Hoe sexy is jouw oma?
Hoe sexy is jouw oma?

Hoe sexy is jouw oma?

Ze hees zich uit de ⚱️ urn en blies haar ziel ⚡️ nieuw leven in. Hoe sexy is jouw oma? Hoe sexy 🍹 is jouw ziel?


Geranium gerechtigd

Mijn oma’s beste vriendin was al geranium gerechtigd, maar ik vond haar vet cool, al had mijn oma haar het liefste achter manlief de oven in geschoven, zo van 2 halen 1 betalen. 

Die vriendin liep zo tegen de zestig en dat vond ik als jochie echt stokoud. Haar man kreeg een flinke hartaanval en was ineens foetsie. Toen de as voldoende was afgekoeld, kreeg ze deze in een urn mee naar huis.

Galmende leegte

Ze gaf de urn een centrale plaats op de openhaardmantel en zoals gebruikelijk dronk ze om 17.00 uur nog steeds een glaasje port. 

Ze hadden een rijk leven samen. De kids waren net de deur uit en ze zouden het er samen flink van nemen. Ineens was daar die grote leegte en de pling van het dagelijkse kristallen glaasje port galmde langs de marmeren woonkamertegels tegen de muren omhoog. 

Ze hees zich uit de ⚱️ urn

Ze zou haar 60e verjaardag groots vieren aan het inpandige zwembad, want manlief zwom in het geld. Nu kon ze het bezoek niet aan: veel te pijnlijk. Dus warmde ze eenzaam een magnetronmaaltijd op die de keuken in plingde. 

Na 2 jaar diepe rouw aaide een lief voorjaarszonnetje over haar wang. Ineens besefte ze, dat ze nog een paar mooie jaren te gaan had. Er ging een knop om ze hees zich uit de urn van haar man.

Reïncarnata blies haar ziel ⚡️ nieuw leven in

Ik weet niet welke knop Reïncarnata precies omzette, maar ze kocht een paar rolschaatsen, een hip shirt, een sexy sportbroekje en zo’n Jane Fonda hoofdband. 

Had je mijn oma moeten horen. Hoe een dame van stand het in haar hoofd haalt om zich in de grote en mondaine stad te gedragen als de allerlaatste lellebel? Iedereen zag het en ze spraken er allemaal schande over!

Hoe sexy is jouw oma?

Mijn oma was allang niet sexy meer. Not much going on anymore tussen mijn grootouders. Maar ja, toen was je met 65 jaar al stokoud en met pensioen. Nu kun je er nog wat moois van maken!

Op de één of andere manier is Reïncarnata me altijd bijgebleven. Hoe je je als oud vel kunt omtoveren in een Bee Gees Staying Alive ziel. Nu ik je dan toch spreek: hoe sexy is jouw oma nog? Ja en ja jouw ziel dan?

Hoe sexy 🍹 is jouw ziel?

Als je werk zoekt, waarbij je alive and kicking bent, valt of staat alles met hoeveel energie er in je ziel zit. Dus: hoe sexy is jouw ziel?

Als je net als mijn oma’s vriendin uit je urn getrokken wilt worden, ben je bij mij precies aan het juiste adres. De hoeveelheid energie in je ziel is namelijk doorslaggevend. Koooommmm dannnn!

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e gesprek en klik op: Ja ik wil een sexy zielvoor een sexy baan!

To your sexyness,
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen