Het op 4 na ergste bij een CV
Het op 4 na ergste bij een CV
Curriculum Vitae
Bodo Agterhof
Curriculum Vitae
12/05/2023
2 min
0

Het op 4 na ergste bij een CV

12/05/2023
2 min
0

Wat is het op 4 na ergste bij een CV?

Wat is het op 4 na ergste aan het maken van je CV? Ben jij al uit de kast met je CV en LinkedIn-profiel? Heb jij al de CV-code gekraakt?


Ben jij al uit de kast met je CV?

Er zijn vele manieren van uit de kast komen. Het niet durven uit de kast te komen begon bij mij al op de lagere school toen ik mijn huiswerk niet altijd maakte. Dan bukte ik innerlijk als de leraar het huiswerk overhoorde.

Ik zie veel CV's waarbij de schrijver ervan innerlijk een bukkende beweging maakt. Zo van ik pleur wat op papier en God zegene de greep. En jij? Ben jij al uit de kast met je CV?

Ben jij al uit de kast met je LinkedIn profiel?

Sommige klanten van me zitten op LinkedIn gebarricadeerd in hun kast. Ik krijg ze er amper uit en ze houden de deuren van die kast stevig dicht.

Ze verreken het! "Denk je nou echt, dat ik met mezelf te koop loop in deze digitale etalage" roepen ze dan? En jij? Ben jij al uit de kast met je LinkedIn profiel?

Wat is het op 4 na ergste aan het maken van een CV?

Wat is het op 4 na ergste aan het maken van een CV? Juist ja. Dat je met je beroepsmatige naakte tokus op internet te vinden bent.

Ik heb ook klanten en die houden ervan. Je zou ze digitale streakers kunnen noemen, Ik heb de slappe lach samen met ze. "Ik ben nog nooit zo makkelijk aan een super fijne baan gekomen" zeggen ze tegen mij.

Hoe maak je een sterk CV?

Het merendeel van mijn klanten wil wel bloot op LinkedIn ... als ze een sterk CV hebben, want anders slaan ze een flater en dat kost hun kansen.

"Hoe maak je een sterk CV? vragen ze me? Niet half sterk, maar nog sterker dan ijzersterk? Gewoon een winnend CV!

De CV-code gekraakt

Ik heb de CV-code gekraakt. Daarom hebben mijn klanten maar 3 sollicitaties nodig om hun droombaan te pakken te krijgen. Ze vertellen erover op Wat zeggen klanten over LoopbaanRegisseur?

Wat de CV-code is? Dat is niet jouw CV en ook niet jouw LinkedIn-profiel. Dat is jouw elevator pitch. Een sterke pitch is DE KURK, waar je hele sollicitatie op drijft.

Tips voor een sterk CV

Een sterk CV ziet er super simpel uit. Maar schijn bedriegt, want er gaat serieus tijd en moeite in een super simpel CV zitten.

Wat enorm helpt is het vermelden van concreet behaalde resultaten in je CV. Als je dat voor elkaar krijgt, kun je meteen 33% bla bla uit je CV verwijderen.

Is jouw CV een opknappertje?

Ken je van die huizen die een eigenlijk een bouwval zijn? Makelaars adverteren met "opknappertje met authentieke details". Bezint eer u begint is mijn advies.

is jouw CV een opknappertje met authentieke details? Daar krijgen recruiters de verkeerde rillingen van. Wil jij solliciteren met een CV waarmee je geramd zit? That's my core business. Ik geef je 95% succesgarantie. Gratis afspraak maken? Klik op

👉 Ja die mij een gratis 1e gesprek in Nieuwegein of Heerenveen 👈

Ik ontmoet je graag,
Bodo

Reacties
Categorieën