Gratis 2-daagse LoopbaanTraining Almere 26-27 sept 2015
Gratis 2-daagse LoopbaanTraining in Almere op 26 en 27 sept. om Succesvol te Solliciteren
17 juli 2015 

Gratis 2-daagse LoopbaanTraining in Almere op 26 en 27 sept. om Succesvol te Solliciteren

Uitnodiging Loopbaan Boostcamp ALMERE

Gratis 2-daagse LoopbaanTraining in Almere met energie, inspiratie, talenten, loopbaankoers, Curriculum Vitae, leren presenteren en succesvol solliciteren.

Tijdens de koffie en thee, de 2 lunches en het diner kun je optimaal netwerken, wie weet regelt één van de cursisten voor jou een netwerkgesprek of tipt iemand jou op de baan die je zoekt. Menig cursist vond met de Loopbaan BoostCamp de gewenste baan!

Aan het solliciteren? Neem deel aan de gratis loopbaantraining in Almere!

Talent is wat Je bent, de LoopbaanKoers heeft jou al gekozen, nu jij nog

Elk mens heeft Talenten. Maar wat is eigenlijk een talent? Wat is het verschil tussen talenten, sterkten en zwakten? En wat hebben competenties met talenten te maken? Dit komt allemaal aan bod tijdens de Loopbaan BoostCamp. Ook ontdek je wat jou talenten zijn.

Elk mens is voor een bepaald beroep in de wieg gelegd. Je bent ergens voor gemaakt. Je bent ook ergens enorm niet voor gemaakt. Als je die taken doet waarvoor je gemaakt bent, dan ontstaat er passie.

Jaaaah en hoe ontdek je dan je koers en je passie? Dat is precies waar dit weekeinde over gaat.

aanmeldenpijl

Solliciteren Eng?

Veel mensen vinden solliciteren eng. Tuurlijk het is reuze spannend. Relax, tijdens de Loopbaan BoostCamp ontdek je hoe je relaxed naar een sollicitatiegesprek kunt gaan, dus vanuit kracht, zelfvertrouwen en een beetje humor.

Ook krijg je tools mee om moeilijke vragen op zo’n manier te beantwoorden, dat jij in de top-3 komt.

De 12 Tools om Succesvol te Solliciteren

Sommige mensen schrijven en mailen meer dan 200 brieven met Curriculum Vitae en worden niet uitgenodigd. Au! Andere mensen rollen al netwerkend van de ene baan in de andere. Top!

Die toppers, ja die doen dus op de één of andere manier iets enorm goed. Wat ze goed doen en hoe ze dat doen om in één keer raak te schieten, dat komt allemaal aan bod tijdens deze 2-daagse LoopbaanTraining.

En Verder …

Werk doen wat je niet leuk vindt, toch maar beroerd de auto instappen voor je salarisstrookje, tegen een burn-out aanhikken, het is echt niet nodig!

Je bent ervoor gemaakt om te genieten. Je verdient het om super leuk te zijn en om super leuk werk te hebben wat jij en de ander waardevol vinden. Let’s kick ass, doe er een schepje bovenop en ga voor het beste!

Een Tipje van de Sluier …

Ik werk met krachtige technieken, waarbij je leert hoe je de knop kunt omzetten van bijvoorbeeld burn-out naar burning. Of hoe je uit die doodlopende cirkels komt. Of waarom je telkens dezelfde types leidinggevenden tegenkomt.

Het zijn krachtige en prachtige technieken met als doel dat jij optimaal kunt genieten: van jouzelf als persoon, van je talenten, van je loopbaankoers, van je baan, van de waardering die je er krijgt en dus van je leven.

Oh ja …

Wees gerust, het is onmogelijk om je een beeld te vormen van de 2 dagen. Het is zeker niet stil zitten om naar een verzameling van Power Point Presentaties te kijken.

Integendeel, je gaat meteen in de benen, veel doen, veel lachen en veel leren!

Meer weten?

Voor meer info klik op de link van de Loopbaan BoostCamp.

Wat zeggen anderen?

Aanmelden?

Voor meer info en om je aan te melden klik op de link van de Loopbaan BoostCamp.

Graag tot ziens op de Loopbaan BoostCamp in Almere op zaterdag 26 en zondag 27 september!

aanmelden

Op je LoopbaanSucces!
Bodo Agterhof

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Evelina Zuidinga
Door

Evelina Zuidinga

op 22 Jul 2015

Ben zeer geintresseerd geraakt. Wil niet afhankelijk blijven van de baan die ik nu heb. Wil mijn horizon verbreden. Meer mijn eigen talenten inzetten en niet meer de terughoudendheid daarin hebben. Open staan voor nieuwe ervaringen. MVGR, Evelina

Bodo Agterhof
Door

Bodo Agterhof

op 24 Jul 2015

Hallo Evelina, De kunst is om gewoon te kiezen voor het beste. Het beste uit jouzelf te halen en dus zoek je een werkgever en een baan die beter of nog beter bij je passen. Als je je wilt aanmelden dan graag je adres mailen naar administratie@loopbaanregisseur.nl Je adres heb ik nodig voor de factuur. M.vr.gr., Bodo

Reactie plaatsen