Hoe kun je je Droombaan vinden
Hoe kun je je Droombaan vinden
29 december 2014 
in 50+

Hoe kun je je Droombaan vinden

De economie trekt aan. Met meer dan 2500 contactpersonen op LinkedIn zie ik elke dag vacatures voorbij komen. Hoe kun je je droombaan vinden?

Vacatures worden op social media véél gedeeld en dat betekent véél sollicitanten. Werkgevers kiezen er vaker voor om vacatures juist niet te publiceren; ze laten collega’s op de verbale tam-tam slaan, dus er zijn ook veel verborgen vacatures.

Gevolg is dat de kandidaten die ik begeleid sneller netwerkend hun droombaan vinden. Wil jij je droombaan veroveren, lees hier hoe anderen dat doen …

Hoe kun je je Droombaan vinden

Als jij je Droombaan vindtHoe kun je je Droombaan vinden

Ingeborg in de Kinderopvang

Buxus snoeienIngeborg is net de 30 jaar gepasseerd en werd op een vervelende manier wegbezuinigd. Uiteindelijk heeft ze een deal gesloten met haar werkgever: ik vertrek als jullie mijn outplacementtraject betalen. En zo geschiedde.

Tijdens de trainingen heeft ze hard gewerkt om het gebeurde los te laten, weer in haar kracht en koers te komen. Nu zou je kunnen zeggen: een jonge dame van net 30, dat wil toch iedereen wel? Nee zo makkelijk is het niet, want als de kinderopvang een Buxushaag was geweest, dan was ze gehalveerd. Hoe kun je je droombaan vinden? Applaus voor Inge!

Bart in de Detailhandel

DHZ winkelBart is 55 jaar en is vertegenwoordiger geweest. Bart is verbaal vaardig, houdt van afspraak = afspraak en heeft wel lef. Zo begon hij een handel in zonnepanelen, maar de prijzen dalen, de marges dalen en de tent is niet meer rendabel.

Hij besloot het roer om te gooien en het Nieuwe Baan met BestemmingsGarantie te volgen: 5 trainingen en individuele coaching. Na de 1e training zat hij meteen weer goed in zijn vel. Hij liep een winkel binnen en moest wachten. “Ja” zei de verkoper, “we hebben het zo druk dat u even moet wachten”.

Bert rook een kans, greep deze aan en hij gaat er over een week beginnen met werken. Hoe kun je je droombaan vinden? Bert heeft `em!

Kees in de Financiële Wereld

BeleggenKees is 62 als we een kennismakingsgesprek met elkaar voeren. Hij vertelt me dat hij het wel uithoudt in zijn huidige baan, maar hij wil niet gewoon zo maar een baan, hij wil een écht leuke baan!

Om meer inzicht te krijgen in zijn loopbaanpatronen, besloot hij de Personal Power Training te volgen en in 3 dagen vielen vele kwartjes op hun plek.

Na 2 weken zag hij een vacature … na het sollicitatiegesprek belde hij me: “Bodo, door de training was ik alert en toch heel relaxed. Aan het einde van het gesprek zei de recruiter dat hij eigenlijk tot de volgende dag moest wachten, maar ik zou de baan krijgen”. Hoe kun je je droombaan vinden? Kassa voor Kees!

Bijzonder

De kinderopvang, de detailhandel en de financiële wereld zijn allemaal branches die hard zijn getroffen door de recessie. Des te opmerkelijker, dat de kandidaten die ik begeleid er toch een baan in vinden, hoe kan dat?

Tijdens de trainingen wordt gewerkt met zeer krachtige oefeningen, waardoor je obstakels achter je laat, openingen vindt en nieuwe wegen bewandelt.

Geen invuloefeningen

Nee, geen invuloefeningen met heen en weer geschuif van talenten, sterkten en zwakten. Nee, geen eindeloze rijtjes, waarbij je branches en beroepen moet aanvinken of je 3 grootste succesmomenten moet uitpluizen.

Nee, geen beroepskeuzetesten en nee, ook geen rolspelen met sollicitatiegesprekken voor de camera.

Transformerend

De trainingen van LoopbaanRegisseur zijn transformerend, door het werken met “buikbrein”. Het grootste gedeelte van je gedrag wordt niet bepaald door je bewustzijn, maar door je onderbewustzijn.

[youtube]http://youtu.be/2wlTkE9PwWM[/youtube]

Er worden blokkades in het onderbewustzijn opgeruimd, zodat energie weer kan gaan stromen. Je krijgt tools om op elk moment in te tappen op je onderbewustzijn en er gebruik van te maken.

Niet je werkgever heeft de regie, maar jij!

Kijk, op internet is kennis genoeg. Als je meer wilt weten over talenten, over loopbaankoers, over je Curriculum Vitae, over LinkedIn, over jezelf presenteren en over succesvol presenteren, dan is er plenty gratis info en zijn er vele e-books. Kennis is dus niet de bottleneck,

Wat doe je dan met de kennis, hoe ervaar je hoe het optimaal werkt? Yep, dát is de bottleneck en dát is wat je leert bij LoopbaanRegisseur, zodat jij je baan en baas kiest in plaats van omgekeerd. Moeilijk te geloven? Klik dan op Referenties.

Pak je Regie

Als je kennis wilt maken met de unieke en succesvolle dienstverlening van LoopbaanRegisseur, dan nodig ik je uit voor de Loopbaan BoostCamp.

[youtube]http://youtu.be/vqQ27h3ycNg[/youtube]

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner!

[youtube]http://youtu.be/XyLqDeve_Io[/youtube]

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas. Voor meer informatie klik op deze link.

Je kunt ook een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen