Page content

3- Presentation Power Training

Presenteren met de Wauw-Factor

Bescheidenheid siert de mens, maar niet de sollicitant.

Stap uit je schaduw in het licht,  leer stralend en authentiek presenteren.

Leren presenteren met de Wauw-Factor in 3 Dagen

Presentation Power Training

Leren presenteren met de Wauw-Factor in 3 Dagen

Presenteren: van AU naar WAUW! 

Presenteren en solliciteren: voor de meeste mensen niet hun grootste hobby. Toch is het super belangrijk om dit te leren, omdat je anders weinig hebt aan je zelfvertrouwen, koers en passie.

De eerste paar seconden in een netwerk- of sollicitatiegesprek bepalen je toekomst. Jij bepaalt of iemand van je afknapt of opknapt!

Afknappen of Opknappen?

Geen open oogcontact, niet verzorgd genoeg, te arrogant of juist te bescheiden, niet authentiek. Bij een 1e kennismaking knapt een werkgever binnen 5 seconden af op 75% van de sollicitanten. Het objectief lezen van je C.V. en jou op een open manier interviewen wordt dan erg moeilijk.

Met de Presentation Power Training zorg je dat jij bij de 25% zit waarvan een potentiële werkgever of opdrachtgever juist opknapt. Een goed begin is het halve werk. Als er in de 1e 5 seconden een klik is, verdubbel je je kansen op een 2e gesprek.

Hilda uit Grou over presenteren en zelfverzekerd overkomen

Hilda uit Grou over presenteren en zelfverzekerd overkomen

Buikbrein wil geen Gedoe

Je buikbrein bestaat uit 20 meter maag- darmkanaal met meer dan 100 miljoen zenuwcellen. Deze zenuwcellen registreren alles feilloos. Verliefd worden en ook zenuwen voel je immers niet in je knie of elleboog maar in je buik.

Buikbrein wil stressvrij en relaxed leven en zit niet te wachten op gedoe.

Solliciteren is gedoe en wel big time! Van oudsher stelt de oermens zich verdekt op. Een bos is daarbij erg handig, want dan kun je in de schaduw van boom naar boom lopen.

Op ouderavonden zie ik ouders hetzelfde doen: ze gaan het liefste achterin de klas zitten.

Op een open veld staan is wat veel mensen vermijden. Dat is enorme stress! Elk geritsel kan gevaar inhouden. Zelfs als het te lang stil is kan op gevaar duiden.

Tijdens het sollicitatiegesprek sta jij midden in het open veld! Alle interviewers stellen vragen en zijn kritisch bij het luisteren, observeren en interpreteren.

Buikbrein scant sneller dan Hoofdbrein

Hoofdbrein werkt op basis van cijfers, feiten (curriculum Vitae!) en observaties.

Buikbrein werkt op basis van energie en gevoel. Bij sollicitatiegesprekken draait buikbrein op volle toeren en heeft dus eerder een mening dan hoofdbrein.

Buikbrein wil gerust gesteld worden

Als jij jezelf, je loopbaan en je presentatie niet goed op de rit hebt staan, dan straal je dat bewust of onbewust uit. Buikbrein van de ander pikt dat feilloos op.

Als jij deze zaken wel goed op de rit hebt staan, dan straal je regie, kracht, passie en professionaliteit uit. Dat stelt een interviewer meteen gerust. Dat zorgt voor een aangename start van het sollicitatiegesprek.

Bodo over de Presentation Power Training

Bodo over de Presentation Power Training

Presenteren in 3-D

Er zijn 3 dimensies bij het presenteren:

 1. Persoonlijk. Wat vertel je aan familie en vrienden? Hoe schakel je hun hulp in?
 2. Professioneel. Wat vertel je aan ex-collega’s? Hoe schakel je hun hulp in?
 3. Digitaal. Wat vertel je op de social media? Hoe schakel je hulp in?

Met de Presentation Power Training leer je je authentiek en sprankelend 3-dimensinaal te presenteren. Met de Wauw-Factor!

De Elevator Pitch

Je Elevator Pitch (je één minuut presentatie) is de kapstok voor elk netwerk- en sollicitatiegesprek. Als je de basis goed hebt, kun daarop in elk gesprek bouwen.

Bodo: Hoe bouw je de Elevator Pitch op?

Bodo: Hoe bouw je de Elevator Pitch op?

Je leert hoe je inhoudelijk in 7 stappen een Elevator Pitch opbouwt en hoe je deze in 7 stappen authentiek en overtuigend presenteert.

Authentiek Presenteren

Met de LoopbaanRegisseur Pitch Methode kan ik werkelijk iedereen authentiek leren presenteren. Nee niet op een over the top manier, want je gaat immers niet solliciteren naar de functie van Quizmaster bij Joop van de Ende.

Maar wel authentiek en krachtig. Daardoor voel jij je zelfverzekerd. Ook al ben je juist introvert of ADHD-achtig, authenticiteit is de grootste kracht in presentaties. Voeg wat techniek toe en een goede opbouw, dan krijg je de Wauw-factor.

Make-over

De derde dag ontvang je een kleding make-over, verzorgd door Chantal Hoevers-Prins uit Sneek.

Chantal Hoevers-Prins over Styling

Chantal Hoevers-Prins over Styling

Want bij sommige kleuren en kledingstijlen denken mensen dat je naar een begrafenis gaat en bij andere kleuren en stijlen sta je te stralen en word je helemaal gezien!

Presentation Power Training beforeBefore de kleding make-over

presentation-power-training-after-makeoverAfter de kleding make-over

presentation-power-training-authentiekSpeciaal voor op de foto

 Resultaat: De Presentation Power Training levert jou op dat je …

 1. Comfortabeler in het centrum van aandacht staat
 2. Leert te presenteren vanuit aurhenticiteit
 3. Met zelfvertrouwen, passie, koers en de Wauw-factor jezelf kunt presenteren
 4. De klik in de 1e 5 sec. van het sollicitatiegesprek positief kunt beïnvloeden
 5. Hoe je vanuit eigen regie de ander gerust kunt stellen
 6. Weet en ervaart in welke 7 stappen je de Elevator Pitch opbouwt
 7. Weet en ervaart hoe je  je de Elevator Pitch optimaal presenteert
 8. Voortaan jezelf met flair zichtbaar en hoorbaar maakt en mensen veel enthousiaster op je reageren
 9. Weet en ervaart met welke kleuren je wegvalt of juist straalt
 10. Als dame weet met welke kleding je je figuur flatteert; denk aan roklengte, halslijn, broekmodel, grote of kleine prints, etc.
 11. Als heer weet met welke kleding je het beste voor de dag komt; denk aan overhemd, overhemdboord, pantalon, colbert, etc.
 12. Weet met welke sollicitatie outfit je een professionele indruk maakt (expert).

Elevator Pitch Inge uit Almere

Elevator Pitch Inge uit Almere

Duurzame Transformatie

De trainingen van LoopbaanRegisseur scoren gemiddeld een 9,0. Je zult nog jaren de vruchten plukken van deze trainingen. De trainingen zullen je blijvend positief veranderen.

Wel moet ik je even waarschuwen. Er wordt gewerkt met intense oefeningen en met opstellingen. Dit kan confronterend zijn. Er wordt gewerkt met een lach en een traan. Klik op referenties en luister naar wat anderen zeggen.

Huh blijvend Resultaat in 3 Dagen Tijd?

Jazeker, nou eeh, eerlijk gezegd in 3 dagen en 2 terugkomavonden. Daarbij werk ik met diverse vormen van familieopstellingen. Dit zijn relatief nieuwe technieken die zo simpel, snel en krachtig werken, dat je je patronen snel inzichtelijk en ontrafeld hebt, eruit kunt stappen in nieuwe patronen.

Je ontdekt wat jouw blauwdruk van patronen is, zeg maar je gedrags-DNA. Hierdoor kun je daadwerkelijk van hoofdbrein naar buikbrein gaan en in nieuwe patronen stappen. In een nieuwe toekomst.

Groepsgrootte en Data

Er plaats is voor maximaal 10 deelnemers, zodat je verzekerd bent van de te behalen resultaten en zorgvuldige begeleiding.

Voor data klik op de agenda.

Trainingslocatie

De training vindt plaats in de speciaal daarvoor toegeruste trainingszaal van LoopbaanRegisseur in Heerenveen aan de Trambaan 1D.

Friesland is voor sommige mensen wat ver. Wees gerust, je bent niet de enige. De training is dermate bijzonder, dat cursisten uit heel Nederland komen, ook uit Groningen, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Den Bosch, Enschede en Maastricht.

Elevator Pitch Robert uit Enschede

Elevator Pitch Robert uit Enschede

Overnachting

Het beste kun je Googelen op “hotels heerenveen” of op “bed and breakfast heerenveen”. Dan verschijnt er een lijst met overnachtingsmogelijkheden, variërend van € 50,- tot ver boven de € 100,- per persoon per nacht.

Als je wilt, dan kan ik eerdere cursisten vragen of je er tegen een geringe vergoeding kunt logeren.

Lunch en Diner

Tijdens de training zorgen we goed voor je. Elke ochtend start met een verse, zelfgemaakte fruitsmoothie voor vitamines en energie.

De lunchtafel is ruim gedekt met diverse broodsoorten, verse salade, kaas, vleeswaren en gerookte zalm. De lunch is bij de training inbegrepen.

Diners zijn niet bij de training inbegrepen. Als er minimaal 6 cursisten zijn die prijs stellen op een verrukkelijk Italiaans 2-gangendiner, dan kan dit extra aangeschaft worden bij een cateraar die deze training ook gevolgd heeft en kookt met passie en talent. Voor € 22,- kun je gebruik maken van dit Italiaanse 2-gangen diner.

Investering

Met een tijdsinvestering van 40 uur pak je echt de regie over je leven. De 40 uur is verdeeld over 3 trainingsdagen en 2 terugkomavonden.

Met ingang van 1 januari 2017 bedraagt de financiële investering € 747,- Je kunt € 48,- korting krijgen, als je hebt deelgenomen aan de Loopbaan BoostCamp. Zo heb je het kaartje van € 48,- meteen terugverdiend. De investering bedraagt dan € 699,-.

Tot 1 januari 2017 bedraagt de investering € 605,-. Er is geen korting mogelijk.

Indien gewenst kun je gespreid betalen. De investering wordt dan met 5% verhoogd.

Uitzonderlijke TevredenheidsGarantie

Wil je horen en zien wat anderen over de Personal Power Training zeggen, klik dan op

De trainingen van LoopbaanRegisseur scoren gemiddeld 9,0. Deelnemers zijn oprecht onder de indruk en zetten grote stappen.

Bij outplacement en re-integratie verlopen 85% van de trajecten succesvol. Deelnemers vinden inderdaad hun droombaan. Bij loopbaanbegeleiding verlopen 95% van de trajecten succesvol. Deelnemers zitten inderdaad weer right on track.

Mocht je binnen 2 jaar na afloop van de training niet tevreden zijn, dan krijg je gewoon je geld terug.

Elevator Pitch Robert Blooper

Elevator Pitch Robert Blooper

Kennismaken

Wil je het beste uit je loopbaan halen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Als je je telefoonnummer invult, binnen 24 uur.

Het kennismakingsgesprek kan naar je keuze plaats vinden in Almere of in Heerenveen.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

  Comment Section

  1 reactie op “3- Presentation Power Training

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.