Page content

4- Promotion Power Training

Creëer Netwerk- en 

Sollicitatiegesprekken

Als niemand weet dat je bestaat, dan kan niemand sollicitatiegesprekken voor je regelen. Wees zichtbaar, wees een reclamezuil, ontvang vacatures en sollicitaties!

Een Curriculum Vitae waarmee je bovenop de stapel komt, een LinkedIn profiel waarmee je voor een vacature uitgenodigd wordt, een Facebook pagina met je eigen Video-CV en solliciteren met een filmpje om snel uitgenodigd en aangenomen te worden. Dit is netwerken en solliciteren anno 2016 en 2017.

Meer dan 50% van de banen gaan via-via. Met de Promotion Power Training creëer je netwerk- en sollicitatiegesprekken, zodat je via-via in een baan rolt.

Martha’s 1e Sollicitatie: filmpje meegestuurd én aangenomen!

Martha’s 1e Sollicitatie: filmpje meegestuurd én aangenomen!

Saaie mensen hebben een saai CV

De meeste sollicitanten maken een te lange, saaie CV met opsommingen. Een CV moet geen lintmacaroni zijn, maar een schaal met bonbons. Bovendien moet het laten zien wie en wat je bent en wat je te bieden hebt.

In de meeste gevallen kan een CV op 2 A4-tjes. De meest relevante informatie staat op de bovenste helft van het eerste A4-tje, zodat het de werkgever uitnodigt om verder te lezen. Boeiende mensen hebben een boeiend CV!

Curriculum Vitae oude stijl

Curriculum Vitae oude stijl

Curriculum Vitae nieuwe stijl

Curriculum Vitae nieuwe stijl

Google je Naam

Heb je je naam wel eens ingetoetst op Google? P&O-ers toetsen je naam in op Google om te kijken welke info er over je verschijnt. Verschijnt er niets, dan word je niet uitgenodigd. Andere sollicitanten zijn namelijk wel Googlebaar en zichtbaar.

Managers en P&O-ers hebben het voor het zeggen. De gemiddelde sollicitant stuurt een CV met motivatiebrief van 4 pagina’s. Bij 250 sollicitanten kijkt een selecteur dus naar een stapel van 1.000 pagina’s.

Ze screenen snel om de stapel te reduceren naar 25 interessante sollicitanten. Geen info of negatieve uitlatingen op social media = exit! Dat helpt het reduceren van interessante kandidaten.

Grote kans, dat je LinkedIn profiel op Google verschijnt. Als niet, dan exit. Als wel dan verdubbel je je kansen om uitgenodigd te worden.

Bodo over de Promotion Power Training

Bodo over de Promotion Power Training

Verborgen Vacatures … ben jij ook verborgen?

Ik nodig je uit om even naar LinkedIn te gaan. Klik helemaal bovenaan op “geavanceerd zoeken”. Bij “trefwoorden” vul je de naam in van de functie die je zoekt. Vul bij “locatie” in:”in de buurt van” en selecteer 40 km. Nu heb je in één oogopslag helder hoeveel concurrentie je hebt.

Met een klik op de muis krijgt een recruiter zicht op tientallen of honderden geschikte kandidaten. Als je dan weet dat er een tsunami van honderden reacties op een advertentie komt, Dan wordt het wel heel aantrekkelijk om via-via te zoeken.

LinkedIn: are you out or in?

Stel er reageren 250 personen. Gemiddeld reageren zij met een CV en motivatiebrief van 4 pagina’s. Dat is dan een stapel van 1.000 pagina’s oftewel 2 pakken kopieerpapier.

LinkedIn is jouw digitale Curriculum Vitae. Voor de recruiter houdt het werving en selectie heel overzichtelijk. Met een aantrekkelijk en up-to-date LinkedIn profiel ontvang je vacatures en uitnodigingen.

Tijdens de Promotion Power Training neem je je Laptop mee, leer je alle ins and outs van LinkedIn en maak je een perfect LinkedIn profiel.

Promotion Power Training

Pak de Regie, Creëer je Fanclub

Hang je vaak rond op hangplekken voor werkzoekenden? Dan bedoel ik de vacaturesites. Je weet dat als je reageert op een vacature op een vacaturesite, dat je dan één van de 250 sollicitanten bent. Daarmee plaats je jezelf in een concurrentiepositie. je maakt dan van jezelf een kassakoopje: “pleeeaaasseeee neem mij aan …”.

Hoe zou je het vinden als een groep van 250 personen voor jou vacatures in de gaten gaat houden? Liefst de verborgen vacatures. Je weet wel, waarbij er bij de organisatie wel bekend is dat er iemand bij moet komen … en precies op dát moment word je getipt …

Creëer je Fanclub met Facebook

Alles wat jij in je leven zou willen bereiken, heeft een ander al bereikt. Dat betekent, dat je al je dromen kunt waarmaken. De vraag is alleen: HOE? In Nederland heeft 80% van de bevolking boven 16 jaar een Facebook account. Daarmee kun je dus bijna iedereen bereiken die je wilt.

Voor de meeste mensen is het gemakkelijk om op Facebook bevriend te raken met 250 personen. Je kunt een filmpje van jezelf opnemen of nog beter, een Video-CV. Dat kun je op je Facebook account plaatsen. Vraag je 250 vrienden of ze je filmpje willen verspreiden onder hun vrienden.

Stel dat jouw Facebook vrienden ook 250 Facebook vrienden hebben, dan wordt jouw filmpje gezien door 250 x 250 = 62.500 personen. Gratis! Er zijn dus 62.500 personen die jou kunnen tippen op een geschikte vacature, hoe mooi is dat!

Met dit Filmpje op Facebook heeft Paul weer Werk gevonden 

Met dit Filmpje op Facebook heeft Paul weer Werk gevonden 

Jezelf promoten in 4 Dagen

 1. De 1e dag maak je een CV met slagkracht voor niet onderop maar bovenop de stapel, zodat je daadwerkelijk uitgenodigd wordt;
 2. De 2e dag maak je een LinkedIn profiel dat er professioneel uitziet, zodat je door recruiters gevonden en uitgenodigd wordt;
 3. De 3e dag leer je alle ins and outs over Facebook. Je leert hoe je kunt netwerken. Ook kun je een professionele pagina maken en daarmee een fanclub creëren
 4. De 4e dag is er een workshop van 90 minuten over lichaamshouding en leren lopen op de catwalk, is er een workshop van 90 minuten over zang en stemgebruik en is er na de lunch een foto- en filmshoot. Dit filmpje kun je uploaden op je LinkedIn account, waarmee je concurrentie een grote stap voor bent.

Catwalk lopen

Resultaten

De Promotion Power Training levert je op dat je …

 1. Dat je een C.V. hebt dat met kop en schouders uitsteekt boven andere C.V.’s
 2. Dat je meteen meer uitnodigingen voor sollicitatiegesprekken ontvangt
 3. Een professioneel LinkedIn profiel hebt
 4. Op LinkedIn aansluit bij de juiste groepen voor inside information
 5. Op LinkedIn kijk wat jouw concurrenten doen, zodat jij het beter kunt doen
 6. Door recruiters op LinkedIn gevraagd wordt voor vacatures
 7. Op LinkedIn vacatures ontdekt die door de meesten over het hoofd gezien worden
 8. Op Facebook een professioneel profiel maakt
 9. Op Facebook een fanclub creëert die jou helpt met tips en vacatures
 10. Op Facebook jouw CV en Video-CV gratis onder de aandacht brengt van 62.500 mensen
 11. Met de juiste lichaamshouding meteen zorgt voor een klik in het gesprek
 12. Met juist stemgebruik afrekent met jezelf te bescheiden op te stellen
 13. Een Video-CV maakt, waarmee je je sterk onderscheidt van concurrenten
 14. Met je Video-CV op LinkedIn en op Facebook letterlijk een sprekend profiel hebt
 15. Door een filmpje met je sollicitatie mee te sturen veel sneller een baan hebt.

Duurzame Transformatie

De trainingen van LoopbaanRegisseur scoren gemiddeld een 9,0. Je zult nog jaren de vruchten plukken van deze trainingen. De trainingen zullen je blijvend positief veranderen.

Wel moet ik je even waarschuwen. Er wordt gewerkt met intense werkvormen. Dit kan confronterend zijn. Er wordt gewerkt met een lach en een traan. Klik op referenties en luister naar wat anderen zeggen.

Huh blijvend Resultaat in 4 Dagen Tijd?

Jazeker. Je C.V., je LinkedIn profiel, een professionele Facebook pagina zijn blijvend. Een professionele foto en een super mooi filmpje voor op je C.V., LinkedIn profiel en Facebook pagina zijn ook blijvend. Je hebt er jaren plezier van.

Groepsgrootte en Data

Er plaats is voor maximaal 10 deelnemers, zodat je verzekerd bent van de te behalen resultaten en zorgvuldige begeleiding.

Voor data klik op de agenda.

Trainingslocatie

De training vindt plaats in de speciaal daarvoor toegeruste trainingszaal van LoopbaanRegisseur in Heerenveen aan de Trambaan 1D.

Friesland is voor sommige mensen wat ver. Wees gerust, je bent niet de enige. De training is dermate bijzonder, dat cursisten uit heel Nederland komen, ook uit Groningen, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Den Bosch Nijmegen en Maastricht.

Overnachting

Het beste kun je Googelen op “hotels heerenveen” of op “bed and breakfast heerenveen”. Dan verschijnt er een lijst met overnachtingsmogelijkheden, variërend van € 50,- tot ver boven de € 100,- per persoon per nacht.

Als je wilt, dan kan ik eerdere cursisten vragen of je er tegen een geringe vergoeding kunt logeren.

Lunch en Diner

Tijdens de training zorgen we goed voor je. Elke ochtend start met een verse, zelfgemaakte fruitsmoothie voor vitamines en energie.

De lunchtafel is ruim gedekt met diverse broodsoorten, verse salade, kaas, vleeswaren en gerookte zalm. De lunch is bij de training inbegrepen.

Diners zijn niet bij de training inbegrepen. Als er minimaal 6 cursisten zijn die prijs stellen op een verrukkelijk Italiaans 2-gangendiner, dan kan dit extra aangeschaft worden bij een cateraar die deze training ook gevolgd heeft en kookt met passie en talent. Voor € 22,- kun je gebruik maken van dit Italiaanse 2-gangen diner.

Investering

Met een tijdsinvestering van 40 uur pak je echt de regie over je leven. De 40 uur is verdeeld over 3 trainingsdagen en 2 terugkomavonden.

Met ingang van 1 januari 2017 bedraagt de financiële investering € 747,- Je kunt € 48,- korting krijgen, als je hebt deelgenomen aan de Loopbaan BoostCamp. Zo heb je het kaartje van € 48,- meteen terugverdiend. De investering bedraagt dan € 699,-.

Tot 1 januari 2017 bedraagt de investering € 605,-. Er is geen korting mogelijk.

Indien gewenst kun je gespreid betalen. De investering wordt dan met 5% verhoogd.

Uitzonderlijke TevredenheidsGarantie

Wil je horen en zien wat anderen over de Promotion Power Training zeggen, klik dan op

De trainingen van LoopbaanRegisseur scoren gemiddeld 9,0. Deelnemers zijn oprecht onder de indruk en zetten grote stappen.

Bij outplacement en re-integratie verlopen 85% van de trajecten succesvol. Deelnemers vinden inderdaad hun droombaan. Bij loopbaanbegeleiding verlopen 95% van de trajecten succesvol. Deelnemers zitten inderdaad weer right on track.

Mocht je binnen 2 jaar na afloop van de training niet tevreden zijn, dan krijg je gewoon je geld terug.

Kennismaken

Wil je het beste uit je loopbaan halen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Als je je telefoonnummer invult, binnen 24 uur.

Het kennismakingsgesprek kan naar je keuze plaats vinden in Almere of in Heerenveen.

Bovendien

Na aanmelding voor de Promotion Power Training ontvang je als E-book:

25 Tips om je Loopbaan NU te boosten (80 pagina’s incl. 40 filmpjes).

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

  Comment Section

  0 reacties op “4- Promotion Power Training

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.