Je Talenten, Loopbaankoers, CV en sollicitaties in 2 Dagen op de Rit
Je Talenten, Loopbaankoers, CV en sollicitaties in 2 Dagen op de Rit
30 september 2015 

Je Talenten, Loopbaankoers, CV en sollicitaties in 2 Dagen op de Rit

Je Talenten, Loopbaankoers, CV en sollicitaties in 2 Dagen op de Rit met de Loopbaan BoostCamp voor € 48,-. Incl. 2 lunches, diner, inside tips en trucs.

Vier keer per jaar organiseer ik de gratis Loopbaan BoostCamp, zodat je in 2 dagen je Zelfvertrouwen, Talenten, LoopbaanKoers, Presentatie, Elevator Pitch, Curriculum Vitae, LinkedIn, Facebook en Sollicitaties right on track krijgt.

Je Talenten, Loopbaankoers, CV en sollicitaties in 2 Dagen op de Rit

Je Talenten, Loopbaankoers, CV en sollicitaties in 2 Dagen op de Rit

Je Talenten, Loopbaankoers, CV en sollicitaties in 2 Dagen op de Rit

Al 3 jaar organiseer ik dit loopbaan-event in Heerenveen, maar ik krijg steeds vaker het verzoek om met dit event centraal in Nederland te komen. Aldus geschiedde in Almere! De cursisten uit Almere, Lelystad, Amsterdam, Utrecht, Zoetermeer, Franeker, Leeuwarden, Rotterdam en Venlo waren verbaasd, geraakt en vooral enthousiast!

Zo krijg je je Talenten, Loopbaankoers, CV en Sollicitaties in 2 Dagen op de Rit

De kracht van eenvoud in je loopbaan begint bij … jezelf. Ook afgelopen weekeinde viel me weer op hoe bescheiden Hollanders zijn. Op een verjaardagsfeestje kan dat een uitstekende eigenschap zijn, maar als sollicitant is dat niet handig.

Als je jezelf wegcijfert, dan cijfert je baas jou ook weg. Als jij jezelf serieus neemt, dan neemt je baas jou ook serieus. Dit levert meer eigenwaarde op. waardering van anderen, respect, nieuwe opdrachten en ook financiële waarde.

Wie heeft de Passie van mijn Brood gepikt?

Te veel mensen werken slechts voor hun brood; voor het salaris. Als jij je salaris op nummer één plaatst, dan kom jij op de tweede plaats. Als jij jezelf kleiner maakt dan je salaris, dan zal je baas dat ook doen.

Je bent krachtig in je loopbaan als je tot in elke vezel voelt voor welk werk jij in de wieg gelegd bent. Als je dat beseft in je hoofdbrein en in je buikbrein, dan straal je professionaliteit uit en dat maakt je op de arbeidsmarkt super aantrekkelijk! Dus pak je passie, zodat je groeit in je loopbaan!

Aanstellen of Opstellen?

De gratis Loopbaan BoostCamp kun je ook gebruiken om te kijken in hoeverre je met je loopbaan right on track zit. Ik werk daarbij met familieopstellingen en loopbaanopstellingen. Ook dit weekeinde waren de cursisten verbluft door de eenvoud, kracht en accuratesse van het werken met opstellingen.

Na afloop maakte Roos een sprongetje, gewoon doorgaan met genieten van je loopbaan!

Waar gaat de Loopbaan BoostCamp over?

De volgende onderwerpen komen uitgebreid aan bod: zelfvertrouwen, talenten, je loopbaankoers, een Curriculum Vitae die tussen 200 sollicitanten in de top-20 komt, je presentatie, hoe je je sterkten&zwakten doeltreffend en waterdicht presenteert en hoe je baas jou niet selecteert, maar hoe jij je baas selecteert.

Casper is wat introvert en voor introverte mensen kan het een opgave zijn om krachtig en zelfverzekerd over te komen. De cursisten leerden de Elevator Pitch dusdanig op te bouwen, dat je verhaal er als vanzelf uitrolt.

Burn-out of Bruisend?

Er komen mensen bij me met een burn-out, maar ook bruisende mensen die slechts aanmoediging en een klein zetje nodig hebben. Annelies heeft plenty energie!

Als je je energie niet kwijt kunt, dan ga je jezelf inhouden, zodat je jezelf wen anderen gaat dwarszitten. Dat geldt voor veel 50-plussers. De hoogste tijd om handiger te netwerken en om te gaan met social media. Zo kun je makkelijk een video-CV uploaden op je Linkedin-profiel.

Fitte vijftigers

Leon is zo’n fitte vijftiger. Aan de onderstaande video kun je zien, dat hij zichzelf en zijn loopbaan goed op de rit heeft staan. Wie weet er een geschikte vacature voor Casper, Annelies of Leon? Je kunt ook aanwezig zijn op de volgende Loopbaan BoostCamp, wie weet wordt er een filmpje van jouw presentatie gemaakt, zodat jij geen onderdeel bent van de stapel CV’s, maar er bovenop ligt met je filmpje?

Meerdere keren hoor ik dat mensen afgewezen worden, ook al zijn ze een perfecte match met de vacature. Als ze bellen, dan krijgen ze te horen, dat er kandidaten zijn uitgenodigd met een video-CV. In dat geval is kennismaking “just one mouseclick away”!

Ook jouw Droombaan is just one Mouseclick away!

De aanwezigen ontvingen in 2 dagen tijd meer zelfvertrouwen, plezier, af en toe lachsalvo’s en de slappe lach. Het was ook best confronterend om te zien hoe sommige mensen zichzelf kleiner maken en zichzelf zo afhankelijk opstellen van hun salaris, baan en baas; ze vergeten helemaal dat ze keuzes kunnen maken en kunnen werken aan hun geluk.

Soms is er wat achterstallig onderhoud. Dan ben je bij LoopbaanRegisseur aan het juiste adres.

Afwachten of meteen instappen?

De Loopbaan BoostCamp is echt uniek in Nederland, boordevol met energie en inzichten die je echt nergens anders krijgt. Alleen al het diner is uniek: Cristijn de Vin heeft een heuse steenoven op zijn Landrover gebouwd en pakt ter plekke de allerlekkerste pizza’s, hoe uniek is dat? Voor meer info klik op Loopbaan BoostCamp.

Als jij gelukkig bent, dan heeft dat een rechtstreekse invloed op de mensen om je heen. Zo creëren we samen een betere wereld.

Op je LoopbaanSucces!

Bodo Agterhof

P.S.1: Een reactie en een like zijn super welkom!

P.S.2: Mail deze nieuwsbrief door aan degenen die je een loopbaanzetje gunt :-)

P.S.3: Extra hartelijke dank en applaus voor Ankie, Sjoukje, Rijna, Michiel, Sandra en Ingrid. Door hun inzet liep het weekeinde op rolletjes, jullie zijn mijn steun en toeverlaat.

P.S.4: Cristijn van Vino’s Authentiek Eten hartelijke dank voor de super lekkere pizza’s!

P.S.5: Liesbeth Wijngaarden van Zangschool Vocaliezz jeeeemig wat gaf je ons mooi kippevel met je zang!

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen