Ik trakteer!
Ik trakteer!
Loopbaan
Bodo Agterhof
Loopbaan
06/17/2024
2 min
0

Ik trakteer!

06/17/2024
2 min
0

Ik trakteer!

Ik trakteer! Wil jij de regie over je loopbaan EN 95% succesgarantie? Mijn tent bestaat 21 jaar: 21% korting. Maak in juni `n afspraak in Heerenveen of Nieuwegein.


Wordt jouw loopbaan afgeslacht?

Klanten komen bij me, omdat ze de regie terug willen over hun loopbaan. Soms sijpelt die baan stilletjes tussen vingers door naar het afvoerputje, soms pleegt mijn klant loopbaan-euthanasie en een enkele keer is er moordlustige baas die de loopbaan afslacht.

Elke klant wil regie over de loopbaan voeren. Vroeger hadden we baas in eigen buik en nu hebben we baas in eigen loopbaan. Tot zo'n 3 jaartjes geleden riepen managers: "Joh, houd je kop, want voor jou 10 anderen". da's nu 100% omgedraaid, lang leve de emancipatie van werknemers!

Sommige bazen zijn serial killers

Sommige bazen zijn serial killers, werkelijk waar, Jack the Ripper is er nog een schatje bij. Sinds maart begeleid ik een cliënte die in de zorg werkte, uiteraard is ze zorgzaam met een hart van goud. Eerst werkten ze met 6 personen op haar afdeling en in 5 jaar sneuvelden er 4 personen.

Nu achteraf verklaart ze zichzelf voor knettergek: met 2 personen het werk doen voor 6 personen! Bij de afscheidsdienst ter ere van haar carrièrecrematie kreeg ze eerst de veren van een paar pauwen in haar achterste gedrukt. Maar wel jammer, dat haar vertrek de baas zoveel gedoe had gekost. Ze hapte wat glazig in de crema-cake en spoelde het weg met niet te hachelen automaatkoffie.

Aanzetten tot loopbaan-euthanasie

Er zijn ook managers die je aanzetten tot loopbaan-euthanasie. Ik begeleid een klant die ik 15 jaar geleden ook begeleidde. Hij had toen een enorme harde goed bedoelde trap onder zijn achterste nodig. Er misten namelijk een paar jaartjes in zijn cv, schnappie wel en ergens omheen draaien moet je bij mij gewoon niet doen.

Maar zijn baas wist dat niet en hij is een prima werknemer. Op de productieafdeling en in het magazijn werden werknemers in groepjes van 10 personen de laan uitgestuurd, wan dan heb je geen gedoe met de OR. De sfeer werd zo slecht, dat cliënt loopbaan-euthanasie regelde. Je weet wel, ontslag met wederzijds goedvinden. Wedden dat hij weer een baan vindt waar hij al zijn passie kwijt kan?

Psychisch met pensioen

Ik begeleid ook een klant die al 3 jaar met pensioen is. Ze houdt zielsveel van haar hubby hoor, daar ligt het niet aan. Maar ja, de kids zijn het huis uit ze barst gewoon nog van de energie. Nadat ze in de supermarkt met hubbydear kibbelde om margarine of roomboter, trok ze aan de noodrem en mailde mij, omdat ze per sé niet psychisch met pensioen wil.

We hebben zamen met haar man een plattegrond van hun leven gemaakt. Ze wilde wel werken, max. 4 dagen per week en graag een arbeidscontract voor 3 dagen per week. Die ene dag spaart ze op, zodat ze samen 2 keer per jaar lekker lang met de camper weg kunnen. Kijk, daar knappen ze allebei van op, dat vind ik dan weer super cool!

Wil jij de regie over je loopbaan?

Wil jij de regie over je loopbaan voeren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Voordeel is, dat ik je maar liefst 95% klinkende succesgarantie bied op je droombaan. Ik begeleid je net zo lang, tot je de baan te pakken hebt die je -net zoals mijn andere klanten- een 8, een 9 of dikke 10 geeft.

En ik doe er nog een flinke schep bovenop, want het is werkelijk waar te doodzonde om op je werk met één been in het graf te staan. Omdat mijn tent nu precies 21 jaar bestaat, ontvang je een 21% feestkorting, als je in juni een afspraak maakt voor een kennismakingsgesprek in Heerenveen of Nieuwegein. Klik op

👉 Ja Bodo ik wil de regie terug over mijn loopbaan met 21% feestkorting! 👈

Ik zie je graag,
Bodo

Reacties
Categorieën