Nazorg bij loopbaanbegeleiding
Nazorg bij loopbaanbegeleiding

Nazorg bij loopbaanbegeleiding?

Ze ging haast ✝️ dood op `t werk. Reïncarneerde in haar 🎉 nieuwe baan. Weer dat huiswerkklasje? Nazorg bij loopbaanbegeleiding?

Nazorg bij loopbaanbegeleiding

Ze ging haast ✝️ dood op `t werk

Klaziena ging haast dood op haar werk. Een tergend sloom, slopend afstervingsproces van haar loopbaan. Zo sloom, dat ze het eerst niet in de gaten had, maar zo slopend, dat ze haar been uit de kist moest trekken.

Het lijkt op het afsterven van je voet. Daar huppel je verrekte lang mee door. Dat gevoel wordt eerst een tikje minder, maar je plakt er een smoes op zo van het is voorjaar en ik loop veel meer dan gewoon of naaah het is herfst joh dus dan gaat alles wat slomer. 

Wat je aan de buitenklant niet ziet, is dat onderhuids de doorbloeding minder is, daardoor krijgt je voet minder energie en lekt vitaliteit in je hele lichaam weg: een prima voedingsbodem voor ontstekinkjes. 

Ze ging haast ✝️ dood op `t werk

Eerst ga je wrijven, je huid wordt snel schraal, wrijven wordt krabben en zo ontstaan eerste plekjes. Die plekjes worden ontstekinkjes en binnen de kortste keren heb je van die volle, etterende bulten.

Met zo’n etterende voet loopt je loopbaan natuurlijk voor geen meter. Dat is wel het moment dat veel klanten zich bij me melden. De amputatie of burned-out staat vrolijk om de hoek met je te flirten terwijl jij lekker door pannenkoekt en met je loopbaan je looprek is geworden. 

Anyweeezzz Klaziena belde me en zocht loopbaan-EHBO. Als servicemedewerkster bij de helpdesk was ze meer dood dan levend op `t werk. 

Ze was klantenkliko. Terwijl klanten zich telefonisch compleet leeg kotsten, mocht zij alle stukjes netjes opvangen en ze daarna zo’n mailtje sturen of ze wel netjes geholpen zijn.

Reïncarneerde in haar 🎉 nieuwe baan

Ze solliciteerde, kwam, zag, overwon en reïncarneerde in haar 🎉 nieuwe baan: een stapje hoger als coördinator servicemedewerkster, zeg maar senior kotsvanger.

De kennismaking en het sollicitatiegesprek verliep super voorspoedig. Alles keurig geregeld hoor, inclusief mobieltje van de zaak en company clothes. Die moest ze alleen zelf even op het hoofdkantoor ophalen. 

Weer dat huiswerkklasje

De dag voor haar 1e werkdag kreeg ze een mailtje. Haar leidinggevende had een baan elders. Hello Murphy, there you are!

De warme ontvangst werd een koud crematiewelkom toen er niemand beschikbaar bleek om haar in te werken. Wel lag er een plakje crema cake bij de koffie. Attent hè? 

Blijkbaar is ze nog niet helemaal ontslagen uit het huiswerkklasje. Moet er nog iets aangekeken worden?

Nazorg bij loopbaanbegeleiding

Klaziena belde me: “Bodo doe je ook aan nazorg bij loopbaanbegeleiding?” Ja hoor, je bent van harte welkom. 

Met een loopbaanopstelling gingen we op onderzoek uit. De gang van zaken leek verdacht veel op vroeger thuis. Aan de buitenkant klopte alles; ze kreeg haar bammetjes en een glas melk. Maar moeder lag tijdens het ontbijt haar dronken roes uit te slapen. Ze pinkte een traantje of wat weg. 

Ze heeft het bericht begrepen. Pump up that volume, kom maar op met meer assertiviteit vanuit hart en ziel!

Hoe is het met jou beste lezer? Voorzorg, tussenzorg of nazorg bij loopbaanbegeleiding nodig? Dan ben je met 95% slagingspercentage bij mij aan het juiste adres. 

Klik op Voorzorg, Tussenzorg of Nazorg bij Loopbaanbegeleiding in Nieuwegein of Heerenveen.

Cheers,
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen