Ben je als solliciterende zestiger springlevend of half dood?
Gratis sollicitatietraining voor solliciterende zestigers
13 maart 2023 

Gratis sollicitatietraining voor solliciterende zestigers

Gratis sollicitatietraining voor solliciterende zestigers

Ben je als solliciterende 60-er 🔋 springlevend of half 🪫 dood? Gratis 🎥 sollicitatietraining voor 6️⃣0️⃣ zestigers.


Met 60+ thuis zitten 

Toen mijn oma's vriendin 65 jaar werd, kocht ze rolschaatsen. Had je mijn oma moeten horen. Ze wilde in de P.C. Hooftstraat nooit meer samen met die vriendin gespot worden!

"Ja zeg nou zelf" zei ze tegen mij. "Ik moet toch iets fatsoenlijks aan als ik met mijn vriendinnen uit ga lunchen?. Op dat moment tovert ze een folder van een couturier uit haar croc handtasje.

Achter de 🌸 Geraniums koekeloeren 👀?

Ze maakte haar beste vriendin uit voor greppeldel. Hoe ze het in Gods naam in haar hoofd met opgestoken knotje haalde om rolschaatsen onder haar voeten te binden?

Die vriendin trok zich niets aan van oma's getoeter. Ze vond dat een dame van stand best een sportief, kek kort bijpassend broekje aan kan doen bij het sporten, toch?

Proosten tegen haar mans urn

Die beste vriendin van mijn lieve oma verloor haar echtgenoot toen ze begin zestig was. Hij kreeg een hartaanval en was ineens weg. Wat bleef was de afbetaalde villa op haar naam.

Elke dag om 17.00 uur deden ze een sherry'tje. Dat deed ze nog steeds. Dan schonk ze een droge sherry in een kristallen glaasje en proostte ze tegen de urn van haar man op de openhaardmantel.

Zo reanimeerde ze haar ziel

Een paar jaar later ontwaakte ze uit haar zielscoma. Ze besefte dat ze nooit haar eigen leven had geleefd. Haar man was begenadigd ondernemer en ze had zijn leven geleefd. Ze was zijn very personal assistant.

Ze deed de knop om en reanimeerde eigenhandig haar ziel, dat met één gestrekt been mee in haar mans urn was gestapt. In plaats van elke dag een beetje dood te gaan ging ze vanaf nu elke dag een beetje meer leven.

Ze make-overde haar kleding, ziel en bezieling

Het werd nog gekker. Ze schreef zich in bij een relatiebemiddelingsbureau. Je kunt haast wel raden, hoe mijn over daarover dacht. Ze had wel uit Urk of Monnickendam kunnen komen. Als het aan mijn oma had gelegen, had die vriendin als een rouwende non alleen nog maar zwart gedragen.

Die vriendin deed niets van dat alles. Ze gooide een lekker kleurtje in haar haar en make-overde haar kleding, ziel en bezieling. Haar energie werd zowaar fris en fruitig.

Moet de energie in je CV gereanimeerd worden?

Zit jij met 60+ thuis achter de 🌸 Geraniums te koekeloeren 👀? Sta dan even stil bij jezelf. Ben je psychisch al met pensioen en moet de energie in je CV gereanimeerd worden?

Of bruis je lekker van de energie en heb je donders goed in de gaten wat je passie is? Dan is het ook geen enkel probleem om je passie te verwoorden in je CV en LinkedIn-profiel. Dan sta je ook garant voor de resultaten die je al eerder in je werk geboekt hebt, want die maken je hotter dan hot!

Tips voor solliciteren als 6️⃣0️⃣ zestiger!

De allerrrrrrr belangrijkste tip voor jou als solliciterende zestiger is dat je je in je hart en ziel minstens zo veel energie hebt zitten als die vriendin van mijn oma. Ja of als deze gasten! Klik op Deze Gasten!

Oma's vriendin kwam op haar 65e nog even in een hip hotpants brokje nog eventjes voorbij gerolschaatst. En, hoeveel energie heb jij nog in je ziel zitten?

Max. 3 sollicitatiegesprekken

Zoek je praktische 🙋‍♂️ tips voor je loopbaan om werk te vinden dat van je ❤️‍🔥 houdt? Voor specifieke sollicitatietips voor vijftigers klik op Solliciteren als zestiger.

Meer energie nodig, zodat je als zestiger je droombaan scoort in max. 3 sollicitatiegesprekken?

Klik op Ja ik hoor graag in een gratis kennismakingsgesprek hoe ik als zestiger met 95% zekerheid mijn droombaan scoor!

Ik zie je graag,
Bodo

Ps: De Gratis Sollicitatietraining bestaat uit de volgende reeks van artikelen + filmpjes:

* Solliciteren als Tiener. Klik op Solliciteren als 10-er.

* Solliciteren als Twintiger. Klik op Solliciteren als 20-er 

* Solliciteren als Dertiger. Klik op Solliciteren als 30-er 

* Solliciteren als Veertiger. Klik op Solliciteren als 40-er

* Solliciteren als Vijftiger. Klik op Solliciteren als 50-er

* Solliciteren als Zestiger. Klik op Solliciteren als 60-er.

* Solliciteren als Zeventiger verschijnt volgende week.

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen