Met je Curriculum Vitae meer uitnodigingen met 3xP
Met je Curriculum Vitae meer uitnodigingen met 3xP
24 november 2014 
in 50+

Met je Curriculum Vitae meer uitnodigingen met 3xP

Hoe genereer je met je Curriculum Vitae meer uitnodigingen met 3xP? Dit kwam aan bod tijdens de Loopbaan BoostCamp, alweer voor de 15e keer.

Ingrediënten: energie, origineel (out of the box is zo afgezaagd haha), diepgang, humor, ontroering, 22 jaar ervaring, Power Coaching, prachtige live muziek, passievol bereid diner, Power Pose met Stijl en heel veel “aha-zit-dat-zo” momenten.

Onderwerpen: Buikbrein, 3XP voor 3X zoveel uitnodigingen en 12 LoopbaanSleutels.

Met je Curriculum Vitae meer uitnodigingen met 3xP

Loopbaan BoostCampMet je Curriculum Vitae meer uitnodigingen met 3xP

Met je Curriculum Vitae meer uitnodigingen met 3xP

Als je solliciteert, dan mail je je Curriculum Vitae. Als de lezer dit opent om te lezen, ziet hij of zij de bovenste helft van jouw CV. De gemiddelde selecteur beslist binnen 6 seconden of jouw CV al dan niet interessant is. Met de 3XP zorg je ervoor, dat je niet afgewezen maar juist uitgenodigd wordt.

P1: Personalia. Houd je personalia zo kort mogelijk. Je voor- en achternaam, je mailadres, je Linkedin adres en je telefoonnummer zijn voldoende. Buikbrein van de selecteur leest gescheiden en 3 kinderen als “oh oh, gedoe. Van buitenlandse afkomst leest buikbrein als onbekend en onbemind. Voor meer info klik op personalia en pasfoto.

P2: Pasfoto. Grote kans, dat er wordt geGoogled op jouw naam. Dan kunnen er “onhandige” foto’s van je tevoorschijn komen. Een goede foto, professioneel tegen een witte achtergrond is van doorslaggevend belang. Ongeveer de helft van mensen zijn beelddenkers. Hun buikbrein ervaart jou als meer dichterbij met een goede pasfoto.

P3: Professionele Doelstelling. Dit is eigenlijk een korte Elevator Pitch op papier, wie ben ik, wat kan ik en wat zoek ik samengevat in één alinea. Voor meer info klik op professionele doelstelling.

3XP. Links boven op je CV je Personalia, rechtsboven je Pasfoto en daaronder je Professionele Doelstelling. Voilà, nu weet een werkgever meteen wat voor vlees hij of zij in de kuip heeft.

Daarna ga je op je CV door met je werkervaring, opleiding, en overige activiteiten.

BuikBrein

Tijdens het weekeinde kwam regelmatig het Buikbrein aan bod. Een oefening over Talenten duurt zomaar een uur. Met een gerichte oefening vanuit Buikbrein Benoemden deelnemers binnen 5 minuten 3 talenten van zichzelf.

Buikbrein weet van welke banen je energie krijgt en Buikbrein zorgt ervoor dat je je authentiek en krachtig kunt presenteren. Eén van de cursisten sloeg de spijker op zijn kop en zei: “Buik knows Best!”.

Met Passie meer Kans

Passie is de rode draad door het energieke weekeinde van de Loopbaan BoostCamp. Gewoon een baan dat is leuk, vooral voor je bankrekening, maar is de baan ook leuk voor jou? Als je weet welke banen jouw passie hebben, solliciteer je succesvoller.

Nou si de grap, dat als je bij je buikbrein bent, dat er dan vanzelf passie ontstaat. De combinatie van buikbrein, passie en 3xP betekent trefzekerheid en resultaat bij solliciteren.

De 12 LoopbaanSleutels

Afgelopen weekeinde kwamen ook de 12 LoopbaanSleutels aan bod, zodat je daadwerkelijk je droombaan waar kunt maken. Eén van de 12 LoopbaanSleutels is de 3XP voor 3X zo veel uitnodigingen met je CV.

Hartelijke Dank

Zo’n prachtig weekeinde wordt mogelijk gemaakt met de gepassioneerde inzet van:

Kennismaken

Als je kennis wilt maken met de unieke en succesvolle dienstverlening van LoopbaanRegisseur, dan nodig ik je uit voor de Loopbaan BoostCamp.

[youtube]http://youtu.be/vqQ27h3ycNg[/youtube]

Twee dagen vol met energie, inspiratie, oefeningen, tips, eye-openers, ai-openers, twee lunches en een netwerkdiner!

[youtube]http://youtu.be/XyLqDeve_Io[/youtube]

Pak je Talenten, Koers en Passie, haal meer uit Communicatie, verdubbel je Netwerk leer jezelf optimaal te Presenteren en Solliciteer trefzeker. Zo selecteer jij je Baan en Baas. Voor meer informatie klik op deze link.

Je kunt ook een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Op je LoopbaanSucces,

Bodo Agterhof

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt met resultaat. De belangrijkste stappen: 1- Persoon: sta in je kracht, talenten en charisma 2- Professie: ontdek je passie, koers en expertise 3- Presentatie: laat jezelf zien (CV, LinkedIn, Elevator Pitch) 4- Promotie: ga zenden en buzzen (netwerken en social media). 5- DOEN!
Reactie plaatsen