Loopbaanbegeleiding en Outplacement proberen: 2 dagen voor € 48,-
Loopbaanbegeleiding en Outplacement proberen: 2 Dagen voor € 48,-
15 november 2015 
in 50+

Loopbaanbegeleiding en Outplacement proberen: 2 Dagen voor € 48,-

Als je interesse hebt in Loopbaanbegeleiding en Outplacement, kun je in 2 dagen met de Loopbaan BoostCamp de Passie in je Loopbaan hervinden voor € 48,-.

Talenten, zelfvertrouwen, kracht, passie, loopbaankoers, je Curriculum Vitae, je Elevator Pitch, hoe LinkedIn en Facebook je kunnen helpen je baan te vinden, tips & trucs bij het solliciteren, het kwam allemaal aan bod incl. 2 lunches en netwerkdiner, verzorgd door Vino’s Authentiek Eten die met een pizza-oven op een Landrover authentieke pizza’s kwam bakken.

Cursisten komen uit Heerenveen, Leeuwarden, Groningen, Almere, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Enschede en Maastricht.

Loopbaanbegeleiding en Outplacement proberen in 2 Dagen voor € 48,-

Loopbaanbegeleiding en Outplacement proberen in 2 Dagen voor € 48,-

Loopbaanbegeleiding en Outplacement proberen in 2 Dagen voor € 48,-

Als klap op de vuurpijl kwam Liesbeth van Zangschool Vocaliezz op zondag voor de lunch 3 prachtige nummers zingen en kwamen een aantal gastsprekers op zondag hun verhaal vertellen, hetgeen de cursisten kippenvel opleverde!

Met Loopbaanbegeleiding en Outplacement kun je worden wat je wilt

Te veel mensen zitten ongelukkig te zijn op hun werk. Dat is zo jammer, want dan zit je jezelf in de weg en je komt ook nog eens minder vrolijk thuis, waardoor je van je gezinsleden energie neemt in plaats van dat je heb energie geeft.

Want als jij lekker in je vel zit en enthousiaste verhalen over je werk vertelt, dan stimuleer je de ander in feite om ook zichzelf en gelukkig te zijn. Zo creëer je samen een gelukkigere en betere wereld, hetgeen hard nodig is.

Wat komt er aan Bod bij de Loopbaan BoostCamp?

Ben je op zoek naar je Talenten?

Of op zoek naar je Loopbaankoers?

Na een Burn-out op zoek naar passie en energie?

Niet op zoek naar invulling maar wel naar vervulling?

Ben je 50+ en op zoek naar een nieuwe Baan?

Wil je besluiten met je werk een gelukkig leven te leiden?

Het begint allemaal met Communicatie

Elk mens heeft zo zijn gebruiksaanwijzing. Nou zijn er 4 typen mensen en elk type communiceert op zijn eigen manier. Als je van elkaar die gebruiksaanwijzing snel weet, dan communiceert dat beter en makkelijker. We oefenen met alle 4 de stijlen.

]

Deze 4 communicatiestijlen zijn ook van belang bij het netwerken en bij sollicitatiegesprekken. Ben je een gevoelsmens, dan mag je bij een efficiënte manager snel van start met resultaten en kom je op gesprek bij een hartelijke dan breek je het ijs met humor.

Welkom

Welkom op de volgende Loopbaan BoostCamp. Het is gratis. Tijdens dit weekeinde kun je je uitstekend oriënteren op loopbaanbegeleiding en outplacement.

Loopbaanbegeleiding en Outplacement proberen met 2 dagen voor € 48,-? Om je aan te melden klik op Loopbaan BoostCamp.

De 4 Elementen voor Succes: Resultaat, Ratio, Hart en Ziel

Resultaten, het is belangrijk om op je C.V. de reaultaten te vermelden die je de afgelopen 5 jaar in je banen hebt behaald. Een administratief medewerkster die vermeldt, dat ze in een half jaar de achterstand van 250 dossiers heeft weggewerkt, kijk, now we’re talking! Welke resultaten kun jij in je CV vermelden?

Ratio: je zult enkele dingen moeten weten, bijvoorbeeld hoe je een C.V. maakt dat bovenop de stapel komt, bijvoorbeeld hoe je in een sollicitatie met klinkend succes antwoord geeft op de meest gestelde vragen.

Hart: kies je werk met je hart, zodat je je werk met hart en ziel kunt doen. Dan ben je op je best, dat kun je op je werk zijn wie je gewoon bent. Dat betekent meer plezier, het gaat makkelijker en je bereikt meer resultaat.

Ziel: Hoe wil jij naar je werk, zielig of bezield? Met name rond de 42 jaar nodigt je ziel jou vriendelijk, doch zeer dringend uit om contact met haar te maken. Als je luistert naar je ziel, word je authentiek en authenticiteit is de allergrootste succesfactor bij het solliciteren.

Talent is wat je Bent

Veel mensen zijn op zoek naar hun Talenten. Talenten zijn iets anders dan je sterkten en zwakten. Talent is wat je bent, het zit zeg maar verweven met je persoons-DNA. Je talenten uiten zich naar buiten toe met je sterkten en zwakten. Wat je ermee doet op je werk en hoe bedreven je daarmee bent, dat zijn je competenties.

Wat talenten zijn en met name wat jóuw talenten zijn, dat komt tijdens de Loopbaan BoostCamp uitgebreid aan bod. Ook krijg je een manier aangereikt om in een sollicitatiegesprek te vertellen over je sterke en zwakke punten op een manier die ijzersterk is.

Je Loopbaankoers roept je

De loopbaankoers die het beste bij je past, ligt opgeslagen in je ziel. Je kunt niet rationeel of met je ego besluiten welk werk je wilt gaan doen. Het werk dat jou doet floreren is het werk waarbij de passie er vanaf springt, zodat je jezelf en degenen in je naaste omgeving gelukkig maakt.

Als je je beroeping uitoefent, dan haal je daarin makkelijker resultaat. Je bereikt meer in minder tijd en je lacht er ook nog bij. Als je dat minimaal 5 jaar doet, dan groei je naar de positie van expert, zodat je eerder gevrààgd wordt voor een baan, hoe leuk is dat?

Welkom

Welkom op de volgende Loopbaan BoostCamp. Het is gratis. Tijdens dit weekeinde kun je je uitstekend oriënteren op loopbaanbegeleiding en outplacement.

Loopbaanbegeleiding en Outplacement proberen met 2 dagen voor € 48,-? Om je aan te melden klik op Loopbaan BoostCamp.

Gelukkig worden

Veel mensen die ik spreek, geven aan zelfvertrouwen te missen. Ergens aan de binnenkant zit een stemmetje, dat ze te weinig kracht uitstralen op een netwerk- of sollicitatiegesprek.

Een manier om te ontdekken wat je tegenhoudt om gelukkig te worden, is het werken met familieopstellingen. Dit is een verbluffend doeltreffende manier om te kijken wat het patroon is waar je klem in zit en hoe je je kunt bevrijden uit dit patroon, zodat energie en kracht weer gaan stromen.

Om te ontdekken welke loopbaankoers optimaal bij je past, heb ik een voorkeur voor het werken met loopbaanopstellingen. Ook dit weekeinde stonden de cursisten versteld van de snelheid en doeltreffendheid van het werken met opstellingen.

Onderstaand lees je de feedback van één van de cursisten:

Jouw inspiratie, jouw wijze van motiveren, je rust, je triggeren, je inzicht, och…en weet je wat ik zo bijzonder vond? Je zei het al: en ik voelde het ook: we weten het, we zien het, en er zijn geen woorden meer nodig. En zo was het ook. Ik vind het heel opmerkelijk, en wil je graag bedanken. Ik ben nu echt wonderbaarlijk heel erg rustig… ik luister naar mijn gevoel, mijn buikbrein. Op dit moment weet ik nog niet wat er met mij gebeuren gaat straks in december: mag ik eruit? of moet ik blijven? Maar ik vind het een heel prettig, veilig gevoel om te weten dat jij er voor mij bent, dan. Dank je daarvoor.

Kippevel

Tijdens de Loopbaan BoostCamp waren er een aantal gastsprekers. Zij vertelden hoe zij bezig zijn met gelukkig worden opdat jij dat ook doet.

Hoera Martin uit Groningen heeft een Baan

Hoera Mark heeft een baan:

Michiels Loopbaanswitch van Timmerman naar Office Manager:

Welkom

Welkom op de volgende Loopbaan BoostCamp. Het is gratis. Loopbaanbegeleiding en Outplacement proberen met 2 dagen voor € 48,-? Om je aan te melden klik op Loopbaan BoostCamp.

Elevator Pitch

In een goede Elevator Pitch komen alle elementen samen: zelfvertrouwen, talenten, werkervaring, je loopbaankoers, behaalde resultaten en je toegevoegde waarde. Op zondag middag komt de Elevator Pitch uitgebreid aan bod.

Zo kom je weer bij je originele zelf. Iedereen wordt als origineel geboren. Helaas sterven te veel mensen als kopie. Welkom bij je originele ik.

Het is je één minuut verhaal. Dit kun je ook als “Professionele Doelstelling” (meteen onder Personalia) op je C.V. plaatsen en als Samenvatting op je LinkedIn-profiel. Zo creëer je meteen consistentie tussen CV en social media.

Super Weekeinde

Wat veel tips, energie en inspiratie.

Het was een super weekeinde.

En ik ontdekte mijn meerwaarde.

In 5 Stappen naar je Geluk:

Het allerbelangrijkste, dat is je geluk. Dat jij gelukkig bent. Zodat jij anderen inspireert. Zodat je minder neemt en meer geeft, waarmee je meer terug ontvangt. Zodat je niet afwacht, maar geluk creëert. Je geluk creëren, dat kan in 5 stappen:

Welkom

Welkom op de volgende Loopbaan BoostCamp. Het is gratis. Loopbaanbegeleiding en Outplacement proberen met 2 dagen voor € 48,-? Om je aan te melden klik op Loopbaan BoostCamp.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen