Je LoopbaanKoers: Het zit onder je Neus en het is geen Snor
Je Koers:
08 september 2015 

Je Koers: "Het zit onder je Neus en het is geen Snor"

Welke LoopbaanKoers maakt jou gelukkig?

welke-loopbaankoers-maakt-jou-gelukkigAfgelopen week gaf ik training aan negen cursisten uit Leeuwarden, Heerenveen, Almere, Lelystad, en Amsterdam, waarbij ik met loopbaanopstellingen werk. Aan bod kwam de hamvraag van elke loopbaancoach: “Wat is de Loopbaankoers die bij me past”?

Het grappige is dat als een cursist de koers nog niet weet, de medecursisten dit vaak al aanvoelen. Je ziet hoe iemand worstelt, totdat het kwartje valt. “Eindelijk” roept iedereen dan lachend.

Oh is het zo simpel?” Het zit onder je neus en `t is geen snor!”.

Koers en Passie

De afgelopen week gaf ik training aan 8 cursisten die op zoek waren naar hun loopbaankoers. Daarbij werk ik veel met loopbaanopstellingen. Een erg bijzondere en doeltreffende manier om te ontdekken hoe je met je werk gelukkig gaat worden.

Loopbaanopstellingen is een bijzonder fenomeen. Het valt amper uit te leggen. Wat ik wel kan vertellen is, dat de oooh’s en aaah’s van de cursisten regelmatig te horen zijn.

Met opstellingen kunnen blokkades verdwijnen, je kunt in 3 dagen de knop omzetten van burn-out naar energiek, het kan ook ineens helder worden hoe het komt dat je 2 en 3e wordt in plaats van nummer één!

Bij sommige mensen is de koers al wel redelijk helder, maar na gedwongen ontslag kan het zijn dat je gaat twijfelen. In dat geval is een bevestiging middels een opstelling erg welkom.

Sommige mensen oefenen een functie al jaaaren uit, soms bij meerdere werkgevers. Een frisse emmer water over de stoep, even een frisse blik kan helpen bij het formuleren van de beste volgende stappen.

Stille waters hebben diepe gronden. Zo kom ik cursisten tegen die wel van een functie dromen, maar dan stilletjes, héél stilletjes. Zó stilletjes, dat ze het voor zichzelf amper hardop durven uitspreken. Bij het werken met opstellingen kun je moeilijk iets verborgen houden, dat waar je van droomt wordt super duidelijk.

Ben je ook op zoek naar je loopbaankoers? Dan kun je je opgeven voor de Professional Power Training, zodat je in 3 Dagen naar je Koers en Passie gaat.

Tot slot heb ik nog een tip voor je. Wil je het aantal uitnodigingen verdrievoudigen? Wil je ontdekken hoe je dubbel zo veel rendement haalt uit netwerk- en sollicitatiegesprekken?

Heb jij Loopbaanwensen?

Meld je dan aan voor de Loopbaan BoostCamp op 26 en 27 september in Almere. Dit is een gratis 2-daags Loopbaan-Event, waarbij je zicht krijgt op alle tools die nodig zijn voor een succesvolle loopbaan.

Wat komt er aan bod?

Tijdens de Loopbaan BoostCamp komen de belangrijkste onderwerpen allemaal aan bod:

 • Talenten
 • Verschil tussen Talenten, Sterkten en Zwakten
 • Je missie en beroeping
 • Je Loopbaankoers
 • Hoe help je je Loopbaankoers om zeep
 • Hoe krijg je weer energie van je werk
 • Wat moet je doen om met hart en ziel aan de slag te gaan
 • Curriculum Vitae
 • Hoe wordt je 3X zo vaak uitgenodigd
 • Wat maakt je HOT op de arbeidsmarkt
 • Hoe presenteer je je sterkten en zwakten IJzersterk?
 • Hoe verdubbel je je sollicitatiekracht
 • Hoe kun je meer salaris vragen dan andere sollicitanten?

Wat wil jij met je Leven en met je Loopbaan?

Als je méér uit je leven en uit je loopbaan wilt halen, dan is de Loopbaan BoostCamp de perfecte gelegenheid om te zien en te ervaren hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.

“Iedereen heeft kansen en iedereen kan die kansen ook grijpen”. De Loopbaan BoostCamp is zo’n unieke kans! Om te kijken wat anderen zeggen kun je kijken op www.loopbaanregisseur.nl/referenties

Trots

Ik ben er trots op, mensen op een dusdanige manier in hun loopbaan te begeleiden, dat zij weer gelukkig worden in hun leven en in hun werk.

Wil jij ook trots zijn op jezelf, op je werk en op wat je in positieve zin voor een ander betekent, geef je dan op voor de gratis 2-daagse Loopbaan BoostCamp.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

P.S.: Reacties en likes zijn zeer welkom!

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen