2- Soul Power Training: waar kom je vandaan?

Dit is loopbaanbegeleiding next level.

Compleet anders.

Als je geen leeg leven en geen flutbaan wilt, als je wilt leven en werken met hart en ziel, dan zit je hier geramd.

Training 2: Soul Power Training

Waar kom je vandaan?
Moet je alleen wel even je ziel leren snappen.
Bodo loopbaanregisseur

Training 2: The Soul Power Training

De klassieke loopbaanvragen zijn:
 • Wie ben ik?
 • Wat kan ik?
 • Wat wil ik?

Ik wil er een extra vraag aan toevoegen:

 •       Waar kom ik vandaan?      

Dat is waar deze 2 dagen training over gaan. 

Alleen een boom die goed geworteld is, groeit groot en draagt volle vruchten.

Iedereen heeft een ziel, maar bijna niemand weet hoe de ziel werkt. 


Deze twee dagen ga je indringend kennismaken met je ziel. 


Wat is de ziel, hoe maak je contact met je ziel, waar komt de ziel vandaan, was jij hier eerder of was je ziel hier eerder, zit je ziel in jou of zit jij in je ziel, hoe kan het dat de ziel alles weet, wat is het verschil tussen jouw denken en het weten van de ziel, hoe vang je berichten van je ziel op, via welke kanalen ontvang je deze seintjes, hoe leer je structureel te luisteren naar je ziel?

 

Als je de kunst verstaat om je ziel te dienen, beloont ze je met geluk.

Waar kom je vandaan?

De Soul Power Training

Je komt voor de helft voort uit moeder. Zij schenkt je liefde & zachtheid. De relatie met moeder weerspiegelt je relatie met het leven. Komt het makkelijk naar je toe of moet je er kneiterhard voor werken?


Je komt ook voor de helft voort uit vader. Hij schenkt je kracht en focus. De relatie met vader weerspiegelt je relatie met daadkracht. Krijg je het op gebied van werk makkelijk voor elkaar of slechts met grote moeite?


Op een andere manier maak je kennis met moeder en vader. Je ervaart het moois dat je van ze hebt meegekregen, de krasjes op de ziel en hoe deze te herstellen.

Vaak komt de ziel ergens achteraan hobbelen


Er zijn 4 communicatiestijlen:

 • De denker met element de ratio
 • De efficiënte met element het ego
 • De hartelijke met element het hart
 • De voeler met element de ziel. 

We hebben alle 4 de communicatiestijlen in ons. Meerstal is er eentje die de boventoon voert en een tweede die er direct onder zit. De andere 2 heb je wel, maar zitten meer op de achtergrond. In het dagelijkse leven wordt veel waarde gehecht aan ratio, vooral als het wetenschappelijk bewezen is. Ook is snel resultaat belangrijk. 


Dan is er nog de ziel. Zonder ziel ben je dood en valt je lichaam uit elkaar. Ziel is leven schenkend, bewust makend en richting gevend; je ziel weet precies wat je levensopdracht is en hoe je dingen het beste aan kunt pakken. De ziel is alleen een trage reiziger, zeg maar de tractor op de landweg waar jij toevallig achter rijdt en helaas kun je niet inhalen. 

De 4 Communicatiestijlen

Dit filmpje is al 7 jaar oud, maar met bijna 11.000 views nog steeds actueel.

Zielig of bezield?


Tot en met pakweg veertig jaar kom je er nog mee weg om wat Oost-Indisch doof naar je ziel te zijn. Ze zit vol met liefde en ze wacht geduldig af. Totdat ze door jou écht gehoord en gezien wil worden. Ze klopt eerst gewoon bij je op de voordeur. Dan wat harder. Daarna wordt ze moe van je en neemt ze wat afstand. Je gaat je wat leger voelen. 


Ongemerkt draait het decor van je leven 180 graden om. Als je ziel definitief bij je vertrekt bij je overlijden, begin je uit elkaar te vallen. Dat betekent dus, dat je ziel je lichaam en je leven bij elkaar houdt, het verbindt jou met bewustzijn en met je levensopdracht geeft het sturing aan je leven. 


Als jij dus grote afstand tot je ziel houdt, gaat je leven langzaam uit elkaar vallen. Dat kan allerlei gedoe opleveren met je partner, familie, vrienden en werk. Je kunt er zelfs ziek van worden. Je ziel denk dan: "wie niet horen wil, moet maar voelen".


Je ziel zal nooit schreeuwen. Ze fluistert door de gebeurtenissen in je leven heen. Als je op de oude voet blijft doorgaan, dan is dat alsof je blijft snacken bij McDonalds. Het eerste uur zit je lekker vol, maar het zal nooit vervullen. Dat kan alleen bezieling.

Waar kom je vandaan?

De Soul Power Training

In 2009 heb ik aan het Bert Hellinger Instituut Nederland het diploma behaald voor familie-, loopbaan- en organisatieopstellingen. In 2016 heb ik daar het diploma voor de vervolgopleiding behaald. 


In 2009 en 2016 heb ik in totaal 15 dagen diverse masterclasses bij Bert Hellinger zelf gevolgd. 


Inmiddels heb ik meer dan 2.500 opstellingen begeleid. Het is de cumulatieve kennis en ervaring over de ziel door het werken met opstellingen die voor de hoge cijfers zorgt. 

Hulde aan moeder


De eerste trainingsdag komen alle moeders aan bod.

Zij schenkt je het leven en alle liefde, voeding en veiligheid die ze je maar kan bieden.


Er gaat wel eens wat mis tussen een moeder en kind.

Ze staat niet `s-ochtends op met de vraag hoe ze het vandaag weer voor je kan verprutsen. 

Integendeel, ze doet enorm haar best, maar soms lukt het gewoon eventjes niet.


Als er afstand ontstaat tussen jou en moeder, ontstaat er ook afstand tussen jou en het leven.

Zij schonk je immers het leven. In het ergste geval ben je boos op haar en dus ook op het leven.


Je boosheid kan gegrond zijn, maar je komt er weinig verder mee.

je maakt er ook weinig vrienden mee, zowel privé als op je werk.


Tijdens deze training ga je opnieuw verbinding maken met moeder en haar achtergrond.

Je gaat haar nu niet alleen vanuit de ratio snappen, maar ook met hart en ziel. 


Daar waar er een kink in de kabel is gekomen, leer je die met vrede in je hart te sluiten.

Dan lekt er geen energie meer weg naar boosheid en naar de negatieve kanten in het leven. 


Dan kun je moeder helemaal nemen zoals ze is. 

Dan kun je het leven helemaal nemen zoals het komt.


Er komt minder pech op je pad.

Reikhalzend kijk je uit naar de mooie momenten die eraan komen.

Resultaat: De Soul Power Training levert je op dat je …

 • Je ziel ervaart
 • Ontdekt hoe je blijvend contact met je ziel maakt
 • Blijvend meer uit je leven haalt door je ziel op nummer 1 te plaatsen
 • Opnieuw je moeder omarmt, waardoor relaties soepeler lopen en je vaker geluk hebt
 • Opnieuw je vader omarmt. waardoor je makkelijker in de buitenwereld en op je werk navigeert
 • Een nieuw en blijvend kompas voor de rest van je leven meekrijgt
 • Blijvend makkelijker met je intuïtie in contact bent
 • Nu blijvend in verbinding met je wortels bent
 • Da's voeding voor de ziel voor meer groei
 • Kortom: welkom thuis bij je ziel.

Hulde aan vader


De tweede trainingsdag komen alle vaders aan bod.

Hij schenkt je het leven en leert je, hoe je de dingen in het leven aanpakt.


Er gaat wel eens wat mis tussen een vader en kind.

Ook hij staat `s-ochtends niet op met de vraag hoe hij het vandaag weer voor je kan verprutsen. 

Integendeel, hij doet enorm zijn best, maar soms lukt het gewoon eventjes niet.


Als er afstand ontstaat tussen jou en vader, ontstaat er ook afstand tussen jou en succesvol zijn in de buitenwereld.

Als hij je niet leert hoe het werkt in het leven, ga je vaak je hoofd stoten.


Je boosheid kan gegrond zijn, maar je komt er weinig verder mee.

Je maakt er ook weinig vrienden mee, zowel privé als op je werk.


Tijdens deze training ga je opnieuw verbinding maken met vader en zijn achtergrond.

Je gaat hem nu niet alleen vanuit de ratio snappen, maar ook met hart en ziel. 


Daar waar er een kink in de kabel is gekomen, leer je die met vrede in je hart te sluiten.

Dan lekt er geen energie meer weg naar boosheid en naar de negatieve kanten in het leven. 


Dan kun je vader helemaal nemen zoals hij is. 

Dan kun je vrij, onbevangen en krachtig het (werkende) leven instappen.


Er komt minder pech op je loopbaan.

Reikhalzend kijk je uit naar de succesvolle momenten die eraan komen.

Score: De vorige Soul Power Training werd beoordeeld met gemiddeld een  9,7

  Hester: een 9. Wat bijzonder om mijn ouders weer te mogen ontmoeten en vrede te krijgen met hun onvolmaaktheden

  Marja: een 10. Wat kan Bodo goed aanvoelen, op de juiste momenten stil zijn en soms gewoon de puist uitknijpen. 

  Pascal: een 10. Wat confronterend en wat mega veel inzichten. Ik ga leren om leegte te accepteren.

  Lucille: het is erg confronterend: een 7. Maar ik ga er enorm veel aan hebben. Daarom toch een 10.

  Douwina: een 10. Hoe krijg je zo veel moois in 2 dagen gepropt? Ik zou het wel willen filmen en telkens terug kijken.

  Elsbeth: een 10. Ik heb nu mijn ouders helemaal kunnen aanvaarden. Deze 2 dagen voelen als een zegen. 

  Irma: een ? Ik voel me veilig, helemaal gehoord en gezien. Het is niet uit te drukken in een cijfer.

  Marja: een 10. Wat ik niet goed vond is ... chips, dat eerst naar het negatieve kijken is ingesleten. Wat heb ik veel ontvangen!

Soul Power

Je lichaam heeft een bron, namelijk je ouders. 

Om te werken met hart en ziel moet je in contact zijn met je ziel. 

Velen zoeken een leven lang naar wat hun ziel en bezieling.

Hoe bijzonder is het als jij tijdens de Soul Power Training blijvend verbinding maakt met je ziel?

Bovendien ontdek je wat de bron van je ziel is. 


Dat geeft focus en stuwkracht.

Als je je bron weet, gaan er met terugwerkende kracht vele kwartjes vallen. 

Je zult beseffen, waarom je wat hebt meegemaakt en hoe je dit dichter bij je missie brengt.


Van zinloos naar zingeving

Sommige dingen die je hebt meegemaakt kunnen zinloos lijken.

Tijdens deze training ontdek je de zingeving ervan.

Zo kun je een energielek omdraaien naar power.

Kennismaken met Bodo?

Wil je deelnemen aan de Soul Power Training? 

Deelname is mogelijk na een kennismakingsgesprek met Bodo Agterhof.

Je kunt bellen, Skypen of even langskomen in Heerenveen. 

Duurzame Transformatie

De trainingen van LoopbaanRegisseur scoren gemiddeld een 9,0. 

Je zult nog jaren de vruchten plukken van deze trainingen. 


Wel moet ik je even waarschuwen. 

Er wordt gewerkt met diverse vormen van familieopstellingen. 

Dit kan confronterend zijn. Er wordt gewerkt met een lach en een traan. 

Klik op referenties, kijk, lees en luister naar wat anderen zeggen.


Huh blijvend Resultaat in 2 dagen tijd?

Ik werk met diverse vormen van familieopstellingen. 

Dit zijn relatief nieuwe technieken die super simpel, snel en krachtig werken.

Je kunt je patronen snel inzichtelijk maken en ontrafelen, eruit kunt stappen in nieuwe patronen.


Je ontdekt wat jouw blauwdruk van patronen is, zeg maar je gedrags-DNA. 

Hierdoor kun je daadwerkelijk van hoofdbrein naar buikbrein gaan en in nieuwe patronen stappen. 

In een nieuwe toekomst.


Groepsgrootte en Data

Er plaats is voor maximaal 10 deelnemers, zodat je verzekerd bent van de te behalen resultaten en zorgvuldige begeleiding.

Voor data klik op de agenda.


Trainingslocatie

De training vindt plaats in de speciaal daarvoor toegeruste trainingszaal van LoopbaanRegisseur in Heerenveen aan de Trambaan 1D. Dit is 2 min. lopen van het station.


Friesland is voor sommige mensen wat ver. 

Wees gerust, je bent niet de enige. 

De training is dermate bijzonder, dat cursisten uit heel Nederland komen, soms zelfs uit België.


Overnachting

Het beste kun je Googelen op “hotels heerenveen" of op “bed and breakfast heerenveen”. 

Dan verschijnt er een lijst met overnachtingsmogelijkheden. 

We hebben geen lijst met voorkeur voor hotels of Bed & Breakfast. 


Lunch en Diner

Tijdens de training zorgen we goed voor je. 

Door Corona serveer ik geen lunches meer; gelieve je eigen lunch mee te nemen.

Wel is er altijd gekoeld water voor je met en zonder prik en er is ook thee en koffie. 

Er is koek, chocola en een grote fruitschaal met vers fruit, gedroogd fruit en nootjes.

Uitzonderlijk

De trainingen van LoopbaanRegisseur scoren gemiddeld 9,0. 

Deelnemers zijn oprecht onder de indruk en zetten grote stappen.


Bij loopbaanbegeleiding, outplacement en re-integratie verlopen 95% van de trajecten succesvol. 

Deelnemers vinden inderdaad hun droombaan en zitten inderdaad weer right on track.


Ze beoordelen het traject met een 9 of een 10 en hun nieuwe baan ook met een 9 of een 10.

Hallo Bodo, Wat heeft de Personal Power Training mij veel gebracht! 

Deze introverte binnenvetter kon zich eindelijk openen. De dingen die ik in de training heb mee gemaakt en gevoeld zijn eigenlijk niet te beschrijven. In een woord ongelofelijk! En toch moet ik het wel geloven; ik ben zelf het bewijs. Ik begon steeds meer bij mezelf te komen, en nu voel ik weer warmte, ook naar anderen.


Heb weer wat vertrouwen in mezelf. 

En durf dit ook te tonen. Ook in gesprekken met mensen, soms wildvreemden. Vind het wel doodeng, maar ik doe het wel. Heb mij zelfs opgegeven voor vrijwilligerswerk in een grandcafé. Dat zijn 2 dingen die ver buiten mijn comfortzone liggen: sociale interactie en nieuwe mensen/collega’s… 


Maar weer: ik doe en durf het nu wel.

Hartelijk dank dat jij de veilige omgeving en goede sfeer mogelijk hebt gemaakt, waarin ik mijn blokkades kon zien en overwinnen. De terugkomavond was een mooie intense belevenis! Je anti-contract benoemen is een heftige en confronterende gebeurtenis. Maar om vervolgens achter je levenscontract te komen is een prachtig gevoel en geeft een rust die overweldigend en intens is.


Nu nog mijn loopbaankoers ontdekken, ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken. Groeten Michiel

Kennismaken?

?Wil je het beste uit jezelf en uit je loopbaan halen? 

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. 

Als je je telefoonnummer invult, binnen 24 uur.

Ha Bodo, Ik heb de loopbaantrainingen als zeer bijzonder ervaren. 

Ik had nog nooit van familieopstellingen gehoord maar het is een van de meest bijzondere ervaringen in m’n leven. Heel bijzonder en apart om een familieopstelling mee te maken. Ook aan de opstellingen van de medecursisten heb ik veel gehad. Ik vertel bijna wekelijks over mijn loopbaantraining en hoe speciaal dat dat was. Ik heb er een vriendschap met Ellen en Klaas aan overgehouden. We gaan binnenkort zelfs met z’n drieën uit eten.


Afgelopen weekend hadden we een familie weekend omdat mijn ouders 45 jaar waren getrouwd. 

Met m’n zus heb ik e.e.a. van vroeger uitgesproken. We zitten niet met alles op één lijn maar we hebben wel meer begrip voor elkaar gekregen. Ook de band met mijn ouders is positief veranderd. Ik ben altijd erg braaf geweest maar ga nu meer mijn eigen gang. Ik ben wat onverschilliger geworden. Het boeit me allemaal niet meer wat een ander over mij denkt. Ik overal wat meer lak aan.


Ik werk nog steeds bij de Jachtwerf en dat gaat ook super goed. 

Het werk is afwisselend en heb ik het vertrouwen van de eigenaar en andersom hij ook van mij. Dat werkt erg goed tussen ons tweeën. We hebben samen een goede klik. Vindt het weer fijn om te werken. Thuis gaat het ook goed. Minder stress en ik ben veel blijer. Kortom ik ben momenteel heel gelukkig.


Ik ben zo enthousiast aan het vertellen over de loopbaantraining 

dat er twee leden van mijn tennisclub zich al aangemeld hebben voor de Loopbaan BoostCamp. Kortom, ik heb met veel plezier de eerste twee delen van je loopbaantraining gevolgd en heb er veel aan gehad. Persoonlijk waren twee delen voor mij precies genoeg. Hier en daar zou heb ik nog wel wat verbeterpunten voor je maar ik vind deze cursus voor iedereen een aanrader. Wiep

Kennismaken met Bodo?

Wil je het beste uit jezelf en uit je loopbaan halen?

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Als je je telefoonnummer invult, binnen 24 uur.

Mooie mensen, Ik geniet van jullie, heb weer van jullie genoten. 

Wat weer een woorden, wat goed! Wat ben ik blij en rijk dat ik jullie mag tegenkomen. Wat een rijkdom! Hoe geweldig ik ben, dat onderzoek ik de komende dagen. Het is moeilijk, ik weet dat ik voor heel veel mensen wat beteken. Het is moeilijk te zeggen van je zelf, dat je geweldig bent.


Ik voel dat ik mij zelf de laatste dagen plezieriger vind. 

Misschien, vind ik mijzelf ook wel geweldig. Ik weet dat ik mij zelf niet in de steek laat, dat is iets wat goed is. Ik hoop dat ik 

mezelf kan accepteren tot die geweldige man die `s-morgens in de spiegel staat!

Wou ik even met jullie delen, Klaas. 

He Bodo moet je horen. je weet dat ik in een ontslagkwestie verwikkeld ben, 

waar ik helemaal van ondersteboven was. Nou had jij in het kennismakingsgesprek al binnen een kwartier de vinger op de zere plek gelegd. 


Au, pijn is niet fijn, maar nu wist ik waar ik het zoeken moest.

Daarna hebben we een paar coachingsgesprekken gevoerd, waardoor ik weer bij mijn kracht kwam. Maar de Personal Power Training die is zo bijzonder, dat ik dat met geen pen kan beschrijven. Wat ik je nog niet heb verteld, is dat ik voor mijn werk al aardig wat trainingen gevolgd heb. Maar de integriteit waarmee jij met de mensen omgaat, de familieopstellingen waarmee je werkt in de Personal Power Training, de liefde en de trefzekerheid waar je mee werkt, daarvoor heb ik je een 10 gegeven.


Door de training ben ik giga in mijn kracht gaan staan. 

In mijn werk functioneerde ik goed en de ontslagkwestie is te wijten aan mijn werkgever en niet aan mij. Ben niet eens op mijn strepen gaan staan, maar heb dit benoemd en verder niets.

Ze kunnen me niet ontslaan, maar willen me graag kwijt. Ja en dat gaat dus niet lukken. De grap is dat ik niet meer in beweging ben, ik laat hun het werk doen en hard draven.


Eergisteren hebben ze me een uitstekende vertrekregeling aangeboden. 

Daar was ik niet op uit, maar het is meer dan dat ik verwacht had. Dus het werkt. Ik doe vooral nog even lekker niets en blijf in mijn rust en kracht staan. Dat is de beste voedingsbodem voor toekomstige ontwikkelingen. Knuffel van Mia.

Nog 1 dikke week. Dan hebben we weer een terugkomavond. Gelukkig! 

Hoe is het met iedereen? Nog leuke dingen meegemaakt?


Met mij gaat het in mijn vrije tijd prima! 

Ik begin weer dingen te ondernemen, oude klusjes op te pakken die al maanden of zelfs jaren zijn blijven liggen. Het zijn van die kleine dingen waar ik gewoon geen energie voor had. Schilderijtje ophangen die al jaren klaar staat, een la in de keuken repareren. Het stelt niets voor. Maar ik heb er gewoon tijden tegenaan gekeken en kon het niet opbrengen om het te doen. Dit jaar gaat eindelijk de voortuin op de schop. En dat geeft een goed gevoel. Het ruimt op. Het ontwerp dat al 3 jaar in de la ligt te wachten komt dit jaar tot uitvoering.


Verder merk ik dat ik zonder enige moeite nieuwe mogelijkheden probeer te onderzoeken. 

Ik begin actief een nieuwe koers te zoeken. Ik durf wel te zeggen dat ik door mijn gevoel wordt gestuurd om dingen te onderzoeken…. Een onbedwingbare behoefte aan nieuwe koers…. Ondanks dat ik nog niet weet wat mijn beroeping is, ben ik al op onderzoek uit om te kijken hoe het eventueel opzetten van een eigen bedrijf werkt. Als ik daarmee bezig ben krijg ik er kriebels van enthousiasme van. Spreekwoordelijke vlinders… En het gaat ook zo makkelijk. Als een spons neem ik informatie tot mij via internet. 


Ik ga maar eens een “Startersbijeenkomst” bij KvK bezoeken geloof ik.

Ik ventileer mijn ideeën ook met mensen zoals mijn tuinontwerper die ook ZZP-er is. 

Daarnaast heb ik in hem weer iemand gevonden die met passie zijn werk uitvoert. Kijk… weer een voorbeeld van hoe je je kunt bezighouden met wat je BENT!! Zoals Bodo LoopbaanRegisseur is, is deze man tuinontwerper. En van dit soort mensen word ik zo blij!! Zometeen ga ik naar de opening van zijn atelier. Gezellig! Een goed glas wijn drinken ;-) ).

Tot maandag 13 mei!! Ciao!!! Marcel

Kennismaken met Bodo?

 Wil je het beste uit jezelf en uit je loopbaan halen?

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Als je je telefoonnummer invult, binnen 24 uur.

Beste allemaal, Na de 3e trainingsdag belde de makelaar dat er kijkers waren voor ons huis. 

Mijn gevoel zei dat dat wel eens dé kopers konden zijn en……. Vandaag huis verkocht!!!!!!!!! Over bijzondere gebeurtenissen gesproken, er staan zo veel huizen te koop en die van ons wordt binnen een paar weken verkocht. 


Wat mij persoonlijk betreft: 

Ik heb dringend behoefte aan de volgende training zodat ik eindelijk weet in welke richting ik moet zoeken qua werk. 

Dus kom maar op. Anja

Vanmorgen heb ik een geweldig netwerkgesprek gehad. 

Echt een gesprek waar ik een goed gevoel aan heb overgehouden. Eindelijk een gesprek, waarbij ik niet de behoefte had om een rol te spelen, maar helemaal mezelf was, dat ook kon verwoorden en uitstralen. Er was er een enorme klik en van beide kanten het gevoel dat deze ontmoeting op “de juiste plek en de juiste tijd was”. Toen ik net thuiskwam van het gesprek had ik zelfs al een mail van mijn gesprekspartner binnen die dat bevestigde door het precies zo te verwoorden. 


Dus voor mij is het afgelopen weekeinde nu al geslaagd. 

Dank je wel. Zou je mij de contactgegevens kunnen geven van die dame die zo goed is in stijladvies? 

Wie weet krijg ik wel een bui waar ik haar nodig heb. Vriendelijke groet, Anke

Een goede en waardevolle training voor mij dus. 

Ik wil via deze weg nogmaals iedereen bedanken voor de warmte en openheid, dat heeft mij heel veel goed gedaan waardoor ik me vertrouwd genoeg voelde om mijn ratio los te laten en de gevoelens en emoties toe te laten. 

 Tot onze terugkomavond! Simon

Met mij gaat alles meer dan goed. 

De impact van het weekend is voor mij heel groot. Ik heb mijzelf en mijn zelfvertrouwen teruggevonden en dit geeft mij heel veel rust en een andere kijk op de wereld en mijn omgeving. Het benaderen van anderen vanuit vertrouwen en eigenheid is iets wat ik heel sterk herken in mijn handelen afgelopen week en vandaag tijdens mijn eerste werkdag. 


Het maken van keuzes 

vanuit mijn gevoel maakt het voor mij veel makkelijker om tot keuzes te komen. Dit was 1 van de dingen waar ik de laatste tijd erg tegenaan liep. Ik vond het erg mooi deze ervaringen ook in jullie reacties terug te lezen. Kortom dank allemaal voor het vertrouwen en het ontzettend inspirerende weekend. 

Tot de volgende training! Han

Kennismaken met Bodo?

Wil je het beste uit jezelf en uit je loopbaan halen?

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Als je je telefoonnummer invult, binnen 24 uur.

Ik voel me weer vrolijk en heb zin om van alles en nog wat aan te pakken. 

Het valt me op dat ik een enorme honger heb naar kleuren! Heel grappig, in winkels moet ik me bedwingen om niet opeens allerlei voorwerpen te kopen alleen omdat ze zo’n mooie, rijke, warme/stralende of juist frisse kleur hebben. Ik denk dat ik aardig in mijn kracht ben komen te staan. 


Richting mijn familie voel ik me meer betrokken, warmer en geduldiger. 

Ik merk ook dat ik weer meer energie heb en dat ik zit te popelen om weer wat te doen. Ik ben veel meer bij mezelf. Het is letterlijk en figuurlijk weer lente geworden! De training heb ik als heel waardevol ervaren, omdat er in een kleine, zeer veilige en warme groep op een super-intuitieve manier begeleiding en inspiratie geboden wordt die mij uit mijn schulp helpt kruipen en me helpt mijn innerlijk muren naar beneden te halen. 


Hierdoor kunnen overtuigingen en blokkades die me (onbewust) tegenhielden 

naar boven komen en opgelost worden. Het mooie is dat wat ik nu besef over wat ik wil, niet nieuw is, maar wel verbonden is met mijn kern. Ik kan de opties die zich voordoen nu makkelijker beoordelen op wel of niet bij mij passend. 

Tot morgen! Hartelijke groet, Els

Ik weet nu waar mijn overweldigende emoties grotendeels vandaan komen. 

Ik heb een fijn en emotioneel gesprek gehad met mijn zus, over dat ik eigenlijk heel boos op m’n zwager- haar man dus- ben geweest, omdat hij zomaar dood ging. En dat dat de laatste jaren toch en beetje tussen ons heeft gestaan. Maar ook dat ik niet met mijn gevoel durfde te communiceren. 


Mijn hechte band met mijn zusje is weer helemaal open. 

Ook besef ik dat ik niet zo als de meesten van jullie nog heel wat werkzame jaren voor me heb. Ik heb er 43 mooie maar soms ook harde jaren op zitten. Ik ben nu met een wel overwogen afbouw bezig. Het weekend heeft mij geleerd weer veel meer met mijn gevoel naar het proces te kijken en ook met dat gevoel er aan te werken. Het speciale van het weekend is dat het z’n enorme innerlijke rust en kracht geeft. 

 Bedankt jullie allemaal. Tot gauw, Wim

Hallo Bodo, Het weekeinde heeft me inzicht gebracht in bepaalde patronen van mezelf. 

Door de familieopstelling heb ik ervaren hoe sommige patronen terug te voeren zijn in meerdere generaties. Ik kon het nog niet helemaal duiden, maar ik voel een grote bevrijding. Van hieruit kan ik de volgende stap zetten op weg naar de kracht in mezelf. 


De veilige omgeving van deze groep 

creëerde een gevoel van saamhorigheid. Iedereen was sterk in zijn of haar kwetsbaarheid. De warmte was hartverwarmend. Bodo leidde de groep op een prettige manier en wist m.i. veel uit mensen te halen, zelfs uit de meer gesloten personen. Ik vond het waardevol om onderdeel te zijn van dit groepsproces. 

Hartelijke dank! Sjoukje

Hallo iedereen, Ik heb een aantal zeer hectische maar goede dagen achter de rug. 

Ook voor mij geldt dat door alle gesprekken die ik de afgelopen dagen heb gehad en de inzichten die zijn gekomen de training nu al zijn waarde voor mij heeft bewezen. Zondag na de training ben ik naar mijn ouders gereden en heb ik een heel mooi gesprek met ze gehad. 


Mijn moeder was stom verbaasd 

toen ik haar kort iets vertelde over mijn opstelling en ze vertelde mij dat ze uit Indonesië is vertrokken met een gedwongen afscheid van haar hartsvriendin. Daar heeft ze nooit met iemand over gepraat, zelfs niet met haar zussen en mijn vader. Ze werd heel emotioneel toen ze erover praatte en ja, ik voelde toen echt een connectie met haar wat erg goed voelde. Daarna naar huis gegaan en tot half 3 ’s nachts met mijn vriendin gesproken. 


Ook dat was een heel goed en open gesprek 

waarin we een aantal pijnlijke onderwerpen hebben kunnen bespreken. Erg emotioneel gesprek, maar wel heel goed en noodzakelijk. Dinsdagochtend heel warrig begonnen, allerlei gedachten en gevoelens die door elkaar heen liepen. Toen uiteindelijk stil gestaan bij wat de centrale boodschap van dit weekend voor mij was: “je bent goed, geniet van jezelf”. 


Die acceptatie 

zorgde gelijk voor wat rust en ruimte waardoor de “dwingende” gedachten van maandagnacht ook verdwenen. Voor mij zit de sleutel in de acceptatie en kunnen genieten van mezelf, niet in het ‘moeten’ luisteren naar elke kriebel in mijn lichaam en die gelijk verklaren, waar het op gegeven moment wel een beetje naartoe ging. Gistermiddag een gesprek met mijn werkgever gehad over mijn toekomst. 


Ik ben daar naar binnen gestapt met een open gevoel 

waardoor het gesprek erg prettig was en zeer weinig energie koste, wat normaal gesproken bij mij met spannende gesprekken wel het geval is. Ik kon goed verwoorden wie ik was en waar ik wel en niet naar op zoek ben, en wat nog onduidelijk voor mij is. Kortom, goed gesprek en ook de tegenpartij ervaarde het als een open en goed gesprek. 

Hartelijke groeten van Frank

www.loopbaanregisseur.nl/2-soul-power-training-waar-kom-je-vandaan