Life changes; verandert jouw loopbaan mee?
Life changes; verandert jouw loopbaan mee?
03 november 2014 

Life changes; verandert jouw loopbaan mee?

Hartelijke dank!

Life Changing TrainingenSoms heb je meerdere hartverwarmende mails, ken je dat?

Pling; een mail met een dankjewel, de volgende dag weer pling met een dankmail, cursisten die met de trainingen verbazingwekkende resultaten bereiken én dat voor de camera willen vertellen?

Lifechanging. Dat is wat ik met een gerust hart over mijn loopbaantrainingen kan vertellen. Bij aanvang van de trainingen zitten cursisten vaak wat raar te kijken: “huh, duuuuus, en dít gaat zo’n grote impact hebben?

Het is net als met afvallen: erover lezen helpt je niet

Twee weken geleden gaf ik de Personal Power Training; deze geeft je in 3 dagen meer zelfvertrouwen, meer eigenwaarde, meer stabiliteit, meer kracht en meer talenten.

Eén van de cursisten vertelde het heel treffend: “Ja, weet je wat het is? Het is net als met afvallen: alleen erover lezen, dat gaat je niet helpen, je moet het ervaren en je moet het dóen!”.

Doen is de beste manier van denken

Doen is precies wat Tom ook deed na 2 dagen Loopbaan BoostCamp. Deze is gratis, omdat ik graag een statement maak: niets hoeft jou te weerhouden om vooruit te komen in je beroepsleven. Van Tom ontving ik afgelopen weekeinde de volgende mail:

In het weekend van 27 september 2014 heb ik deelgenomen aan Bodo’s Loopbaan BoostCamp. Een enerverend weekend waarin ik veel heb gelachen en geleerd. Ik heb er aan deelgenomen in de hoop mezelf te kunnen klaarstomen voor een positieve wending in mijn loopbaan. 2 Weken na dit prachtige weekend mocht ik op sollicitatiegesprek komen bij een zonnepanelenleverancier. Inmiddels werk ik er 2 weken en voelt het hartstikke goed. Ik krijg de mogelijkheid mezelf te ontplooien tot technisch adviseur. Daar krijg ik nou energie van! Bodo bedankt!

Mensen worden als origineel geboren, maar velen sterven als kopie

Elk mens is uniek.Naar mate we ouder worden, gaan we steeds meer kopiëren, waardoor we onze originaliteit verliezen. Als je te veel van een ander kopieert, ben je jezelf niet meer.

Met dit doel heb ik er Personal Power Training ontworpen: deze 3-daagse training helpt je weer jezelf te worden, krachtig, uniek en getalenteerd. Bij Bart kun je de groei goed zien:

Loopbaan: neemt je baan een loopje met je of loop je met plezier naar je baan?

Vanmorgen was het op het nieuws: 1.000.000 mensen lijden aan te veel stress en er dreigt een burn-out. Tuurlijk is het in deze tijden hard werken voor je boterham, dat merkt iedereen.

Maar er zijn wel verschillende manieren om hard te werken. Als je doet waar je voor gemaakt bent, dan ervaar je het niet als hard werken. Het allerleukste vind ik als loopbaanbegeleider het moment dat een cursist ontdekt wat zijn of haar beroepsmatige inner calling is. Dat kan met de 3-daagse Professional Power Training.

Ben jij ZZP-er en zoek je een ervaren en bekwame boekhouder? Dan kan ik je Bart van harte aanbevelen!

Er is geen ontkomen aan

Door de technieken waar ik mee werk is er geen ontkomen aan: meer zelfvertrouwen, meer kracht, meer humor, meer plezier, meer assertiviteit, meer jezelf zijn, meer talenten, meer koers, makkelijker netwerken, meer sollicitaties, meer uitnodigingen, minder afwijzingen, makkelijker meer bereiken in minder tijd. Marjan mailde mij dit weekeinde het volgende:

Hey Bodo, Hoe is het? Heb je een leuke vakantie gehad? Hier zomaar even een berichtje om te vertellen dat het SUPER GOED gaat.

Op dit moment druk bezig met solliciteren. Dat gaat heel erg goed. Werkgevers zijn geïnteresseerd in mij. Afgelopen dinsdag heb ik een sollicitatiegesprek gehad. Ontzettend fijn gesprek, maar er waren (uiteraard) meer gesprekken voor deze functie. Donderdag ben ik gebeld dat ze me uit wilden nodigen voor een tweede gesprek. YEAH. Dit lijkt me een heel leuk bedrijf, goede sfeer en open cultuur én doorgroeimogelijkheden tot teamleider.

De studie gaat ook als een speer. Ik leer heel veel over mezelf, maar ook over de zin van het leven. Heerlijk. Ik ben zo verbonden met mezelf. Mijn lichaam, hart en gedachten waarderen mijn ziel en mijn ziel waardeert mijn lichaam, hart en gedachten.

Last but not least, ik heb een super leuke man ontmoet!!!!!!!!!!! Het is nog maar een maandje, maar het voelt heel erg goed. Ik was woensdag 1 oktober nog bij je, toen hebben we het er nog over gehad. 4 dagen later kwam ik hem tegen. We zijn even oud, hebben op dezelfde school gezeten, hebben in hetzelfde uitgaansleven gezeten, hebben veel wederzijdse kennissen/vrienden en toch had ik hem nog nooit ontmoet (ik kon hem bij naam en had er een gezicht bij). Geen toeval dat ik hem nu op zo’n keerpunt in mijn leven ontmoet. Liefs, Marjan

Kennismaken

Als je kennis wilt maken met de loopbaanmagie van LoopbaanRegisseur, dan nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek of voor de Loopbaan BoostCamp.

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner voor € 48,-!

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas. Voor meer informatie klik op deze link.

Je kunt ook een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen