Hoera ik heb een Baan ... geweigerd
Hoera ik heb een Baan ... geweigerd
24 februari 2015 

Hoera ik heb een Baan ... geweigerd

Het SollicitatieGesprek was net een koude Douche, brrrrr

Een cursist mailde mij: Warmte Bodo, je hebt me verteld dat een werkgever, een baan en de nieuwe collega’s warm moeten voelen, dat er een klik moet zijn, anders wordt het ellende.

Bij de receptie liepen collega’s in en uit, niemand scheen me op te merken. Het sollicitatiegesprek verliep net zo. Verbaal klopte alles, maar ik voelde er weinig bij. Dus heb ik de baan geweigerd.

Ze gaf zich op voor het TotaalTraject met BestemmingsGarantie en vond na één training al een geweldige baan.

Zo vond Hieke haar Droombaan

Een baan vinden kan heel simpel zijn. Je volgt gewoon de route van de warmte. Je talenten … stel dat je met je talenten mag werken, daar krijg je het toch lekker warm van?

Hieke weet waar ze goed in is en koos ervoor om net zolang door te gaan met solliciteren, totdat ze een werkgever vond waar net niet slechts eenzijdig, maar tweezijdig mee klikte.

Zo creëerde Bert zijn Droombaan

Oh, jij denkt dat dit een eenmalig succes is? Ook Bert creëerde zijn baan.Hij nam eerst deel aan de gratis Loopbaan BootCamp.

Daarna meldde hij zich aan voor het TotaalTraject met BestemmingsGarantie en vond ook na één training al zijn droombaan.

Duuuus … wonderen bestaan wel degelijk. Sterker nog, alles waarvan jij droomt kun je verwezenlijken!

Alles wat jij mogelijkerwijs zou willen realiseren, dat heeft een ander al gerealiseerd. Dus alles kan, alleen jij weet nog niet hoe. Stappen kun je altijd zetten …

Geld is geen Obstakel

Geld is geen obstakel om stappen op weg naar overvloed te zetten. Het enige obstakel zit … in jouzelf.

Wil jij ontdekken hoe jij je droombaan wáár kunt maken?

Dan nodig ik je uit om deel te nemen aan de gratis 2-daagse Loopbaan BoostCamp.

Let op, dit is een out-of-the-box training. Geen collegezaal en aantekeningen maken terwijl de sheets je om de oren vliegen via een overhead projector, waarbij alle info ook over je head heen gaat.

De Loopbaan BoostCamp is een enerverende ervaring, waarbij je na de intro meteen in de benen gaat. Er zitten indringende oefeningen bij, waarbij je kaken bijna op de vloerbedekking vallen.

Ik hoor cursisten roepen: “ooooh, zit dat zó?“. Andere feedback die ik ontvang is dat de oefeningen weken lang, soms maanden lang doorwerken.

Duuuuuus, wil jij stoppen te treuzelen, stoppen met klagen, een leuker persoonlijk leven, een leuker professioneel leven, meer energie, meer zelfvertrouwen, meer resultaat en zelf kiezen welke baan bij jou past? Geef je dan nu op voor de gratis Loopbaan BoostCamp.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen