presentation power
27- Presentation Power (uit 25 Tips om je Loopbaan NU te boosten)
30 mei 2016 

27- Presentation Power (uit 25 Tips om je Loopbaan NU te boosten)

Presentation Power is de kracht waarmee je je presenteert. Liefst op een authentieke, krachtige en aanraakbare manier. Als je dat kunt, dan heb je charisma. .

Als je de kunst verstaat om met je presentatie andermans hart te veroveren, dan is er een klik. Harten openen deuren en deuren zijn de openingen naar een nieuwe toekomst met leuker werk.

Je Presentation Power is aflevering 26 (Deel III H.7) uit “25 Tips om je Loopbaan NU te boosten”. Dit E-book bestaat uit 5 delen en heb ik geschreven als cadeau aan jou, omdat ik 25 jaar mensen op de arbeidsmarkt begeleid.

In dit E-book met 45 bijbehorende video’s zitten eyeopeners, ai-openers en tips om meer uit je loopbaan te halen of -sterker nog- om je droombaan te vinden.

Presentation Power (uit 25 Tips om je Loopbaan NU te boosten)

[youtube]https://youtu.be/wUrstnflF5U[/youtube]

Presentation Power (uit 25 Tips om je Loopbaan NU te boosten)

Presentation Power

Presenteren met de Wauw-Factor in 3 Dagen

De eerste indruk bepaal je zelf. De eerste paar seconden in een netwerk- of sollicitatiegesprek bepalen je toekomst. Jij bepaalt of iemand van je opknapt of afknapt.

Maak jezelf zichtbaar, leer stralend en authentiek presenteren, stap uit je schaduw in het licht. In een sollicitatiegesprek kunnen ze niet meer om je heen.

Presentation Power

Bescheidenheid …

Bescheidenheid siert de mens, maar niet de sollicitant. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg is een veel gehoorde uitdrukking. Deze training helpt je over de drempel van de angst te stappen om in het licht te gaan staan.

Een beetje spannend blijft het, solliciteren is dat ook, maar de terugdeinzende beweging wordt omgedraaid naar jezelf durven laten zien.

Authentiek Presenteren

Met de LoopbaanRegisseur Pitch Methode kan ik werkelijk iedereen authentiek leren presenteren. Nee niet op een over the top manier, want je gaat immers niet solliciteren naar de functie van Quizmaster bij Joop van de Ende.

Maar wel authentiek en krachtig. Daardoor voel jij je zelfverzekerd. Ook al ben je juist introvert of juist ADHD-achtig, authenticiteit is de grootste kracht in presentaties. Voeg wat techniek toe en een goede opbouw, dan krijg je kracht.

Make-over

De derde dag ontvang je een kleding make-over. Want bij sommige kleuren en kledingstijlen denken mensen dat je naar een begrafenis gaat en bij andere kleuren en stijlen sta je te stralen en word je helemaal gezien!

Meer info op Presenteren met de Wauw-factor in 3 Dagen

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen