Waarom je je grootste talent 💡 niet ontdekt?
Waarom je je grootste talent 💡 niet ontdekt?
12 december 2022 

Waarom je je grootste talent 💡 niet ontdekt?

Waarom je je grootste talent 💡 niet ontdekt?

Als je je talenten niet kent 🧐, is het sollicitatiegesprek een kill ☠️ yourself rituele paringsdans. Waarom je je grootste talent 💡 niet ontdekt?


De rituele paringsdans

Het sollicitatiegesprek was de gebruikelijke rituele paringsdans in de etalage. Zij zetten hun beste beentje voor en ik ook. Het zweet klotste als een golfslagbad uit mijn oksels langs mijn rug recht omlaag. Björn Borg belde 112, omdat hij verzoop.

Het sollicitatiegesprek loonde zich. Alleen jammer, dat ik na een maand dansen kreupel naar huis hinkte.

Talentloos ontslagen

Ondanks het rookverbod rookte ik stiekem op de plee. De grote baas sprintte na mij de wc in en rook heel wat anders dan gebruikelijk. Heb ik weer. WTF zeg, we hebben het over 1992! In andere kantoren werd het QWRTY bord met as opgeleukt.

Anyweeez, we hadden een vette anti-klik en na een maand mikten ze me in de kliko. Ik mocht een laatste keer meelunchen. Zelden slikte ik een pistoletje honing geitenkaas zo droog weg. Roemloos en talentloos ontslagen.

Stekeblind voor je talenten 

Wat was ik boos zeg! Vooral omdat ze gelijk hadden. Die baan was ik gewoon niet. Ik had een koude klets water op mijn ziel nodig: ‘computer says no!”

Zoals je blind bent voor je anti-talenten, ben je stekeblind voor je talenten. Als rekenheld vond mijn zoon het vet stom, dat de meester de sommen aan een die retard downies nog 5 keer moest uitleggen, schnappie?

Je talenten te ontdekken zo razend populair 

Daarom zijn allerlei manieren om je talenten te ontdekken zo razend populair. Er zijn diverse kaartspelletjes en als je met 2 wielen door de bocht wilt, doe je een gratis test op internet.

Al dat helpt je niet veel. Als je deze talenten overkalkt op je CV of motivatiebrief, gaat er geen kracht vanuit. Ze maken je eerder zwakker dan sterker. Vraag aan 10 mensen wat zij als jouw talent top-3 zien. Sta je veel sterker.

Waarom je je grootste talent zelf niet ontdekt

De meeste talenten krijg je als estafettestokjes doorgegeven van je ouders en hun ouders. Dat geldt niet voor je grootste gave. Die krijg je overhandigd van wat er meer is tussen hemel en aarde, het lot, God, toeval, noem het zoals jij wilt.

Je verdient het makkelijkste je geld met je grootste gave. Dan doe wie en wat je bent en je doet het met 2 vingers in je neus zonder klotsende oksels. Het ingewikkelde is alleen, dat je grootste gave verborgen zit onder je grootste verdriet.

Hoe ontdek je je grootste gave?

Ik begeleid Wanda. Haar moeder overleed toen ze 8 jaar was. Ze vindt het moeilijk mensen te vertrouwen: bang dat de grond weer onverwachts onder haar voeten wegzakt.

Ze is één en al warmte, rust en vertrouwen. “Tsjee, dat zeggen anderen ook” zei ze toen ik dat aanstipte. Ze is docente geworden, maar vindt dat te net druk. Wat haar volgende stap is? Studiekeuzebegeleidster op een MBO-school.

Hoe ontdek jij je zielstalenten?

Je talenten ontdekken is een koud kunstje. Daar worden ze niet warm van als je solliciteert. Waar de passie vanaf straalt? Van je zielstalenten!

Hoe je die ontdekt? Help ik je graag bij. Ook om je grootste gave te ontdekken, waar je het makkelijkste je geld mee verdient.

Hoe? Heel makkelijk! Klik snel op Ja Bodo in ontdek graag mijn grootste gave en mijn zielstalenten!

Leg ik je uit, hoe dat je met je gave en je 3 sterkste zielstalenten maar 3 keer hoeft te solliciteren om die droombaan te scoren. Jazeker, met 95% zekerheid!

Tot snel,
Bodo

Over de schrijver
Ruim 20 jaar begeleid ik mensen op de arbeidsmarkt naar hun droombaan met 95% succesgarantie.
Reactie plaatsen