Page content

5- Working Power Training

Jij selecteert je Werkgever of Opdrachtgever

Ontwerp bij het solliciteren de strategie en tactiek die bij jou past op jacht naar de baan of de opdracht die bij jou past. Ik leer je de baan, baas en opdracht te selecteren die bij jou past in plaats van omgekeerd.

Ongeveer 66% van de banen wordt al netwerkend veroverd. Er zijn vele manieren van netwerken: op LinkedIn opzoeken van mensen die je kent; denk aan je opleidingen, hobbies, vrienden, kennissen, iedereen die je kent. Bel ze vervolgens om bij te praten, soms herinneringen op te halen te onderzoeken of zij mensen kennen die voor jou interessant zijn.

Ook kun je via LinkedIn mensen opzoeken die een soortgelijke functie uitoefenen, contact leggen met leidinggevenden en P&O-ers, op de diverse discussiegroepen op LinkedIn kun je tips vragen, tips geven en discussies starten om je netwerk verder uit te breiden.

De aanstekelijkheid van passie

Ruim 80% van de netwerkers benadert anderen op de gebruikelijke manieren, dat wil zeggen af en toe iemand bellen of contactpersonen toevoegen aan je LinkedIn profiel. Ze blijven onderdeel van de grijze middenmoot.

Tijdens de Working Power Training daag ik je uit om een beduidende stap verder te gaan door bijvoorbeeld rechtsreeks bedrijven binnen te stappen om je CV aan P&O te overhandigen, door je Video-CV op een memory stick op te sturen aan P&O, etc. De kandidaten die ik begeleid, boeken daarmee het snelste resultaat.

Working Power

Met een plan van aanpak ga je doelgericht naar je droombaan met netwerken en solliciteren. Met een SWOT-analyse bepaal je de tactiek die het beste bij jou past. Door optimaal met jouw sterkten in te spelen op de kansen in de arbeidsmarkt bereik je meer in minder tijd.

De Working Power Training bestaat uit twee wekelijkse terugkomdagen, waarbij je je plan maakt voor de komende 4 weken en per dag een To Do planning maakt. Uiteraard worden tips en trucs uitgewisseld en stel ik mijn netwerk ter beschikking.

Resultaat: De Working Power Training levert jou op dat je …

 1. Onderzoekt in welke branches de meeste vacatures zijn
 2. Onderzoekt wat kansen zijn op de arbeidsmarkt
 3. Weet hoe je belemmeringen en jouw zwakke punten kunt overwinnen
 4. Gegevens verzamelt over de branches die jouw voorkeur hebben
 5. Wat betreft branche informatie een gelijkwaardig gesprekspartner bent voor P&O
 6. In drie maanden je netwerk uitbreidt met minimaal 100 personen
 7. De verschillende manieren van netwerken in kaart brengt
 8. De manieren van netwerken kiest die het beste bij jou passen
 9. Ik je in contact breng met P&O-ers en leidinggevenden
 10. Steeds meer drempels overwint
 11. Planmatig en efficiënt werkt aan je droombaan
 12. Tips en trucs ontvangt van de andere trainees
 13. Geïnspireerd en gesteund wordt om je doel te bereiken
 14. Je hoofd op een authentieke manier boven het maaiveld uitsteekt
 15. De kortste weg bewandelt naar je droombaan.

Investering

De Working Power Training is een hands-on training met tweewekelijkse bijeenkomsten van één dag. De financiële investering bedraagt € 605,- per 3 maanden.

Lunches

Voor € 5,- per training kun je gebruik maken van een uitgebreide lunch, vruchtensappen, koffie en thee.

Kennismaken

Wil je ontdekken hoe we het beste uit jou en uit je loopbaan halen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Als je je telefoonnummer invult, binnen 24 uur.

Kennismaken

Je kunt een afspraak maken voor Loopbaanbegeleiding door onderstaand te reageren met je naam en e-mailadres.

Als je ook je telefoonnummer invult, neem ik binnen één werkdag contact met je op.

De 1e Stap

Ontdek je talenten, hoe je bij je loopbaankoers en passie komt, hoe je meer uit communicatie haalt, hoe je je netwerk verdubbelt, je optimaal presenteert, met kracht solliciteert en hoe jij de werkgever selecteert in plaats van omgekeerd.

De eerste 7 stappen in je loopbaan zijn gratis. Klik hier voor meer info.

Vragen staat vrij

Je kunt altijd een stap zetten en vragen staat vrij. Als je onderstaand een vraag stelt, krijg je van mij persoonlijk antwoord.

Op je LoopbaanSucces!

  Comment Section

  0 reacties op “5- Working Power Training

  Plaats een reactie


  *