Hoe word je gelukkig met je Werk?
Gelukkig met je Werk

Hoe word je gelukkig met je werk? Ja da’s de hamvraag! In dit artikel 8 tips.

Als ik mensen vraag: “wat maakt jou gelukkig?”, dan hoor ik vaak: “hét miljoen, hahhaa”, alsof geld gelukkig maakt.

ING heeft onderzoek gedaan naar goede voornemens en wat blijkt? … Tromgeroffel … een nieuwe (andere)  baan vinden staat in de top-5!

Hoe je gelukkig met je werk wordt lees je in 8 stappen

Gelukkig op je WerkGelukkig met je werk

Ga verder dan gewoon een Baan zoeken

Gewoon een Baan zoekenJe talenten vinden, je sterke en zwakke punten benoemen, welke banen en branches volgens testen het beste bij je passen, hoe je een Curriculum Vitae maakt, hoe Facebook en LinkedIn jou kunnen helpen, leren solliciteren, er is zo veel digitale informatie hierover beschikbaar, gratis en voor niets, dus daar zit `em de clou niet in.

Je kunt het Googelen, downloaden, er zijn E-Books over en filmpjes op Youtube.

Wat mij betreft dient een baan echter een doel: dat je gelukkig wordt!

Jij op Nummer Eén!

Alles over SolliciterenSlechts werken voor je hypotheek? Dan dien jij je salaris, je baas, je huis en vooral je angst om dit allemaal kwijt te raken. Dat noemen ze een een loonslaaf!

Doe er wat ambitie bij, wat perfectionisme, niet onder willen doen voor een ander en geef vooral nooit op … dat is het gouden recept voor een burn-out; vroeg of laat mag je dan jezelf bij elkaar rapen.

Eerst gelukkig met jezelf worden en dan gelukkig met je werk. Dàt is pas kracht en charisma!

Het draait allemaal om de Liefde

Houden van je TalentenAls je met je talenten werkt, dan houd je het meeste van jezelf. Dat heeft zo’n charisma, dat anderen ook van jou gaan houden. Op deze manier laat je elk netwerk- en sollicitatiegesprek lukken. En als het niet lukt, dan is ook dat ok.

Mensen willen in de eerste plaats … een leuk, een inspirerend gesprek. Als jij de kunst verstaat om energiek en inspirerend te zijn, dan bieden mensen jou vanzelf kansen aan.

Warm, enthousiast, krachtig en getalenteerd zijn, dat kun je leren. Meer weten? Klik dan op de Personal Power Training voor transformatie in 3 dagen.

De Medogenloosheid van Liefde

Gebroken HartMocht je nou denken: “oooh liefde, brrrr wat een soft gedoe”, wees gerust, de trainingen van LoopbaanRegisseur zijn niet geschikt voor softies. Mijn werkwijze is confronterend, omdat ik er van uit ga dat je in korte tijd grote stappen wilt zetten en knuffelcoaching gaat daarbij niet helpen.

Als je te ver verwijderd bent van liefde, talenten en het geluk in jezelf, dan is de kans groot, dat je bezig bent eenzaamheid, moeheid, geen kansen zien, etc. weg te drukken. Dan heb je al een probleem!

Als je dus niet onomwonden kiest voor je geluk, gaat pech je steeds meer omhelzen.

Voor welk Werk ben je in de Wieg gelegd?

In de Wieg gelegd zijnVan welk werk houd je het meeste, welk werk houdt het meeste van jou, voor welk werk ben je in de wieg gelegd, wanneer ben je gelukkig met je werk?

Als je werk doet dat voelt als moeten, oooh dan duurt elk uur lang!

Als je het werk doet waar je voor gemaakt bent, dan voelt het niet als werken, dan voelt het als een voorrecht om dit te mogen doen en ook nog goed betaald.

Welk werk jij met passie; dus met hart en ziel kunt gaan doen, dat ontdek je in de Professional Power Training.

Jezelf laten Zien en er Goed Uitzien

Outplacement Werk naar WerkAls je je talenten en je loopbaankoers op de rit hebt, dan heb je als het ware 2 benen om op te lopen … de wijde wereld in. De hoogste tijd om je stralend te presenteren. Als je gelukkig bent, dan voelen andere mensen dat.

Ze willen ook gelukkig zijn en om dat te bereiken -al is het maar even- willen ze graag bij je zijn en met je praten.

Op spannende momenten goed presenteren is te leren, kracht en authenticiteit leer je combineren in de Presentation Power Training.

Totaal Geluk

Loopbaan KoersVele werkzoekenden zoeken een baan voor het geld. Iedereen weet dat geld niet gelukkig maakt en toch kiezen ze voor de pay-check.

Het mooiste dat je kunt worden is … jezelf! Dit is het aller krachtigst in netwerk- en sollicitatiegesprekken.

Als je er bovendien op uit bent om resultaten te boeken met het werk dat je immers toch al leuk vindt, dan is dat de optimale basis om uit te groeien tot expert, één van de besten op je vakgebied. Dan heb jij de regie over jouw loopbaan!

Dan wordt je over 5 jaar gevrààgd en behoren sollicitatiebrieven voor jou tot het verleden, gelukkig maar.

Wil je stoppen je baan, je baas, je geld, je angsten, je onmogelijkheden, je mitsen, mutsen en maren op de 1e plaats te zetten?

Wil je jezelf en jouw geluk op de 1e plaats zetten, dan is het TotaalTraject met BestemmingsGarantie een optie. Dat is de kortste weg naar geluk. Te mooi om waar te zijn? Nee, het ligt binnen handbereik, klik anders even op referenties.

Kennismaken met LoopbaanGeluk?

Als je kennis wilt maken met de unieke en succesvolle dienstverlening van LoopbaanRegisseurgelukkig met je werk wilt worden, dan nodig ik je uit voor de Loopbaan BoostCamp.

[youtube]http://youtu.be/vqQ27h3ycNg[/youtube]

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner!

[youtube]http://youtu.be/XyLqDeve_Io[/youtube]

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas. Voor meer informatie klik op deze link.

Je kunt ook een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen