Gratis LoopbaanTraining: All you need to know in 2 Days
Gratis LoopbaanTraining

Loopbaan BoostCamp voor Loopbaanadvies en Outplacement 3De gratis loopbaantraining is er weer op zat. 30 & zo. 31 mei: barstensvol tips over talenten, loopbaankoers, Curriculum Vitae, LinkedIn, solliciteren, energie en inspiratie.

Dit weekeinde is inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen: cursisten komen uit heel Nederland naar Friesland. Ze komen niet alleen voor de 2 lunches en het netwerkdiner, ze komen vooral voor de 12 CarrièreSleutels voor LoopbaanSucces en voor de onderliggende mechanismen die leiden tot rijkdom.

Gratis LoopbaanTraining?

Jazeker, de Loopbaan BoostCamp is gratis. De vrijwilligers en ik bieden jou gratis onze tijd en knowhow aan, zodat je aan den lijve kunt ervaren dat vooruitgang ALTIJD mogelijk is, zodat je meer uit jezelf haalt, meer uit je leven, meer uit je loopbaan, zodat je een beter, gelukkiger en rijker mens wordt. Om je aan te melden, klik op Loopbaan BoostCamp.

Huh, Rijk?

Jazeker, rijk! Rijkdom in 3 stappen:

  1. Persoonlijke Rijkdom (je bent authentiek, krachtig en getalenteerd)
  2. Loopbaan Rijkdom (welke loopbaankoers heeft jouw passie en hoe groei je uit tot expert)
  3. Zakelijke Rijkdom (hoe floreer je als ZZP-er).

1. Persoonlijke Rijkdom

Voor netwerkers, sollicitanten en ZZP-ers geldt de basale regel: First they buy you, then they buy the pruduct. You’ve got to be huggable and lovable. Als je in je charisma staat, dan heb je warmte, humor en aantrekkingskracht, zodat je ontspannen bent. Dit is de allerbelangrijkste sleutel tot persoonlijk succes en succes in je loopbaan.

2. Loopbaan Rijkdom

Je bent voor een specifiek beroep in de wieg gelegd. Er zijn functies, werkgevers en klanten die om jou roepen. Het gaat om je inner calling; tot welke beroepskoers voel je je geroepen. Dit werk doe je met plezier en met passie, je vindt het super leuk, bereikt er makkelijk resultaat mee en je kunt er een expert in worden, zodat je gevraagd wordt.

3. Zakelijke Rijkdom

Loopbaan BoostCamp bij Loopbaanadvies en OutplacementAls je vervolgens besluit om te stoppen met het dienstverband, als je succesvol wilt zijn als ZZP-er, if you want it all, dan ben je wat je doet, dan ben je goed in wat je doet en je kunt dit aantonen.

Met een duur woord noemen ze dat marketing. Als je in je persoonlijke-, loopbaan- en in je zakelijke rijkdom staat, voer je de regie … en … en help je anderen naar rijkdom. Niet oppotten, maar delen!

Niet Denken, maar Doen!

Niet denken, maar doen is het motto van de Loopbaan BoostCamp. Na een korte intro beginnen we meteen met een korte workshop over de 4 CommunicatieStijlen, zodat je dit hele weekeinde optimaal leert communiceren met de andere cursisten:

Extreem Krachtig

De Loopbaan BoostCamp is extreem krachtig, omdat er  ook oefeningen aan bod die je de kans geven om rechtstreeks in contact te komen met jouw eigen ziel: hoe voelt het, wat speelt er zich af wat kan beter?

Je ontdekt hoe je passie en bezieling leidt tot een trefzekere loopbaankoers, hoe je dit kunt laten doorklinken in je talenten, Curriculum Vitae, Elevator Pitch, netwerk- en sollicitatie-gesprekken.

Om je aan te melden, klik op Loopbaan BoostCamp.

En …

LoopbaanAdvies en Outplacement 2En je ontvangt de 12 LoopbaanSleutels, zodat je effectief met deze sleutels deuren opent, die voor anderen gesloten blijven.

Met deze sleutels maak je een Curriculum Vitae die niet door de shredder gaat, maar juist zorgt voor een uitnodiging. Je leert hoe je je krachtig en authentiek presenteert, hoe je een effectieve Elevator Pitch opbouwt en presenteert.

Ook leer je je sterke en zwakke punten tijdens een sollicitatiegesprek dusdanig te presenteren, dat je niet afgewezen wordt, maar dóórgaat naar de volgende ronde.

Welkom!

Je bent van harte welkom op de loopbaantraining. Om aan te tonen dat we van niets veel kunnen maken en om aan te tonen dat geld geen obstakel is om stappen vooruit te zetten, bied ik je de Loopbaan BoostCamp gratis aan. Ik vraag slechts € 48,- voor koffie, thee, een netwerkdiner en 2 lunches. Mijn tijd en de tijd van de vrijwilligers is gratis.

Om je aan te melden, klik op Loopbaan BoostCamp.

Wat zijn de Reacties van Anderen?

Jane: “Ontzettend Inspirerend!”

Paul: “Je maakt waar wat je belooft!”

Heidi: “Subliem!”

Om je aan te melden, klik op Loopbaan BoostCamp.

Beginnen met Echte Stappen?

Sven:“Impact!”

Ingrid:“Mijn Energie, Bruisendheid en Inspiratie Teruggevonden”

Om je aan te melden, klik op Loopbaan BoostCamp.

Pelle: “Confronteren Met Integriteit, Liefde en Respect”

Waarom gratis Training?

Carolien: “Hier heb ik Veel aan voor mijn Bedrijf”

Om je aan te melden, klik op Loopbaan BoostCamp.

Bart: “Diep onder de Indruk, Lifechanging!”

Saskia: “Geconcentreerd, geeft Veel mee”

Wat ga jij nu doen?

Om je aan te melden, klik op Loopbaan BoostCamp.

Velen: “In ben Ontwaakt en ga Nu aan de Slag”

http://youtu.be/fYuD7RrhwEY

Aanmelden

Om je aan te melden, klik op Loopbaan BoostCamp.

Op je LoopbaanSucces!

Bodo Agterhof

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen