mee ook weer een erg leuke groep. Dus heb dat maandag en dinsdag even op mij laten in werken. Woensdag ging ik weer op pad en toen………..
Ik ging woensdag dus naar Emmen om onderdelen van een auto te laten poedercoaten bij  een oude relatie van mij. Bracht de onderdelen er heen en sprak daar een kennis van mij en gaf aan dat ik nog werk zocht en wilde graag een prijsje voor het coaten. Hij gaf aan dat de onderdelen eerst schoon moesten, dus weer terug naar huis, werd er flauw van, maar ja op de terugweg werd ik gebeld of ik vandaag of morgen zou terugkomen en ik zei dat morgen  ok was. Dus ik donderdag met frisse moed weer met de Range Rover de spullen brengen voor het coaten. Ik trof mijn kennis daar weer en het was schoon genoeg (ik blij). Vervolgens uitladen en klaar dacht ik, maar hij vroeg Koffie!! Ik zei is goed. Ik dacht ergens in een kantine of kantoortje, maar toe we bij de koffieautomaat wegliepen gingen we gelijk door naar het kantoor van de directeur ik dacht wat nu? De deur ging open en ik zag een grote tafel met 4 mensen: verkoopleider, inkoper, vestigingsleider en the big boss en ging zitten.

En toen kwam het: “we zoeken nog iemand voor het aansturen van de productie en die de kwaliteit wil bewaken, is dat wat voor jou?????
Ik stond helemaal perplex en zei gelijk: “ja leuk!”. Het gesprek duurde een uur, heb de dingen verteld die ik bij mijn vorige werkgever heb gedaan en wie ik ben, meer wilden ze niet eens weten. Vervolgens hebben ze mijn nummer opgeschreven en gaven aan: “we bellen je terug”.
Stomverbaasd ging ik naar huis. Vervolgens vanmorgen, ik was net wakker, ging de telefoon: “kun je gelijk komen??” Ik moest nog douchen, de hond uitlaten en noem maar op. Snel douchen en met hond in de auto weer op pad. Onderweg belden ze nog om te vragen of ik al onderweg was, ik zei “ja ik ben er met 15 minuten”. Weer koffie, een sigaar, nog meer koffie en weer met de 4 heren om tafel. Het was weer een super goed en leuk gesprek en a.s. maandag begin ik er als hoofd productie. Half jaar contract, net salaris en bij goed wederzijds bevallen uitzicht op vaste baan.
Wat blijkt achteraf? Dit heb ik te danken aan mijn oude baas en collega. De twee collega’s zitten daar nog en hebben een goed woordje voor mij gedaan. Ze hadden gevraagd waarom ik er was weggegaan dat hadden ze duidelijk en eerlijk aangegeven waarom. The big boss zei: “die vent heeft ballen, dus die willen wij”.  Dus dit was wel weer een bijzonder weekje, ik hoor wel weer van je. Gr. Edwin.

Een maand geleden stond ik aan het eind van de Professional Power Training mijn Elevator Pitch te presenteren. Nou had ik dat ik grote lijnen best goed voorbereid. Maar ook dit weekeinde was weer zo intens, zo bijzonder, mijn kaken vielen zowat op de vloerbedekking, zo van “ooooh zit dat zo?”. Ik weet nog dat mijn aandacht af en toe afdwaalde, ik wist niet waarom, het gebeurde gewoon en dan keek ik even het raam uit naar het gebouw hiernaast.

Heb de training wat laten zakken en ben na een paar dagen het uitzendbureau ingelopen; even wat contacten opfrissen. Weer een paar dagen verder belden ze met een baan voor een half jaar op de afdeling personeelsadministratie. En dat is precies de baan die ik zocht! Er gingen meerdere mensen op gesprek via meerdere uitzendbureaus, dus ik was best zenuwachtig. Op de één of andere manier liep het gesprek vanzelf. Weer een paar dagen later (pas na het weekeinde grrrrrr haha) belden ze me. Of ik even snel wilde beslissen. Ik stond op nummer één, maar als ik er geen zin in zou hebben, dan gingen ze meteen andere sollicitanten bellen. Als ik er wel zin in zou hebben, gingen ze de anderen afbellen.

En raad eens … nu ben ik je buurvrouw, ik werk in het gebouw naast je. Jaja, ik kan je bijna zien glimlachen achter je beeldscherm. In de trainingen heb je het over geluk en zo en hoe dat werkt. Ik ben wat nuchter ingesteld en vond dat wat onzin. Maar ja, dit is wel TE toevallig … Binnenkort even koffie drinken, is maar ½ minuut lopen haha. Marjolijn.  

Bodo mijn beroepsmatige bestemming is mij helder geworden. Door mee te doen aan de opstellingen en er mij innerlijk voor open te stellen zijn mijn belemmeringen kleiner geworden. Daardoor kom ik dichter bij mijn kern. Als ik naar mijn werk kijk, lijkt het erop dat ik een soort heroriëntatie heb meegemaakt. Daardoor kijk ik vanuit mijn innerlijk nu anders naar mijn werk. Alsof ik een sprong heb gemaakt, waardoor ik met nieuwe energie mijn taken kan vervullen. Onno

Bodo je bent helder in hoe jij een loopbaan in al zijn aspecten ziet. Je geeft mooie voorbeelden en waardevolle tips. Je voelt zaken scherp aan en durft uit te dagen. Je begeleiding van de opstellingen en het klimaat waaarin dat gebeurt, voelt veilig. Fijne sfeer, lekker eten, ruimte én sturing.
De Training heeft me helderheid gebracht over mijn professionele opdracht. In feite werd door de opstelling zichtbaar wat ik voor een deel al wist. Er werd ook zichtbaar wat ik als kracht te klein heb gehouden. De uitkomst helpt me om focus in mijn loopbaan te houden. Het voelt als een beweging die ik nu van binnenuit kan halen naar buiten in plaats van wachten op wat er van buiten op mij af komt. Ida  

“Succes is niet de sleutel tot geluk, maar geluk is de sleutel tot succes”. Wanneer je zoals ik door omstandigheden de verbinding bent verloren met je innerlijke kracht en passie, biedt de Professional Power Training je meerdere mogelijkheden om weer verbinding met je hart en ziel te maken. Door ruimte, rust en professionele begeleiding zie je op je innerlijke zoektocht nieuwe wegen. Ik heb weer contact met mijn kracht en kan van daaruit. mijn talenten en kwaliteiten gaan inzetten en omzetten in een professionele werkomgeving. Harry

De Training heeft mij inzichten gegeven in het luisteren naar mezelf: wat is er nodig om vooruit te komen in privé en werk. Beiden liggen in het verlengde van elkaar, wat voor mij betekende dat ik privé lange tijd niet naar mezelf luisterde. Daardoor werd mijn loopbaankoers ook niet zichtbaar. Ik ben er zeker van dat ik tijdens deze training handvatten heb gekregen om weer richting te krijgen. Dit geeft al zoveel rust, dat ik zeker weet dat het gaat lukken. Bodo wat jou onderscheidt van anderen is respect, vertrouwen, veiligheid en geborgenheid, maar tevens confrontatie, onverbiddelijkheid en zeer veel dynamiek. Deze combinatie maakt je uniek. Janneke

Hallo Bodo,
Ik wilde nog even een toevoeging geven die ik (nog) niet onder woorden kon brengen. Het weekend dat ik heb meegemaakt voelt als een voorrecht. Een ander te mogen helpen, steun te geven en te ontvangen, begrip en inzichten te mogen beleven, van je zelf als wel van een ander. Dit weekend voelt als een geheim die je graag wil delen, maar stiekem toch als een groep geheim houdt om er samen en als persoon sterker van te kunnen worden. Nogmaals bedankt voor je professie en de extra dimensie die je mee hebt gegeven als groep en als individu. Janneke

Wil je ervaren wat deze training zo bijzonder maakt?

Kom dan naar de Loopbaan BoostCamp.

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner voor maar een paar tientjes!

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas in plaats van omgekeerd.

Om te kijken of er nog plek is klik op Loopbaan BoostCamp.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo

Comment Section

0 reacties op “2- Professional Power Training

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.